KERESÉS search-close

felháborodás

87 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felháborodás"

Alaptalan támadásnak tartja az állami televízió a műsorát követő felháborodást

Az MTVA egyik műsora pár napja azzal foglalkozott, hogyan lehet gyógyítani a homoszexualitást.

Hetekre bezárt a Honvédkórház koraszülött osztálya: mit szólnak hozzá a családok?

Már több mint 20 ezren írták alá azt a petíciót, ami a Honvédkórház koraszülött osztályának megmentéséért indult. Nemrég derült ki, hogy működési zavarok miatt hetekre bezár az osztály, és a babákat és szüleiket más kórházakba irányítják. A  bezárás szomorú tünete a magyar egészségügy helyzetének, és talán azért, mert kisbabákról van szó, nagy felháborodást keltett.

Megszületett az első génmódosított ikerpár?

Megszülettek a világ első génmanipulált csecsemői - jelentette be egy kínai kutató, aki állítása szerint úgy módosította egy ikerpár DNS-ét, hogy ellenállók legyenek az AIDS-et okozó HIV vírussal szemben. Bár bejelentését egyelőre senki nem erősítette meg, az emberkísérlet híre világszerte nagy felháborodást váltott ki.

Egy kidőlt fa miatt késtek órákat a vonatok

Több, mint három órát is késtek a vonatok vasárnap éjszaka - Üllő és Vecsés térségében ugyanis egy szélviharban kidőlt fa először az ELMŰ nagyfeszültségű vezetékét szakította le, az pedig a MÁV felsővezetékét. Így volt, aki 5 órát vesztegelt egy állomáson, miközben hiába várták a pótlóbuszokat.

Poggyászkáosz a fapadosokon

A legtöbb utas inkább sokkal korábban kiment a repülőtérre. Nem tudták ugyanis mennyit kell majd sorban állni a fapados légitársaságok új poggyászszabályai miatt, amelyeket nagyrészt még be sem vezettek.

Nem bírják a lakók a villamos csikorgását

Elviselhetetlen a villamosok zaja a lakók szerint a 6 milliárd forintért felújított, új budafoki kocsiszínnél. Az átépítés után a remíz bejárata 300 méterrel közelebb, közvetlenül a házak elé került. A helyeik szerint lehetetlen pihenni a csikorgó villamosoktól.

Négy és fél év után még mindig nem helyezte üzembe a MÁV a liftet

Májusban még remélte a MÁV, hogy nyárra működik majd a lift. Mára kiderült, hiába bíztak benne, nem sikerült üzembe helyezni négy és fél év után sem a  felújított Albertfalva állomáson. Stábunk  visszament, hogy megnézze használható-e már a lift, de nem működött. A MÁV most még egy hónap türelmet kért, míg februárban azt ígérték az RTL Híradónak, április közepétől működhet a lift.

 

 FELVÉTELEN: még a csiga is leelőzi a vonatot

A Mátészalkaleaks nevezetű civil csoportnak elege lett abból, hogy a rendszerváltás óta egyik politikai erő sem tett igazán a Mátészalka-Debrecen vasútvonal állapotának a javításáért, ezért a humor eszközevél mutatták be, hogy még egy csiga is leelőzi a szerelvényt.

Kormányzati vizsgálat indul a Ryanair ellen

Kormányzati vizsgálat indul a Ryanair ellen a poggyászkésések miatt. Az elmúlt két hétben két Kanári-szigetekre tartó gépük is az utasok csomagjai nélkül indult el. Vasárnap többen leszálltak a gépről, amikor a pilóta közölte, hogy a csomagokat nem tudja elszállítani. Akik elutaztak, végül ma kapták meg a bőröndjeiket. A Fővárosi Kormányhivatal bejelentette, azonnali és átfogó vizsgálatot indítanak a történtek miatt.

 

NAGY PORT VERT FEL! - medve hozta be a labdát egy focimeccsre

Felháborodva reagáltak nemzetközi állatvédő szervezetek a videóra, amelyen egy medve átadja a labdát egy orosz focimeccs bírójának...

RTLII Híradó 2018-01-10


szerző:
2018.01.10. 21:30
Belepiszkítottak a betlehembe

Meggyalázták a füzesabonyi betlehemet. A Heves megyei városban valaki belepiszkított a kis Jézus bölcsőjébe, és a pólyáját használta vécépapírnak. A helyiek vasárnap reggel vették észre, mi történt, és nagyon felháborodtak.

 

Nem volt, aki vezessen a mozdonyt

Nem volt mozdonyvezető, így nem indult el egy személyvonat múlt pénteken Pusztaszabolcsról. Az egyik utas írta meg az RTL Híradónak, hogy hiába állt bent az állomáson a szerelvény, nem érkezett senki, aki vezethette volna. A MÁV elnézést kért.

Háborognak a zuglóiak a parkolás miatt

Káoszt okozott Zuglóban az új parkolási rend, ezt mondták a kerületben élők egy lakossági fórumon. A 14. kerületben több helyen is fizetős övezetet alakítottak ki, emiatt sok autós hétköznap a kertvárosi részen parkol. De az 56-osok terén és az Állatkerti körúton nemcsak a fizetés miatt bosszankodnak az autósok.

Vezetéknél roncsolták a fákat

Hatalmas a felháborodás Mohácson: félbe vágott, pusztulásra ítélt gyümölcs- és díszfák maradtak szinte az egész városban, az áramszolgáltató megbízásából a héten gallyazást végző cég után. A városi főkertész azt állítja, többször beszélt a munkásokkal, hogy szakszerűen dolgozzanak, de hiába. A szolgáltató vizsgálatot ígért.

Miért nem akarta a kormány, hogy a felcsúti kisvasutat ellenőrizzék?

Felháborodtak a fideszesek és a kormánytagok, amikor kiderült, hogy az unió egyik ellenőrző bizottsága a Felcsúti Kisvasutat is meg szeretné nézni, hogy jó célra költötték-e el az unió 600 millió forintját. Nem értjük, miért háborodtak fel ezen és miért nem háborogtak a négyes metró vagy egy pincészet vizsgálatán, hiszen azokat is ellenőrizték. Miért pont a kisvasutat nem akarták megmutatni?

Hatalmas felháborodást keltett egy társkereső cég kampánya

Hatalmas felháborodást keltett egy társkereső cég kampánya Belgiumban. Interneten, utcai hirdetéseken biztatják az egyetemista és főiskolás lányokat, hogy legyenek sugárbaby-k. A kifejezés azt jelenti, hogy fiatal lányok összejönnek idősebb, gazdag férfiakkal, akik fizetik bérlakásukat, tanulmányaikat, ruháikat. Az ilyen kapcsolatokban a férfit nevezik sugar-daddynek, papinak. A tiltakozók szerint a cég valójában prostitúcióra buzdít.

Mit szólnál, ha valóságshow forogna a szomszédságodban?

Györgyi egy XI. kerületi utcában lakik, ami állítása szerint Budapest egyik legbékésebb helye. A nő nagyon megrémült, mikor tudomást szerzett arról, hogy a nyugalmas környék hamarosan egy valóságshow színhelyévé válik. Képes bármit megtenni, hogy megakadályozza a műsort. Gábor, a valóságshow producere érkezik hozzá, hogy megvitassák a készülő project körülötti bonyodalmakat.

Breaking: Botrányt szült Mariah Carey villantása!

A híres énekesnő 47 évesen csináltatott magáról pucér fotókat! Azonban a rajongók ahelyett, hogy örültek volna a szexi képeknek, felháborodtak kedvencükön. Vajon mi történhetett? Most megtudhatod!

Kiakadtak az internetezők a lapos Föld elméleten

Lapos a Föld. Ezt mondta csütörtökön a Fókuszban a Magyar Lapos Föld Társaság vezetője. Ezzel nem kis felháborodást kiváltva a nézőink között. A fizikusok és a csillagászok szerint a lapos Föld elmélete akkora képtelenség, hogy még vitázni sem hajlandók róla. Szerintük mindez csak egy április tréfa lehet most ebben az augusztusi kánikulában.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Felháborodtak Angelina Jolie castingján

Angelina Jolie tagadja, hogy kegyetlenül bántak volna a gyerekekkel legújabb filmje szereplőválogatásán Kambodzsában. A színésznő egy a múlt héten megjelent interjúban nyilatkozott először azóta, hogy kiderült, elválik Brad Pittől. Magánélete és egészségi állapota mellett beszélt legújabb filmjéről is, amely a kambodzsai vörös khmerek népirtásáról szól. Az interjúból derült ki, hogyan válogatták a gyerekszereplőket. A módszert sokan felháborítónak tartották.

„Máshol sem szokás indokolni”

Máshol sem szokás megindokolni, hogy miért nem ő nyert. Így indokolta Híradónknak a köznevelési helyettes államtitkár, hogy miért egy e-mailben, indoklás nélkül közlik az érintettel, hogy nem őt választották iskolaigazgatónak. Az elmúlt hetekben több helyen is tiltakoztak a szülők és a tantestületek, mert a minisztérium olyan vezetőt nevezett ki az iskola élére, akit ők nem támogattak.

Felhőtlen gólöröm a műtőben

Nagy felháborodást okozott egy chilei műtőben készült amatőr felvétel, amelyen az orvosok focimeccset néznek operáció közben. De nem ám csak fél szemmel oda-oda pillantva, hanem a tizenegyes-párbajnál minden hazai gólt ugrálva ünnepelve - mintha nem egy emberben, hanem egy szerszámosládában matatnának.

FELHÁBORODÁS 3-AS METRÓ: megszólal az egyik bennragadt utas

Az RTL Híradó riporterének telefonon sikerült elérni a péntek reggeli csúcsforgalomban bentragadt utasok egyikét, aki akkor utazott a járműszerelvényen, amikor abba tizenkét percre bentragadtak az utasok. A szemtanú állítása szerint a járaton pánik alakult ki, a vésznyitó nem műkődött csak többszöri próbálkozásra, úgy, hogy az utasok a megállóban külső segítséget is kaptak az ajtó felfeszegetésére. A látássérült utasnak ráadásul az eset után nem adtak megfelelő tájékoztatást a metrópotló autobuszokkal kapcsolatban, így a porul járt utas negyven percet késett a munkahelyéről. A felháborodott férfi teljes beszámolóját 18 órakor hallhatják az RTL Híradóban!

Megszűnik a felmentés az osztályzás alól

Felháborodtak a szülők - szerintük rontja a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek esélyeit, ha ugyanúgy kell osztályozni őket az órákon, mint a többi diákot. Nemrég fogadott el a parlament egy törvénymódosítást, ami alapján éveken belül megszűnik a felmentés az osztályzás alól. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ösztönzés a cél, és nem az hogy, bárkit is megbuktassanak.

 

Túl gyorsan haladt és ő okozta a balesetet?

Óriási felháborodást váltott ki a Dózsa György úti baleset egyik okozójának a barátnője. A lány közösségi oldalán egy új autóval pózol, egy óriási doboz virág társaságában. Többen visszataszítónak tartják, hogy a tragédia után pár nappal máris beszereztek egy újabb luxusautót.

Utcára mennek a mentősök

Még ebben a hónapban utcára vonulnak a mentősök. Ezt az RTL Híradónak mondta az egyik mentős szakszervezet vezetője, miután kiderült: a vártnál szerintük jóval kisebb béremelést kapnak jövő januárban. Az egészségügyi dolgozók 8 százalékos emelése mellé, mindössze 10 százalékot, pedig ők 60-ra számítottak. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint, a mentők az életpályamodellnek köszönhetően, jóval jobb körülmények között dolgozhatnak. Közben sok mentős felháborodott Balog Zoltán miniszter egyik viccén.

Egy cég gazdaggá tette a falut, a kormány elveszi a pénzüket

Az alig 200 lakosú Drávaszerdahely nemrég megfogta az isten lábát. Mintha megnyerték volna a lottóötöst, mondják a faluban. Egy cég gazdaggá tette a települést, de annyira, hogy az ott élők például ingyen tűzifát kapnak, a gyerekek ingyen ehetnek, támogatják, ha a családok utazni akarnak, jár ingyen strandbelépő is, meg ingyenes konditerem. De a jó időknek vége szakad. Egy törvény ugyanis Drávaszerdahelytől és jó pár más településtől is elveszi a bevételeik egy részét. A helyiek nyilván kiakadtak, mert vége a pár bő esztendőnek. Moskovics Judit riportja.

Kétszázkilencven százalékos áfát számláztak

Új áfakulcsokat vezetett be a Nemzeti hulladékgazdálkodó. Volt, akinek kétszázkilencven százalékos áfát számoltak fel, másnak pedig százhúsz százalékost. A tavaly megalakult állami óriáscég technikai problémával magyarázza a túlárazást, elnézést kérnek, és azt mondják, új számlákat küldenek, a hibásakat pedig nem kell befizetni.

Trump orrára koppintottak


szerző:
2017.01.29. 18:30
Trump orrára koppintottak

Egy nap után felfüggesztette a bíróság Donald Trump rendeletét, amely hét muszlim országból megtiltotta a beutazást az Egyesült Államokba. A bíróság döntése szerint azok nem utasíthatók ki, akik az elnöki döntés érvénybe lépésekor már úton voltak, de csak az amerikai repülőterekig juthattak. Trump rendelete több nemzetközi repülőtéren óriási káoszt okozott, többeket a repülőtereken tartóztattak le. A rendelet világszerte nagy felháborodást keltett.

Tiltakozik a szakszervezet

Óriási a felháborodás a járási hivatalokban, amiért a kormány tervei szerint még karácsony előtt az ott dolgozóknak kellene kivinni a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forintos Erzsébet-utalványokat. Emiatt a Közalkalmazottak és Köztisztviselők Szakszervezetének elnöke azt követeli a kormánytól, hogy vonja vissza az intézkedést, és az utalványokat a postások kézbesítsék. A kabinet viszont azt állítja, a posta túl drága, ezért vonnák be a hivatali dolgozókat. Az MSZP szerint a járási hivatalok erre nincsenek felkészülve.

A punk nem a nosztalgiáról szól

Kétmilliárd forintot érő magángyűjteményt égetett el nyilvánosan a Sex Pistols zenekar egykori menedzserének fia. A ritkaságnak számító felvételeket, ruhákat és posztereket Londonban, a Temzén, egy hajó fedélzetén gyújtotta fel. A különös akcióval tiltakozott a punk-mozgalom születésének negyvenedik évfordulójára szervezett megemlékezések ellen. Szerinte ugyanis a punk nem lehet nosztalgia tárgya és a tömegkultúra része.

Szőrmével okozott botrányt!

Naomi Campbellt a hétvégén puha szőrmekabátban fotózták le a New York-i repülőtéren, ami hatalmas felháborodást okozott sokakban. Huszonkét évvel ezelőtt Campbell részt vett egy PETA –kampányban, aminek a szlogenje azt hirdette: „inkább leszek meztelen, mintsem hogy szőrmét viseljek.” Úgy tűnik, 2016-ban már másképp vélekedik – ebben a tekintetben egyáltalán nem halad a korral. 

Megszólalt Petics Kristóf – Nem érti, miért zárták ki az X-Faktorból!

A tehetséges fiúra azonnal felfigyeltek a mentorok, habár az is igaz, hogy volt némi ellentét a személyét illetően. Az énekes végül továbbjutott egészen az élő show-ig, amit nem sokáig élvezhetett, ugyanis botrányos viselkedése miatt mégsem vehet részt a műsorban.

Kiütötték a biztosítékot a bohóckodó magyar turisták az olasz sajtóban

Felháborodtak az olaszok a Pompeii romjain pózoló magyarokon. A turisták egy feltárt bazilika oszlopaira másztak fel és ott bohóckodtak. A képeket az internetre is feltöltötték, ezeken akadt ki az olasz sajtó. Ezt írták: "A magyar turisták viselkedése ékes példája a kultúra és az érzékenység hiányának."

 

 

Paprikaspray a nagymamának

Paprikaspray-vel fújtak le egy 84 éves asszonyt Amerikában a rendőrök, miután rárúgták az ajtót, és berontottak a házába. Eredetileg a fiát keresték, akit azért követtek hazáig, mert állítólag nem állt meg egy stoptáblánál. Az eset, amelyet az egyik rendőr testkamerája rögzített, óriási felháborodást váltott ki.

Nem kérdezték meg a lakókat az útról

A lakók megkérdezése nélkül bontottak el egy lépcsősort egy miskolctapolcai utcában – a helyére autóutat építtetett az egyik önkormányzati cég vezetőjének családja, a saját költségén. Az utcában élők szerint a domboldal nagyon meredek, lépcső nélkül csak nehezen lehet közlekedni rajta. A panaszok miatt a miskolci önkormányzat úgy döntött, hogy visszaépíti a lépcsők egy részét az új út szélére.

Felháborodott Somló özvegye!

Engedély nélkül harangoztak be egy LGT-koncertet a hétvégén. Éliás Jr. a közösségi oldalán hirdette a fellépést: Karácsony János és Solti János mellett az Abrakzabra Együttes lépett színpadra. Somló lányának anyja, Gyöngyvér egy azóta eltávolított Facebook-bejegyzésben fejezte ki nemtetszését: szerinte bátor állítás azt mondani, hogy ez LGT-szuperkoncert volt, és úgy tartja, Somló családjának tudta nélkül ilyet senkinek nincs joga szervezni.

Újra kifütyülték Rihannát

Három nappal ezelőtt egy belga fesztiválon sikerült überelnie Rihannának  a Szigetes haknit, ahol fél óra helyett 1 órát késett - állítólag öltözködési gondjai adódtak. Vasárnap pedig Anglia legnagyobb zenei fesztiválján is kiszúrt a közönséggel: 30 perc késés után szintén playbackelt, és nem foglalkozott a nézőkkel, akik ez ellen hangos bekiabálásokkal tiltakoztak.

Tusványosi fellépése miatt bírálják a Quimby-t

Facebookon támadják a Quimbyt, amiért a zenekar fellépett a Tusványosi fesztiválon. A Bálványosi Szabadegyetem néven, 27 éve indult rendezvényen a kezdetektől ott vannak a Fidesz politikusai, Orbán Viktor minden évben beszédet is mond. Az együttes egyes rajongói szerint a zenekar tusványosi fellépése politikai szerepvállalás. A Quimby, amely már 2009-ben, és 2014-ben is játszott Tusványoson, közleményben határolódott el a rendezvény politikai programjaitól, de azt elismerték, fellépésük miatt félreérthetővé váltak.

Véget ért egy korszak: bezárt a Józsefvárosi piac

Két éve már annak, hogy óriási vihar kavart a Józsefvárosi piac bezárása. A Fókusz stábja kilátogatott a helyszínre azon a szomorú hétfőn. 

Megosztja a plusz adó a Római-parton élőket

Van, akit felháborít, van, aki fizetne - így reagáltak Budapesten, a Római-parton élők arra, hogy különadót kellene fizetniük. Tarlós István főpolgármester ezt azzal indokolta, hogy a mobilgát megépítése után védetté válnak az ottani ingatlanok, ami jelentős értéknövekedést okoz. Ezért kellene plusz pénzt fizetni a Római-parton élőknek.

Tilos végigtolni a babakocsit a bolton

Tilos végigtolni a babakocsit a bolton! - ez a felirat fogadja egy pilisi boltban a vevőket. Egy 20 hónapos gyermek édesanyja felháborodott, és kirakta közösségi oldalára a képet, melyet azóta több, mint hétezren osztottak meg. A kismamák nagy része azt írta, babakocsi nélkül szinte lehetetlen egy izgő-mozgó gyerekkel bevásárolni. A boltban azt mondták, senkit nem akartak bántani, csak a lopásokat akarták elkerülni.

A budapesti állatkert egyetért a lelövéssel

A heves támadások ellenére másodjára is azt mondta a Cincinnati állatkert igazgatója, hogy helyesen döntött szombaton, amikor utasítására lelőtték a kisfiút veszélyeztető hímgorillát. Bár a budapesti állatkertben másmilyen a gorillák élőhelye, a park szóvivője azt mondta: ha mégis lenne, és ilyen helyzet állna elő, ők is lövetnének, mivel jogszabály is előírja, hogy első az ember.

Felháborodás az ezüsthátú lelövése miatt

Hatalmas a felháborodás a közösségi oldalakon a Cincinnati állatkert egyik gorillájának lelövése miatt.

Már a szabad strand sem ingyenes

Vége az ingyenes strandolásnak Velencén, ami miatt hatalmas a felháborodás a Fejér megyei településen. Most már az eddigi szabad strand körül is kerítés van, és a fizetős strandhoz csatolták. Az önkormányzat az ÁNTSZ előírásaival indokolta a lépést. Akkora a tiltakozás, hogy az önkormányzat újra foglalkozik a kérdéssel.

Büntetésből pucoltak wc-ket


szerző:
2016.05.15. 18:40
Büntetésből pucoltak wc-ket

WC-pucolással büntették a 10 éves gyerekeket az egyik dunaújvárosi iskolában, mert valaki összerondította. A szülők felháborodtak, mert szerintük megalázó büntetést kaptak a gyerekek. A pedagógus szerint senki nem vállalta magára, ami történt, ezért kellett megkérni a diákokat, hogy tegyék rendbe a wc-t. Az igazgató vizsgálatot ígér.

Taxisok bénították meg Budapest belvárosát

A Deák téren hétfőn könnyű volt taxit fogni, de az autók nem mentek sehová. A taxisok nem jókedvükben jöttek ki fagyoskodni, ők ugyanis a megélhetésükért küzdenek. Az év két utolsó hónapja a legerősebb szokott lenni, de most drámai volt a forgalomcsökkenés az előző évekhez képest.

Megbénított főváros, kommentháború az interneten

A Deák téren hétfőn könnyű volt taxit fogni, de az autók nem mentek sehová. A taxisok nem jókedvükben jöttek ki fagyoskodni, ők ugyanis a megélhetésükért küzdenek. Az év két utolsó hónapja a legerősebb szokott lenni, de most drámai volt a forgalomcsökkenés az előző évekhez képest.

Kitiltják a kutyákat a kerület parkjaiból

Nem lehet kutyát sétáltatni júniustól Budapesten, a 10. kerületi parkokban. A helyi önkormányzat ugyanis megszavazott egy rendeletet, ami szerint csak a kutyafuttatókban tartózkodhatnak az állatok, pórázzal sem lehet őket sétáltatni a parkokban. A bírság akár kétszázezer forint is lehet. A helyi állatvédők a szabály enyhítését kérték. A híradónk által megkérdezett kutyatulajdonosok felháborodtak a döntésen. Az önkormányzatot ma hiába kerestük.

Ütötték, rúgták egymást a focisták

Ütötték, rúgták és még az asztalt is a szervezőkre borították a nézők egy országos teremfocikupán vasárnap Abonyban. A verekedés azután tört ki, hogy a sorozatos kiállítások miatt az egyik csapat annyira megfogyatkozott, hogy a játékvezető lefújta a mérkőzést. Az egyik csapatkapitány az RTL Híradónak azt mondta, a szervezők is felelősek a történtekért, mert sem biztonsági őrök, sem mentők nem voltak a tornán.

Robbant a bomba Észak-Koreában

Világszerte tiltakozást és felháborodást váltott ki, hogy Észak-Koreában hidrogénbombát robbantottak. A földalatti kísérlet közelében földrengés volt és még a magyarországi műszerek is érezték a robbanást, de kell-e tartanunk egy esetleg nukleáris fenyegetéstől?

Azonnal mémek lettek Kövér László és Ákos mondataiból

Kövér László a Fidesz kongresszusán azt mondta: a nők önmegvalósítását az unokák szülése kell, hogy jelentse. A házelnök után a Fideszt támogató Kovács Ákos zenész is arról beszélt az Echo Tv-ben, hogy a nők legfőbb feladata a gyermekszülés, ami nem egyeztethető össze azzal, hogy vezető pozícióban legyenek és ugyanannyi fizetést kapjanak mint a férfiak.

 

Kiakadt a volt tanár, írt az államtitkárnak

Móricz klasszikusa, a Légy jó mindhalálig helyett egy dán írónő könyve lett a kötelező egy budapesti iskolában. Egy nyugdíjas magyartanár felháborodott ezen, és nyílt levelet írt, amit a válasz.hu közölt.

Vita Hiller kijelentéseiről


szerző:
2015.11.09. 18:50
Vita Hiller kijelentéseiről

Felháborodást váltott ki a hétvégi MSZP értekezleten, hogy Hiller István többször is azt mondta, nem szereti a határra állított kerítést, de - ahogy fogalmazott - mondjon valaki ennél jobbat.

Az elektromos cigi mégsem olyan ártalmas?

Nagy felháborodást váltott ki az ÁNTSZ nyilatkozata, mely szerint az e-cigi káros az egészségre. A témában tegnap vendégünnkel az állítólagos káros hatásokról beszélgettünk.Ezeket szerette volna megcáfolni mai vendégünk Pifkó Krisztián a Villanypára Egyesület szóvivője.

Rákkeltő a szalonna? Kiderítettük, mi az igazság vörös hús-ügyben!

Ugyanolyan rákkeltő lenne a kolbász, a szalonna, vagy a jó, füstölt, húsvéti sonka, mint mondjuk a cigaretta, vagy az azbeszt? Az Egészségügyi Világszervezet hétfői jelentése nagy vihart kavart, amelyre a magyar sertéstanács azonnal reagált is és tudománytalannak nevezte a WHO vizsgálati módszereit. Mi pedig körülnéztünk a piacon egy nappal azután, hogy így lehúzták legkedvencebb magyar ételeinket. Most már egy jó mustáros virsli miatt is meg kell küzdenünk a lelkiismeretünkkel?

Nem kapják vissz a jegy árát


szerző:
2015.07.11. 18:50
Nem kapják vissz a jegy árát

Nem kapják vissza a repülőjegyük árát azok az utasok, akiket visszafordítanak a Budapestről induló kanadai járatokról. Pénteki híradónkban számoltunk be arról, hogy roma utasokat pusztán a kinézetük miatt nem engednek felszállni a torontói járatra, pedig van érvényes jegyük. Az döntésről semmilyen indoklást nem kapnak.

Hungary's Got Talent: válogató embertelen hőségben

A Hungary’s Got Talent válogatóin az embertelen hőséggel is meg kellett küzdenie azoknak, akik hosszú órákon át vártak a sorukra abban a reményben, hogy életük nagy lehetőségének kapujához közelítenek. Az X-Faktor győztes Kocsis Tibor szerint olyan ez, mint egy edzőtábor, bírni kell a gyűrődést minden körülmények között. Volt, aki kiborult, más barátokat és új ihletet is gyűjtött amíg eljutott a színpadig. Fehér István riportja.

Hungary's Got Talent: izzasztó helyzet a válogatón

Hetek óta keresi az RTL és a négy zsűritag az ország legsokoldalúbb tehetségeit, gőzerővel zajlik a Hungary’s Got Talent című műsor válogatója. Az elszánt indulók kedvét a hőség sem szegte, volt, aki legyezővel, volt, aki sok folyadékkal hűsítette magát. Fehér István riportja.

"Nem vagyok büntetett előéletű!"


szerző:
2015.07.07. 23:00

Puzsér Róbertől azt állították egy napilap címlapján, hogy büntetett előéletű, ez azonban a kritikus szerint egy szemenszedett hazugság, és az sem igaz, hogy száguldozott autójával. Eljött a szembesítés ideje, Puzsér felkereste az újságírót! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Pofozó bábuknak használták a kutyákat

Felháborodást és tüntetéseket váltott ki egy mexikói állatkínzás-ügy. Egy nemzetközi áruházlánc alkalmazottai videóra vették és az internetre feltették, amint kiskutyákat ütnek, pofoznak merő szórakozásból.

Súlyos vádak, de ki a felelős?

Az alsónémedi temetőben külön helyre temetik a fiatalon elhunytakat. A gyereksírok között a legfrissebb Jobbágy Tamásé. 14 éves volt, szombaton temették el. Tamás egy erdélyi kiránduláson vett részt, az iskola szervezésében. Jutalomút volt ez, ahová a jó tanulók mehettek el. A kirándulás 4. napján látogattak a Szent Anna tóhoz. Több gyerek is bement a vízbe. Jobbágy Tamás kifelé úszva merült el, és többé nem bukkant fel. Czakó József riportja.

Külföldön dolgozó magyarok is üzennek

Magyarok üzennek haza külföldről a kormánynak. Egyre több külföldön munkát vállaló magyar tölt fel képet egy Facebook oldalra arról, hogy ő mikor és milyen nemzetiségű embernek vette el a munkáját. Az oldal szervezője szerint így akarják kifejezni felháborodásukat a kormány bevándorlásról szóló nemzeti konzultációjával és az ahhoz kapcsolódó plakátkampánnyal szemben. Giró-Szász András szerint ezek az emberek egyszerűen félreértik a kormány kampányát.

Felháborodás: elegük van a látványból

Pásztoróra kora délután. Egy átlagos, dolgos hétköznap a IX. kerületi Fehérholló utcában. A felvételt az egyik lakó készítette, és egyértelműen kiderül belőle, miből él  a videó főszereplője. Az itt élők fel vannak háborodva, hogy a környékbeli prostituáltak ide, házuk elé hozzák a kuncsaftokat. Újvári Mihály riportja.

Tiltott zóna: elege lett az ott élőknek

Pásztoróra kora délután. Egy átlagos, dolgos hétköznap a IX. kerületi Fehérholló utcában. A felvételt az egyik lakó készítette, és egyértelműen kiderül belőle, miből él  a videó főszereplője. Az itt élők fel vannak háborodva, hogy a környékbeli prostituáltak ide, házuk elé hozzák a kuncsaftokat. Újvári Mihály riportja.

Az edzőtábor után még ott maradt nyaralni az elnök?

A parasportolók edzőtáborozása után még öt napig Tenerifén maradt gyerekével a Paralimpiai Bizottság elnöke. Csak a szervezésért két millió forintot fizetett a testület. Minderről a Bors írt. Gömöri Zsolt elnök a Híradónak azt nyilatkozta, az edzőtábor után sem nyaralt, hanem dolgozott Tenerifén. Parasportolók a végtörlesztési botrány kirobbanása óta követelik az elnök lemondását.

Tilos a támfalon ülve fagyizni


szerző:
2015.04.26. 18:25
Tilos a támfalon ülve fagyizni

Felháborodott egy ötéves kisfiú anyukája, amikor a Fény utcai piac biztonsági őrei nem engedték, hogy leüljenek a piac melletti támfalra fagyizni, mondván ez tilos, és magánterület. Azóta valóságos mozgalom alakult a legnagyobb közösségi oldalon, amiben kiállnak az anyuka mellett. A kerület polgármestere hétfőre bekérette a piac vezetőjét, aki szerint a tiltás oka, hogy a támfalon ülők összekoszolják a falat, és nem látszanak tőlük a boltok. 

Dalok Pákósítva


szerző:
2015.04.24. 17:30
Dalok Pákósítva

Lapite úr személyes kedvenceit választotta ki és dolgozta át saját szájíze szerint. Stábunk pedig meglátogatta a dalok eredeti előadóit és kikérte véleményüket.

Elveszik a cafeteriát


szerző:
2015.02.25. 18:50
Elveszik a cafeteriát

Óriási felháborodást váltott ki Fóton, hogy Az önkormányzat csökkentette a saját közalkalmazottainak járó cafeteriát. Ez mindenkinek 100 ezer forint mínuszt jelent. Az önkormányzat takarékoskodni akar, mivel két év alatt másfél milliárd forintos hiányt halmoztak fel.

Környezetszennyezés és dugók, ez vár ránk az M0-ás fizetőssé tételével!

Januártól fizetős lesz az M0-ás és az autópályák budapesti bevezető szakasza. Röviden ez a lényeg, az intézkedés következtében jelentős bevételt remél a költségvetés. Nézzük, mit szólnak ehhez az autósok és az agglomerációban élők.

Drogteszt: mi lesz a következménye?

Hatalmas port kavart a hír, miszerint a 12 és 18 év közötti fiatalkorúakat kötelező drogszűrésre küldenék. Sok szülő ezt felháborítónak, és gyermekvédelmi szempontból teljesen abszurd ötletnek tartja.

Értetlenség és felháborodás a drogteszt körül

Hatalmas port kavart a hír, miszerint a 12 és 18 év közötti fiatalkorúakat kötelező drogszűrésre küldenék. Sok szülő ezt felháborítónak, és gyermekvédelmi szempontból teljesen abszurd ötletnek tartja.

Felháborodtak a drogteszt ötletén

A legsebezhetőbb korban szégyenítik meg a gyerekeket, ha kötelező drogtesztre kényszerítik őket- ezt egy klinikai szakpszichológus mondta a Híradónak Kocsis Máté javaslatáról. A Fidesz kommunikációs vezetője a Facebookon írta meg, hogy évenkénti kötelező drogtesztnek kellene alávetni minden 12 és 18 év közti gyereket.

Kaput építettek, hogy védjék a falut

Kaput épített a somodori önkormányzat a falu határába, hogy így tiltsák ki a nehézgépjárműveket a szomszéd faluba vezető rövidítő útról. A 2 méter 60 centi magas útzár alatt a személyautókon kívül más nem fér át, például ott élő gazdálkodók gépei sem.

Megosztó kijelentés: A nők nem nevethetnek Törökországban?

Sokan felháborodtak a török miniszterelnök-helyettes mondatain, miszerint a nők ne nevessenek nyilvános helyen, és ne mutogassák a bájaikat. A felháborodás hamar elérte a közösségi médiát, ahova nők ezrei töltötték fel képeiket.

Csalás és felháborodás: hiába várják az aranyat

Van ma Magyarországon egy részvénytársaság, amely szolgáltatási díj és kezelési költség fejében aranyat ad el az ügyfeleinek. Két panaszos viszont utcai tüntetést szervezett, mert lassan egy éve nem kapja meg az aranyat, amit ígértek.

Felháborodás a Cozma-ítélet után

Kevés, vagy azt kapták, ami jár? Felháborodásról beszél az apa és felháborodtak a szurkolók is.

Házon kívül 12-05-23


szerző:
2012.05.23. 23:10
Házon kívül 12-05-23

Házon kívül: Cozma-ügy - Felháborodás az ítélet után. Lom és kacat - Magyarázat az mindenre van. Pálya - Összefutott a sikeres és a hajléktalan.

Fókusz 12-04-24


szerző:
2012.04.24. 20:50
Fókusz 12-04-24

Fókusz: A nagy összecsapás - Varga Viktor felháborodott Puzsér Róbert szombati kritikáján. Hogyan védi meg magát az énekes? Hollywood Budapesten - Autós robbantás Bruce Willis filmjének forgatásán a belvárosban. Kulisszatitkok, amelyeket senki sem láthatott. Mellbedobás - Seherezádé keblei 70 köbcentivel nőttek meg. Az eredménnyel kameránk előtt szembesült. És miért nem láthatja ezt a párja?

Gyermekpornó a South Parkban?


szerző:
2010.11.04. 15:19
Gyermekpornó a South Parkban?

Sértő tartalom miatt a South Park című rajzfilmsorozat betiltását szorgalmazzák Ukrajnában.

Nem kérnek az árvízkárosult családból

Felháborodást okozott Olaszliszkán az, hogy egy árvízkárosult család a településre költözött.

Britney Spears teljesen kiborult


szerző:
2009.11.09. 09:33
Britney Spears teljesen kiborult

Egyes hírek szerint az énekesnő csak tátogott koncertjén, ezért tömegével távoztak rajongói.

Felháborodás a romaellenes kijelentések miatt

A polgármester szerint roma nők több családi pótlék reményében ártanak magzatuknak.

Mao, Hitler és Oszama mint spermák

Az óvszerreklámot készítő cég a biztonságos szexet propagálja a vitatott hirdetéssel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való