KERESÉS search-close

falu

85 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "falu"

Balázs gazda megmutatta, mi vár arra, aki őt választja

A Házasodna a gazda párkeresője végigvezette a falun és a gazdaságon a műsor háziasszonyát, Nádai Anikót.

Balázs gazda körbevezette Nádai Anikót szeretett falujában!

Nádai Anikó Balázs gazda autójából csodálhatta meg Szergényt, ahonnan egyenesen a telepre vették az irányt!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Élet falun – még a Takarék is megszűnt!

Két jászsági településen januárban megszűntek a takarékok, az egyik helyen már az automatát is leszerelték. Az ott élők vagy felháborodtak, vagy kétségbe estek. De a kistelepülések lakóinak nem csak ez a bajuk, ezért nagyon várnak pénzt abból a 150 milliárd forintból, amit a kormány ígért falufejlesztésre.

Közösen vágták disznót az ábrahámhegyiek

Közösen vágtak disznót a Veszprém megyei Ábrahámhegy lakói. Az 500 lelket számláló faluban bárkit szívesen láttak, volt, aki a fővárosból ment oda, hogy lássa, hogyan zajlik a disznóvágás. A több mint 2 mázsás disznót az önkormányzat biztosította.

Hol van Ökörapáti?


szerző:
2019.01.03. 11:59
Hol van Ökörapáti?

Hol található a Drága örökösök mesebeli falucskája, Ökörapáti? Most kiderül!

Kádár elfeledett faluja

Kapoly az egykori első titkár miatt volt híres, a falu, ahol most ennek semmi nyomát nem látni. Elmúlt, az enyészeté lett mindaz, amit korábban legendák öveztek…

Visszaadta a pénzadományt az őcsényi panziós, akinek tavaly rongálták meg az autóit

Visszaadta a pénzadományt az őcsényi panziós, akinek tavaly rongálták meg az autóit, mert néhány napig Magyarországra befogadott menekülteket nyaraltatott volna a házában. Akkor civilek segítették ki a bajból: gyűjtöttek neki, hogy új gumikat vehessen a kocsikra. A rongálót megtalálta a rendőrség és nemrég kártérítésre kötelezte a bíróság. A panziós azt mondta Híradónknak, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy ezek után visszaadta az adományt.

2,5 milliárdot kap a falu

2 és fél milliárd forintot ad a kormány annak a baranyai falunak, amit Orbán Viktor a kampányban és a választások után is meglátogatott. A kormányfő már májusban is arról beszélt: köszöni a támogatást és megígérte, hogy ő is ad valamit cserébe.

 

Lali ezúttal túl messzire ment Joe-nál

Joe tisztázta a barátaival, hogy ideje hazamenniük, mire Lali kétségbeesett akcióba kezdett, és egy kővel bedobta a házuk ablakát. Lali úgy tüntette fel tettét, mintha a falubeliek követték volna el. Joe-nak elborult az agya, és szembeszállt a falusiakkal, és bár a falubeliek tagadták, hogy közük lett volna a kődobáláshoz, helyeseltek arra, miszerint Joe nem kívánatos személy a faluban. Joe-t nem sok választotta el attól, hogy ismét elhagyja a falut, aztán véletlenül kiderült, hogy Lali dobta be kővel az ablakot. Joe haragja elszabadult, amint megtudta az igazat.

Lali életveszélybe sodort egy tinédzsert

Lali, Joe falujának főtéren könnyített magán, ami miatt összebalhézott két falubelivel. Később aztán kiderült, hogy az egyikük a polgármester, a másikuk pedig, az a férfi, akitől Joe meg akarja venni az ingatlant. Joe egy kertipartival próbálta jóvá tenni a dolgot, de Lali elhatározta, hogy tönkre teszi a partit. Lali tetteinek azonban majdnem halálos következménye lett…

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Három óriásplakát a falu határában

Dani nemrég elvesztette szerelmét, Nikit, de mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze őt. Sőt, a fiú olyannyira elszánt, hogy bocsánatkérésképpen az egész falut kiplakátolta a közös képeikkel. Vajon Niki képes lesz megbocsátani?

Családok, akik kénytelenek drágán, mozgóboltból vásárolni

Olyan családokat mutatunk be Önöknek, akik nagyon kevés pénzből élnek, mégis kénytelenek jóval drágábban venni az alapvető élelmiszereket, mint a városokban élők. Siklósbodonyban, az utolsó kisbolt azért zárt be, mert a boltos csődbe ment a sorozatos hitelezések miatt, maradt a mozgóbolt, ami viszont csillagászati árakon ad mindent.

Kiakadt a polgármester a stadionok miatt

Egy kis baranyai falu polgármestere azt mondja, van miért idegesnek lennie, neki és a falubelieknek is. Mert egyszerűen nem értik, hogy lehet az, hogy tőlük rengeteg pénzt elvesz a kormány, szolidaritás címén, eközben viszont a tőlük egy órára lévő, horvátországi Eszék focicsapata milliárdos állami támogatást kap.

„Úgy szeretném meghálálni…”

Gabriella tinédzserként folytonosan vitázott a szüleivel, így alig várta, hogy betöltse a 18-at, hogy elköltözhessen a kis faluból a nyüzsgő fővárosba. Mióta kiszakadt a családi fészekből, sokkal határozottabb lett, és felnőttként már rájött arra, hogy családja csak a legjobbat akarta neki. Most egy spanyol dallal készült szüleinek, akik most hallhatták lányukat először énekelni.

Fókusz 2017-05-08


szerző:
2017.05.08. 17:25
Németországban van a világ legnyugisabb állása!

A Velveten olvasható a világ legjobb állásáról egy cikk. A munkavégzés helye Németországban van egy kis üdülőfaluban Berlin és Cottbus között félúton. Ezen a is falun folyik keresztül a Spree folyón, ahol a postásnak egy kis ladikkal kell kézbesíteni a leveleket. A munka továbbá azért sem megerőltető mert a faluban mindössze alig kétszázan laknak, valamint az egész falu úgy néz ki mintha valami meséből pottyant volna elő.

Laci egy perc alatt körforgalmat varázsolt Pajkaszegre!

Lacinak remek ötlete támadt, hogyan tudják megvezetni a fejlesztési minisztert, és hogyan tudnak körforgalmat varázsolni Pajkaszegre!

Házon kívül 2017-03-01


szerző:
2017.03.01. 22:40
Az egész falu életét felkavarta a titokzatos vaddisznó

A vaddisznó híre üstökösként terjedt a faluban, és természetesen voltak olyanok is, akik a pletykát önös érdekeikre használták fel...

Bakik a második részből!


szerző:
2017.02.09. 22:25
Bakik a második részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a második epizód legjobbjait!

Kiscsécs és Csopak: két falu, amik fényévekre vannak egymástól

Általában minden gyerek várja a nyári szünetet, főleg akkor, ha van miért. Csopakon a nyaralás miatt várják, Kiscsécsen meg azért, hogy be tudjanak segíteni a szülőknek. Mindkettő falu, mégis fényévekre vannak egymástól. Kiscsécsen egyetlen bolt sincs, de még kocsma se. Mindenki közmunkás, kitörési lehetőség nem igazán van.

Egy kutya, aki szőrén üli meg a lovat

Ami most jön, azt elsőre talán lehet, hogy nem is hiszik el. Rudi a keverék kutya gond nélkül üli, vagy inkább állja meg Rékát, a lovat. A vasboldogasszonyi kutyának már csodájára járnak. Gazdája szerint időben el kellett kezdeni trenírozni, hogy jó zsoké váljon belőle.

Fókusz 2016-03-03


szerző:
2016.03.03. 18:55
Hova húz a sztárok szíve: város vagy inkább falu?

Az örök kérdés ugyebár. Kinek, mi a fontosabb: a nyugodt és meghitt falusi élet vagy inkább a nyüzsgő városi?

Mézeskalácsból készült falu


szerző:
2015.12.06. 18:51
Mézeskalácsból készült falu

Megeszik tavasszal a falujukat a geresdlakiak. Mármint azt, amelyiket most mézeskalácsból építettek karácsonyra. A baranyai falu lakói évek óta megsütik kicsiben a település jellegzetes épületeit, majd a mézeskalács házakat terepasztalra rendezik, amit bárki megnézhet.

Nagyszelmenc, a kettévágott falu

János és István ugyanabban a faluban laknak, alig néhány méterre egymástól. Mégis egy teljesen más világban, sőt egy másik időzónában élnek. Közöttük húzódik ugyanis a világ egyik legszigorúbban őrzött, schengeni határa. János uniós állampolgár, mivel a háza a szlovák oldalra, István ukrán állampolgár, mivel az otthona a volt szovjet területre esik.

Filmet forgattak az „érpataki modellről”

Német-holland dokumentumfilm készült egy magyar faluról, Érpatakról, és jobbikos polgármesteréről, Orosz Mihály Zoltánról. Készítői azt akarták megmutatni, hogy Magyarország rossz irányba tart. A településen több büntetést is bevezettek, például a közmunka megvonást, és az is, hogy elszakítják a szülőktől a gyerekeket. A filmet a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm-fesztivál versenyprogramjában mutatták be szerda este, a díjakat vasárnap este osztják ki.

10 éve nincs háziorvos a faluban


szerző:
2015.09.01. 18:20
10 éve nincs háziorvos a faluban

Több mint tíz éve nincs háziorvos a Borsod megyei Felsőgagyon és két másik, vele egy körzetben lévő településen. Hetente kétszer van helyettesítés: egy-két órát rendel egy környékbeli település orvosa. Gond van, ha valaki hétvégén, vagy ünnepnap betegszik meg. Ekkor a betegnek, főként ha lázas gyerek, a húsz kilométerre lévő legközelebbi városba kell eljutni az ügyeletre. Ez nem egyszerű ott, ahol egyébként is nagy a szegénység.

Palócföld ékszerdoboza, Hollókő

Hollókő, a Palócföld és egész Magyarország ékessége, ráadásul világörökség. A Cserhát szívében található Hollókő Közép-Európa egyik legjobb állapotában megmaradt, legegységesebb népi építészeti emléke. Lakosainak száma ma nagyjából mindössze 350 fő.  Varázsát a több mint 60 házból álló műemlék együttes adja.

A falu, ami felejteni szeretne


szerző:
2015.05.07. 18:51
A falu, ami felejteni szeretne

Egy szerelemféltésből elkövetett gyilkosság 1998-ban, Szita Bence meggyilkolása 2012 októberében, és a kaposvári trafikgyilkosság 2015 áprilisában. Három  borzalmas bűncselekmény, amelyeket - bár semmi közük egymáshoz - azok helyszíne mégiscsak összekapcsol. Mindhárom gyilkosság elkövetői Sántoson, egy Kaposvárhoz közeli, alig 500 lelkes településen éltek. Czakó József riportja.

Tragédiák sorozata, Sántos felejteni akar

Egy szerelemféltésből elkövetett gyilkosság 1998-ban, Szita Bence meggyilkolása 2012 októberében, és a kaposvári trafikgyilkosság 2015 áprilisában. Három  borzalmas bűncselekmény, amelyeket - bár semmi közük egymáshoz - azok helyszíne mégiscsak összekapcsol. Mindhárom gyilkosság elkövetői Sántoson, egy Kaposvárhoz közeli, alig 500 lelkes településen éltek. Czakó József riportja.

Az ötlet mentette meg Megyert a pusztulástól

Mondhatni világhírű lett egy ici-pici magyar falu, Megyer. Az ötlet, ami miatt csodájára járnak a 17 fős Megyernek, nem más, mint hogy aki akarja, vagy ki tudja fizetni, bérbe veheti az egész falut. Néhány éve még úgy tűnt, hogy Megyer a pusztulás útjára lép, mint annyi más magyar kistelepülés. De ez az ötlet mindent megváltoztatott, és Moskovics Judit azt látta, hogy Megyer, és ez nem túlzás, virágzásnak indult. Hála a polgármesternek, aki szabadidejében vezeti a falut.

A falu, ahol mindenki jókedvű


szerző:
2015.03.06. 18:15
A falu, ahol mindenki jókedvű

Egy önkormányzat, amelynek papírja van a jókedvről. Répceszemere az első olyan település, amely csatlakozott a Mosolygós Magyarországért Mozgalomhoz. Ennek részeként a hivatalban, az orvosi rendelőben, a kultúrházban és az idősek otthonában is vicces, vagy épp elgondolkodtató idézetekkel, történetekkel várnak mindenkit.

Falura költöztek, hogy a legjobb minőséget állítsák elő

Judit és Zoltán egyszer csak fogták magukat, és Budapestről egy kis faluba költöztek. Egy olyan faluba, ahol a fiatalok fordított utat jártak be, mert ők a városba vagy külföldre mentek. A fiatal értelmiségi házaspár gazdálkodni kezdett, és eltökélt szándékuk, hogy jót tegyenek: csak a legjobb minőséget adják ki a kezükből. És ki gondolná, hogy arra, amit termelnek, épp a pesti belváros legtrendibb helyein van a legnagyobb kereslet. Moskovics Judit riportja.

Házon kívül 14-09-24


szerző:
2014.09.25. 00:30
Házon kívül 14-09-24

Házon kívül: Kiszolgáltatott közmunkások, úgy táncolnak, ahogy a polgármester fütyül. Két falu, két történet. Küzdelem a havi 50 ezerért. Rengeteg pénzt gyűjtöttek, most hatalmasat buktak. Gyermekrák Alapítvány - miért nem szerették őket az adózók?

Negyven centis víz állt az úton


szerző:
2014.09.04. 14:31
Negyven centis víz állt az úton

Elzárt a külvilágtól az áradó Principális-csatorna egy települést Zalában, a zsigárdmajori gyerekek nem tudtak iskolába menni reggel.

A falu, ahol még a közmunkások is teniszeznek

Először nevettek a kis falun, hogy minek oda teniszpálya, ha munka is alig akad, ma viszont már mindenki belátja, mekkora változást hozott a besenceiek életében, hogy belevágtak ebbe az úri sportba.

Budapest nyüzsgéséből a kistelepülés csendjéig utaztunk

A boldogság nem helyfüggő, de ha dolgozni, vagy tanulni tudunk, az máris jó kiindulási alap ahhoz, hogy felépítsük az életünket. A vidéki élet számos lemondással, de rengeteg olyan előnnyel is jár, amelyből egy városi embernek sokkal kevesebb jut élete során.

Ki mire szavaz? Centrum-őrület vagy kisvárosi idill?

Vastag Csaba azt mondja, volt idő, amikor legszívesebben Budapest centrumában vert volna sátrat. Viszont megismerhettünk egy kedves, óbányai lányt, Alettát, akinek egyáltalán nem okoz problémát, hogy egész nap mindössze négy időpontban tud buszra szállni.

Város vagy falu: melyik az olcsóbb?

4 millió forint: egy városban, főleg Budapesten ez a pénz még egy kis lakásra is kevés, vidéken viszont már egy kertes házat is kapnánk érte. Nem véletlen, hogy sokan azért váltanak át falusi környezetre, mert korábbi otthonuk árából sokkal jobb körülményeket teremthetnek.

Finnektől hangos a magyar település

Geresdlakon járunk egy Baranya megyei kis faluban. Az eredetileg sváb ajkú település mostanában finn szavaktól hangos. Az elmúlt években ugyanis jó pár finn család költözött ide.

Már csak a romok és a csupasz falak mesélnek

Kiürített, elhagyott házak, lakótelepe. Ahol egykor emberek éltek, szerettek és szórakoztak, ma pedig már minden az enyészeté. Ahol a természet visszaköveteli és visszafoglalja azt, amit egykor elvettek tőle.

Felfedezés: melyek hazánk legeldugottabb csücskei?

A Fókusz a nyakába vette az országot és elautózott az alpesi, valamint a mediterrán klímán élőkhöz. Határsávban, aknamezők mellett rótták a kilométereket, hogy megtudják, ki hogyan él északon és a túlvégen.

Fókusz Plusz 13-04-20


szerző:
2013.04.20. 19:30
Fókusz Plusz 13-04-20

Fókusz: Nagy utazás - Hogyan élnek az ország négy legtávolabbi csücskében? Tényleg más az élet a határszélen? A végek lakói - Mi a különbség a legkeletibb és a legnyugatibb magyar falu között? Mi a szokás északon és mi délen? A látottakon mi is meglepődtünk.

Fókusz Plusz 13-02-09


szerző:
2013.02.09. 19:30
Fókusz Plusz 13-02-09

Fókusz Plusz: Hawaii-ról Pestre - Külföldiek, akik nálunk keresik boldogulásukat. Kik azok, akik a világ leggazdagabb országait cserélték le Magyarországért? Nálunk jobb? - Miért költözik valaki az ausztrál tengerpartról a Szondi utcába, vagy Amszterdamból egy kis magyar faluba? Mi, magyarok mások szemével.

XXI. század 12-10-09


szerző:
2012.10.10. 00:05
XXI. század 12-10-09

XXI. század: Pócspetri olyan falunak látszott, mint bármelyik. Első pillantásra. Aztán kiderült, semmi sincs úgy, ahogy lenni szokott, az emberek nem szívesen szólaltak meg, nem szívesen mondták el, mi is történt 1948 nyarán. Titkolództak, ma is féltek.

Zabar, a legfagyosabb falu


szerző:
2012.08.24. 20:40
Zabar, a legfagyosabb falu

A nógrádi falu a legtöbbet szereplő község a híradásokban: évek óta mindenféle hidegrekord ott dől meg. Az embernek a klasszikus történet jut az eszébe: a peches emberről, aki felett folyton esett az eső – de nem csak emiatt vitt magával esernyőt az útra a Fókusz stábja.

Szellemvárosok nyomában, ahol a madár se jár

A világ legnagyobb üres városa, a 12 milliós kínai Daya Bay, az Unesco világörökségi listájára felkerült chilei Sewell, a 100 ezer szénbányász lakhelyéül szolgált japán Hashima, és magyar települések, ahol már nem az ember, hanem egyre inkább a természet az úr.

A falu, ahol a karácsonyfák születnek

Ki hallott már olyanról, hogy egy településen minden csak a karácsony körül forog? Mert bizony van ilyen.

Törzsutas: Kenya, 2. rész


szerző:
2011.11.27. 12:10
Törzsutas: Kenya, 2. rész

Törzsutas: A part Kenya egyik legfőbb büszkesége, a csodás homokos strandok láncolata a szomáliai határtól egészen Tanzániáig húzódik.

A nyugalom szigete, ahol megállt az idő

A hely, ahol nem szirénázik percenként mentőautó, ahol nincs közvilágítás, mégsem történik erőszak, és ahol nem pénzben mérik az értéket.

Tartozás miatt hidegben tanulnak a diákok

Számlatartozás miatt kikapcsolták a gázt a szabolcsi Gacsály közintézményeiben.

Lassan fél éve nincs víz több faluban

Négy hónapja vödrökben gyűjtött vízben fürdenek és mosnak három Baranya megyei faluban.

Üres házakkal segítenék a devizahiteleseket

Költözzenek a bajbajutott devizahitelesek a falvak üresen álló házaiba – ezt javasolja egy somogyi polgármester.

Titokzatos hamu a temető mellett


szerző:
2011.08.27. 18:44
Titokzatos hamu a temető mellett

Több száz köbméternyi fahamu tornyosul évek óta egy Baranya megyei falu határában.

Óriási robbanás történt egy ciprusi bázison

Lefoglalt lőszerek repítették levegőbe Limasszol közelében a tengerészeti bázist.

Sikeres iskolamentő akció és otthonteremtés

Ingyen lakás jár elsős diákért cserébe Tápszentmiklóson. A Győr- Moson- Sopron megyei település ismét meghirdette iskolamentő akcióját.

Holtan találták meg az eltűnt kirándulót

A 77 éves amerikai állampolgár még tavaly augusztusban tűnt el a Zemlén-hegységben.

Avarok nyomaira leltek Nyíregyházánál

Avar kori településre, szarmata és honfoglalás kori temető maradványaira bukkantak muzeológusok.

Évek óta nincs háziorvosa a falunak

2006 óta helyettesítő orvosok járnak ki Pélyre, de így kevesebb idő jut a betegekre és az egészségbiztosítási pénztár is alacsonyabb támogatást ad.

Itt kolbászból, ott rozsdából a kerítés

A szombati Fókusz Pluszban Magyarország 2 legtávolabbi faluját mutatjuk be. Bár földrajzilag nincsenek messze egymástól, a közöttük lévő különbség, legalábbis gazdaságilag fényévnyi.

A képviselők pénzéből van meleg az oviban

A település kasszájában több mint 13 milliónyi a hiány.

Egy egész falu pesztrálja az újszülöttet

Az észak-spanyolországi Mezkiritzben 22 év után először született gyermek. Több mint ötvenen ajánlották, hogy pótnagyszülei lesznek.

Tüdőrákos egy egész falu


szerző:
2010.11.04. 17:30
Tüdőrákos egy egész falu

Meg akarnak semmisíteni egy teljes falut rákos megbetegedések miatt Törökországban.

Pettingen is túl


szerző:
2010.09.04. 19:41
Pettingen is túl

Makkorhotyka, Háromhányástanya, Rozsdásserpenyő, Szőrösparcella és Juhépuszta. A szombati Fókusz Pluszban nem mindennapi falunév vadászatra indulunk.

Nagycsaládosok mentették meg az iskolát

Kemencén gyerekes családoknak kínáltak két évig ingyen lakást, ha a faluba költöznek és oda járatják iskolába a gyerekeiket.

Egy ajánlással is lehet valaki jelölt

Elég egyetlen kopogtatócédula ahhoz, hogy induljon az őszi önkormányzati választáson.

A szomszéd földje mindig zöldebb

A magyar Fertőrákos és az osztrák Fertőmeggyes ég és föld, de miért is? Falumustra a Házon kívülben.

Csaló iskola akasztott adósságot a falura

Holtak is szerepeltek a tanulók között. A nevükre felvett állami támogatást most vissza kell fizetni.

Gyorsabb döntés a segélyekről


szerző:
2010.01.24. 17:53
Gyorsabb döntés a segélyekről

Tápszentmiklóson válságcsoportot hoztak létre, hogy a nehéz helyzetbe kerül családoknak ne kelljen 2-3 hetet várniuk.

Az ár rabságában két falu


szerző:
2010.01.12. 16:04
Az ár rabságában két falu

Két települést elzárt a külvilágtól az árvíz Borsod megyében.

Mézeskalács falu Geresdlakon


szerző:
2009.12.25. 14:08
Mézeskalács falu Geresdlakon

A helyi iskolások és szüleik egy héten keresztül sütötték a hozzávalókat.

A nagy leleplezés


szerző:
2009.11.04. 20:41
A nagy leleplezés

Borat botrányt kavart, amikor bemutatta egy kazahsztáni falu életét. Kiderült: Romániában forgatott.

Élet a wi-fi faluban


szerző:
2009.10.30. 09:26
Élet a wi-fi faluban

Számítógép és szélessáv ott, ahol alig-alig jut pénz a mindennapi betevőre.

Parkolódíjat szednek a 150 fős faluban

Nagyobb ünnepekkor az autók ellepték Óbányát, ezért alakított ki az önkormányzat egy parkolót a falu elején.

Tehénfejős romantika városi turistáknak

Norvégiában az izgalomra vágyó túrázók istállót takaríthatnak és állatokat etethetnek.

Felépült a milliárdosok faluja


szerző:
2009.07.16. 11:36
Felépült a milliárdosok faluja

Bevándorló munkásokkal építtették a Moszkvához közeli települést

Véletlenül lőtte a falut egy hadihajó

Véletlenül rálőtt egy falura egy orosz hadihajó a Finn-öbölben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való