KERESÉS search-close

fajtalankodás

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fajtalankodás"

Együtt ölte meg a család a babát

Csaknem fél évszázadra fegyházba kerülnek a boldvai szülők. Az apa, felesége tudtával 10 éven át fajtalankodott lányával, aki kétszer teherbe is esett. Először 15 évesen. Akkor titokban tudta tartani, hogy saját apja gyermekének adott életet, de később újra várandós lett. Azt a csecsemőt anyja segítségével otthon szülte meg, majd a család közös elhatározással hagyta meghalni.

Autóval fajtalankodott egy férfi, az esetről videó is készült

Megdöbbentő történet Pécsről: autóval fajtalankodott egy férfi, az esetről videó is készült. A különleges rongálás még 2017 novemberében történt, de az erről készült felvétel csak most került fel a világhálóra. A fajtalankodó ellen eljárás indult, beismerte tettét. Kiderült, hogy az elmúlt években több mint 20 autót rongált meg így.
A térfigyelő kamera felvételét ide kattintva nézheti meg.

MEGDÖBBENTŐ: Autóval fajtalankodott a férfi

Autóval fajtalankodik egy férfi Pécsen, a megdöbbentő videót egy szerviz térfigyelő kamerája rögzítette. 2017 novemberében készült a videó, de a kocsi tulajdonosa most töltötte fel közösségi oldalára. Ő nem akart nyilatkozni, és a szervizben is csak annyit mondtak, korábban már tucatnyi kocsi tanknyílását tette tönkre valaki a környéken, ezért szerelték fel a kamerát, ami aztán rögzítette, hogy mi történik.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Lányával fajtalankodhatott, akár 22 évet is kaphat

Saját lányával fajtalankodott a gyanú szerint egy 41 éves őcsényi férfi. Hetente többször is szexuális együttlétre kényszerítette lányát, 11 éves korától három éven át, amikor az anya külföldön dolgozott. De volt, hogy telefonon zaklatta vagy pornográf képek készítésére kényszerítette. Megfenyegette, ezért csak akkor derült ki az erőszak, amikor az apa telefonon küldött szexuális tartalmú üzeneteit meglátta a kislány bátyja. Ha bűnösnek találják, 22 évet is kaphat.

Nem indult eljárás a disznójával fajtalankodó férfi ellen

Nem követett el bűncselekményt, így nem indít eljárást a rendőrség a disznójával fajtalankodó férfival szemben. Az esetről múlt héten számoltunk be. A helyi állatmentők szerint az állatorvos megállapította, hogy többször is inzultálták a disznót. A férfitól elvették az állatait, mert nem megfelelő körülmények között tartotta azokat.

Malacával fajtalankodhatott az ólban az idős férfi

Figyelem, ez a téma többeket érzékenyen érinthet.
Elvették az állatait attól az idős férfitól, aki malacával fajtalankodhatott az ólban, Dunaharasztiban. Erről egyik szomszédja készített videót még a múlt héten. Az állatvédők és a rendőrök ma közösen mentek el a 75 éves gazdához, akinek kutyái, lovai és kecskéi is vannak. Eljárás indult ellene, mert a hatóság szerint nem megfelelően tartja az állatait. Milliós bírságot kaphat. A férfi mindent tagad.

Exkluzív: vallásos életet élt a zaklató

Minden nap bibliát olvasott és rendszeresen járt templomba az a hitoktató, akit nemrég gyanúsítottak meg azzal, hogy kislányokat zaklatott. Korábbi nevelt fia mesélte ezt róla, akit a férfi szintén szexuálisan molesztált. A fiatalember azt mondta, esténként azért imádkozott, hogy aznap ne erőszakoskodjon vele nevelőapja. A 22 éves fiú új részleteket mesélt gyerekkoráról és zaklatójáról az RTL Híradónak.

10 év után újra megszólalt a pedofil hittantanár nevelt fia

Hogyan lehet egy olyan valakiből hittantanár, aki éveken keresztül megerőszakolta a nevelt fiát? A börtönből való szabadulás után - nem tudni, hogyan és miért - egy iskolába került, hogy hittant oktasson. Most újra molesztálással vádolja két kislány, amiért a tanár előzetesbe is került. Nevelt fia 10 évvel ezelőtt már elmesélte a Fókusznak, mit tett vele az apja, most újra megszólalt.

 

Menhelyi kutyákkal fajtalankodott a férfi

Kutyákkal fajtalankodott egy férfi a Zala megyei Gencsapátiban lévő menhelyen. Hétfőn este a telep tulajdonosa érte tetten, fotókat készített róla és a rendőrséget is riasztotta, de a férfi elmenekült. Ma délelőtt viszont feladta magát. A tulajdonos szerint a férfi tavaly szeptember óta többször is betört a telepre, megbontotta a kerítést, bántalmazta a kutyákat. Magyarországon nem büntetik, ha valaki állatokkal fajtalankodik, rongálás és állatkínzás miatt viszont felelsőségre vonhatják a férfit.

36 gyerekkel fajtalankodhatott a tanár

36 gyerekkel fajtalankodott az ügyészség szerint az a csepeli tornatanár, aki ellen a napokban emeltek vádat. A vádirat szerint a férfi kilenc éven át fajtalankodott diákjaival egy XI. kerületi gyermekotthonban és egy csepeli iskolában. Tavaly februárban bukott le, miután két diák megmutatta egy másik tanárnak azokat az sms-eket, amiket a vádlottól kaptak. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár húsz évet is kaphat.

Előzetes: Kilenc éves kislányt zaklatott egy szatír Pécsen

A férfi egészen a lakásig követte a gyereket, a lépcsőházban elé állt és a nemi szervét mutogatta neki. A szatír ezután kifutott az épületből. A rendőrség egy 35-40 év körüli kopasz férfit keres. Stábunk beszélt a kislány szüleivel, de nyilatkozni nem akartak. Azt mondták, a történtek nagyon megviselték az egész családot. Az esti híradóból megtudhatják, mit javasol ilyenkor az általunk megkérdezett pszichológus.

Fegyházbüntetés a fajtalankodó szülőknek

A rásonysápberencsi család három tagját összesen 36 évnyi fegyházbüntetésre ítélte első fokon a bíróság.

5 éves fiút rontott meg egy pécsi tini

A vádlott több alkalommal is orálisan fajtalankodott egy ötéves kisfiúval, aki a szomszédban lakott.

Tini kényszerített fajtalankodásra egy kisfiút

Egy 9 éves kisfiú azt állítja, megalázta őt egy 13 éves másik fiú Zsámbokon. Eljárás indult az ügyben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való