KERESÉS search-close

felügyelet

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felügyelet"

Mit ne tegyen a gyerek, ha egyedül marad otthon?

Egy bejegyzés a közösségi oldalon arról, hogy a gyerek egyedül van otthon - akár ez is csalogató lehet a betörőknek. A nyári vakáció veszélyeire figyelmeztet a rendőrség. A szakemberek szerint nincs szabály arra, hány éves kortól lehet egy gyereket felügyelet nélkül hagyni, de ha így dönt a szülő, alaposan fel kell készíteni a hirtelen jött önállóságra.

A hatéves gyerek életveszélyesen megsérült, de mára felépült

A legenyhébb büntetést kapta az az asszony, akinek kiesett nevelt kisfia az ötödik emeleti erkélyről tavaly augusztusban Miskolcon. Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a bíróság. A hatéves gyerek életveszélyesen megsérült, de mára felépült. Az asszony két saját gyermeke mellett három másiknak a nevelőszülője volt. Az öt gyerekkel egyedül volt otthon, amikor egy pillanatra felügyelet nélkül hagyta őket.

Ki ügyel a gyerekre nyáron?

Javában tombol a nyári szünet, ilyenkor pedig minden szülőnek nagy dilemma, hogyan oldja meg gyermeke felügyeletét. Megoldások és dilemmák a riportban!

Nem hívtak mentőt a kisfiúkhoz

A fürdőben leforrázta magát, a szobában pedig hagyták kihűlni gyermeküket, ezzel vádolnak egy pécsi párt. A kisfiút felügyelet nélkül hagyták a fürdőben, ahol forró vizet engedett magára. Másodfokú égési sérülést szenvedett, de csak reggel hívtak hozzá mentőt, amikorra a hideg szobában már annyira kihűlt, hogy 34,8 fokra csökkent a testhőmérséklete.

Mel B életét tönkre akarta tenni a férje

Mel B-t több éven keresztül bántalmazta és terrorban tartotta a férje. A Spice Girls egykori énekesnője most megszerezte gyerekeinek felügyeleti jogát és megkapta a távoltartási végzést. Az énekesnőt fizikailag és lelkileg is bántotta férje, volt, hogy az ausztrál X-Xaktor felvétele után ököllel arcon csapta. Nemcsak az életét, a karrierjét is tönkre akarta tenni. Volt párja azzal is megfenyegette, hogy kiteregeti korábbi közös házi videóikat. Mel B egyébként 10 év házasság után vált el férjétől.

Lezárult a Brad Pitt ellen indított gyermekvédelmi eljárás

Brad Pitt továbbra is csak terápiás felügyelet mellett láthatja hat gyermekét, lezárult a színész ellen indított gyermekvédelmi eljárás.

 Biciklizés közben szúrta át egy belógó faág a 10 éves kislány arcát

Egy szülő legnagyobb rémálma, ha gyermekét baleset éri játszás vagy biciklizés közben.  Egy miskolci anyuka azonban legrosszabb álmaiban sem gondolta volna, hogy egy ártatlannak indult biciklizés majdnem kislánya életébe került. Egy, az útra belógó faág ugyanis szó szerint felnyársalta kislányát. A kétségbeesett anyuka 2010 óta keresi a felelősöket. A család ügyvédje, Dr. Lichy József a vendégünk.  

Itt az őszi szünet, mi lesz a gyerekkel?

Őszi szüne: a Gyerekeknek öröm, a szülőknek sokszor pedig üröm, hiszen a legtöbben nem engedhetik meg maguknak, hogy egy hétre otthon maradjanak a gyerkőccel, ez viszont számos problémát és kérdést von maga után: ki figyel rá egész nap, mit eszik majd egész nap?, hogy csak egy néhányat említsünk. Nagyobb gyerekeknél nyilván ez már kevésbé probléma, de az ovis és kisiskoláskorú gyerekeknél sajnos ezekkel is számolni kell… Mi lehet a megoldás ilyenkor? Jávori Ildikó tanulásszakértőt kérdeztük.

Nyári táborok a vakáció alatt


szerző:
2015.06.15. 18:20
Nyári táborok a vakáció alatt

A gyerekek alig várták, a szülőknek nagy feladat. Hétfőn ért véget a tanév, holnaptól 11 hétig kell megoldani valahogy a kicsik felügyeletét. Aki tudja, bevonja a nagyszülőket, vagy kiveszi a szabadságát. Egyre fogynak a tábori férőhelyek is, ilyenkor megduplázódik az érdeklődők száma.

Két Quaestor-céghez is kötődött Kiss Szilárd

A Quaestor-csoport két cégében is éveken át felügyelő bizottsági tagként a törvényes működést felügyelte Kiss Szilárd, korábbi moszkvai agrárattasé, írta meg az Origo. Kiss Szilárd jelenleg előzetes letartóztatásban van, vesztegetéssel és hűtlen kezeléssel gyanúsítják.
 

Akarata ellenére kap kemoterápiát

A 17 éves, rákos lány állami felügyelet alá került, mert megszökött egy korábbi terápiáról, és mert a hatóság szerint szülei túl sokat akartak várni a kezeléssel. Most őr áll kórházi szobája előtt, miután Connecticut állam legfelső bírósága úgy ítélte meg: túl fiatal ahhoz, hogy felelős döntést hozzon.

Kinél legyen a gyermek a téli szünetben?

Jön a téli szünet, az ünnepek és a szülőknek meg kell osztani a gyermek felügyeletét, ami nem minden esetben egyszerű. A láthatásról, a szülők közötti megegyezésről és az esetleges gyámhivatali végrehajtásról egy családjogászt kérdeztünk.

Segély helyett közmunka


szerző:
2011.06.27. 17:27
Segély helyett közmunka

A közmunkásoknak akkor is el kellene vállalniuk a munkát, ha az az otthonuktól távol lenne.

Hazavihették szülei a koraszülött csöppséget

Orvosai szerint a csodával határos, hogy csütörtökön egészségesen hazavihették a szülei az 5 hónappal ezelőtt 380 grammal született Szebasztiánt.

Becsukták a kapukat a siófoki bölcsisek előtt

Egy hetet kaptak a kisgyermekes szülők arra, hogy megoldják gyermekük felügyeletét Siófokon.

Vizsgálat indult a sebesült tűzoltók ügyében

A gyanú szerint a tűzoltókat áramütés érhette oltás közben.

Mégis Horváth Csaba felügyeli a BKV-t

Hagyó Miklós és Horváth Csaba visszaveszi feladatait, a BKV-t Horváth Csaba felügyeli.

Horváth Csaba felügyeli a BKV-t


szerző:
2009.09.03. 16:07
Horváth Csaba felügyeli a BKV-t

Szocialista helyettesére bízta a BKV szakmai felügyeletét Demszky Gábor főpolgármester.

Ideiglenes gyám lett Jacko anyja


szerző:
2009.06.29. 22:03
Ideiglenes gyám lett Jacko anyja

Ideiglenes gyámnak jelölte ki Michael Jackson anyját egy Los Angelesi bíró hétfőn.

Elfáradt, lemondott


szerző:
2009.04.29. 12:08
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való