KERESÉS search-close

fegyvernek

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fegyvernek"

Nem akarta elengedni 13 éves fiát, akit elvesztett a halálos balesetben

Nem akarták elengedni este, de nem hallgatott rájuk - ezt mondta az apa, aki 13 éves fiát vesztette el a vasárnapi Fegyverneknél történt balesetben. A férfi megtörten nyilatkozott. Hajnalban rendőrök ébresztették őket, tőlük tudták meg, hogy mi történt. A város határában vasárnap két autó karambolozott, hatan haltak meg.

Vadászokkal ütköztek


szerző:
2016.12.30. 18:05
Vadászokkal ütköztek

Vadászokat szállító teherautóba vágódott bele egy személykocsi, két mentőhelikopterrel vitték kórházba a súlyos baleset sérültjeit. Péntek reggel kilenc óra előtt történt a karambol Törökszentmiklós és Fegyvernek között. A mentés idejére teljesen le kellett zárni a négyes főutat, az autókat földutakra terelték.

Visszakéri a kormány az előleget

A kormány visszakéri az eddig kifizetett előleget az M4-es autópálya építőitől, de az alvállalkozókat kifizetik – jelentette be Lázár János. Az Abony és Fegyvernek közötti autópálya építését idén áprilisban állíttatta le a kormány miután végleg kiderült: az Európai Unió nem ad pénzt a beruházásra. Eddig már 60 milliárdot kifizetett az állam a félbehagyott építkezésre, ebből szeretne most 22 milliárdot visszaszerezni. Arról, hogy mi lesz a beruházás sorsa, július elején tárgyal a kormány.

Már 40 milliárd forint közpénzt kifizetett a kormány az M4-es autópályára

Emellett 20 milliárd forint előleget is odaadtak az öt építőcégnek, amelyekkel kapcsolatban a kormány az Európai Bizottságra hivatkozva kartellgyanúról beszél. Ezért a kormány egy hete felfüggesztette az építkezést.

40 milliárdot már kifizettek


szerző:
2015.04.08. 18:25
40 milliárdot már kifizettek

Emellett 20 milliárd forint előleget is odaadtak az öt építőcégnek, amelyekkel kapcsolatban a kormány az Európai Bizottságra hivatkozva kartellgyanúról beszél. Ezért a kormány egy hete felfüggesztette az építkezést.

Brüsszel kartellra gyanakszik


szerző:
2015.03.26. 18:30
Brüsszel kartellra gyanakszik

Nem fizeti ki az Európai Unió az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építését. Az Európai Bizottság ugyanis túl drágának találta a kormány által benyújtott tervet, ami szerint majdnem 4 milliárd forintba kerülne 1 kilométer autópálya. A PM EP-képviselője szerint kartellgyanú lehet a döntés hátterében. A pályázaton ugyanis öt nagy építőipari cég is nyert egy-egy szakaszt az építkezésből. A kormány szerint, ha bebizonyosodik a kartellgyanú, akkor a szankciókat a cégekkel fizettetik ki.

Bögölycsípés vezetett súlyos balesethez

Meglódult lovaskocsija alá esett és súlyosan megsérült egy férfi Fegyverneken.

Karddal támadtak a rendőrökre


szerző:
2010.03.18. 11:27
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való