KERESÉS search-close

facebook

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "facebook"

Terrorista videók a Facebookon

Ugyanolyan készségesen készít videókat babazsúrokról, mint terrorista szervezetek feltöltéseiről a Facebook egyik automatikus algoritmusa. Ugyanis nem tud különbséget tenni a tartalmak között. A közösségi oldal alapítója szerint a mesterséges intelligencia lehet a megoldás az illegális tartalmak kiszűrésében.

KONFLIKTUS: Solti Ádám nem mutatja meg Berninek, kit lájkol

Solti Ádámnál és menyasszonyánál, Berninél korábban állandó konfliktusforrás volt, hogy Ádám kit lájkolgat. Egészen addig, míg Ádám le nem tiltotta Bernit saját oldaláról. De mégis mit szól ehhez Berni?

Posztja miatt váltották le a Momentum ferencvárosi alapszervezetének vezetőjét

Leváltotta a Momentum a ferencvárosi alapszervezet vezetőjét - így döntött vasárnap délután a párt választmánya. A helyi politikus korábban egy facebook posztban arról írt, hogy bár valóban sokat írtak a kerületi parkolási visszaélésekről, de bizonyítékok nélkül vádolni a politikai ellenfeleket nagyon veszélyes.

Indulatok a kórházi csőtörés miatt

Eldugult kórházi szennyvízcső váltott ki hatalmas indulatokat, vitákat a magyar internetezők között. A budapesti Merényi Kórház sürgősségijét még szerdán este öntötte el a szennyvíz, mert eldugult egy cső. Erről az egyik ellenzéki politikus felesége rakott ki fotót a Facebookra. A posztot több mint tízezren megosztották, és szinte percenként érkeznek a durva, káromkodó kommentek mindkét oldalról azóta is. 

Paródia a vaskalapos Facebookról

Kész átverés-show a művészi szabadság védelmében. Rejtett kamerás paródiával válaszolt a flamand turisztikai hivatal a Facebook-nak, miután az eltávolította azokat a hirdetéseit, amelyekben Rubens nőalakjaival reklámozzák magukat. A téma egyeseket érzékenyen érinthet!

Nem volt jogosítványa a facebookozó sofőrnek

Román sajtóinformációk szerint nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki a kilenc halálos áldozattal járó balesetet okozta Ceglédbercelnél. Úgy tudni, hogy a kisbusz papírjai sem voltak rendben: már hónapokkal ezelőtt kivonták a forgalomból. A tragédia kapcsán megszólaltak a sofőr rokonai is, akiket sokkoltak a történtek. A mikrobusz kedden ütközött egy teherautóval miközben a sofőr az utat filmezte. A Facebookon élőben közvetítette a baleset előtti pillanatokat.

Meddig mehet el a szülő a közösségi médiában?

Kim Kardashian nem hagyja, hogy az emberek ne róla beszéljenek. Sok szülőt teljesen kiakasztott legújabb Insta-posztja, ahol egy szál tangában pózol, megmutatva melleit az egész világnak. A három gyermekes anyuka cselekedete megosztotta az internet népét. De mi a helyzet azokkal a posztokkal, amiket szülőként osztunk meg magunkról? Gondolunk a gyermekünkre, vagy szülőként is már csak a lájkokat vadásszuk?

A legnépszerűbb magyar Like-gyűjtők

A Facebook legnépszerűbb magyarja Lévai Adrienn, akinek a sikere is mutatja, hogy itthonról is lehet milliós rajongótábort építeni hosszú, kemény… vetkőzős munkával. De a like-gyűjtésre vannak más lehetőségek is.

Fókusz 2017-11-22


szerző:
2017.11.22. 17:20
Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs körülbelül egy éve kezdett el Facebookozni, mert belátta, hogy ha szeretne minél több emberhez szólni, akkor bizony regisztrálnia kell a közösségi oldalon. A műsorvezető azóta több mint 406 ezer aktív követővel büszkélkedhet.

Miért mutatja másnak magát a legtöbb ember a közösségi oldalakon?

Miért csekkolnak be emberek a legmenőbb éttermekből, ha egyébként folyton azt hangoztatják, hogy spórolnak? Vagy miért csak az ideálisat mutatják a párok, és miért hazudják azt közösségi oldalukon, hogy minden rendben, miközben egyébként állandóan vitáznak egymással?

 

A teljes adást ITT nézheti meg!

PUSKÁS PETI: Nem egészséges, ha soha nem vagyunk elégedettek magunkkal

Puskás Peti szerint nincs baj a selfiekkel. Ő is szeret magáról egy-egyet megosztani, de ugyanúgy egy elkapott pillanatot is. Viszont a nőkben látja leginkább azt, hogy csak ekörül forog az életük. És sajnálja azokat, akik soha sem elégedettek önmgaukkal.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

A hírességek is féltik gyerekeiket a közösségi média káros hatásaitól

Facebook! Igen vagy nem? A sztáranyukák szerint jobb, ha nem facebookozik a gyerek. De hogyan ismerjük fel, ha mégis veszélybe kerülnek netezés közben?

Story Extra 2017-09-21


szerző:
2017.09.21. 16:50

Fókusz 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 17:20
Mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Ibonnak vagy a Buwayának szurkolsz!

Mától ellepik a Facebookot a sárga és piros profilképek! Ha nyomon követed a Survivort, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképed, és tudasd mindenkivel, hogy a Buwayának vagy az Ibonnak szurkolsz!

Fókusz 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 17:20
Futótűzként terjednek az álhírek!

Múlt héten megjelent egy álhír a Facebookon, ami futótűzként kezdett el terjedni: augusztus 4-e munkaszüneti nap lesz. Azonban nap mint nap találhatunk kamu cikkeket a világhálón. Hogyan ismerhetjükfel őket és mit tehetünk ellenük? Dr. Zelena András válaszol!

Fókusz 2017-07-27


szerző:
2017.07.27. 19:00

Story Extra 2017-07-26


szerző:
2017.07.26. 17:25
Újabb poszt a szombathelyi börtönből

Megint a szombathelyi fegyházból facebookozhatott egy elítélt. A Hír TV szerint egy kábítószer-kereskedelem miatt elítélt férfi a cellájából posztolt fotókat és kommentelte ismerősei bejegyzéseit. Az intézmény belső vizsgálatot indított az ügy tisztázására. Év elején éppen egy hasonló eset után váltották le a szombathelyi börtön akkori igazgatóját.

Rajongói vannak egy kátyúnak

Saját Facebook oldalt kapott egy fővárosi kátyú. A vezess.hu írta meg először, hogy a Róbert Károly körúti felüljárón már több mint egy hónapja éktelenkedik egy kátyú. A közeli irodaház egyik dolgozója pedig úgy döntött, dokumentálja, hogyan nő egyre nagyobbra az úthiba.

Konyhában kapcsol ki a Facebook atyja

Konyhai kikapcsolódás! Közismert tény, hogy a Facebook megálmodója a világ leggazdagabb emberei közé tartozik. A dollármilliárdos mégis a lehető leghétköznapibb módon kapcsolódik ki szívesen: Instagram fotóján a feleségével főzőcskézik a konyhájukban. Mozdulataiból pedig az látszik, nem először van a kezében sodrófa a tésztanyújtáshoz...

Elvonási tüneteket produkáló netfüggők

Alkohol és drogfüggőkhöz hasonló tüneteket produkál, aki túl sokat lóg a közösségi oldalakon és szinte percenként nézi meg okostelefonját, hogy kapott-e választ üzeneteire, illetve lájkolták-e legutóbbi posztját. A Fókusz annak járt utána, hogyan kerülhetünk ki a hálózat csapdájából.

Fókusz 2017-01-19


szerző:
2017.01.19. 19:00

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55
Kutyaszánnal szeli át a tundrát a miskolci családanya

Facebook-os szavazással szerezte meg az indulási jogát egy miskolci családanya egy norvégiai kutyaszán versenyre. Szigetvári Eszternek társaival együtt 330 km-t kell majd teljesíteni a rendkívüli hidegben.

Jótanácsok kommentelőknek


szerző:
2016.12.11. 18:30
Jótanácsok kommentelőknek

Belső utasítás alapján kell megvédeni a Facebookon Simonka György fideszes képviselőt - az Együtt szerint. Bod Tamás, a párt gyulai képviselője kapott egy feljegyzést, amely ahhoz ad praktikus tanácsokat, hogyan álljanak ki a párt támogatói Simonka mellett, akinek személyével összefüggésben költségvetési csalás miatt nyomoznak. A Fidesz nem válaszolt arra a kérdésünkre: központilag adták-e ki a belső utasítást a facebookos kommenteléshez.

Fókusz 2016-11-23


szerző:
2016.11.23. 18:55
Választásokat dönt el a Facebook?

Új téma robbant a világpolitikába és tartós lesz. Ez a közösségi média szerepe a nagypolitikában – és emberek milliárdjai nézeteinek formálásában. Bár az Arab tavasztól az úgynevezett Iszlám Államig eddig is voltak rá példák, az amerikai elnökválasztás meglepő eredményét avatott szakértők elsősorban a közösségi médiának, ezen belül a Facebooknak tulajdonítják. A Facebookot a világ lakosságának egy teljes negyede használja, az amerikaiak majdnem háromnegyede. Kérdések: akkor mostantól minden olyan politikai-közéleti folyamat, amelyben a választóknak szavuk van, kiszámíthatatlanná válik?

 

Nem haltak meg milliók hirtelen

Baki a Facebooknál. Nagyjából kétmillió felhasználót, köztük magát az oldal alapítóját, Mark Zuckerberget nyilvánítottak halottá véletlenül a közösségi oldalon. Az emlékező oldal akkor jelenik meg valakinek az adatlapján, ha a hozzátartozói jelzik a Facebook felé, hogy elhunyt az illető, és ezt papírokkal is bizonyítják. Erről azonban most szó sem volt, valamilyen technikai hiba történt. A cég azóta már kijavította a hibát.

37 év után lett meg a gyűrű

37 év után, a tenger fenekéről került elő egy elveszett jegygyűrű Spanyolországban. Az ékszert, amelybe egy évszámot gravíroztak, egy benidormi búvároktató találta meg. Bejegyzést írt a Facebook közösségi oldalára. Ennek segítségével sikerült megtalálni a karikagyűrű tulajdonosát.

Történelmi fotót cenzúrázott a Facebook

Néhány hete egy norvég író tette ki azt a Pulitzer-díjas fényképet, amelyen egy napalmtámadás után súlyosan megsérült, vietnámi kislány fut a kamera felé, meztelenül. Az író posztját törölte a Facebook, majd le is tiltotta a férfit. Ezután Norvégiában tiltakozásul ezrek tették ki a fotót, még a norvég miniszterelnök is. Sőt, egy ottani napilap címoldalon hozta le. A Facebook végül meggondolta magát.

A Facebook segített megtalálni a beteget

A Facebook segítségével találták meg azt a pszichiátriai beteg férfit, aki még pénteken tűnt el a budapesti Nyírő Gyula Kórházból. A skizofrén férfit hetek óta kezelték a kórházban, egyszer csak kisétált és nem ment vissza. Hajdúszoboszlón találtak rá. A kórházban azt mondták, ők nem hibáztak, mert a férfi senkire sem veszélyes, így nem is zárhatják be.

Ingyen internetet szórna a Facebook

Sikeresen felszállít, és az eredeti terveknél jóval többet, 96 percet a levegőben is töltött a Facebook szuperdrónja. A napelemekkel működő repülőgéppel az internetes óriás a világ legeldugottabb pontjaira szeretné eljuttatni az internetet. Persze nem merő jófejségből, hanem azért mert a Föld népességének fele egyáltalán nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, így nem is lehet a Facebook felhasználója. Zuckerbergék és a hirdetőik viszont nyilván szívesen látnák őket is a közösségi oldalon.

Valóban követik minden lépésünket?

Amikor telefont használunk, SMS-ezünk vagy e-mailezünk, az internetet böngésszük, adatot tárolunk vagy vásárolunk a világhálón digitális lábnyomokat hagyunk az internetes hóban, ezzel pedig saját magunk egy darabkája tárolódik valahol. Három évvel ezelőtti riportunk következik.

Manipulálással vádolják a Facebookot

Cenzúrázza a Facebook a hírfolyamán megjelenő híreket - ezzel vádolja a közösségi oldalt a cég egy volt alkalmazottja.

Csajoktól kapott intim fotókat Plazma a Facebookon

Emlékeznek még a négy évvel ezelőtti Csillag Születik egyetlen rapperére, Plazmára? A szöveggyáros körül durván felgyorsultak az események akkoriban.

Így lett érett Dombi


szerző:
2016.05.03. 16:01
Így lett érett Dombi

Óriási bejelentést tett Dombóvári István, aki nem is olyan rég ünnepelte 38. születésnapját. A népszerű humorista érettségi bizonyítványába nyerhettünk betekintést.

Fókusz 2016-04-29


szerző:
2016.04.29. 17:25
Milyen képet posztoljunk a gyerekünkről? Megtehetjük egyáltalán?

Nagy vitatéma egy-egy baráti beszélgetésen, hogy ki és mennyi képet tesz fel az internetre a gyerekéről. Aki nyilvánvalóan ugye nem tudja eldönteni, hogy szeretné-e, ha mondjuk éppen pucéran, fürdés közben, vagy egy fintorral az arcán ott legyen a világhálón. Van olyan európai ország, ahol felnőttként, akár börtönbe is küldheti a gyerek a szüleit, ha szerinte megalázták azzal, hogy közzétették kiskori képeit. A szülők sajnos sokszor megfeledkeznek arról, hogy a kicsiknek is vannak jogai, amit mindig figyelembe kell venni, akkor, is, ha ő még ezt nem tudja szóvá tenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való