KERESÉS search-close

felüljáró

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felüljáró"

Lebonthatják a Nyugati téri felüljárót

Lebonthatják a Nyugati téri felüljárót, erről a Tarlós István beszélt szerdán az állami rádióban. A főpolgármester szerint a felüljáró csúnya, és eddig csak azért nem bontották még el, mert túl drága lett volna alagutat építeni helyette. Most egy olyan tervet szavazott meg a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa, amely szerint egy szintben haladhatna a forgalom a Nyugati téren. A döntést még jóvá kell hagynia a Fővárosi Közgyűlésnek és a kormánynak is.

 

Utánajártunk a Nyugati téri felüljáró legendájának

A 80-as évek elején mindenki tudni vélte, hogy a két vége nem ért össze a Nyugati téri felüljárónak. A XXI. század utánajárt a legendának.

Mozdonynak majd gyalogos-felüljárónak ütközött egy vonat

Vonatkatasztrófa Törökországban. Kilencen meghaltak és 47-en megsebesültek, amikor reggel mozdonynak majd gyalogos-felüljárónak ütközött egy vonat a török főváros közelében. A szerelvényen 206 utas volt. A mentési munka még zajlik, Ankara kormányzója azt mondta: remélik, nincs több áldozat. A baleset okát még vizsgálják.

Videón a 6 méteres zuhanás

6 méter magasról, egy felüljáróról ugrott le egy zavart férfi Budapesten, a Kerepesi úton. Erről egy autós felvételeket készített. Arra járőröző rendőrök mentették meg az életét: kisbuszukkal a vasúti felüljáró alá álltak, így a férfi először arra zuhant. Ennek ellenére életveszélyesen megsérült…

Halálos gázolás ötsávos úton

Egy gyalogos meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült, amikor elütötte őket egy kocsi Békéscsabánál. A két asszony a telkére tartott, egy ötsávos úton akart átmenni, mindössze 50 méterre egy felüljárótól. 

BRUTÁLIS BALESET: Vonat zuhant autókra

Autópályára zuhant több vasúti kocsi az Egyesült Államokban, Washington államban. 400 méterrel a baleset előtt óránkénti 130 kilométeres sebességgel haladt a személyszállító szerelvény, az autópálya fölötti felüljárón viszont a legnagyobb megengedett sebesség alig 50 kilométer per óra. A balesetben legkevesebb hárman meghaltak, és több mint 70 ember megsérült. 

4 millió óvadékért hazamehet a sofőr

4 millió forint óvadék ellenében a bíróság hazaengedné azt a moldáv férfit, aki a gyanú szerint halálos balesetet okozott szerda hajnalban Budapesten. A BAH csomópont felüljáróján csapódott neki furgonjával egy szemből, szabályosan érkező kocsinak. A balesetben a vétlen sofőr meghalt, kilencen megsérültek.

Lebontanák a felüljárókat

Eltűnhet két felüljáró Budapesten, az egyik a Nyugatinál, a másik a Keletinél. Tarlós István azt mondta, a miniszterelnök viszonylag komoly összeget ígért, hogy lebontsák a két felüljárót, ami a főpolgármester szerint rontja a városképet. A Keletinél aluljárót építenének, a nyugatinál viszont szintbeli, lámpás kereszteződés lenne. Az MSZP szerint az államnak inkább a metró felújítására kellene pénzt adni.

Felújítják, baleset a felüljárón

Egy ember meghalt, három megsebesült abban a balesetben, ami hajnalban történt Budapesten, a Gyáli úti felüljárón. Az M5-ös autópálya bevezető szakaszán hónapok óta felújítás zajlik, emiatt a felüljárón a sávokat is elterelték. Az eredetileg kétszer két sávos felüljárón most csak egy-egy sáv járható, ott ütközött frontálisan egy autó és egy furgon.

Fékezés nélkül szállt az autóba

Fékezés nélkül csapódott az autóba, a szalagkorlát fogta meg, ezért nem zuhant le a több méter magas felüljáróról. Két autó ütközött össze Kecskemét határában a 445-ös úton, a sofőrök súlyosan megsérültek. A balesetet valószínűleg figyelmetlenség okozta. Az elmúlt másfél hónapban csak Bács-Kiskun megyében több mint 13-es haltak meg az utakon.

Felüljáróról dobálták a kocsikat

Életük eddigi legrosszabb ötlete volt, hogy autókat dobáljanak kövekkel. Erre is gondolhatott az a két huszonéves fiú, akiket szombaton állítottak bíróság elé, amiért többször is buszokat és autókat dobtak meg kövekkel autópályákon. Egyikük sírva fakadt már a tárgyalás előtt a folyosón.

Mintha egy filmet nézett volna, olyan volt saját balesete

Ezt mondta az RTL Híradónak az a sofőr, aki autójával az M3-as sztráda egyik felüljárójánál ütközött, és kocsija a 10 méteres árokba csapódott, majd fejreállt. A jeges utakon, vasárnap reggel szinte egyidőben több baleset is történt Pest megyében. Sülysápnál egy távvezeték oszlopot döntött ki az autó. Itt senki sem sérült meg, de egy órán át a környéken majdnem négyezer lakásban nem volt villany.

HÍDEMELÉS: Útban volt, ezért arrébb rakták

Szombat éjszaka Budapesten, a Budaörsi úton kellett 20 méterrel arrébb tenni egy gyalogos felüljárót. A különleges művelet idejére az egész Budaörsi utat lezárták. Az új híd lépcsőit már korábban megépítettek, tegnap éjszaka az út felett ívelő átjárót először levágták a régi talapzatról majd darukkal felemelték és az új talapzatra helyezték át.

Lesodródtak a felüljáróról, ketten meghaltak

Ketten szörnyethaltak hajnalban Nyíregyházán, amikor autójukkal egy felüljáróról lehajtva, lesodródtak az útról, előbb egy villanyoszlopnak, majd pedig egy fának csapódtak. Végül egy gyártelep kerítése állította meg a kocsit. Az autóban egy 35 és egy 19 éves férfi utazott.

Felelnie kell a busz tetejére ugró fiatalnak

Rongálás miatt indult eljárás a Budaörsi úti felüljáróról egy autóbuszra ugró fiatalember ellen.

Megsüllyedt az M60-as egyik felüljárója

Csak lépésben lehet áthajtani az M60-as autópálya felellett átívelő hídon, amely a Bólyt Szajkkal összekötő út része.

Daru ütközött felüljáróval az M5-ösön

Felüljárónak ment egy daru péntek délelőtt az M5-ös autópályán, Örkénynél.

Százmilliós út aszfalt nélkül


szerző:
2010.04.06. 18:59
Százmilliós út aszfalt nélkül

Egy felüljáróval együtt több száz millió forintért építették, de nagy részét nem aszfaltozták le.

Védik az alumínium felüljárót


szerző:
2009.04.12. 18:17
Védik az alumínium felüljárót

Biztonsági őrök védenek Csömörön egy speciális alumíniumból készült felüljárót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való