KERESÉS search-close

feladat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feladat"

Király Peti nem bírta tovább… otthagyta az interjút!

Kabát Peti és Kovács Dóri imádják ugratni csapattársukat, aki egy ponton már végleg megelégelte a dolgot…

Csoki és Hunor összecsaptak!

A dinamós feladat után újabb kihívással kellett szembenézniük a villalakóknak, a törzsek választása pedig Csokira és Hunorra esett. Vajon melyikük húzta tovább?

Így váltak

A középkorban fáklyával, később pedig petróleumlámpával világítottak, egészen az áram felfedezéséig. A játékosok így Jedlik Ányos útjára léptek - Era szerint a Jedikére - és egy kézi hajtású dinamót kellett összeállítianiuk.

Beköszöntött a sötét középkor a Villában!

A feladatok és a nézői szavazás együttes eredménye alapján két törzsnek ért véget a nélkülözés korszaka, vagyis az őskor...

Csoki után szabadon most Krisztián is hisztizett egy kicsit

Újabb feladatot kaptak a csapatok: meg kellett építeniük a törzsi totem szobrukat, aminek azonban nem mindenki örült.

Összecsaptak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit láthattuk már ezernyi szerepben, és volt köztük olyan is, ami egészen veszélyes volt. A három évvel ezelőtti feladat inkább csak különleges volt a szereplők számára, akik nagyon élvezték a játékot.

Nézd csak! így mesélnek viccet a Barátok közt szereplői!

A Story Extra stábja a 20 éves sorozat színészeit kérdezte arról, hogy szerintük milyen a Barátok köztös humora, azaz mondjanak egy jó viccet.

Puskás Petinek Istenes Bence a mentora?

A ValóVilág 9 powered by Big Brother legújabb évadának műsorvezetői gőzerővel készülnek november negyedikére, ugyanis akkor startol el minden idők egyik legizgalmasabb valóságshow-ja. A Story Extra pedig megkérdezte Anikót és Petit, hogyan is készülnek erre a feladatra!

„Már így volt egy erekciója”

A három párosnak egy összevarrt ágyneműhuzatba kellett belebújniuk, ráadásul nemcsak egyetlen órára. A túlzott közelség több villafiú fantáziáját is megmozgatta…

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Nálunk a munkamegosztás úgy néz ki, hogy én kiosztom a munkát a Vivinek”

Most kiderül, hogy mennyire megy a házimunka megosztása a pároknak! Míg a lányok vasalnak és palacsintát sütnek egyszerre, a fiúk a kivasalt ruhákat hajtogatják össze és megtöltik lekvárral a kész palacsintákat.

Hatalmas zűrzavar a konyhában - Bennük van az íz-faktor?

A villalakóknak olasz ételeket kellett összerittyenteniük, ám látszólag nem ment ez olyan könnyen…

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

„Te mennyire vagy jó matekból? Semennyire!”

Karcsi most kétszer olyan idős mint Feri, 4 évvel ezelőtt azonban Karcsi háromszor olyan idős volt, mint Feri. Hány évesek most?

„Akkor is megcsinálom ezt a k*va feladatot!”

Nézd meg, hogyan teljesítette Sánta Laci, Veiszer Alinda, Vasvári Vivi és Gáspár Laci a Nyerő Páros eddigi legextrémebb kihívását!

Berni sokkot kapott a magasságtól, de Ádám kettejük helyett is küzdött

A tortás feladat főként a tériszonnyal küzdők számára volt óriási kihívás. Berni félúton sokkot kapott, és nem bírt tovább mászni, Ádám azonban felhúzta őt a torta tetejére, így teljesítve a feladatot.

„Laci! Úgy mentél fel, mint Batman!”

A párok azt a feladatot kapták, hogy tegyék egymásra a tortadarabokat, majd másszanak fel az óriási építmény tetejére, és legalább 5 másodpercig maradjanak is a csúcson, mindezt persze időn belül. Nézd meg, hogyan teljesítették a feladatot Ádámék és Gáspár Laciék!

„Nulla forintunk van, nulla!”

Kefirnek nem sikerült időre helyesen megválaszolnia az összes kérdést, ami azt jelenti, hogy az összes pénzüket elbukták Mariannal.

Vivi szexi fotója volt a fiúk jutalom poszterén?

Fecsó szerint Vivit ábrázolta hátulról a poszter, ami a Tanulógép című játékon jutalomként legördült a srácok elé.

„Kezdjünk el pakolni, mert hogy mi megyünk haza, az is biztos!”

Mariann csalódott volt, hogy Tibinek nem sikerült az összes kérdésre helyesen válaszolnia, Kefir azonban megpróbált túllépni a problémán, hogy ez ne nyomja rá a bélyegét a délutánjukra. Aztán megjött a felmentősereg Alinda és Pali személyében!

„Ez simán sikerülhetett volna, ha nem tippelek bolondul...”

Gáspár Laci, Tokár Tomi és Sánta Laci sem tudták teljesíteni a kihívást, hiába tűrték a Nucleon ZX büntetéseit.

Nucleon ZX próbára tette a fiúkat!

A Tanulógép a női nemet ismertette meg a párok férfi tagjaival: a Nucleon ZX jó válasz esetén nyalókával, diszkóval és meztelen nős poszterrel jutalmazott, rossz válasz esetén azonban pofozással, nyakba ömlő folyadékkal és széllel büntette a pasikat. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Ádám, Pali, Fecsó és Kefir!

„Be vagyok tojva!”


szerző:
2018.09.05. 20:14
„Be vagyok tojva!”

A Tanulógép a női nemet ismertette meg a párok férfi tagjaival: a Nucleon ZX jó válasz esetén nyalókával, diszkóval és meztelen nős poszterrel jutalmazott, rossz válasz esetén azonban pofozással, nyakba ömlő folyadékkal és széllel büntette a pasikat. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot a két Laci és Tomi!

„Ebből élünk, hogy számolsz, drágám...”

A srácoknak a matekpélda után még egy kérdésre is válaszolniuk kellett. Volt, aki tudta a választ, de olyan is akadt, aki kicsúszott az időből. A csajok persze nem hagyták szó nélkül a párjuk teljesítményét...

„Nem tudok kiszámolni három k*va számot”

A fiúknak komoly fejtörést okozott a matekpélda, ami az utolsó ajtónál várt rájuk. Tokár Tomi, Solti Ádám és Kefir teljesen leblokkoltak, amikor szembe találták magukat a feladvánnyal.

Mentsd meg a csajod: vajon megmenekülnek a lányok a bombarobbanástól?

A fiúk kihívása során a csajukat kell majd megmenteniük. A Nyerő Páros eddigi leghosszabb pályája próbára teszi a srácok gyorsaságát, ügyességét, szerencséjét és tudását is. Aki a megadott idő alatt teljesíti a feladatot, megmenti a párját, ha azonban kifutnak az időből vagy rossz választ adnak a végső kérdésre, a bomba felrobban.

„Nem akarok többet ilyet csinálni!”

Dobó Ágira, Molnár Fannira, Mihalyi Mariannra és Kovács Dórira is várt egy kis vízcsap szerelés és duguláselhárítás. Nézd meg, hogyan oldották meg a feladatot a lányok!

Míg Fecsó a szerelési útmutatót értelmezte, Vivi már meg is szerelte a vízcsapot!

A lányoknak 15 perc állt a rendelkezésükre, hogy megszereljenek egy vízcsapot, és elhárítsák a dugulást. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladat első részét Alinda, Vivi, Juliska, Niki és Berni!

Telefonos segítség: most kiderül, hogy milyen vízszerelő lenne a csajokból!

A páros kihívás során a lányoknak egy vízcsapot kell megszerelniük, majd el kell hárítaniuk a dugulást, mindezt a párjuk telefonos segítségével. A pasik ugyanis egy irodában ülnek majd, ahol egy szerelési útmutató áll majd csupán a rendelkezésükre.

Ezt a szokását szégyelli a legjobban Vivi!

A második játék a Gondolatolvasás nevet kapta. A fiúknak ugyanis azt kellett kitalálniuk, amit a párjuk gondol egy-egy téma kapcsán. Vajon mit szégyell a legjobban Vasvári Vivien? És mennyire ismeri a feleségét Sánta László?

Ezt törölné ki Ági a párja életéből

A második játékban a nők gondolatait kellett kitalálniuk a férfiaknak. Vajon tudja Gjoni, hogy melyik dala jellemzi a párja szerint a kapcsolatukat? Pali tisztában van vele, hogy mikor szakítana vele szó nélkül Alinda? És Kefir tudja, hogy melyik frizuráját utálta a legjobban Mariann?

A villában lakó nők közül az ő hátát kenné be Tokár Tomi!

Vajon képes a párja gondolataiban olvasni Solti Ádám, Tokár Tomi és Gáspár Laci? A srácokra az a feladat várt, hogy találják ki, mire gondolhat a párjuk egy-egy kérdés kapcsán.

Szabó Zsófi újra feltűnik a Nyerő Párosban!

Szabó Zsófi ezúttal nem Zsoltival tér vissza a sztárpárshow-ba, de a Story Extra műsorvezetőjének fontos szerepe lesz a Nyerő Páros második adásában! Hogy miről is van szó pontosan, azt ő maga árulta el nekünk!

Gáspár Laci együtt sírt a feleségével!

Az X-Faktor mentora könnyek között szurkolt szerelmének, aki rettegett a magasságtól. Niki végül összeszedte bátorságát és legyőzte félelmét...

Út az ismeretlenbe: íme a lányok első kihívása!

Az első játékban kilenc lány száll versenybe, hogy eldőljön, ki melyik szobát fogja birtokolni a villában. A lányoknak egy csúszdán kell egy medencébe csúszniuk, ami csordultig lesz töltve gusztustalan folyadékkal, majd hordókból kell kulcsokat gyűjteniük.

Nádai Anikó őszintén vallott a nagy lehetőségéről

Egy évvel ezelőtt a fiatal anyuka első önálló műsora előtt a Fókusznak elmondta, hogy sokáig tanítónőnek készült, de indult már szépségversenyen, volt valóságshow-hős és hosszabb ideig szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben is. De az Anikó Show-ban egy teljesen új szerepben láthatták a nézők.

Mi a tipikus apukás feladat?


szerző:
2018.06.22. 16:45
Mi a tipikus apukás feladat?

Sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon léteznek-e tipikusan apukás feladatok a gyermek körül? Sok pasi például irtózik a pelenkázástól. Hazai sztárapukákat kérdeztünk erről.

Szerelem első látásra?


szerző:
2018.04.30. 18:00
Szerelem első látásra?

Robin már alig várja, hogy ismét beköszönjük életébe a nagy szerelem, így most a szintén szingli Noémivel ismerkedhetett meg közelebbről. Azonban mielőtt megpillanthatták egymást, több feladatot is teljesíteniük kellett...

Egy újabb régi szereplő távozott a Barátok köztből!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy olyan szereplő intett búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. Kiss Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, tavaly januárban hozta meg.

Tenya ledobta a textilt a Kincsvadászathoz

Pintér Tibor félmeztelenül állt neki a feladatnak, majd egy rögtönzött saját szerzeménnyel motiválta a hanyatt fekvő Alexát, hogy ő is tartson ki a Kincsvadászat végéig.

Íme az utolsó Survivor kvíz!


szerző:
2017.10.15. 17:45
Íme az utolsó Survivor kvíz!

Készen állsz egy utolsó megmérettetésre? Pénteken lezajlott a 2017-es Survivor döntője, de Rád még vár egy újabb kihívás! Vajon hány kérdésre tudod a helyes választ? Ha figyelmesen nézted az utolsó hét adásait, biztosan menni fog!

Mi a közös Aurelióban és Bódi Sylviben?

Három évvel ezelőtt mind a két celeb részese lehetett a dzsungelkalandnak, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. A Kincsvadászatra Sylvinek és Aureliónak kellett mennie, ahol nem az erejüket kellett használniuk, hanem az eszüket.

Új kérdésekkel vár a Survivor Kvíz!

Ha a Survivor összes eddigi részét láttad már, tedd magad próbára!

Újabb Survivor kvízben teheted próbára az emlékezeted!

Ha láttad a Survivor eddigi részeit, töltsd ki legújabb kvízünket!

Az erőnlét döntött a védettségi nyaklánc sorsáról

A Fogaskeréken csak egyetlen játékos maradhatott fent! Nézd meg az elképesztő küzdelmet, ami a védettségi nyaklánc sorsáról döntött!

SURVIVOR KVÍZ - Tedd magad próbára!

Ha láttad a Survivor eddigi részeit, töltsd ki kvízünket!

Survivor rajongók, figyelem! Itt a legfrissebb kvízünk!

Ha láttad a Survivor összes eddigi részét, tedd magad próbára!

Konyhafőnök: Ti már főztetek polipot?

A híres főzőműsor első évadának is megvoltak a nehézségei, ugyanis az egyik adásban egy polippal találták szembe magukat a versenyzők. Szerencsére a séf megmutatta, hogyan is kell előkészteni ezt a nyolckarú állatot.

Gáspár Laci:

Bár az még egyelőre titok, hogy Tóth Gabi helyét ki tölti be a mentorok között, az viszont már biztos, hogy Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti ismét mentor lesz. A srácok már nagyon várták, hogy újra kezdődjön az "őrület", és együtt keressék 2017 legtehetségesebb előadóit!

ByeAlex a negyedik mentorról:

Puskás Peti már nagyon várja a negyedik mentort, és kíváncsi, hogy az új zsűritag hogyan fog megbirkózni ezzel a kihívással. Gáspár Laci úgy véli, hogy az új tagnak nehéz dolga lesz mellettük, ugyanis a három srác nagyon összeszokott az előző széria alatt, mégsem félti őt ettől a feladattól. Alex egész jól ismeri az új zsűritagot, és úgy véli, hogy abban, amit csinál, nagyon profi, ezért már alig várja a közös mentorkodást!

Zé és Rozina a verseny legnehezebb feladatáról meséltek!

Milyen lehet szimultán főzni Sárközi Ákossal? A Michelin-csillagos séf ismét feladja majd a leckét, hiszen a mai adásban hihetetlen tempót diktálva főznek majd együtt a döntősökkel. Rozina és Zé meséltek egy kicsit a feladat legnagyobb buktatóiról, és persze magáról a Séfről is!

Annán kifognak a citrusok?


szerző:
2017.04.26. 07:22
Annán kifognak a citrusok?

A Konyhafőnök VIP egyik jelenete után Hajdu Steve és Lukács Miki úgy döntött, próbára teszik Annát. Lássuk, hogy sikerült a teszt!

Fördős Zével benéztünk egy képzeletbeli Konyhafőnök szülinapra!

A mai Konyhafőnök VIP-ben egy igazi szülinapi kihívás várja majd a csapatokat, hiszen tortákat kell készíteniük. Fördős Zével körbenéztünk a konyhában, hogy mi is vár a versenyzőkre.

Támadnak a desszert-mumusok!

A második feladatban megérkeztek a műsor nagy mumusai: a desszertek! A versenyzőknek háromféle kosárkát kellett megalkotniuk, nem is akármilyen ízesítésekkel!

Lilu különleges dologra készül! Így még sosem láthattuk!

Négy évvel ezelőtt a gyönyörű műsorvezető olyanra vállalkozott, mint soha. Lilu bevállalta Csonka Andrással azt a feladatot, hogy egy igen különleges nyitótáncot lejtenek majd mindenki szeme előtt. Mutatjuk!

 Idősgondozás: Család? Állam? Is?

Lopakodó, de brutális gyorsasággal növekvő családi és társadalmi gond: idősek gondozása. Mi történik egy ápolásra szoruló nagyszülővel, szülővel – mit tehet értük a család, mit tehet az állam, s mi történik abban a szomorú esetben, ha az idős ember egyedülálló és senkire nem számíthat?

Az X-Faktor mentora megmutatta szerelmét

Két éve már annak, hogy Puskás Peti úgy döntött, bevállalja a Celeb vagyok, ments ki innen! műsort, és ezzel együtt Afrikát is. Akkor attól félt a legjobban, hogy barátnője nem fogja kibírni a külön töltött időt, és csúnya szakítás lesz a vége. Ehhez képest minden másképp alakult.

A ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője nem bírta visszatartani a könnyeit!

107 nap után, vasárnap véget ért az RTL Klub nagyszabású valóságshow-ja. A finálé végén örömmámorban és könnyekben úszott a stúdió, hiszen lezárult egy korszak a ValóVilág történetében. A műsorvezetők közül Nádai Anikó sem tudta elrejteni feltörő érzéseit, és bizony zokogásban tört ki. 

Különleges kihívással kellett farkasszemet nézniük a villalakóknak

A játékosok túl voltak egy profi fotózáson, amit már nagyon vártak. Viszont hamarosan az is kiderült, ezzel még nem ért véget a feladat. Mindenkinek öt perce volt arra, hogy profi szakemberek segítsége nélkül felkészüljenek egy modellfotózásra. A káosz azonnal elszabadult…

Eljött a sorversenyek sorversenye!

Zsoltiék egy olyan versenyt akartak összehozni a társaiknak, amiben egyesítik az eddigi sorversenyek legtöbb feladatát. A párosok estek-keltek és úsztak a trutyiban rendesen.

A villalakók táncban is egymásra hangolódtak

Miután mindannyian felkészültek az első báljukra és kicicomázták magukat a sötétben, jöhettek a közös táncok. A párosok persze változtak, így akadt romantika és ökörködés is bőven.

Zsolti és Vivi nem bírtak együtt szerkeszteni: civakodás lett a vége!

A szerkesztői pozícióba most Zsolti és Vivi ülhettek be, azonban eltérő lelkesedéssel várták a kihívást. Miközben Zsolti ezerrel agyalt a feladatokon, Vivit inkább hagyta sminkelni. A feszkó ezután robbant ki közöttük.

Vivi:

A fiúk és a lányok sorversenyen mérték össze az erejüket és az első feladatban rögtön ügyeskedniük kellett: jött a zsákban futás. Vivinek már maga a zsák is nagy problémát jelentett!

Krisztián és Mici egymásra gerjedtek a vezérlőben

A szerkesztői feladatok mellé egy kis erotika is társult, ami nem is meglepő, hisz Mici és Krisztián kettesben voltak a vezérlővé átalakított Sufniban...

Soma egy doboz barnítót kapott az arcába

Mici és Krisztián azt találták ki, hogy a villalakók játszanak felelsz, vagy merszet. Zsolti feladata az volt, hogy egyen meg egy nyers tojást, Dávid lebarnította Soma arcát, Krisz és Mici viszont unták a műsort, és inkább mást csináltak volna...

 

Bori és Vince őrült játszadozásba kezdtek

A lány reggel csomagot kapott, ami már a következő találkozásukat vetítette előre. Borinak egyre jobban tetszettek a fiú kis játékai, sőt olyannyira szárnyakra kapott ettől az új kapcsolattól, hogy Tamással is leszámolt…

Reszkessetek csigák – Itt a Konyhafőnök Junior

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon már javában folyt a főzőtudomány versenyének műsora, ahol kivételesen gyerekek kezében volt a fakanál. A megmérettetés során eljött az a pillanat, mikor a mini szakácsoknak olyan ételt kellett összerakniuk, melynek az egyik fontos alapanyaga nem volt túl szimpatikus, mondhatni eléggé csúszós volt. Ádám arcáról mindent le lehetett olvasni, undorodott a csigáktól, sőt szinte élet-halál harcot vívott velük a kisfiú.

Hupsz! Rudat kapott az arcába Ati!

Ati és Evelin újabb feladatban mérték össze ügyességüket. Először Evelin, majd Ati bújt át a limbóléc alatt, aztán egy váratlan pillanatban a léc Ati fejére esett...

Soma felizgatta a hozzábilincselt Vivient

A szőke srác tart attól, hogy Vivien erőszakosan fog rá nyomulni, vagy esetleg újra szerelembe esik. A lány azonban jelenleg féltékenységet érez Zsolti miatt, ennek ellenére mégis történt valami közöttük...

Gina fordítva hordja bal és jobb kezét?

A lányok most egy időre kénytelen élvezni egymás társaságát. Az összeláncolás kicsit problémás volt, ugyanis Evelin nem találta Gina jobb kezét. Végül pedig egy velős beszélgetés vette kezdetét.

Bilincs kattant a villalakók csuklóján

Egymáshoz láncolták magukat a Villa lakói. Mindeki saját párt kapott, ami vegyes érzelmeket váltott ki belőlük. Vajon mi lesz ennek a vége?

Mici bosszút áll Somán?

Soma mandátuma lejárt, így a nézők szavazata alapján Mici veszi át a villamesteri kötelezettségeket. A levél felolvasása, és a szőke srác értékelése után le is osztotta a feladatokat, ami természetesen nem ment zökkenőmentesen.

Krisztiánon kívül mindenki elvégezte a feladatot

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy készítsenek naguknak egy széket műanyag palackokból. Egy ember azonban nem volt hajlandó hozzáfogni a feladathoz...

Döntsd el te, melyik öko-robot sikerült a legjobban!

A Villában javában zajlik az öko-hét. A villalakók egy nagyon izgalmas, de szürreális feladatot kaptak, ugyanis be kellett mutatniuk, hogyan képzelik el a jövő környezettudatos robotjait. Döntsd el te, kinek sikerült legjobban a robottá alakulás!

Cirkuszi készülődés

A villalakók keményen gyúrnak a nagy megmérettetésre. Vivien vezényletével bemelegítettek, majd mindenki mehetett a dolgára...

Gáspár Lacit élve eltemették

Két évvel ezelőtt az énekes egyik rémálma teljesült, ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban a föld alá temették. Az ijesztő pillanatokat Laci nem bírta csak egy percig elviselni, de így is büszke lehet magára, hiszen önként vállalta be a feladatot a félelmei ellenére.

Dina már a sáskák látványától elsírta volna magát

A végső versenyfeladat már nagy kihívás elé állította Dinát és Dávidot: sáskákat kellett elcsócsálniuk vacsi gyanánt. Miközben Dávid elrejtette magában a pánikot, Dina teljesen kiborult... már a látványtól is.

A fiúknak kellett a párjuk sminkesét, fodrászát és stylistját helyettesíteni

Most kiderül, hogy mennyire megy a sminkelés Radócz Petinek, milyen fodrász lenne Kabát Peti vagy Kis Zsolti, és milyen ruhát választ szerelmének Lukács Mikike.

Így készültek a Lázadók az Akadémián

A Lázadók tehetségei az Akadémián ismerték meg, hogy a második adásban mit adnak majd elő, utána pedig meg is kezdték a próbákat a tanárokkal. Voltak, akik bizalmi játékot játszottak, mások az énekórán keresték az igazi belső motivációjukat.

Így készültek a Kisördögök az Akadémián!

Minden héten új kihívás, új dalok, új koreográfiák. Vajon hogyan fogadták a Kisördögök tehetségei a második adás feladatait?

Sokkoló lesz a Nyerő Páros kedd esti adása!

Ma 18:55-től újabb kihívás vár a lányokra, amit a fiúk sem fognak karba tett kézzel végignézni, ráadásul meglepő dolgokra is fény derül majd egy-egy párral kapcsolatban.

Hatalmasra duzzadt a fiúk alsónadrágja

A lányok a földön térdelve pumpálták fel a srácok alsónaciját, happy ending helyett azonban egy hatalmas durranással kísért csípő érzésben lett része a Villa hímjeinek.

Gábor: "Ezek kan méhek!"


szerző:
2016.05.25. 20:00
Gábor:

Új feladatot kaptak a farmerlegények, méghozzá mézet kellett készíteniük. A végeredmény kiváló lett, ám a kivitelezés nem ment zökkenőmentesen...

Csak a Farmon szerzett tapasztalatokkal lehet a fődíj közelébe férkőzni

Olyan összetett feladatsort kaptak a tizedik alkalommal párbajozó farmerek, amik nagy része már ismerős lehetett számukra az elmúlt hónapokban szerzett élményeikből és tapasztalataikból.

Így küzdöttek a farmerlegények a kék kendőért

Attila, Gábor és Gergő most megmutathatta ország-világ előtt, hogy ki a legerősebb hármójuk közül. Itt már nem volt mellébeszélés, az eredmények magukért beszéltek.

Komoly tétért folyt a cicaharc


szerző:
2016.05.20. 19:55
Komoly tétért folyt a cicaharc

Ezúttal két védett játékosa lett a Farmnak, ugyanis a fiúk és a lányok külön-külön mérték össze erejüket. Brigi és Cintia sorsa két menet után megpecsételődött...

Állatokkal küzdöttek egymás ellen a párbajozók

Nádai Anikó ismertette a feladatsort Dórival és Attilával, ami a győztes felet egy lépéssel közelebb hozta a 20 millió forintos nyereményhez. Lássuk, min kellett keresztül menniük a farmereknek!

Gergő miatt vesztette el Brigi a játékot?

Habár a hős szerelmes segíteni szeretett volna párjának, rosszul sült el a közeledése. Brigi teljesen kiakadt Gergőre, aki nem győzőtt magyarázkodni a történtek után.

Extrém körülmények között párbajoztak a játékosok

Eljött a nyolcadik Párbaj ideje. Mielőtt a farmerek összemérhették volna erejüket, Fördős Zé ismertette a feladatot.

Farm: majdnem meghiúsult a párbaj

A csótányok, egerek, kiscsibék szinte leküzdhetetlen akadályt jelentettek Diának, és párbaj ellenfelének a Farmon. De még a népszerű valóságshow műsorvezetőjének, Fördős Zé-nek is meggyűlt a baja a mintegy kétszáz kisállattal.

Íme a 7. feladat!


szerző:
2016.05.07. 21:35
Íme a 7. feladat!

Összetett Párbajjal készültek az e heti versenyzőknek. Fördős Zé ismertette a feladatot, amíg Attila és Dia teljesen ráhangolódott a megmérettetésre.

Ő lenne a malacokkal suttogó?


szerző:
2016.05.04. 19:55
Ő lenne a malacokkal suttogó?

Szilveszter gazda súlyos összegeket ígért az idomított malacokért. Ezen felbuzdulva többen is belevetették magukat a nevelgetésükbe. Az egyik farmer kitartása meghozta a várva várt sikert?

Hatalmas verseny indult a Farmon!


szerző:
2016.05.02. 19:55
Hatalmas verseny indult a Farmon!

A héten a közös kasszának búcsút inthetnek a farmerek, ugyanis mostantól a saját zsebüket tömhetik csak. Az eddigi napi feladatok mellé három pénzkereseti lehetőséget kaptak Szilveszter gazdától. Lássuk, hogyan teljesítenek a versenyzők!

Farmerlegények a ház asszonyainak szolgálatában

A legutóbbi végrendelet értelmében a lányoknak jutott egy teljes pihenőnap, amikor a férfiak nemcsak a házkörüli munkákat végzik el, hanem reggelivel is kedveskednek a gyengébbik nem képviselőinek. Természetesen volt, akinél ez háborgást eredményezett, ami mintha át is csapott volna egyfajta munkakerülésbe.

Ilyen egy idomított kismalac?


szerző:
2016.04.29. 19:55
Ilyen egy idomított kismalac?

Gábor próbálja megregulázni az apróságokat, ugyanis Szilveszter gazda jó pénzt fizet nekik, ha sikerült betanítani őket a szarvasgomba keresésre. Lássuk, hogy megy a nevelgetés!

Szilveszter gazda meggyűrűzte Diát


szerző:
2016.04.29. 19:55
Szilveszter gazda meggyűrűzte Diát

Elégedetten távozhatott Szilveszter gazda a tanyáról, ugyanis minden a tervei szerint zajlott. A jelenlegi Heti Gazda nem okozott csalódást a teli erszénnyel érkező vendégnek.

Elképesztő felvételek a Földről

Lélegzetelállító felvételeket készített a Nemzetközi Űrállomás a Földről! A videó felbontása 4k, ez a ma létező legnagyobb felbontású technika. A felvételeket készítő szondának egyébként fontosabb feladatai is vannak: támogatja a klímakutatást, előrejelzi az időjártást, megfigyeli a hurrikánokat és nyomon követi a levegő szennyezettségét is.

Gábor szerint a libák: „Olyanok, mint egy velociraptor”

Szilveszter gazda sok-sok jószággal érkezett a Farmra. Pistához hasonlóan velük is óvatosan kell bánniuk, ugyanis állítólag eléggé harapósak. Ettől viszont Gábornak egyből durva asszociációja támadt...

Megpecsételődött a két kismalac sorsa is

Az öt malackából hármat már korábban magával vitt Szilveszter gazda, most pedig azt is kitalálta, mi legyen a megmaradt csöppségekkel. A farmerek először azt hitték, tőlük is meg kell válniuk, de végül kiderült, valami sokkal izgalmasabb dolog fog történni velük.

Íme az 5. Párbaj feladata!


szerző:
2016.04.23. 21:35
Íme az 5. Párbaj feladata!

Több állomása is volt az e heti megmérettetésnek. A párbajozóknak 4 kg kolbászt kellett gyártaniuk - a darálástól a töltésig, amiben a segítők is nagy szerepet kaptak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!