KERESÉS search-close

felkészülés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felkészülés"

Induljon a kiképzés! Kezdődik a Konyhafőnök - Visszavágó elődöntője!

A Válogatónak vége, kialakult a két séf 12 fős csapata! Az elődöntőkben a séfek mentorként tanítják a versenyzőket, és felkészítik őket a végső küzdelemre. A két séfnek egy hete van a kiképzésre, így az elvárások kemények...

Less be a kulisszák mögé! Így készülnek az ÉNB sztárjai a bokszgálára!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai kőkeményen készülnek a bokszmérkőzésre! Ide kattintva megtudhatod, mit szólnak mindehhez a villalakók!

A villalakók bekaptak pár pofont az edzésen

A lakók ezerrel készülnek a nagy összecsapásra, persze emellett mindannyiukban ott van a félsz. Az edzőik azonban nem hagyták, hogy feladják.

Papírzsepik vezettek a villamesterséghez!

A villalakóknak először papírzsepiket kellett tépkedniük a szájukkal, utána pedig a két legjobb csapott össze egy boksz kesztyűs versenyben. De ki lett a győztes?

Kabát Peti a Konyhafőnök VIP miatt szerette meg a főzést

Az egykori focista még a tanulás mellett is azon pörgött, hogy gyakoroljon a gasztro reality-re. Nemcsak erről, de a furfangos húzásairól is mesélt a Reggeliben.

Hogyan lehet fizikálisan felkészülni a Survivorre? Istenes Bence bemutatja a gyakorlatokat!

Istenes Bence egy mindenki által könnyedén elsajátítható edzéstervvel készül a Survivorre. Szeptember 24-től Survivor - A túlélők viadala az RTL Klubon!

Felkészültek a gólyák az útra

Megkezdték a felkészülést a gólyák őszi vándorlásukra. A madarak ezekben a napokban csapatokba verődnek, így próbálnak minél több élelemhez jutni, hogy megerősödjenek a hosszú repülésre. Legkésőbb szeptember közepéig indulnak útnak, és több ezer kilométert repülnek Közép-Afrikáig. Idén a meleg tavasz és a csapadékos nyár kedvezett a gólyák szaporulatának, ezért jóval több gólya vág neki a vándorlásnak, mint a megelőző években.

 

Wossala Rozina nem mondhatott nemet a felkérésre!

Wossala Rozina a hétfő esti Barátok Közt-ben is feltűnik. A gasztroguru korábban már elmesélte nekünk, hogy édesanyja korábban mindig is ellenezte, hogy színészi babérokra törjön, de erre a lehetőségre egyszerűen nem mondhatott nemet.

 

Anya és lánya együtt érettségizett

Anya és lánya együtt érettségizett a csornai Hunyadi Szakközépiskolában. Csütörtökön az angolt írták együtt, de az elmúlt napokban is izgulhattak egymásért. Az anya, aki ápolónőként dolgozik, két éve iratkozott be felnőttképzésre, már akkor tudni lehetett, hogy együtt teszik majd le az érettségit. Híradónknak azt mondták, végig együtt készültek és segítették egymást.

 

Mit tehetek, ha megtámadják a kutyámat?

Korom Gáborral, a Tükör módszer alapítójával ma arról beszélgettek a Reggeli műsorvezetői, hogy hogyan kerülhetjük el a kutyatámadásokat, illetve hogy mit tehetünk, ha megtörtént a baj.

Tenya érettségire készül, vagyis felkészíti 18 éves barátnőjét

Pintér Tibor újabb kihívás előtt áll. Túlélte a dzsungelt, megrendezte musicalét, most viszont a barátnője érettségije a tét. Szorgalmasan készülnek a vizsgákra, Tenya kérdez, Frida pedig próbál mindenre jól válaszolni. A hajdúnánási oktatás azonban gyakran romantikázásba fullad.

Tudatosan készüljünk a katasztrófahelyzetekre!

Lassan elfelejthetjük a telet, de sajnos az olvadás növeli az áradások, árvizek veszélyét is. Ilyenkor talán a legfontosabb, hogy megfelelő módon tudjuk homokzsákokat pakolni és tölteni. A Reggeli műsorvezetői erről is beszélgettek Sáfár Brigittával és Molnár Andrással, a Magyar Vöröskereszt munkatársaival. De emellett az is kiderült, hogy mit tehetünk az egyéb katasztrófák túlélése érdekében.

Érettségi tippek Jocó bácsitól!

Heteken belül itt az érettségi! Miért van az, hogy már az általános iskolában rettegnek a gyerekek ettől a vizsgától? A rendszerbe van kódolva a folyamatos fenyegetés? Aggodalomra semmi ok, Jocó bácsinak vannak hasznos praktikái arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet megtervezni a felkészülést.

A Havazin végigkísérte Miklós Edit felkészülését az idei szezonra!

Ha kíváncsi vagy, hogyan készült fel Miklós Edit az idei szezonra, nézd meg a Havazin riportját!

Hihetetlen! Edz te is úgy, ahogy a Star Wars színészei!

A nyolcadik rész készítői nemrég kiadtak egy izgalmas kis videóösszeállítást, amelyben benézhetünk a film előkészületeibe. Nemcsak hősnőnk, Rey elképesztő fénykard-mozdulatait, de a többiek csatáit is megleshetjük.

Dobó Ágit Konyhafőnök-rajongó anyukája készítette fel a versenyre

Ági anyukája nagy rajongója a Konyhafőnök szériáinak, végigkövette az előző évadokat, pont ezért is féltette lányát a nehéz feladatoktól. Persze, igyekezett minél jobban felkészíteni Ágit, egyedül a szimultán főzésről feledkezett meg...

Ricco szépült, míg Claudia a párbaj esélyeiket latolgatta

Ricco&Claudia a múltkori kritika után teljes gőzzel dolgozták végig a hetet, és remélték, hogy a produkció „úgy fog elsülni, ahogy szeretnék”. Bár Klaudia sosem érezte magához közel a bugis dalokat, most már kezdi megkedvelni őket, és ha netalántán párbajra kerülne a sor, a duó arra is maximálisan felkészült! De vajon hol maradt el Ricco?

Soha ennyit még nem készült az Ibon egy játékra!

Miután az Ibon játékosai tanulmányozták a közelgő védettségi játék leírását, hozzáfogtak a felkészüléshez és elkezdték kidolgozni a tervüket, ami majd hozzásegítheti őket a győzelemhez.

 Látványos: így mérték le a Survivor játékosainak rátermettségét

A Survivor nem csak lelki, de kőkemény fizikai megterhelés is. Itt tényleg túl kell élni az éhezést, és közben teljesíteni is kell a játékokon, ha valaki egészen a végéig el szeretne jutni. A legtöbb versenyzőnek komoly sportmúltja van. Ám a műsorhoz ez nem elég. A nagy utazás előtt mindenkinek sportteszten kell bizonyítania rátermettségét.

A teljes adást ITT nézheti meg!

12 csodaszép lány közül Rákos Lilit választották a magyar tenger királynőjének!

Szombat este választották meg a Miss Balaton 2017 királynőjét és udvarhölgyeit. A 12 döntős szépség több körben is megmutatta magát, az öttagú zsűri pedig Rákos Lilit választotta győztesnek.

Így védhetik meg magukat és családjukat a nyugdíjasok!

Önvédelmi oktatás idős korban? Ma már ez is lehetséges, sőt egészséges is! Ismerje meg ön is a leggyakoribb veszélyhelyzeteket, és tanulja meg kezelni őket könnyedén, bármilyen korban. Fürtös János önvédelmi szakértő, és Kovács Ildikó önvédelmi instruktor elkalauzolták a nézőket a hatékony önvédelem világába!

Mit kell tenni, ha nyaralás közben terrortámadás történik?

Mit kell tenni, ha nyaralás közben terrortámadás történik - erről készített oktatófilmet nyaralni készülő briteknek a szigetország rendőrsége. Hangsúlyozták, nincs tudomásuk fenyegetésről, csak elővigyázatosságból hozták nyilvánosságra a videót. A hátborzongató filmben, az elképzelt történet szerint a fegyveresek egy hotelre támadnak, hasonlóan a két évvel ezelőtti a tunéziai esetre, amikor 38-an haltak meg, köztük 30 brit turista.

 

Durrdefekt: az autósok rémálma


szerző:
2017.05.27. 13:20
Durrdefekt: az autósok rémálma

Ebben az esetben a kormányt fognunk kell két kézzel, ugyanis meg kell tartanunk az autót, pontosabban ellen kell majd tartanunk a kormánnyal. Viszont sokat tudunk rontani a fékezéssel, ezért inkább hagyni kell, hogy magától lassuljon. De mire figyeljünk még?

Ezt tette magával Aurelio az öltözőben, amikor rányitottak....

Komoly előkészületekkel vetette bele magát az egykori valóságshow-hős a nagy játszmába. Valószínűleg szerette volna titokban csinálni, ám ez most nem jött össze neki...

Nézd meg te is, hogyan készül Lilu a Magyar Everest Expedícióra!

Kíváncsi vagy, hogy a Keresem a családom műsorvezetője, hogyan kívánja meghódítani a csúcsot? Vajon, mit akar magával vinni, és milyen módszerrel készíti fel testét a magaslatokra? Eláruljuk!

Klein Dávid és Suhajda Szilárd történelmi csúcstámadásra készülnek

Ketten vannak, és egy célért küzdenek. Bíznak önmagukban és egymásban. Arra készülnek, hogy feljutnak a világ tetejére úgy, ahogy még egyetlen magyarnak sem sikerült. Klein Dávid és Suhajda Szilárd néhány héten belül elindulnak Nepálba, hogy megvalósítsák régi álmukat. Hónapok óta készülnek az Everestre.

Som-Balogh Edina tudatos kismama

Som-Balogh Edina megjárta a szülőszobát. A rajongóknak nem kell megijedniük. Edina még mindig áldott állapotban van. A kismama a Story Extrának megmutatta azt a helyet, ahol rövidesen világra hozza a kis Lilient.

Fiatal fiúkkal tette féltékennyé Ági Gabót?

Ági valami nagyon szexuálisra vágyott, amit most meg is kapott a táncos fiúktól. Vajon mit szól ehhez Gabo?

Ági:

Orsi karakterét leutánozni kicsit nehéz volt Ági számára. Saját bevallása szerint ő inkább flegmán bulizik, az énekesnő viszont telivigyorral él a retro bulikban.

Gabo Áginak:

A modell srác könnyen tudott azonosulni választottjával, Güntherrel, aki állítása szerint annyira udvarias a lányokkal, hogy be is fogadja őket, mint rászorulókat a saját ágyába. Áginak pedig egy jó tanáccsal is szolgált a féltékenység ellen.

ÉNB Bécy olyan macsó akar lenni, mint Pataky Attila

Az Éjjel-Nappal Budapest Bécyje az EDDA egyik dalával készült a Playback Párbajra, és egy igazi macsó szerepét szerette volna hozni, ami állítása szerint egyáltalán nem áll tőle távol!

Solti Ádámnak nem jelentett gondot a tánctanulás

A színész több éven át tanult táncolni, így nem jelentett számára gondot Justin Timberlake táncmozdulatainak utánzása, és véleménye szerint legalább olyan jól is néz ki, mint az énekes!

ÉNB Bécy:

ÉNB Bécynek a nagy seggek jutottak, míg Solti Ádámnak csak a lerágott csont! Legalábbis ezt állítja az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, akinek a rappelés elsajátítása volt a legnehezebb feladat.

Praktikus - Hogyan készítsük fel autónkat a fagyos téli időre?

Rengeteg meglepetés érhet minket akkor, ha nem készítjük fel autónkat a téli mínuszokra. Nem elég a fagyálló folyadék, ugyanis a gumikéderekre is oda kell figyelnünk, hogy reggelente biztosan be tudjunk szállni kedvenc négykerekűnkbe.

Dobó Kata:

A színésznő a jól ismert Ice Ice Baby című slágert választotta fegyverének a párbajhoz. Vajon elég lesz Simon legyőzéséhez?

Simon Katának:

Egy őszinte vallomással kezdte Simon: azért választotta a Bonanza Banzai ismert dalát, mert sose szerette. Miután kifejtette véleményét Ákosról, egy üzenetet küldött Katának a kamerán keresztül.

Ez lesz Dobó Kata túlfűtött erotikus tánca...

Kata olyan bőrébe szeretett volna bújni, aki iszonyúan szexi, ráadásul táncolni is szeret. Nem is választhatott volna jobb előadót Shakiránál!

Szabó Simon szórakoztatóbb, mint Robbie Williams?

Saját bevallása szerint Robbie Williams totális ellentéte, mégis az ő slágerét választotta. Simon olyannyira biztos magában és produkciójában, hogy végül egy igen merész kijelentést is tett Dobó Katának címezve.

Bocuse d'Or: a magyar csapat felkészülésén jártunk

A 2017-es Bocuse d'Or-ra készülő magyar csapat felkészülésén jártunk. Bemutattak az egyik fő alapanyagot is: a Bresse-i csirkét.

 

Istenes Bencéhez csak úgy röpködnek a női bugyik?

Bence úgy érzi, testhezálló szerepbe került. Habár a király személye koronát is követelne, de ahogy Elvisnek, úgy Bencének sem volt most erre szüksége...

Puskás Peti:

Példaképét idézhette meg a színpadon Puskás Peti. A sokak által ripacsnak ítélt mosoly belőle őszintén tör elő, így Bencéhez hasonlóan, ő is magabiztosan kezdett bele produkciójába.

Bence nagyon jól át tudja érezni a Wrecking Ball mondanivalójat, ugyanis saját bevallása szerint, őt is elhagyták már... egyszer... majdnem..., de aztán mégsem! Gondolatmenetét pedig a párbaj ellenfelének tett ígérettel zárta.

Most megtudhatja a világ, hogy Peti jobb csaj, mint Bence!

Gáspár Laci szerint, aki Beyoncét választja, az sokat képzelhet magáról. Ennek ellenére Peti most mégis megtette. Egyrészt azért, mert úgy gondolja, hogy az elmúlt évek ikonjai a nők, másrészt pedig, hogy a világnak bebizonyítsa, nemcsak jobb pasi, de jobb nő is, mint Istenes Bence.

Így zajlott a felkészülés a Playback Párbajra!

A két párbajozó azt a feladatot kapta, hogy még a vasárnapi Párbaj előtt mérkőzzenek meg egymással. Míg Gina a Flashdance ikonikus dalának szövegét próbálta megtanulni, addig Ati a Prodigy klipjét tanulmányozta.

Nem fogsz hinni a fülednek! - Mata Ricsi ilyet is tud!

Ma este ismét színpadra áll az X-Faktor nyolc döntőse. A versenyzők minden erejükkel azon lesznek, hogy ismét bebizonyítsák, ők a legjobbak. Pont, mint Puskás Peti legfiatalabb mentoráltja is, aki nem mindennapi módon készül a megmérettetésre. 

Így készültek a kistehetségek a furfangos kérdéseikre

Mielőtt vendégül látták volna Schobert Norbit és Rubint Rékát a színpadon, a gyerekek felkészültek a vendégeikből, hogy jókat kérdezhessenek tőlük. Sőt, a kicsik el is játszották, hogy a házaspár hogyan is találkozhatott egymással.

A Fenegyerekek igazán eltökélten készültek a csapat döntőre

Ricsi és Dorina, valamint Lara is ugrálva fogadták, hogy a tanáraikkal léphetnek a színpadra, Viki pedig odáig volt, hogy újra táncolhat majd a zsűri előtt.

A Lázadók igazi történeteket hoznak a Kicsi Óriások színpadára

Az Akadémián szokás szerint folytatódtak tovább a próbák, azonban most a gyerekek a tanáraikkal is a színpadra lépnek. Eszti és Zsolti egy időutazáson mentek keresztül a koreográfia során, Petra a Tomival énekelt duettben végre igazán elengedte magát. MC Kincső pedig a közös rapükért felelt.

Mi a tánctanárok legfőbb feladata a Kicsi Óriásokban?

Mindegyik tehetségnek másra van szüksége, ha a motivációról és a felkészülésről van szó. A tánctanáraikat, Szabó Tomit, Szabó Timeszt, Szabó Nikit, Markovics Emesét és Angyal Andrást kérdeztük erről és a közös munkáról.

Vajon hogyan lehet motiválni a gyerekeket? Az énektanárokat kérdeztük erről!

A gyerekeknek megannyi próbája van a Kicsi Óriások Akadémiáján, ahol szakemberek segítik őket a felkészülésben. Kiss Kamilka és Molnár Tomi meséltek egy kicsit a közös munkáról és a gyerekek igazi mozgatórugóiról.

A Lázadók már érzik a döntő közelségét?

Akárcsak a többi csapatban, a Lázadók versenyzői is új stílusokkal ismerkedtek meg, hogy még többet mutathassanak a zsűrinek. Persze, akadt itt egy kis lélekelemezgetés is, hiszen volt olyan, aki az előző héten nagyot küdött a produkciójával.

 

Gergő segített a Fenegyerekeknek, hogy minden hang és mozdulat tökéletes legyen

Ezen a héten Dorina és Ricsi az érzelmeket helyezik a középpontba a koreográfiájukkal, miközben Lara és Viki Gergő segítségével csiszolták a dalaikat, hogy minden hamis hang eltűnjön a produkcióikból.

Elő-Párbaj show a Villában

Dinát a szavak nagy mestere, Zsolti készítette fel, hogy mivel tud érvelni Dávid ellen. A Kihívottat Ati tuningolta, de nagyon nem kellett:  Dávid azonnal az ételdobálással indított.

Vajon mennyire ismerik a kistehetségek Tóth Gabit?

Istenes Bence és Csobot Adél után újabb sztárvendég érkezett a kistehetségekhez, a lányok  - Kincső, Vivi, Viki és Olívia - pedig a nagy találkozás előtt felkészültek az énekesnőből. A központi kérdés természetesen Gabi folyton változó hajszíne volt, hiszen minden kicsi erre vágyik.

Tóth Verának néha a könnyeiken kell átsegítenie a Vagányokat

Amikor egy új mozdulatsor nem sikerül elsőre, vagy nem éreznek rá rögtön a dalra, az bizony elkeserítheti az embert. Szerencsére, Tóth Vera és a Kicsi Óriások tanárai mindent megtettek, hogy a Vagányok is a maximumot nyújthassák.

A Fenegyerekek az utolsó helyről az élre törnek?

A legutóbbi adás végén majdnem a Fenegyerekektől kellett elbúcsúznunk, azonban Lara a plusz pontjával megmentette őket. Gergő a felkészüléskor elbeszélgetett a gyerekekkel, hogy lelket öntsön beléjük, ezek után pedig mindenki belevetette magát a felkészülésbe, hogy a maximumot hozhassák ki magukból.

Kovácsovics Fruzsi megleste a Kisördögeit a próbákon

Fruzsi és Kisördögei is új kihívások elé néztek ezen a héten, azonban a próbákon igyekeztek mindenre felkészülni. Kizárták az izgalmat, és komolyabban odafigyeltek a koreográfiára.

Tóth Vera és Vagányok is nagy erőkkel készültek az Akadémián

Új hét, új feladatok! Mindenki örült az új daloknak és táncoknak, a gyerekek azonnal meg is kezdték a próbákat az Akadémián, ahova csapatkapitányuk, Tóth Vera is elkísérte őket.

A Föld legmélyebb barlangjában jártak

Egy magyar csapat indult útnak a Föld középpontja felé, a világ legmélyebb barlangjához. A csapat tagjai, bár mindannyian tapasztalt barlangászok, speciális edzéssel és étrenddel készültek hónapokig a túrára.

Szabó Timesz: „Nagyon boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom”

Kíváncsi vagy, kik segítik a gyerekeket a felkészülésben? Most egy picit jobban is megismerhetitek Timeszt, a tehetségek egyik tánctanárát.

Szabó Nikolett: „Mindig szerelmes voltam a mozgásba”

A Kicsi Óriásokban Niki felel az akrobatikus látványelemekért, ő készíti fel a gyerekeket a minél extrább mutatványokra. Hogy mit jelent neki a tánc és hogyan jutott el idáig? Elmesélte!

Kiss Kamilka: „Művészként, zenészként élek és alkotok”

Kamilka a gyerekek egyik énektanára, akinek meglehetősen nagy tapasztalata van ezen a téren, hiszen több helyen is tanít apróságokat és emellett énekesnőként is megéli a benne rejlő kreativiást.

Molnár Tamás: „Szeretem a kihívásokat”

A zenész először meglepődött, amikor felkérték a Kicsi Óriások egyik énektanárának, azonban folyamatosan keresi a számára új helyzeteket, ezért boldogan igent mondott.

Markovics Emese & Angyal András: Ismerjétek meg a gyerekek latin tánc tanárait!

András és Emese már régóta foglalkoznak tánccal, megannyi versenyen vettek már részt – közösen is –, most pedig a gyerekek tanáraiként segítik a tehetségeket a felkészülésben.

Így készültek a Fenegyerekek az Akadémián

A Fenegyerekek is megismerkedtek az eheti dalokkal és táncokkal. Viki, Oláh Gergő kistehetsége nagy izgalommal készült a produkcióra, Dorina a koreó tanulása közben kijelentette, hogy Gesztinek ajánlja majd a táncot. Lara pedig kapott egy kis önbizalom növelést az énekórán.

Így készültek a Torpedók az Akadémián

Miután Nina, Martin, Emma és Kevin megtudták, miket adhatnak majd elő a következő showban, mindenki próbálni kezdett. Kevinék az úriember-királylány kettőst erősítették még tovább, Martin a közös kistehetség produkcióra hangolódott, Nina pedig barátkozott az ének órák újdonságaival.

A kistehetségek jól felkészültek Istenes Bence és Csobot Adél párosából!

Vendégek érkeztek a csapatok kistehetségeihez. A kicsik azonban még az Akadémián felkészültek: ki lehet Bence? Hány éves Adél? Hogyan lettek egy pár? Akadtak kérdések bőven!

Így készültek a Vagányok az Akadémián

Miután Cili, Vivi Petra és Kornél megtudták, hogy milyen dalokat és táncokat adnak majd elő a második adásban, mindannyian nekikezdtek a próbáknak a Kicsi Óriások Akadémiáján.

Így készültek a Kisördögök az Akadémián!

Minden héten új kihívás, új dalok, új koreográfiák. Vajon hogyan fogadták a Kisördögök tehetségei a második adás feladatait?

KAPÁS BOGLÁRKA:

Kapás Boglárka már nagyon sokszor lejátszotta a fejében a riói megmérettetést, talán ennek is köszönheti bronzérmét. Az úszónő szerint sokan azért bukhattak el, mert nem voltak ott fejben az olimpián, esetleg nem tudták kizárni a külvilágot, ami az egyik legfontosabb összetevője lehet a nyugodt versenyzésnek.

Hosszú Katinka már Rióban várja az olimpia izgalmait!

Már csak napok kérdése és indul az olimpia! A versenyzőink már kint vannak, elfoglalták a szállást, és készülnek a megmérettetésekre. Hosszú Katinka pedig mióta kiérkezett a „faluba” minden lépését dokumentálja!

EXKLUZÍV: Együtt utaztunk a Magyar Olimpiai Csapattal

Nagy izgalommal vágott neki a Magyar Olimpiai Csapat a tengerentúli megmérettetésnek. Voltak, akik filmnézéssel, mások hosszas beszélgetéssel, vagy éppen alvással próbálták elütni a Rio de Janeiróig tartó félnapos utazást. A Fókusz riportere volt az egyetlen televíziós, akinek lehetősége volt már a repülőgépen faggatni a sportolókat.

 

 

Hány éremmel térhetünk haza a riói olimpiáról?

Hat arannyal már nagyon elégedettek lehetünk mi szurkolók, de mit mondanak vajon az éremesélyes sportolók?

Cseh László:

Havi körülbelül 1320 órát tölt úszással. És ebben nincsenek benne a versenyek és a plusz edzések. A százszoros magyar bajnok Cseh Lászlóról van szó, aki nemcsak világ- és Európa-bajnok, hanem öt olimpiai éremmel is büszkélkedhet: 2 bronzzal, és 3 ezüsttel. Az úszóklasszisnak valószínűleg a riói olimpia lesz az utolsó esélye, hogy pótolja a hiányzó aranyat! De hogyan lehet ekkora kihívásra felkészülni?

Péntektől változik a kéményseprés

Felkészültek – ezt mondják a katasztrófavédők, pénteken indul ugyanis az új, kéményseprő szolgáltatásuk 1800 településen. A szolgáltatás július 1-jétől mindenhol ingyenes, és a törvény szerint bizonyos típusú kéményeket ritkábban ellenőriznek majd, ez pedig a Kéményseprők Országos Szakszervezete szerint nem biztonságos, ezért népszavazási kezdeményezést adtak be. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, meghallgatja a szakszervezeteket.

A magyar szurkolók nem félnek?

Van vészforgatókönyve a franciaországi Európa-bajnokságra induló magyar szurkolók egy részének. A francia elnök szerint is valós esélye van annak, hogy terrortámadás történjen a tornán. A magyar válogatott meccseinek helyszínén kihelyezett konzuli és MLSZ iroda lesz, ahol szükség esetén a leggyorsabban tudnak majd segíteni. Miközben teljes a készültség az országban, elfogtak egy francia férfit teljes fegyver arzenállal az ukrán-lengyel határon. 15 terrortámadást tervezett a futball-Európa-bajnokság idejére.

A női vízilabda-válogatott csak az olimpiára koncentrál

A női vízilabda-válogatott januárban megnyerte a belgrádi Európa-bajnokságot, ami azt is jelentette, hogy a csapat kijutott a riói olimpiára. Azóta gőzerővel készülnek a nyár végi megmérettetésre: edzésekkel, összetartásokkal, edzőmeccsekkel. Október óta a lányok új szakmai stábbal dolgoznak együtt, a céljuk pedig csak annyi, hogy sporttörténelmet írjanak a női vízilabdában.

Szikláról zuhant a patakba

Négy méterről zuhant a Cuha-patakba egy turista a Bakonyban. A férfit súlyos törésekkel szállították a győri kórházba, de nincs életveszélyben. Egy hete szintén a Bakonyban egy fiatal zuhant a mélybe. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy még egy egyszerű túrára is megfelelően fel kell készülni.

Brutális kezelést kap Hosszú Katinka

Egyik hazai reménységünk keményen edz, hogy elhozhassa az aranyat a riói olimpián. És ami még ennél is durvább, az talán nem is a felkészülés, hanem a lazítás. Jéghideg vízbe feküdt Katinka a regenerálódás érdekében.

Hogyan készítsük fel autónkat télre?

Bár hivatalosan még nem köszöntött be a tél, mégsem árt időben felkészíteni autónak az előttünk álló hidegebb hónapokra! Az abroncsok cseréjén kívül minden tél elején érdemes átvizsgálni a gépjárműveket, hiszen egy nem megfelelően felkészített autó számtalan bosszúságot okozhat a hideg megérkeztével! Vendégeink voltak Erdélyi Péter az Értünk Hozzá kampány ügyvezetője és Kiss Pál a Porsche Hungária l szervizértékesítési igazgatója!

Olimpiára készül Rippel Ferenc

Rippel Feri a 2020-as Tokiói olimpiára készül, addigra ugyanis bekerül az ötkarikás játékok közé a fitnesz és testépítés. A 44 éves artista pedig nagyon szeretne aranyéremmel hazatérni a világversenyről, ezért már másfél éve keményen edz. 
 

Autóba tuszkolt és elrabolt egy 18 éves lányt az ámokfutó szerelmes

Autóba tuszkolta, és elrabolt egy 18 éves lányt egy ámokfutó, aki már korábban is üldözte a szerelmével. A férfi először telefonon és interneten zaklatta a lányt, majd családját is, aztán a tettek mezejére lépett és úgy döntött elrabolja. MIkor a lány ki akart szállni a kocsiból menet közben egy fa felé irányította, a fiatal lány lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia. Az eset nem mindennapi, viszont hasonló, mint pl., hogy valakit elkezdenek követni az utcán, vagy egy bokorból előugorva megtámadjanak, sajnos viszonylag gyakori. Hogyan tudunk felkészülni ezekre a helyzetekre és mit tanácsos ilyenkor tenni? Ezekre kerestük a választ Balogh Kamilla, klinikai szakpszichológussal.
 

Szent háborút hirdetett az Iszlám állam!

Szent háborút hirdetett az Iszlám Állam Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok ellen. A terrorszervezet egy hangüzenetben szólította fel híveit arra, hogy harcoljanak ezen hatalmak ellen. Mire kell felkészülnünk, valós veszélyt rejt-e a fenyegetés Európára és milyen fegyverek lehetnek az iszlamisták hátterében? Gyarmati István biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük.

Készüljünk a télre őszi méregtelenítéssel!

Ahogy drasztikusan esik a hőmérséklet, úgy tűnik fékezhetetlenül közeledik a tél, ám még nem késő elkezdeni a szervezetünket is felkészíteni a vírusok és bacik támadására, aminek egyik alappillére a méregtelenítés, vagyis, hogy a felhalmozott méreganyagoktól megszabadítsuk a szervezetet, felturbózva ezzel a védekezőképességé és nem kis terhet levéve a szerveinkről. De hogyan kezdjünk neki? Ebben segittett nekünk Csehi-Pogány Frida, gyógynövényszakértő.

Előző rész (2015. szeptember 16.)

Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire? Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Reflektor 15-05-12


szerző:
2015.05.13. 02:15
Reflektor 15-05-12

Reflektor: Tóth Gabi jól érzi magát egyedül. Joe sérülten készül élete legnagyobb küzdelmére.

Csórics Balázs tökéletesre gyúrja a testét

A Barátok közt sztárja, Csórics Balázs nagy fába vágta a fejszéjét, elhatározta ugyanis, hogy benevez egy fitneszbajnokságra. A felkészülésben kolléganője, a sorozat Bambiját alakító Török Anna segít neki.

ELÜTÖTTÉK: „Ja, látom jól vagy”

Csütörtökön a 10-es mellett ütötték el a hegyi kerékpáros válogatott Benkó Barbarát. A versenyző agyrázkódást és zúzódásokat szenvedett, de vasárnap már újra rajthoz állt. A férfi, aki elütötte, elmulasztotta a segítségnyújtást, másnap önként jelentkezett a rendőrségen.
 

Készítsük fel a biciklinket a tavaszi szezonra!

Itt a jó idő, egyre többen veszik elő ismét a biciklijüket és választják ezt a közlekedési formát a munkába járáshoz, vagy a hétvégi kirándulásokhoz. Eisenkrammer Károly megmutatta, hogyan készíthetjük fel kerékpárunkat a szezonra.

Ötpárti egyeztetés a külpolitikáról

Orbán Viktor a parlamenti pártok vezetőit fogadta szombaton zárt ajtók mögött a dolgozószobájában, két nappal Vlagyimir Putyin látogatása előtt. A miniszterelnök támogatást kért a kormány külpolitikájához. Az LMP szerint a politikai ellentétek nem csökkentek a kormány és az ellenzék között, de végre értik Orbán Viktor céljait.

Kerékpárral a télbe


szerző:
2014.11.25. 10:00
Pénzügyileg is készüljünk az ünnepekre!

Fontos, hogy a lehetőségeinkhez mérten előre megtervezzük a kiadásainkat, hogy ne adóssággal vágjunk bele az új esztendőbe. Ehhez ad tippeket Csapó Ida pénzspecialista.
 

Szombat Esti Lázban ég az ország!

A tánctanárok szerint híres partnereik minden korábbi versenyzőnél szorgalmasabban és szívósabban gyötörték magukat. Sérülések, kék-zöld foltok nehezítették az edzéseiket, de mostanra mindenki annyit változott, hogy garantáltan alig fogunk rájuk ismerni.

Bicegéstől a maratonfutásig


szerző:
2012.08.03. 20:25
Bicegéstől a maratonfutásig

42 kilométer, több órányi futás. Ez az, amivel Attila megkoronázta azt a tíz hónapos kemény felkészülést, melynek a legelején 5-10 méteres séta után is levegő után kapkodott.

Már a kézilabdások is az olimpiára gyúrnak

Mocsai Lajos szövetségi kapitány pénteken bejelentette, hogy a felkészülési mérkőzéseken mutatott teljesítmények alapján döntésre jutott, és kiválasztotta az olimpiai keretet. A Fókusz stábja belesett a felkészülésbe is.

Fókusz 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 20:20
Fókusz 11-11-29

Fókusz: Akik az X-Faktor versenyzőiről azt is tudják, amit azok nem is sejtettek magukról. Kinek mi van a torkában, még mekkora meglepetésekre lehet képes Muri Enikő vagy Kováts Vera? Miért szakítottak? Tóth Gabi megtöri csendfogadalmát a Fókuszban véget vet a találgatásoknak! Kiderül, mi igaz a futótűzként terjedő pletykákból, hogy két és fél év után egy harmadik miatt szakított volna szerelmével!

Apokalipszis gyorstalpaló Gyurcsok Józseftől

Teljes a káosz a világvégével kapcsolatban. Az ember csak kapkodja a fejét, és még azt se tudja, hogy az utolsó napon megsülünk, vagy megfagyunk-e. Mást mondanak a maják, az asztrológusok, de még Gyurcsok József is, aki kismarosi telkén készül szembenézni az apokalipszissel.

Kőkemény edzés Rocky árnyékában

Erdei Zsolt elképesztő formában várja szombat éjszakai meccsét. A korábbi világbajnok, Byron Mitchell ellen lép szorítóba Atlantic City-ben. Madár a tíz menetesre tervezett mérkőzés abszolút esélyese. Nem véletlenül, hiszen élete legkeményebb felkészülésén van túl.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való