KERESÉS search-close

felszámolás

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felszámolás"

Felszámolják az NHB bankot


szerző:
2019.03.14. 18:16
Felszámolják az NHB bankot

Visszavonta az NHB Bank engedélyét és elrendelte a végelszámolását a Nemzeti Bank.

Napok kérdése, hogy teljesen felszámolják az Iszlám Államot

Heves harcok folynak Szíriában az Iszlám Állam utolsó támaszpontjának az elfoglalásáért. Az amerikai légi támogatással előrenyomuló kurd vezetésű csapatok egyre szorosabbra fonják az ostromgyűrűt a mostanra már mindössze pár négyzetkilométerre szűkült terület körül.

MINT A KRIMIKBEN: állig felfegyverzett kommandósok intézkedtek

Bűnszervezetet leplezett le a NAV. Használt autókat behozó, majd az adót elkerülő társaságot számoltak fel. Íme: az akció!

Felszámolnák a Hős utcai tömböt

2,1 milliárd forintot ad a kormány a kőbányai önkormányzatnak, a Hős utcai állapotok felszámolására. A határozat a Magyar Közlönyben jelent meg – úgy tudni, a lakótömböt kiürítenék és lebontanák a tervek szerint. A Hős utcai gettóként is emlegetett épületet évek óta próbálják felszámolni.

Ausztrál akció: több mint 100 pedofilt fogtak el világszerte

Megrázó történet következik!
Több mint egy évig ausztrál rendőrök üzemeltették az egyik legnagyobb virtuális pedofilhálózat honlapját. A rendőrök akciója eredményes volt. A honlap megszűnt és több mint 100 olyan pedofilt fogtak el világszerte, aki rendszeresen gyerekek megerőszakolásáról töltöttek fel filmeket az internetre.

Kifizették, még sincs szállásuk

Ha újra fizetnek a szobáért, akkor foglalhatják el. Ezt válaszolta az egyik vendégnek a soproni Fagus hotel új üzemeltetője. Így a pórul járt családnak 200 ezer forintja veszett oda. A szálloda még május elején zárt be felszámolás miatt. Az új üzemeltető viszont azt mondja: a korábbi foglalási adatbázist nem kapták meg, így nem tudják, hogy ki fizetett és ki nem.

19 fős embercsempész bandát fogtak

Egy 19 fős embercsempész bandát számoltak fel a szlovák és a magyar rendőrök. A csempészek menekülttáborokban is toboroztak, hogy aztán 400-600 euróért Magyarországon keresztül Nyugat-Európába vigyék az embereket. Itthon bérelt lakásokban váratták, majd miután megszervezték az útjukat továbbvitték őket.

Érkeztek a vendégek, bezárt a szálloda

A szobát lefoglalták, a szállást kifizették, a hotel azonban bezárt. Így jártak sokan Sopronban. Ráadásul több vendéget előzetesen nem is tájékoztattak, így a szálloda ajtajában tudták meg, hogy ott nem pihenhetnek. Úgy tudjuk, hogy a hotelt működtető vállalkozás ellen felszámolási eljárás indult, de még ezután is elfogadtak foglalásokat.

Kétmilliárddal tartozik a képviselő cége

Kétmilliárd forintos tartozás miatt számolják fel a fideszes Simonka György résztulajdonában álló céget. Az országgyűlési képviselő azt mondja: megdöbbent a felszámolás hírén, mert már évek óta nincs jó kapcsolatban a mezőgazdasági vállalkozás vezetőivel. A Demokratikus Koalíció felszólította a gazdálkodással foglalkozó Simonka Györgyöt, hogy ne földeket vásároljon, hanem fizesse vissza a tartozást. Erre a Fidesz úgy reagált: a DK a gazdák helyett a bankok oldalán all.

Karácsonykor sem lesz fűtésük


szerző:
2015.12.24. 18:23
Karácsonykor sem lesz fűtésük

Fűtetlen lakásban, melegvíz nélkül, így töltik az ünnepeket egy miskolci társasház lakói. Nehéz helyzetbe kerültek, miután a ház tulajdonosa, egy cég felszámolás alá került. Mivel a lakók a felszámolás előtt az önkormányzat bérlői voltak, tavasszal ki is írtak két pályázatot a 70 lakó számára, hogy elköltözhessenek. A többség már meg is tette, de négy család még nem jutott lakáshoz.

Szerda éjfélig lehet szabadulni az Astra biztosítótól

Szerdán, azaz holnap éjfélig szabadulhatnak közös megegyezéssel a becsődölt Astra Biztosítótól az ügyfelek. Ha valaki nem lép, könnyen beleragadhat a bizonytalan román felszámolási eljárásba. Eddig az ügyfelek kevesebb, mint fele lépett. Közben törvényt módosítanának az Astra miatt. A lehetőségekről Lovas Judittal beszélgettünk.

MNB: Éveken át trükközött a Széchenyi Bank

Éveken át gazdasági trükkök sokaságával tudták csak életben tartani a Széchényi Bankot - a HVG szerint ez derül ki a Magyar Nemzeti Banknak a pénzintézetről készült vizsgálati jelentéséből. A 100 oldalas dokumentum alapján azt írják: 2012-ben a bank a saját hiteléből hajtott végre fiktív tőkeemelést. A lap szerint a visszaélések azután is folytatódtak, hogy az állam is beszállt a pénzintézetbe. A bank Töröcskei Istvánnak, az Államadósság Kezelő Központ korábbi elnökének tulajdonában volt, most felszámolás alatt van.

Lázárt is érinti saját javaslata

Több minisztert és államtitkárt is érint Lázár János csütörtöki kijelentése, amely szerint elvárja, hogy a kormánytagok számolják fel a gazdasági érdekeltségeiket. Az egyik érintett épp Lázár János, akinek két cégben is van tulajdonrésze.

Felszámolták a battonyai gyerekfalut

61 gyerek és nevelőszüleik költözhettek be az új házakba Orosházán, amelyekre a pénzt pályázaton nyerte az alapítvány. Többé nem egy elkülönített falurészben, hanem a városban laknak szétszórtan.

Bontják a házakat a számozott utcákban

Nem fogják betartani az ombudsman ajánlását, folytatódik a nyomortelepek felszámolása, és a hatósági ellenőrzések is folyamatosak lesznek, ezt mondta csütörtökön a miskolci polgármester. Kriza Ákos szerint a miskolciak támogatják a várost ebben a munkájában.

A csőd szélén a cégbirodalom?

Sikeres kereskedő, aki könyvkiadásba és terjesztésbe kezdett, utóbb soktucat üzletből álló láncot épített és a magyar könyvpiac jó harmada az övé. Ám a növekedés elakadt. Baj van: csődeljárás, végrehajtás, felszámolás: ha a sokmilliárdos tartozással adós Matyi Dezső cégbirodalma összeomlik, abba beleremeg az egész könyvszakma.

3 éve várnak a pénzükre a volt Malév-dolgozók

Pontosan 3 évvel ezelőtt állt le 66 év működés után a Malév. A nemzeti légitársaság felszámolása azóta sem fejeződött be, 3 és fél milliárd forinttal tartoznak több mint ezer volt Malév-dolgozónak. Közülük 300-an beperelték az államot, mert a felszámolásból befolyó pénz nem fedezi a tartozást.

Rekord mennyiségű pedofil bukott le

184 pedofilt tartóztattak le egy világméretű hálózat felszámolásakor, így 230 gyermeket mentettek meg a zaklatóktól.

Ködbe vesző súlyos milliárdok


szerző:
2010.11.12. 08:24
Ködbe vesző súlyos milliárdok

Ezermilliárdokkal - egyes becslések szerint akár ötezer milliárd forinttal - tartoznak az államnak és a gazdasági élet szereplőinek a felszámolás alatt álló társaságok.

Felszámolják a nem fizető céget

Az elmaradt fizetésüket várhatóan nem kapják meg teljes egészében a dolgozók.

Sorra dőlnek be a cégek


szerző:
2010.08.03. 14:17
Sorra dőlnek be a cégek

Sok céget döntenek be a hitelezők,és több cégvezető maga is gyakran dönt a bezárás mellett.

Fekete június a turizmusban


szerző:
2010.07.28. 14:05
Fekete június a turizmusban

Rekordot döntött júniusban a felszámolási eljárások száma: 110 cég dőlt be egy hónapja.

Nincs vége a csődhullámnak az építőiparban

15 százalékkal több céggel szemben indítottak felszámolási eljárást a hitelezők.

Megmentették a kutyamenhely lakóit

A tengelici menhely kutyáinak egy része magánemberekhez került, többet befogadott egy osztrák állatvédő szervezet.

Újabb demonstráció a szörpüzemnél

150 embernek szűnt meg a munkahelye csaknem egy évvel ezelőtt, akik azóta sem kapták meg elmaradt bérüket.

Embercsempész bűnbandát számoltak fel

Egy összehangolt akcióban 12 embert fogtak el az ország különböző részeiben.

Csőd a New Yorkban


szerző:
2009.11.18. 07:42
7 ezer név került a végzés mellé

Lakcímek is jártak a felszámolási határozathoz. Az adatbiztos szerint ez aggályokat vet fel.

Overdose sorsa még mindig bizonytalan

Még nem tudni, valóban lefoglalhatják-e a csodalovat, ha felszámolják gazdája cégét.

Kudarcba fulladt a telepfelszámolás

Három éve indult a telepfelszámolási program Galambokon. Fűtött, fürdőszobás lakásokba költöztették a cigánytelepről az embereket. Két lakásban azóta kikapcsolták az áramot egy pedig teljesen lepusztult.

Felszámolják a romatelepet Abaújszántón

A családoknak segíteniük kell új otthonuk felépítésében, és munkát is kapnak.

Felszámolnák a Herzet


szerző:
2009.05.19. 07:12
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való