KERESÉS search-close

fakocka

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fakocka"

BKK: Feljelentés a fakocka miatt


szerző:
2017.07.27. 18:39
BKK: Feljelentés a fakocka miatt

Nem menti fel a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját Tarlós István főpolgármester, annak ellenére, hogy az ellenzéki pártok az utóbbi napok botrányai miatt ezt követelik. A főpolgármester azt mondta, egy forintot se fizettek ki az online jegyrendszerért az üzemeltető cégnek, a vizsgálat tart, addig pedig nem akar felelősöket megnevezni. A szerdai metróüzemzavarért felelős fakockát viszont bemutatta a sajtónak.

Fakocka miatt állt a metró

Egy két centis fakocka miatt állt le egy felújított orosz metró kocsi. Valószínűleg az egyik utas tehette az ajtó mellé. Hogy kiderüljön véletlen vagy direkt volt, átnézik a kamerák felvételeit. Híradónk közben megtudta, hogy a korábbi sorozatos üzemzavarok miatta BKV több mint két milliárd forint kötbért követel az orosz gyártól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való