KERESÉS search-close

felnőtt

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felnőtt"

A Stolen Beat és a

Bár a fiúk még csak tizenévesek, ByeAlex szerint egyre inkább kezdenek valódi, felnőtt zenészekké válni. Na de hogy jönnek képbe az unikornisok?

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55
Már nem csak felnőttek betegsége

Vesekő, magas vérnyomás, bélbetegségek. Felnőtt betegségek, amelyek egyre gyakrabban alakulnak ki gyerekeknél. A Semmelweis Egyetem Gyerekklinika igazgatója szerint míg 20 éve szinte egyáltalán nem volt gyerekeknél vesekő, ma már 1500 gyereket kezelnek vesekővel országszerte. A felnőtt betegségek a szakember szerint azért jelentek meg a kicsiknél, mert a gyerekek keveset mozognak, nem isznak eleget, túl sok sót és csokit esznek.

Simek Kitty kislánya anyja nélkül nőtt fel

Szülés után egy évvel kellett volna börtönbe vonulnia, mert megölte a vele éveken át erőszakoskodó apját. Simek Kitty története tizenhárom évvel ezelőtt az egész országot foglalkoztatta. A lánynak a köztársasági elnök kegyelmet adott, ő pedig tizenhat és fél évesen világra hozta kislányát. Alig két év múlva elhagyta és úgy tűnik örökre eltűnt az életéből.

Meddig lakjon otthon a gyerek?

Örök kérdés amivel egyszer minden szülő szembesül: meddig lakjon otthon a gyerek? Nyilván a legtöbb szülő még felnőttként is óvja-félti gyermekét, ám előbb-utóbb ha csak egy picit is, de el kell engedni a kezét, hogy kirepüljön a fészekből. Nem könnyű a lépés, ahogy az sem, hogy mikor kell ezt megtenni, vagy egyáltalán meg kell-e?Erről beszélgettünk Cziglán Karolina, gyerekpszichológussal és Rókusfalvy Pállal.

Egyetemkezdők depressziója

Érettségi után, de még a főiskola, vagy egyetem előtt, meg talán az első pár hónapban is gólyaként nem könnyű érvényesülni, hiszen ilyenkor az ember kicsit magát is keresi, valahol a gyerekkor és a felnőttkor határán. Ez az élethelyzet és a nagy kérdés: MI lesz veled, ha megvan a papír?, bizony komoly krízishez vezethet. Hogyan lehet ezt áthidalni és mi lehet a szülők szerepe ilyenkor? Kovács Zsuzsanna, gyerekpszichológus volt a vendégünk.

Gyernőtt lesz a gyerekből: mit tegyek?

Bumeránggyerekek, gyernőttek, Pán Péterek, azaz olyan húszasok-harmincasok, akik kamaszok módjára még mindig a szülői házban élnek. 

A fogkefét a vécébe, Fannit pedig a szaunába száműzték

Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

Dennis nagykorú lett


szerző:
2015.01.27. 22:43
Dennis nagykorú lett

Hosszú út vezetett a komisznak a felnőtté válásig: a kedvese száműzetésben volt, a szülők meg fejmosással, hasznos tanácsokkal látták el, mielőtt kikerült a gyámságuk alól.

Kényszerloliták - amikor túl korán érkezik a nemiség

A szülők döbbenten, a kislányok rémülten szembesülhetnek a nemi érés korai megnyilvánulásával. Bár a felnőttek jelentős része igyekszik felkészíteni a gyerekét, ám van egy határ, amely alatt talán korainak érzik a teljes körű felvilágosítást. A testi változásokról, a felgyorsult érés okairól beszélgettünk, illetve arról, hogy mennyire befolyásolja az étrend a nőiesség idő előtti kialakulását.

Hisztiroham felnőtt korban


szerző:
2014.02.05. 20:00
Hisztiroham felnőtt korban

Ki a felelős felnőttkori kirohanásainkért? És mit tegyünk érintettként, szülőként vagy házastársként?

Fókusz 14-02-05


szerző:
2014.02.05. 19:55
Fókusz 14-02-05

Fókusz: Albérlet extrákkal - Ingyen szállás erotikus szolgáltatásokért cserébe? Lelepleztük azokat a hirdetőket, akik lányokra vadásznak. Kettős életet él - Még mindig bentlakónak érzi magát. A VV6 Alexája egykori társait elemzi. Törnek-zúznak - Mint a gyerekek, úgy viselkednek. Hisztiroham felnőtt korban, mely elképesztő méreteket ölthet.

Cicciolina 61 évesen is ledobná ruháit

Staller Ilonán nem fog az idő. Cicciolina, egykori felnőttfilmsztár egy kiállításmegnyitóra érkezett Magyarországra, ahol bevallotta, még mindig vetkőzne, igaz, csak bizonyos feltételekkel.

Semmi sem állhatja útját a boldogságuknak

Zsolti egy azok közül, akikről szüleik nem mondtak le, várták a születésüket, és később úgy nevelték, szerették őket, hogy képesek legyenek majd egyedül is boldogulni. És, hogy határtalan szeretetükből másoknak is adhassanak.

Árván maradtak, 7 milliós hitellel a nyakukon

Egyedül kell felnőttként boldogulnia a 17-18 éves testvérpárnak, akik közül az idősebb, hogy fizetni tudják a hitelt és a rezsit, még a középiskolát is abbahagyta. Ki segíthet a korán felnőtt testvéreknek?

Úttörő szívbeültetésen esett át egy férfi

Sikeresen ültettek be műszívet egy 35 éves, szív- és veseátültetésre váró férfinak a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben.

Harcba szólítanak a reuma ellen


szerző:
2011.10.12. 11:39
Harcba szólítanak a reuma ellen

Többszáz sokizületi gyulladásban szenvedő beteg sétál szerdán együtt, hogy így hívják fel a figyelmet a betegségre.

Fél Kettő 11-04-21


szerző:
2011.04.21. 14:15
Fél Kettő 11-04-21

Fél Kettő: A jövő Budapestje - Grandiózus tervek, de vajon mi lesz belőlük? Fiús mamák - Miért nem tud az anyós elszakadni felnőtt gyermekétől? Vendégünk Szily Nóra. Dengue-láz - Kokó túlélte a súlyos betegséget, most a veszélyekre hívja fel a figyelmet.

Gyerekpénzügyi konferencia felnőtteknek

A fiatalok háromnegyede nincs tisztában a pénzügyi alapfogalmakkal - ez derül ki a Corvinus Egyetem egyik kutatásából.

„Lerázhatatlan” kínai szülők

Alkalmi hálószobává kellett átalakítania egy kínai egyetemnek az iskola sportcsarnokát.

Tucatnyian utaztak a totálkáros Trabantban

A Kakucson történt balesetben négy ember sérült meg, mindkét lehetséges sofőr ittas volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való