KERESÉS search-close

fegyver

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fegyver"

Nem kívánatos személynek nyilvánították a tüntetők Donald Trumpot

Nem kívánatos személynek nyilvánították a tüntetők Donald Trumpot, a texasi El Paso városában, ahol 22 embert ölt meg minden bizonnyal rasszista indítékkal egy fegyveres. Az itt élők közül sokan úgy vélik, Donald Trump bevándorlás-, kisebbségellenes retorikája szította a tüzet, ami idáig vezetett. A másik, 9 halálos áldozatot követelő hétvégi lövöldözés helyszínén is tüntetők várták az elnököt. Ők a fegyvertartás szigorítását követelték.

 

Fegyvert fogtak Kareszra

Eckü és Mentha próbára tették Kareszt, a fiúnak azonban nem tetszett, hogy a próba egy pisztolyt is tartalmazott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csőre töltött fegyverrel sétált a társát meglövő vadász

Csőre töltött, kibiztosított fegyverrel sétált. Az ügyészség szerint több szabályt is megszegett a vadász, aki még 2017 novemberében több mint 90 méterről meglőtte 47 éves társát, aki belehalt sérüléseibe. Az olasz férfi ellen most emeltek vádat, eszerint megbotlott és véletlenül húzta meg a ravaszt.

Nóra lelövi a saját testvérét?

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Szabó Győző őt verte meg a legtöbbször az Alvilágban

A sorozat legújabb Kibeszélőjében Bujáki Zsófi és Szabó Győző meséltek a közös munkáról és a kedvenc forgatási élményeikről. Kíváncsi vagy, kit vert meg állandóan a színész?

Natasa nem félt fegyvert fogni elrablójára

Natasa megpróbált szembeszállni elrablójával, Schneider jobbkezével.

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Fegyverek az Alvilágból: nézz be a kulisszák mögé!

A sorozatban már nem egy veszélyes fegyverrel találkozhattunk, de milyen lehet ezekkel dolgozni? És milyen szabályokra kell odafigyelni? Kiderítettük!

Veszélyes a fegyveres „alvilági” jelenetek forgatása

Durrognak a fegyverek, autósüldözés, verekedések - az Alvilág című sorozatban egyre többet kell pisztolyt fogniuk a szereplőknek. Ez egyrészt nagyon izgalmas, másrészt nagyon oda is kell figyelni. Fegyverszakértők vigyáznak mindenre és mindenkire a forgatáson, hogy még véletlenül se essen baja senkinek.

Putyin hadászati bombázókat vezényelt a Krím-félszigetre

Atomfegyverek hordozására alkalmas hadászati bombázókat vezényelt a Krím-félszigetre Vlagyimir Putyin orosz elnök. Moszkva szerint erre azért van szükség, mert az Egyesült Államok Romániába telepített rakétavédelmi eszközöket. Mindez akkor történt, amikor Putyin részvételével nagyszabású rendezvényekkel ünnepelték meg a félsziget Ukrajnától való elcsatolásának, a Nyugat szerint elrablásának ötödik évfordulóját. Hogy békés hangulatot is sugározzanak, Putyin felavatott két hőerőművet.

 

VALÓDI RENDŐRI AKCIÓ: Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók. Kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki.

Most akkor félnünk kell az oroszoktól vagy nem?

Két éve mutatta be a Fókusz: tankok, süvöltő katyusák az egyik, míg helikopterek és hadihajók a másik oldalon. Ezek a képek másfél éve készültek a balti tengeren, egy hadgyakorlaton. Évről évre egyre feszültebb a viszony a NATO és Oroszország között. Mennyi az esély rá, hogy támadnak az oroszok? Ennek járt utána a Fókusz riportere.

Nem szólt a rendőröknek az őr, hogy nincs lőszer a fegyverben

Információnk szerint tudta, hogy nincs lőszer a fegyverben, mégsem jelentette a rendőröknek az az őr, aki a múlt héten megszökött rabot kísérte. Úgy tudjuk, a tár a dulakodás közben kiesett a pisztolyból, de az őr ezt nem mondta senkinek, egyszerűen eltette a tárat. Így a rendőrök végig úgy tudták, hogy egy éles fegyverrel menekülő rabot üldöznek, aki bárkire tüzet nyithat. A férfit végül 5 lövéssel ártalmatlanították.

 

BALSAI MÓNI: „Minél többet fogom a fegyvert a kezemben, annál jobban vonz!”

Balsai Móni az Alvilágban egy háromgyerekes édesanyát játszik, akinek meg kell küzdenie családja életéért: nyomában a rendőrség és a kokainbizniszben utazó alvilág is. Hogy milyen a kapcsolata a színésznőnek a fegyverekkel? Kiderül az interjúból!

A kőbányai rabló a szökevény rab

A kőbányai bankrabló a túszejtő rab. A férfi tegnap azután szökött meg a bíróságról, hogy elvette egy őr fegyverét, 2017-ben pedig egy bankfiókot rabolt ki. Akkor hamar elkapták, mert menekülés közben elütötte egy autó. Azért a rablásért kilenc évet kapott. Tegnap egy még korábbi ügye miatt kapott újabb egy év egy hónap börtönt, ennek az ítéletnek a kihirdetésekor szökött meg. Egy autósra szegezte a pisztolyt, vele menekült. A hajsza végén a rendőrök öt lövéssel leterítették.

Társa is volt az óbudai ékszerrablónak

Újabb részletek derültek az egy évvel ezelőtti óbudai ékszerboltrablásról. A fegyveres rablónak társa is volt, aki az autóban várta, így menekültek el. A rendőrség már befejezte a nyomozást. A páros ellen hamarosan vádat emelhetnek.

Oroszország új szuperrakéta fejlesztésébe kezd

Oroszország felfüggeszti részvételét a közepes hatótávolságú nukleáris eszközök felszámolásáról szóló szerződésben, és új szuperrakéta fejlesztésébe kezd. Ezt Putyin orosz elnök jelentette be, egy nappal az után, hogy Washingtonban közölték: az Egyesült Államok már nem tartja magára nézve kötelezőnek az 1987-ben kötött egyezményt, amelyet szerintük Moszkva régóta megszeg.

Félmilliós nyomravezetői díj az ál-NAV-os rablókért

Félmillió forint nyomravezetői díjat ad a rendőrség a fegyveres NAV ellenőröknek öltözött rablókért. Júniusban három rabló egy telephely előtt állított meg egy kamiont. Tudhatták, hogy a sofőrnél sok pénz van. Adóellenőröknek adták ki magukat. Miután a kamionos félreállt, fegyvert szegeztek rá, megfenyegették és elvették a pénzét.

Fegyverrel hadonászott egy szerb férfi Győrben

Éles fegyverrel fenyegetőzött és megállásra kényszerítette az autósokat egy 64 éves szerb férfi reggel Győrben, az egyik benzinkúton. Az épületbe is bement, ahonnan különböző árukat vett magához és a dolgozókat is megfenyegette. Ők azonnal hívták a rendőröket, akik lefegyverezték, megbilincselték, majd zavart állapota miatt a mentők kórházba vitték.

Kuciak-gyilkosság: magyar szál?

Zebegénybe vezetnek a szlovák oknyomozó újságíró, Ján Kuciak gyilkosságának szálai. A HVG birtokába került egy európai rendőrségi határozat, amiben az áll, a gyanú szerint egy magyar férfi adhatta el a gyilkos fegyvert egy szlovákiai magyarnak, aki lelőtte az újságírót és párját.

Nem kapott hitelt, ezért lőtt

Úgy megijedt a pisztolylövés hangjától, hogy elájult. Csak az RTL Híradónak nyilatkozott a balatonfőkajári lövöldözés szemtanúja. Még pénteken egy részeg férfi lépett be a település takarékszövetkezetébe. Hitelt akart kérni, de elutasították, ekkor kezdett lövöldözni. A férfit már letartóztatták. Az elájult asszony ma azt mondta, rettegett amikor meglátta, hogy a támadó felé fordította a fegyvert.

Itt az új Mission Impossible: Fallout trailer!

Februárban már megkaptuk a filmplakátot és az első előzetest is, most viszont egy újabb kisfilm látott napvilágot!

Trump: Fegyverbe a tanárokat!

Felfegyverezné és kiképezné a tanárokat Donald Trump - az amerikai elnök szerint ez lehet a megoldás a lövöldöző ámokfutók megfékezésére. Az áldozatok hozzátartozói szerint viszont inkább nem kellene engedni, hogy fegyverhez jussanak. Egyre többen gondolják úgy, hogy ennek fő akadálya a fegyverlobbi befolyása a törvényhozókra.

A szántóföldön át menekültek

Egy jánossomorjai ház mellé dobták a lopott vadászpuskát majd tovább menekültek. Kedden beszámoltunk róla, hogy két magyar-román kettős állampolgárságú férfi egy németországi rablás után menekülni kezdett, és Tata közelében fogták csak el őket, egy szántóföldön.

 

 Ölni tudott volna az ernyővel

Esernyőből készített fegyvert - akár tizenkét év börtönt is kaphat a Tolna megyei Pincehelyen élő 21 éves fiatalember, aki a vád szerint az illegális puskákat gyártotta.

Három embert agyonlőtt a boltban

Hajtóvadászat Amerikában egy többszörös gyilkos után. A kasszánál fegyvert rántott, majd tüzet nyitott a sorban állókra. Hogy miért kezdett lövöldözni, még nem tudni, mert eltűnt, mire a rendőrök kiértek. A biztonsági kamerák felvételei és szemtanúk beszámolói alapján végül elfogták a gyanúsítottat.

Házon kívül 2017-09-27


szerző:
2017.09.27. 23:40
Szeptember 29-én újra „Fegyvereserők Napja”!

A szeptember végén megrendezésre kerülő esemény részleteibe Fekete Zsuzsanna és Kosztolányi Nándor engedett betekintést. Vajon milyen különlegességekkel készülnek idén a szervezők? A videóból megtudod!

Fókusz 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 17:20
Autó – a terroristák új fegyvere

Pár óra alatt meg lehet szervezni egy autós terrortámadást, a hatása azonban óriási. Épp ezért használják előszeretettel ezt a módszert a szélsőségesek. Az első ilyen támadásokat Izraelben követték el. A kétezres évek elejétől ott hatvan ilyen akció volt. Európában ilyen típusú támadás miatt Nizzában haltak meg a legtöbben. Akkor 86 embert gázolt el egy teherautóval egy terrorista. Sem ott, sem Barcelonában nem akadályozta semmi az emberek között száguldó autó mozgását.

Fegyvert rántott a balhés vendég

Fegyvert rántott egy férfi vasárnap este egy fővárosi török büfében. A támadó egyesek szerint azt kiabálta, indul Londonba embert ölni. A XI. kerületi üzlet egyik alkalmazottja elkergette, a rendőrök a térfigyelő kamerák képei alapján keresték. A fegyveres támadó hétfőn reggel besétált a budaörsi rendőrségre és feladta magát.

 

Interneten árulta a házi készítésű fegyvereket

Ezermesterkedik, és imádja a tűzijátékot - ezt mondta nagymamája arról a pincehelyi fiatalemberről, aki a gyanú szerint esernyőből fabrikált fegyvert. Az asszony szerint unokája nem bűnöző, és bár egy házban él vele, ő sem tudott a fiú hobbijáról. Úgy tudjuk, azután mentek hozzá a kommandósok, hogy az interneten próbálta eladni a házi készítésű fegyvereket.

Házon kívül 2017-05-03


szerző:
2017.05.03. 23:30
Barátok közt: Túszdráma a Mátyás király téren!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy igen drámai és izgalmas részt láthattak a sorozat nézői. Nórát, Emíliát és Natasát túszul ejtette Haller, aki nem arról volt híres, hogy megkegyelmezett az áldozatainak. Szerencsére Rudi, „épp” arra járt, és megoldotta a szorult helyzetet. 

Futás közben dobta el a széfet

A széfre fájt a foga a rablónak. A napokban fogták el a kommandósok az 58 éves férfit, aki még tavaly decemberben próbált kirabolni egy 65 éves asszonyt. A nő nem nyitotta ki a széfet, ezért a támadó fogta és elfutott vele. Az udvaron azonban úgy tudjuk, elsült a fegyvere, ettől megijedt, és eldobta a páncélszekrényt, majd menekülőre fogta. Már előzetes letartóztatásban van.

Pisztollyal lövöldözött ÉNB Karola

Fegyvert fogott Karola, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárja.

DARK WEB: a net sötét oldala

Drog, fegyver, pornó – ilyesmik rendelésére is használják a net sötét oldalát. Azonosíthatatlan felhasználók, lenyomozhatatlan kommunikáció, tehetetlen hatóságok. A titkos netet használó emberek többsége egyszerűen nem akarja, hogy bárki tudja, mit csinál a neten. A szabadság és a magánszféra nélkülözhetetlen kelléke vagy az emberi gonoszság és kegyetlenség területe a Dark Web? És hogyan lehetne szabályozni?

15 fegyver és 2000 lőszer miatt emeltek vádat egy nagykátai férfivel szemben

A férfi korábban biztonsági őrként dolgozott és mániákus fegyvergyűjtő volt. A lőfegyvereket, lőszereket börzéken szerezte meg, találta, vagy ajándékba kapta.

Mégis lehet atomfegyvere Észak-Koreának

Ötödik, minden eddiginél nagyobb atomkísérletét hajtotta végre Észak-Korea. Egyes becslések szerint a robbanás ereje nagyobb lehetett, mint a második világháború végén Hiroshimára ledobott bombáé. Hivatalos bejelentés szerint egy új robbanófejet teszteltek sikeresen. Ha ez igaz, akkor a kommunista országnak már fegyverként bevethető bombája lehet.

Elvette a menekült a rendőr pisztolyát

Elvette a rendőr fegyverét és harapott is. Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság hétfő délután azt az afgán menekültet, aki még pénteken dulakodás közben megszerezte egy rendőr fegyverét Szegeden, majd a mellkasához emelte. Három rendőr csavarta ki a kezéből a pisztolyt, amit az összebilincselt kezeivel nem tudott csőre tölteni. Az ügyészség azt is vizsgálja, hogyan tudta elvenni a rendőröktől a fegyvert így a férfi.

Fókusz 2016-08-02


szerző:
2016.08.02. 18:55
Hogyan védekezzünk a drónok ellen?

Úgy tűnik elkezdődött a drónok háborúja. Azoké a propelleres repülő szerkezeteké, amikre általában egy kamerát rögzítenek és nem túl magas madártávlatból ezekkel bárhová, bárkihez benézhetnek, felvételeket készthetnek. A drónokat nemcsak kémkedéshez vethetik be, de fegyvert is rakhatnak rájuk, repülővel is ütközhetnek. Szóval a veszélyt jelentő drónok ellen valamilyen módon, esetleg drónokkal védekezni kell.     

Fegyvert és kábítószert is találtak

Három helyen foglaltak le fegyvereket a rendőrök a napokban. Kisújszálláson a nyomozók hónapokig figyelték a gyanús házat, végül csütörtök hajnalban csaptak le az emeleti szobában alvó 20 éves férfira, a házban puskák mellett kábítószert is találtak. A kisújszállási akción kívül a rendőrség a napokban az ország több pontján talált engedély nélküli fegyvereket, információnk szerint a Győr mellett és a Miskolcon lefoglalt puskákat orvvadászatra használhatták.

Haller megtámadta Nóráékat

Nóráék éppen nagyon jól szórakoznak, mikor csöngetnek. Az ügyvédnő azonnal ajtót nyit, és egy pillanatra megáll a szíve. Az ajtóban Haller és társa áll.

Meghalni készült a kiskunhalasi támadó

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki szerdán a kiskunhalasi bíróságon lövöldözött. Információink szerint a férfi számítógépén terrorszervezetek kiképzési videóit nézegette, tanyájának udvarán pedig gépfegyverből kilőtt töltényeket találtak. Édesanyja megmutatta fia búcsúlevelét, azt mondja úgy ment be a bíróság épületébe, hogy arra készült, onnan ő élve már nem jön ki.

Fordulat lehet az O.J. Simpson-ügyben

Fordulat lehet a XX. század egyik legnagyobb hírverésű bűnügyében. Lehet, hogy megvan a gyilkos fegyver, amellyel megölték O.J. Simpson volt amerikai futball-és filmsztár feleségét, valamint annak barátját bő 20 éve.

Aliz és Luca veszélyben vannak

Nikol nem tréfál, fegyverrel fenyegette meg Alizt, és mint tudjuk, ennek a fele sem tréfa.

Rudi próbálja menteni a menthetőt

Rudi talán felfogta, milyen nagy bajba sodorta Kriszt, és most már Alizt is. A kérdés az, sikerül-e megállítania Nikolt.

Rudi vajon felfogta, mekkora őrültséget követett el?

Rudi ostobasága, és vakmerősége már Alizt is nagy bajba keverte. Nem kell mondani, mindenki tudja, Nikolban egy csepp empátia sincs, ha úgy van, gondolkodás nélkül lelövi a lányt.

Krisztiánt meglövik Rudi szeme láttára

Krisztián eldöntötte, hogy maga helyett Rudit küldi a túlvilágra, közben egy lövés dördült el. Hogy mi történt? Krisztiánt meglőtték.

Meglőtték Bartha Zsolt testvérét! Krisztián vajon túléli?

Krisztiánnak élete egyik legnehezebb döntését kellett meghoznia. Bajtárs lesz a bajban, és megmenti Rudi életét, vagy túllép a lelkiismeretén és sajátkezével vet véget a fiú életének? Aztán egy nem várt dolog csapott le a fiúkra.

Pisztolyokat és lőszereket rejtegetett

Pisztolyokat és lőszereket találtak annál a férfinál, akit kommandósok fogtak el még hétfőn este Kiskunhalason. Ez most derült ki, amikor előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A hét elején a kisvárosban egy egész utcát lezártak a kommandósok. Akkor még csak sejteni lehetett, fegyverek lehetnek a feltartóztatott terepjárósnál.

Nem mindegy, kinél van a fegyver

Vajon bárkinek adhatunk a kezébe fegyvert, hogy ha kell, megvédhesse magát? A terrorcselekmények, tömeggyilkosságok hallatán sok emberben, sok országban felerősödik az egész világot megosztó kérdés.

10 év börtönt kaphatnak az embercsempészek

Akár 10 évre is börtönbe kerülhet apa és két fia, akiket azzal vádolnak, hogy tavaly szeptemberben Röszkéről Budapestre csempésztek szíreket. Az ügyészség szerint egy társuk fegyvert fogott a menekültekre és ki is rabolták őket. Miután elfogták a gyanúsítottakat, a kihallgatáshoz kért szír tolmácsot is meg akarták vesztegetni, akit meg is fenyegettek.

Tökéletes használati tárgyak, amik feltalálásuk óta nem, vagy csak nagyon kicsit változtak!

A folyamatosan megújuló  okostelefonok és száguldó appok világában jó tudni, hogy van pár olyan a mindennapi életben is használt dolog, ami már szinte tökéletes. Gondolta volna, hogy egy felmérés szerint ilyen a tűzőgép, a villa és a lőfegyverek nagy része is.

Megcsúszott és lelőtte a kísérőjét

Véletlenül lelőtte magyar kísérőjét egy osztrák vadász Zalában, amikor megcsúszott és elsült a vállára akasztott fegyvere. Az osztrák vadász, aki egyébként rendőr, feltehetően nagyvadat akart lőni. Egymás mögött gyalogoltak kísérőjével, amikor a baleset történt. A lövés mellkason találta az 57 éves magyar kísérőt, aki a helyszínen meghalt.

Fegyverarzenált találtak


szerző:
2015.12.04. 18:07
Fegyverarzenált találtak

Fegyverarzenál Nagykátán. 11 pisztolyt, puskákat és több ezer lőszert találtak egy helyi férfinál. A készenléti rendőrök házkutatást tartottak nála, így kerültek elő az engedély nélkül tartott fegyverek. Azt nem árulják el a a nyomozók, hogy honnan tudtak az arzenálról, melynek tulajdonosát őrizetbe vették és kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását.

Egy nőt lábon lőtt a saját kutyája - Nem fogják kitalálni, hogy hívják az ebet!

Naaa? Na? Sejtik már? Van tippjük? Eláruljuk végre? Na jó!

Rengeteg lőszert találtak a családnál

Lőszerarzenálra bukkantak a rendőrök Nógrád megyében. Egy salgótarjáni férfi házában és nyaralójában csaknem háromszáz töltényt foglaltak le. A férfi fi az RTL Híradónak azt mondta: apja korábban vadász volt, a lőszerek régről maradtak nála.

Több fegyver = nagyobb közbiztonság?

A fegyvertartási törvények szigorítása önmagában nem eredményezne kevesebb bűncselekményt. Ezt több statisztikai adat is alátámasztja.

Az ISIS-nek próbáltak nukleáris anyagokat eladni orosz kötődésű csempészek

Nagy mennyiségű, nukleáris fegyverek előállítására alkalmas céziumot próbált eladni egy moldáv csempész egy férfinak, akiről azt hitte, hogy a terrorszervezet embere. Az FBI az elmúlt öt évben négy esetben csapott le hasonló okból, amikor a bűnözők kifejezetten közel-keleti szélsőségesekkel próbáltak üzletet kötni.

Rendőrök lőtték agyon az öngyilkossággal fenyegetőző kerekesszékes férfit

A delaware-i járőröket öngyilkossági kísérlethez riasztották, azonban ahelyett, hogy megakadályozták volna a szörnyűséget, ők lőtték le a deréktól lefelé béna férfit. A helyi fekete közösség felháborodott az eljárás miatt. Vigyázat, brutális felvételek!

Előző rész (2015. szeptember 16.)

Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire? Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Ádám letámadja Zsoltot, amiért fegyvert tart a házban.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az  emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 16-i epizódjaiból!

Következő rész (2015. szeptember 16.)

Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire?Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Félsz a drónoktól? Akkor ezt a lőszert neked találták ki!

Tudtad, hogy bárki kukkolhatja a kertedet, az otthonodat, és követhed téged, ha van egy drónja? A dühös amerikaiakat annyira idegesíti, hogy a kamerás quadrokopterek bárhová beleshetnek, hogy kifejlesztették ellenük a tökéletes fegyvert!

A boltosnak nagyobb volt


szerző:
2015.08.19. 18:45
A boltosnak nagyobb volt

Bozótvágókéssel próbált meg kirabolni egy boltot két tinédzser az Egyesült Államokban. Arra azonban nem számítottak, hogy a boltos fegyvert ránt, méghozzá nem is akármekkorát.

Németországban bárki vehet fegyveréhez hangtompítót!

A bajor BSELF minisztérium engedélyezi a vadászfegyvereken használható hangtompítókat.

Nikol fegyverrel akarja visszaszerezni az üzletrészét Zsolttól.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 31-i epizódjaiból!

Feladta magát a lövöldöző


szerző:
2015.07.13. 18:15
Feladta magát a lövöldöző

Feladta magát a váci úti lövöldözés részvevője, az a törökszentmiklósi férfi, aki ellen hétfő délelőtt országos elfogatóparancsot adtak ki.

Lövöldözésbe torkollt a házibuli

Két házibuli is lövöldözésbe torkollt éjszaka az Egyesült Államokban. Detroitban egy kosárlabdapályán tartott partin rántott fegyvert egy férfi. Egy embert megölt, 9 másikat pedig megsebesített. Philadelphiában az utcán tartottak házibulit fiatalok, amikor egy ismeretlen lövöldözni kezdett: 10 embert sebesített meg, köztük három gyereket.

BIZTONSÁGI KAMERA: Így próbálta megállítani a részeg autóst

10 liter vizet zúdított a benzinkutas a fekete autóba. A sofőrt akarta így megfékezni, aki részegen, fizetés nélkül próbált volna elhajtani. Úgy tűnik, nem félt az autóstól, pedig a biztonsági kamerák felvételén az is látszik, hogy a férfinak fegyvere is volt. A kutas egy hirtelen mozdulattal ki is kapta az anyósülésről a pisztolyt. A fegyvert, amit fehér körrel jelöltük, aztán ki is dobta a kukába. Végül mégsem tudta a kúton tartani az autóst. Az elhajtott a kocsival, de nem jutott messzire. Az eset még 2013-ban történt, hat évet kapott az autós.
 

Sokkoló is lesz a parlamenti őröknél

Elektromos sokkolókat vásároltak az Országgyűlési Őrségnek - tudta meg a Blikk. A Kövér László védelmét is ellátó testületnek az Országgyűlés közleménye szerint azért kellenek az új fegyverek, hogy komolyabb sérülés nélkül tudjanak ártalmatlanítani valakit. A fegyverek és a kiképzés 10 millió forintba kerül. Az ellenzéki pártok szerint teljesen felesleges a beruházás. A nyugalom megzavarására alkalmas képeket láthatnak!

Szándékosan gázolt az intézkedő rendőr

Sokkoló felvételt hozott nyilvánosságra az arizoniai rendőrség. Egy járőrautó teljes sebességgel elgázolt egy fegyveres férfit, mert az többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó megadni magát. A férfi a fegyvert nem sokkal korábban egy áruházból lopta, a rendőrség szerint a gázolás indokolt volt.

Disznókábítót használt fegyvernek

Családi vita után egy állatok elkábítására használt eszközzel lőtte fejbe anyósát, majd saját magát pénteken egy férfi Pécsen. A nő túlélte, a férfi ma reggel meghalt a kórházban. Az eszköz nem minősül fegyvernek, a használatához nem kell engedély, könnyen beszerezhető.

Golyóval a fejében él 41 éve


szerző:
2015.04.02. 19:35
Golyóval a fejében él 41 éve

Egy gyerekkori csíny, amely kis híján tragédiához vezetett. Marika 41 éve él egy 7 milliméteres légpuskagolyóval a fejében. Kilyén Tamás riportja.

41 éve él egy golyóval a fejében

Egy gyerekkori csíny, amely kis híján tragédiához vezetett. Marika 41 éve él egy 7 milliméteres légpuskagolyóval a fejében. Kilyén Tamás riportja.

Fegyverrel rabolt és hadonászott


szerző:
2015.03.30. 18:25
Fegyverrel rabolt és hadonászott

Fegyverrel rabolt ki szombat este egy hódmezővásárhelyi kocsmát egy 24 éves földeáki férfi. Ezután átment egy másik szórakozóhelyre, ahol inni kezdett, majd a közeli buszmegállóban három emberre fegyvert fogott. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Akár 12 év börtönt is kaphat.

Fegyverarzenál a családi házban


szerző:
2015.02.28. 18:10
Fegyverarzenál a családi házban

Fegyverarzenálra bukkantak a rendőrök egy jásziványi házban. 6 ezer darab lőszert, gépkarabélyokat és pisztolyokat foglaltak le. Az elsődleges vizsgálat szerint mindegyik fegyver éles volt. A tulajdonosnak nem volt engedélye. Még vizsgálják, hogy kereskedett-e a fegyverekkel.

Őrült autós hajsza Los Angelesben

Egy férfi négy járművel is ütközött miközben lopott autójával menekült a rendőrök elől. Később a roncsautót hátrahagyva fegyverrel fenyegetőzve szerzett újabb kocsit magának.
 

Lézerrel gyújtották fel a repülőt

Lézerfegyvert tesztel a Perzsa-öbölben az amerikai haditengerészet. A lézerrel akár kisebb hajókat és repülőket is könnyűszerrel fel lehet gyújtani. A fegyver működéséről film és animáció is készült. A fejlesztés, több mint 40 millió dollárba került.


 

ELFOGÁS: Fegyvert, lőszert és aranyat loptak

Fegyvereket, lőszereket, arany ékszereket is loptak, végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el őket. A Vas megyei Jánosházán több lopással gyanúsít a rendőrség egy 21 éves férfit és 42 éves nőismerősét.
 

Előzetes: Betegsége miatt nem volt magánál

Ezt mondta a bíróságon a rabló, aki társával együtt 38 milliós zsákmányt vitt el egy váci ékszerboltból négy éve. A két támadó fegyvert fogott az alkalmazottakra.

Kommandósok fogták el a lövöldöző férfit

Majdnem lelőtte a mentősöket, az ügyeletes orvost és az egyik szomszédját egy pisztollyal fenyegetőző beteg Pécelen. A férfi gyógyszerre ivott és rosszul lett otthon. Amikor segíteni akartak rajta, elővett egy pisztolyt és hadonászni kezdett.

Pancser rablók fosztottak ki egy budai villát

A betörők először nem találták meg a házat, a később zsákmányolt fegyverekkel majdnem lelőtték egymást. Őket és tippadó társukat négy napon belül elfogták a rendőrök.

A világ újra Irakra figyel


szerző:
2014.08.08. 15:13
A világ újra Irakra figyel

Dübörgő fegyverek, vér, káosz, szélsőséges iszlám csoportok, és sokkoló videófelvételek. Sokan nem értik, mi történik most a Közel-Keleten. Egy elmélet azonban a magyaroknak is kegyetlen sorsot szán: komolyan kell-e vennünk a fenyegetést?

Magyarok a legpuskaporosabb ország poklában

Kongó kincsei miatt a Föld egyik leggazdagabb és legszebb vidéke lehetne. Az elmúlt 20 év háborúi valóságos pokollá tették. Aki csak teheti, elmenekül. Kivéve azokat a magyarokat, akik azért érkeznek oda, hogy visszaadják az éhezők hitét, a betegek egészségét, a gyerekek jövőjét.

Fókusz Plusz 13-01-05


szerző:
2013.01.05. 19:25
Fókusz Plusz 13-01-05

Fókusz Plusz: Megkönnyebbültek! - Zsófi csaknem fél mázsától szabadult meg, modell lett belőle, Attila pedig maratonfutóvá fogyott. Önként vállalt nyomor - Magyar önkéntesek és bizarr ételek, a világ egyik legszegényebb országában, Kongóban.

Vérengzés: Azonosították az áldozatokat

Az ámokfutó 20 gyereket lőtt le, valamennyien 6 és 7 évesek voltak. A tettének indítékáról továbbra sem tudni semmit.

Mészárlás: négynapos nemzeti gyász Amerikában

27 embert, köztük 20 gyermeket mészárolt le az iskolai ámokfutó az Egyesült Államokban. A támadó a gyilkosságok után magával is végzett.

Kegyetlen gyilkosság, fájdalom, és megbocsátás

Kotroczó Emil lánya két éve halt meg. Kittit egykori kedvese ölte meg, brutális kegyetlenséggel. A salgótarjáni macsétás gyilkosság címén vonult be a magyar bűnügyi krónikákba.

Etiópia kegyetlen arca: lövöldözés és harc

Az afarok egy népcsoport Afrika keleti oldalán, amely nem tűri az idegeneket. Az etióp-eritreai határon az elmúlt évtizedekben többször súlyos háború dúlt. Több tízezren haltak meg mindkét oldalon.

Akciófilmbe illő jelenetek az áruházban

Egyszerű áruházi lopásnak indult, végül dulakodás és lövöldözés lett belőle. Meglőttek két biztonsági őrt is, a menekülő lövöldözőt pedig egy civil segített lefegyverezni.

Előzetes: Fegyverrel fenyegette tanárát

Egy tatabányai diák hétfőn pisztolyt fogott tanárára. Az iskolatársai meséltek a fiúról. Hogy mit mondtak róla, megtudhatják fél 7-kor az RTL Híradóból.

S. Ábel: „Senkinek nem kell tőlem tartania”

Somogyi Ábelt 22 rendbeli emberölés előkészületével vádolták, ezért az elmúlt 20 hónapot előzetes letartóztatásban töltötte. A gyanúsítás alapja néhány vers volt egy internetes blogon.

Fegyverlefoglalás és filmes trükkök Brad Pitt módra

Az, hogy Brad Pitt Magyarországon forgat, jó dolog. De, ha a forgatás közben azzal kerülünk be a nemzetközi hírekbe, hogy a terrorelhárítók lefoglalták a kellékként érkező fegyvereket, az már kínos lehet.

Házon kívül 11-10-25


szerző:
2011.10.25. 22:45
Házon kívül 11-10-25

Házon kívül: Együtt dideregtünk a Csillag születik vak sztárjával. Iskolák, ahol elzárták a gázt. - Politikusi autók lézerblokkolóval. Ők miért úszhatják meg a büntetést? - A Brad Pitt-fegyverek valódi története, és megmutatjuk, hogyan készülnek a legjobb filmes trükkök.

Fegyveres rablás egy takarékszövetkezetben

Fegyverrel fenyegetőzve raboltak ki egy székesfehérvári takarékszövetkezetet hétfő délután.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való