KERESÉS search-close

felújított

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felújított"

Nem vesznek fel több beteget egy budapesti pszichiátriára

Nem vesznek fel már beteget a budapesti Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájára. Ezt mondták ma az RTL Híradónak, amikor telefonon érdeklődtünk az osztályon, hozzátartozóként. A Népszava arról ír, már elkezdték kiüríteni a kórtermeket és 5 kórház között osztják szét az új betegeket. Novemberben számoltunk be arról, hogy bezár a két éve felújított osztály, a riportot megnézhetik ITT.

Az első képkockák a felújított Hol van az a lány című dalból

A dal, melyet nincs, aki ne ismert volna vagy ne üvöltött volna teli torokból a koncerteken. A 90-es évek hiphop csapata a Fekete Vonat slágere akkoriban minden létező zenei listát meghódított. Most 20 év után újra összeálltak eredeti felállásban és a Halott Pénz frontembereivel éneklik el újra a Hol van az a lányt.

Oktatás helyett esküvők

Magáncég üzemeltet szállodát a több mint egymilliárd forint közpénzért felújított Klebelsberg kastélyban - erről a hvg.hu írt. A portál szerint a céget, amely főként luxusesküvőket szervez az állami tulajdonban lévő épületben, Schmitt Pál, korábbi köztársasági elnök egyik lánya vezeti.

Új metrókocsikat küldtek az oroszok?

Nem felújított, hanem valószínűleg új metrókocsikat szállítanak az oroszok Budapestre - ezt a Népszabadság írta. A szerelvényeket csütörtökön a Metróért Egyesület szakemberei is megnézték. A civil szervezet vezetője ezután az RTL Híradónak megerősítette, a metró 90 százalékban új, csak néhány alkatrész a régi. A Demokratikus Koalíció szerint ez felveti a korrupció, a csalás, illetve a megtévesztés gyanúját. Ugyanis a közbeszerzési eljárást felújításra írta ki a fővárosi önkormányzat. A BKV azonban állítja: felújítás történt.

Jönnek a felújított metrókocsik

Már a szlovákiai Párkányban vannak a felújított orosz metrókocsik, Híradónk a város vasútállomásán készített felvételeket a járművekről, amik várhatóan csütörtök délelőtt érnek Budapestre. A szerelvény ugyanolyan fehér, mint a 4-es vonalán futó Alstom metró. A kocsik kényelmesebbek, és - ami a legfontosabb - biztonságosabbak, mint a 30-40 éves szovjet metrók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való