KERESÉS search-close

fantom

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fantom"

A kőbányai szopófantom Benk Dénest is utolérte

Rekop György után Dénes is górcső alá vette a hírhedt fantomot, és ha már szóba jött a hajléktalanság, a politikai élet rejtelmeibe is bemerészkedett…

Rekop György vs. Kőbányai szopófantom

Részlet a 22. évad első részéből:

A humorista alig akart hinni a fülének, mikor meghallotta a fantomról keringő híreket, és most bizony jól ki is vesézte. Nem tagadja: „ma sem tudja felfogni”.  

A teljes adást itt tudod megnézni!

Fantomiskolákkal csalhattak Nyíregyházán

A gyanú szerint alapítványi iskolákat hoztak létre, de sokkal több állami támogatást vettek fel, mint ahány diák valójában náluk tanult. Több tucatnyian valószínűleg csak papíron voltak az iskola diákjai. A NAV költségvetési csalás miatt nyomozást indított az ügyben.

Keresik a „zsombói fantomot”

Nem tudják elkapni a zsombói fantomot, pedig eddig már 17-szer kente körbe az egyik buszmegállót emberi ürülékkel. A Csongrád megyei település lakóit megdöbbenti a férfi viselkedése, nem értik, miért használja valaki vécének az új buszmegállót. A polgármester szerint, ha megépülnek a térfigyelő kamerák, meglesz a fantom is.

Hetek óta rettegésben tartotta az utasokat

Najmányi Katalint a 4-es 6-os villamoson, minden előzmény nélkül támadta meg egy 37 éves hajléktalan férfi, akit pénteken fogtak el a 32-esek terén, miután bántalmazott egy körúti boltból kilépő idős asszonyt. Az ügyészség már a hétvégén kezdeményezte az előzetes letartóztatását. Újvári Mihály riportja.

Kamera a Combinon: meddig kell még várni rá?

A félelem érthető, hisz a villamosban nincsenek kamerák, pedig ezeket a Combinok beszerzési kiírásánál belekalkulálták a végösszegbe. Az utasokat semmi nem védi meg ilyen helyzetben és felvételek híján a rendőrök sem tudták, hogy ki után nyomozzanak. Természetesen megkerestük a BKK-t, akik nem kívántak nyilatkozni. Újvári Mihály riportja.

Ínyencfalatok és Fantom ünneplés

A Madách Színházban újabb születésnapot ünnepeltek: a Fantom már 10. gyertyáját is a tortára tehette. Aztán: Pikáns fagylalt, újragondolt különlegességek: a Gourmet fesztivál furcsa finomságokkal hódított.

Fantommal tisztítják az utcákat


szerző:
2009.04.10. 18:47
Fantommal tisztítják az utcákat

Egy fantommal figyelmeztetik az embereket arra, hogy melyik szemét hova való.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való