KERESÉS search-close

felrobbant

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felrobbant"

Tűzszerésznél robbant fel egy lefoglalt kézigránát

Egy egész arzenál fegyvert és lőszert foglaltak le huszonéves fiataloknál Fejér és Somogy megyében. Egy kézigránát fel is robbant egy tűzszerésznél, aki nem sérült meg. A fiatalok ezeket az elmúlt években gyűjtötték össze, fémkeresővel, és engedély nélkül tárolták. Az ügyészség börtönbe küldené a hatfős fegyvergyűjtő társaságot.

Amputálni kellett a 13 éves lány két ujjpercét

Felrobbant egy pirotechnikai eszköz egy 13 éves lány kezében vasárnap este a Győr-Moson-Sopron megyei Szilben. A gyerek két ujjpercét amputálni kellett. Úgy tudjuk, barátnőjével játszottak és ki akarták próbálni az eszközt, ekkor történt a baleset. A győri kórház orvosigazgatója szerint egy füstbomba okozta a sérülést.

Felrobbant a kezében egy ajándék petárda, amiről nem tudta, hogy micsoda

Súlyosan megsérült egy egyetemista, miután felrobbant a kezében egy ajándék petárda, amiről nem tudta, hogy micsoda. A fiú egy fotózáshoz vásárolt füstbombákat a neten egy cseh cégtől, ám a megrendelt termékek mellé egy petárdát is csomagoltak. Ő azt hitte, az is füstbomba, meggyújtotta, ekkor robbant fel.

​Felrobbant egy üzemanyagot szállító csővezeték Mexikóban

Megrázó képek.
Felrobbant egy üzemanyagot szállító csővezeték Mexikóban. A rendszert tolvajok csapolták meg. A környékbeliek odasereglettek, hogy ők is szerezzenek a folyadékból, amikor az begyulladt. A tragédiának legkevesebb 66 halottja van, több mint 70-en megsérültek.

Egy egész városrész égett porig Brazíliában

Felrobbant egy kukta, és egy egész városrész porig égett Brazíliában. Több mint 600 épület semmisült meg Manausban, ahol pokoli tűzvész pusztított. A balesetben négyen megsérültek. Már nem először történt hasonló szerencsétlenség a dél-amerikai országban.

 

JÓTANÁCSOK: Erre érdemes odafigyelni a fűtésszezon előtt

Egy idős férfi meghalt tegnap késő délután Mosonmagyaróváron, amikor idén először be akart gyújtani. A vegyes tüzelésű kazán azonban valamiért felrobbant a pincében. Megkérdeztünk egy szakértőt, hogy mire érdemes odafigyelnünk a fűtésszezon kezdete előtt.

Kétszer is megműtötték a kisfiút

Újra megműtötték azt a hatéves kisfiút, akinek a kezében felrobbant egy hanggránát a vasárnapi Fradi-Diósgyőr focimeccsen, Budapesten. Az eszközt az apja adhatta oda a gyerekének, aki a robbanásban súlyosan megsérült.

„Méltatlan, ami vele történt!”

Nagyon jó ember volt, méltatlan, ami vele történt, ezt mondta elcsukló hangon az RTL Híradónak, annak a magyar kozmetikusnőnek a testvére, aki csütörtökön vesztette életét egy robbantásban, Kaliforniában.

 

Csernobil 32 év után is kísért

Ma 32 évesek azok, akik a csernobili atomkatasztrófa napján születtek. 1986-ban hiába próbálták eltitkolni, hogy Ukrajnában felrobbant a reaktor, a baleset és a hatalmas erejű pusztítás az egész világot érintette. A mai napig nem lehet pontosan felmérni Csernobil következményeit.

Felrobbant a gázpalack a tűzben

Húszan menekültek a kigyulladt épületből. Egy élelmiszeripari nagykereskedés telephelye kapott lángra hétfőn délután Székesfehérváron. A tűzben egy gázpalack is felrobbant, de senki nem sérült meg. A hatalmas füst az egész környéket beterítette. Mire a tűzoltók odaértek, már az egész tető lángokban állt.

Gázpalack is felrobbant a tűzben

Teljesen kiégett egy autó, amikor tűz ütött ki egy kocsi beállóban Sopronban. A tulajdonos éppen akkor ért haza, amikor a hőtől egy gázpalack is felrobbant. A detonációtól kitörtek a közeli ház ablakai is.

10 gázpalack robbant fel

Egymás után robbantak a gázpalackok a Baranya megyei Hosszúhetényben! Vasárnap este lángok csaptak fel egy hétvégi házban, ahol a tulajdonos összesen tizennégy gázpalackot tárolt. Hogy az épület mitől gyulladt ki, azt egyelőre nem lehet tudni.

A szobában robbant fel a palack

Valószínűleg szivárgott, ezért robbant fel egy szobában tárolt gázpalack reggel Szegeden. Az otthon tartózkodó idős nőnek szerencséje volt: a szomszéd szobában várta rokonait, így csak könnyebben sérült meg.

Gázpalack robbant a kocsiban

Kisbuszban robbant fel egy gázpalack pénteken este a Pest megyei Szigethalmon. Előzőleg a parkoló jármű kigyulladt, még nem tudni mitől. Több gázpalack is volt a csomagtartóban, a kocsi tulajdonosa nem törődve a veszéllyel azonnal elkezdte kipakolni.

 

Óriási kráter maradt a felrobbant gázvezeték után

Felrobbant egy gázvezeték egyik szakasza az amerikai Detroit közelében. Az irtózatos erejű detonációról az egyik biztonsági kamera felvételt is készített. Jól látszik rajta a tűzgömb, amely a robbanás nyomán emelkedett a magasba.

Sokan összefogtak a bajba jutott családért

Fia mentette ki a ház romjai közül azt a férfit, aki mellett szerdán két gázpalack is felrobbant Tokodon. Az RTL Híradónak beszélt először a tragédiáról. Az 5 lakásos társasház lakhatatlanná vált, kirobbant az egyik szoba fala, a ruhák es a bútorok elégtek. Rengetegen összefogtak a családért. Vasárnap délelőtt Tatabányáról 4 adományokkal teli autóval érkeztek a településre.

A Marosba jutott a szennyezés

Az élővilágot károsító, szennyező anyagok jutottak a felrobbant erdélyi kozmetikai gyár környékén lévő patakba és a Maros folyóba - erről számolt be a román média. A szennyezésről már a magyar vízügyi hatóságok is tudnak, a következő napokban többször vesznek mintát a Marosból, amely Szegednél ömlik a Tiszába. A román hatóságok arra számítanak, hogy a szennyezés felhígul és nem jut el Magyarországra.

 

Lángtenger a tartálykocsinál - 140 halott

Legalább 140-en meghaltak, amikor felborult és kigyulladt egy tartálykocsi Pakisztánban. Önmagában a baleset még nem okozott volna ekkora tragédiát, csakhogy a környékbeliek odasereglettek, hogy összegyűjtsék az üzemanyagot. Aztán valaki cigarettára gyújtott.

Videón a felrobbant Wartburg

Kigyulladt, majd felrobbant egy út mentén álló kocsi Pécsen. Mindezt videóra vette az egyik szemtanú. Kiderült, hogy az autóban lévő gázpalack robbant fel. A lángoló Wartburg közelében többen is bámészkodtak, egy nagyobb karosszériadarab majdnem eltalált egy nézelődő gyereket. Kiderült, a kocsi tulajdonosa éppen szerelte az autót, amikor az füstölni kezdett. Ezután otthagyta a Wartburgot. Még vizsgálják a tulajdonos felelősségét.

Újabb videó a Budapesten felrobbant autóról

Újabb videó arról, ahogy felrobbant egy autó Budapesten. A kocsi nem sokkal előtte gyulladt ki, amikor a tulajdonos izzót akart cserélni, és az egyik vezeték valószínűleg zárlatos lett. A tüzet nem tudta megfékezni, és végül berobbant kocsi gáztartálya. A lángok ötemeletnyi magasságba csaptak fel. Nem sérült meg senki, de öt másik kocsi is megrongálódott.

 

Felrobbant a kocsi


szerző:
2017.02.28. 18:02
Felrobbant a kocsi

Felrobbant egy gázüzemű autó Budapesten. A lángok öt emelet magasra csaptak fel, az egyik lakó felvételeket készített. A kocsi tulajdonosa izzót akart cserélni, és az egyik vezeték valószínűleg zárlatos lett, ez okozott tüzet. A lángokat nem tudta megfékezni, és végül berobbant az autó gáztartálya. Nem sérült meg senki, de 5 másik kocsi is megrongálódott.

Robbanás Szegeden: öt sérült

Súlyosan megsérült két gyerek és három felnőtt Szegeden, amikor robbanás történt a család házában kora délután. A detonációtól még a tető is megemelkedett. Valószínűleg egy gázpalack robbant fel. Mind az öten kórházba kerültek. A gyerekeket égési sérüléseik miatt Budapestre szállították. A szomszédok segítettek az utcára kirohanó családnak.

Felrobbant a petárdagyár

Felrobbant egy illegális petárdagyár Kínában, öten meghaltak és sokan megsérültek. A detonáció akkora volt, hogy több környékbeli lakóház is megsemmisült. A gyár tulajdonosát őrizetbe vették.

Bejglisütés közben robbant fel

Bejglisütés közben robbant fel egy gázpalack a Baranya megyei Óbányán. A konyhában tartózkodó asszony súlyos égési sérüléseket szenvedett. Megégett az arca és a karja, kórházban van, de lánya szerint állapota már javul. A robbanás után a lángok gyorsan terjedtek, a tető teljesen leégett. A ház életveszélyes.

Nem tesz semmit az állam


szerző:
2016.12.12. 18:37
Nem tesz semmit az állam

Még a minisztérium saját intézete is sürgette a kármentesítést, mégsem történt semmi a vegyi anyagokkal szennyezett soroksári társasház ügyében. Ez az az épület, ami alatt felrobbantak a vegyi anyagok 2010-ben miközben a lakók azt sem tudták, hogy a veszélyes anyagok ott vannak. Az RTL Híradó birtokába jutott levél szerint több mint egy éve már be kellett volna fejezni a kármentő munkát, de az ehhez szükséges előterjesztés még el sem készült. Az intézet szerint a területen lévő vegyi anyagok veszélyeztetik a környéken élőket is.

Három éve várják a kártérítést

Van, aki még most is fizeti a hitelét az elhagyott, életveszélyes lakása után, az állami kártalanításra azonban hiába várnak. Évek óta nem történik semmi azokkal a lakókkal, akiknek a háza egy régi vegyi üzemre épült Soroksáron. A családok erről nem tudtak, egészen 2010-ig, amikor felrobbant az épület alatt összegyűlt mérgező anyag. Kiderült, a megengedett érték több százszorosa a talajban a rákkeltő anyag mennyisége.

Lángoló ruhában rohant ki

Lángoló ruhában rohant ki az utcára egy idős férfi, miután felrobbant a háza a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Milotán. A férfit életveszélyes égési sérülésekkel vitték kórházba. Amíg a tűzoltók dolgoztak, csaknem 50 embernek kellett elhagyni az otthonát. A robbanást valószínűleg a konyhában lévő gázpalack okozta.

Felrobbanó akkumulátortól sérült meg

Fél szemére megvakult egy 14 éves kisasszonyfai fiú, mert a kezében felrobbant egy mobiltelefon akkumulátora. Erről a ma.hu számolt be. A kórház nem ad felvilágosítást a gyerek sérüléséről. Úgy tudjuk, a balesetet az okozta, hogy a készüléket saját töltője helyett más vezetékkel akarta feltölteni. Az általunk megkérdezett szakember szerint ez tilos és balesetveszélyes.

 

TŰZ: A miséről rohantak ki az emberek, hogy segítsenek szomszédjuknak

A csütörtök esti miséről rohantak ki az emberek a Nógrád megyei Őrhalomban, hogy segítsenek egy bajba jutott szomszédjuknak. A templomhoz közeli utcában gyulladt ki egy kis lakóház. A tulajdonos éppen kísérte ki szomszédját a házból, amikor visszafordult, már lángolt az épület. A gazda még berohant, de bent rosszul lett, a tűzoltóknak kellett kihozniuk. Az egyedül élő férfi konyhájában lévő gázpalack is felrobbant, a tűzoltók már csak a szétrepedt készüléket hozták ki a szabadba. A férfit kórházba kellett vinni, háza porig égett. A helyiek próbálnak meg segíteni. 

Mindenki túlélte a szerencsétlen landolást

Futómű nélkül landolt, majd felrobbant egy Indiából érkező utasszállító Dubai nemzetközi repterén, délután. A felvételeket látva szinte hihetetlen, hogy a 282 utas és a 18 fős személyzet minden tagja túlélte a szerencsétlenséget. Az oltás közben azonban egy tűzoltó meghalt.

Sértetlenül túlélte a ház felrobbanását

Összedőlt házából sértetlenül mentették ki a tulajdonosát. A 92 éves férfi otthonában egy gázpalack robbant fel szombat hajnalban a Hajdú-Bihar megyei Polgáron. A szomszédok szerint a robbanás olyan erős volt, mintha földrengés rázta volna meg az utcát. Még a rendőrök és a tűzoltók is megdöbbentek, hogy az idős férfi milyen szerencsésen megúszta a robbanást. Azt, hogy mi okozta, még vizsgálják.

Felrobbant a droglaborja, feladta magát

Feladta magát az a 28 éves férfi aki - a gyanú szerint - társával kábítószert gyártott az albérletében, de közben felrobbant a lakás. A XX. kerületben szombat este 71 embert kellett kimenekíteni otthonából. A kábítószer gyártásához használt vegyszerek ugyanis berobbantak és kisebb tűz keletkezett. A lakást bérlő férfi elmenekült. Azóta feladta magát. Társát még keresik.

Csernobil még mindig szedi áldozatait

30 évvel az emberiség történetének legsúlyosabb nukleáris katasztrófája után biztonságban vagyunk-e? Mi történt a sugárzás miatt meghalt magyarok hozzátartozóival? Miközben a németek egymás után zárják be az atomerőműveket, Csernobil óta Japánban, Angliában és Szerbiában is történt baleset. Előfordulhat-e hasonló a magyar határhoz közeli atomerőműben, vagy Pakson?

Tűzoltó mellett robbant fel a gázpalack

Felrobbant egy gázpalack egy tűzoltó mellett Budapesten. Egy négyszáz négyzetméteres házat oltottak. Néhány méteren múlt, hogy nem lett baja. Másutt is volt dolguk a fővárosban. Egy lakásban vegyi anyag okozhatott hatalmas füstöt, ráadásul vadkendert is találtak. A termesztőt még keresik.

Nem először próbálkozott a házrobbantó

Vádat emeltek a saját házát felrobbantó bősárkányi férfi ellen. A 2014-es robbanásban hat másik ház is megrongálódott. Az ügyészség szerint nem ez volt a 27 éves férfi első próbálkozása, Győrben egy társasházban vágta el a gázcsövet, ott azonban időben közbeléptek.

Házrobbanás: lángoló ruhában ugrott a kútba

Döbbenetes tragédia Poroszlón. Felrobbant egy családi ház, amikor információink szerint a tulajdonos szerelte a konvektort. A férfi összeégett, lángoló testtel beugrott a kerti kútba, és valószínűleg azonnal meghalt. A robbanást 2 kilométerrel távolabb is lehetett hallani.

Autóbomba ölte meg a sofőrt

Felrobbant egy autó kedd reggel Berlinben, a benne ülő sofőr még kimászott, de azután meghalt. A kocsi a belváros felé tartott, a vezetőn kívül más nem utazott benne. Mivel az áldozat ismert figura volt az alvilágban, a rendőrség nem terrortámadásra, hanem bűnözők közötti leszámolásra gyanakszik.

Robbanás a zsebben


2016.02.26. 18:20
Robbanás a zsebben

Felrobbant egy e-cigaretta egy amerikai férfi zsebében. A balesetről egy biztonsági kamera is felvételeket készített. A gond megint az akkumulátorral volt. A szakemberek már régóta figyelmeztetnek, hogy a rossz minőségű akkuk súlyos sérüléseket okozhatnak.

Felrobbant a szeszfőzde


szerző:
2016.02.14. 18:20
Felrobbant a szeszfőzde

Feldobbant egy szeszfőzde a Somogy megyei, Taranyon. A detonáció a levegőbe repítette a tetőt, az épület kigyulladt. A tulajdonos is bent volt, őt másodfokú égési sérüléssel vitték kórházba. Az első információk szerint gázrobbanás történhetett, de az eset körülményeit még vizsgálják a tűzoltók.

Felrobbant tévé okozta a tüzet


szerző:
2016.02.07. 18:02
Felrobbant tévé okozta a tüzet

Felrobbanhatott a tévé, ezért éghetett ki teljesen egy lakás Újpesten. Legalábbis ezt mondta a pórul járt tulajdonosok barátja. Egy idős házaspár lakása gyulladt ki, egy négyemeletes újpesti házban. A férj éppen a szemetet vitte le, amikor lángolni kezdett a szoba. A férfi már nem is tudott visszamenni. Feleségét a tűzoltók hozták ki a lakásból. A többi lakót átmenetileg kikísérték az épületből, amíg a tüzet eloltották. Végül két embert kórházba vittek füstmérgezéssel, úgy tudjuk egyikük a kigyulladt lakásban élő idős asszony.

 

Felrobbant a palack, életveszélyben az idős nő

Életveszélyesen megsérült egy 82 éves balástyai asszony, amikor felrobbant egy gázpalack a tanyáján. Az épület percek alatt lángba borult. A tüzet órákon át oltották, a tulajdonost a kórházba vitték. Úgy tudjuk, az idős asszony a balástyai rémként ismert sorozatgyilkos anyja. A férfit 2004-ben ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre, mert meggyilkolt négy nőt.

Most is tilos petárdázni


szerző:
2015.12.28. 18:07
Most is tilos petárdázni

Kézben felrobbanó petárda, és irányt változtató rakéta által okozott sérülések – ezek a leggyakoribb balesetek, amelyeket a szilveszterkor használt tűzijátékok okoznak. Petárdázni már 2005-óta tilos, mégis minden évben rengetegen megsértik ezt a szabályt. Akit rajtakapnak, akár 150 ezer forintra is büntethetik. A tűzijátékokat mától lehet legálisan venni.

Meghalt a robbanásban


szerző:
2015.10.28. 18:15
Meghalt a robbanásban

Meghalt egy ember, amikor leégett egy lakókocsi a Pest megyei Diósd határában egy cég telephelyén. Felrobbant benne egy gázpalack is, azonban sem a tüzet, sem a robbanást nem hallotta senki.

Robbanások a benzinkúton, három sérült

Tankolás közben robbant fel egy gáztartály pénteken este Szegeden. A kútkezelő súlyos, ketten könnyebb sérülést szenvedtek. A robbanáskor a kocsi földgáztartálya átrepült a szomszédos gázkútra és darabokra szaggatta azt. Az ott parkoló busz ablakai szilánkokra törtek. A rendőrség nyomozást indított.

DETONÁCIÓ: Tankolás közben robbant fel egy gáztartály

Szirénázó tűzoltóautók vonulnak a felrobbant töltőkúthoz, pénteken este kapták a riasztást. Reggel látszódtak igazán a rombolás nyomai. Ebből a kútból ennyi maradt: egy összeroncsolódott fémkupac. Pedig nem is ez robbant fel, hanem a másik kútnál tankoló autó tartálya.

Megégett a férfi, amikor felrobbant a háza

Rá akart gyújtani egy szál cigarettára egy családapa Nyíkarásziban, ekkor robbant be a szivárgó gáz. A férfi súlyosan megégett, a ház pedig lakhatatlanná vált. Felesége és gyereke nem volt otthon.

Robbanás volt a bulinegyedben


szerző:
2015.08.01. 15:37
Robbanás volt a bulinegyedben

Egy büfé robbant fel péntek este a VII. kerületben. A detonáció miatt a helyiség kigyulladt, több autó is megrongálódott. Az egyiknek lyukat ütött az oldalára egy kirepülő tégla. A tűzoltók három gázpalackot is kihoztak a lángoló büféből. Csodával határos módon senki sem sérült meg a robbanásban. További részletek az RTL Híradóban!

Lángolt az utca


szerző:
2015.07.12. 18:55
Lángolt az utca

Felrobbant egy földalatti gázvezeték a kínai Hohhot városában. A detonációban senki nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. A lángoló vezetékről többen is készítettek felvételeket. A robbanás oka egyelőre nem ismert.

Ellopták a gázcsövet, felrobbant a ház

Vádat emeltek három férfi ellen, akik miatt a gyanú szerint felrobbant és összedőlt egy táti családi ház, és 25 másikban komoly károk keletkeztek tavaly januárban. A banda tagjai betörtek az egyik házba, hogy ellopják a gázcsöveket, a kiömlő gáz azonban berobbant, ez okozta a pusztítást. A kár 70 millió forint. Az ügyészség két férfira letöltendő szabadságvesztést kér közveszély okozása miatt, harmadik társukat lopással vádolják.

A bejárati ajtóig repült a kazán

A detonáció akkora volt, hogy megrogyott az emeleti gyerekszoba padlója, a ház fala is végigrepedt. Az épületben egy háromgyermekes család lakott, csak a szerencsén múlt, hogy senki sem sérült meg. A gyanú szerint a kazán azért robbant fel, mert túlfűtötték.

Előzetes: Kilométerekről is hallani lehetett a robbanást

Még a földrengésjelző állomásokon is kilengtek a műszerek, amikor hétfőn este felrobbant egy meteor Magyarország felett, Lillafüred közelében. A meteorról és a robbanásról több filmfelvétel is készült, az űrből jött tárgy füstcsóváját is sokan lefényképezték. A meteor nem volt nagy, a robbanást viszont kilométerekről is hallani lehetett. A felrobbant meteorról készült felvételeket megmutatjuk hat órakor az RTL Híradóban.

Tartálykocsik siklottak ki


szerző:
2015.02.17. 18:49
Tartálykocsik siklottak ki

Kisiklott és felrobbant egy nyersolajat szállító tehervonat az Egyesült Államokban. A balesetnek egy könnyű sérültje van, de sokakat ki kellett telepíteni. A balesetet a feltételezések szerint a térségben tomboló hóvihar okozhatta.

Álmában érte a halál az égő házban

Füstmérgezésben halt meg egy férfi Kálmánházán csütörtök éjjel. Az egész ház leégett, amikor egy gázpalack felrobbant. A baleset pillanatában a konyha melletti szobában aludt. A mentősök többször próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Füstmérgezésben halt meg. Az elhunyt férfi felesége teljesen össze van törve, azt mondja az egész életük a lángok között maradt.

Visszakéri a segélyt az önkormányzat

4 éve már, hogy felrobbant egy soroksári 3 gyerekes család alatt a pince - aminek létezéséről ők nem is tudtak. A XXIII. kerületi önkormányzat a korábban nekik ítélt 5 millió forintos segélyt visszaperli.
 

Rossz címre mentek a gyújtogatók

Véletlenül a szigetcsépi polgármester házára dobtak Molotov-koktélt.

Véletlenül robbant fel a Margit híd?

Az emberek többsége úgy tudja, Budapest hídjait a II. világháború végén a visszavonuló német csapatok robbantották fel az oroszok előtt, hogy megnehezítsék az átkelést. Tévednek.

Felrobbant egy motorcsónak


szerző:
2011.08.02. 08:15
Felrobbant egy motorcsónak

Robbanás történt egy motorcsónakon az északnyugat-hollandiai Alkmaar taván hétfő este.

Robbantók tartják rettegésben Krakkó lakóit

Egy hónap leforgása alatt négy kisebb pokolgépes robbanás történt a dél-lengyelországi Krakkóban.

Tömeges mérgezés a felrobbant üzemnél

Több mint 700 ember betegedett meg klórgáz-szivárgás miatt az iraki fővárosban.

50 millió ment füstbe


szerző:
2011.03.09. 08:52
50 millió ment füstbe

Az előzetes becslések szerint 50 milliós a kár abban a családi házban, amely múlt pénteken robbant fel Szentesen.

Molotov-koktél landolt egy családi házon

Éghető folyadékot tartalmazó üveget dobtak egy zalaegerszegi családi házra szerda este.

Fejvesztve menekültek a lángoló repülőből

Egy szibériai repülőtéren felszálláshoz készülődve kigyulladt, majd felrobbant egy utasszállító repülőgép. A szerencsétlenségben hárman haltak meg.

Megijedt a robbantó, mert megégett a szemöldöke

Felrobbantotta a házát egy oroszlányi férfi, majd besétált a rendőrségre, hogy elmesélje, mi történt.

Részleges vízkorlátozás a robbanás miatt

Kertet öntözni, kocsit mosni nem szabad a vezetékes vízzel Fehérgyarmaton, ahol kedden kora délelőtt felrobbant a víztorony.

Felrobbant egy dél-koreai rakéta


szerző:
2010.06.10. 20:45
Felrobbant egy dél-koreai rakéta

A rakéta egy olyan műholdat szállított volna az űrbe, amelynek segítségével a klímaváltozást figyelték volna meg.

Kirobbant a házból a 82 éves asszony

A detonáció kidöntötte a falakat, leszakította a tetőt, az asszonyt pedig az udvarra röpítette.

Folytatódhat a felrobbant ház felújítása

Minden építési engedélyt kiadott az V. kerületi önkormányzat. Így egy-két napon belül folytatódhat a Balaton utcai ház felújítása.

Felrobbant egy ház Békésben


szerző:
2010.04.23. 17:20
Felrobbant egy ház Békésben

Felrobbant, és teljesen megsemmisült egy családi ház Nagykamaráson. Egy 67 éves asszonyt a rendőrök mentettek ki a romok alól.

Felrobbantotta magát egy férfi Pécsett

Egy ember meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült, amikor valami felrobbant egy kertvárosi panellakásban Pécsett.

Robbanás döntötte romba a házat

Az aranyosapáti épületben egy gázpalack robbant föl. A tűzoltók 4 embert mentettek ki a házból.

Felrobbantották az atomtudóst


szerző:
2010.01.12. 12:57
Felrobbantották az atomtudóst

Az iráni külügyminisztérium az Egyesült Államokat és Izraelt vádolja a merényletettel.

Házrobbanás: kinyitott az ovi és a bölcsi

A felrobbant ház alsó szintjeire 2-3 héten belül talán visszaköltözhetnek a lakók, a 4. és 5. emelet még hónapokig lakhatatlan lehet.

Védtetőt építenek a ledőlt házra

A lent lakók pár héten belül visszaköltözhetnek, a többieknek akár egy évet is várni kell.

A kezében robbant a petárda


szerző:
2009.11.25. 10:25
A kezében robbant a petárda

A 14 éves soproni fiú maradandó sérülést szenvedett. Egyik ujját részben amputálni kellett.

Életfogytiglan a merénylőknek


szerző:
2009.09.14. 18:58

Rakéta robbant a kezében


szerző:
2009.06.18. 14:19
Rakéta robbant a kezében

A szétrepülő lövedékek darabjait a helyiek szívesen hasznosítják a portáikon.

Buherált kazán okozta a házrobbanást

Egy ember életveszélyesen megsérült, amikor felrobbant egy ház szerda este Barbacson.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való