KERESÉS search-close

főnök

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "főnök"

Tomán Szabina a főnök, a többiek pedig a rabszolgák?

A Survivor játékosa szerint a középdöntő egyre nagyobb kihívást tartogat számukra. Olyannyira, hogy még azt is elfelejtik, amiben ezidáig teljesen biztosan voltak… De ki náluk a főnök?

Együttalvás és semmi szex?


szerző:
2018.06.21. 18:00
Együttalvás és semmi szex?

Zsuzsanna több alkalommal is együtt aludt a főnökével, Józsival, de egy puszin kívül egyetlen egyszer sem történt közöttük semmi. De akkor a férfi miért hívta fel Zsuzsannát magához?

Szabados Ági ostoros domina lesz konyhafőnökként?

A sárga csapat is túl van már két főzésen, ahol eddig a fiúk próbálhatták ki magukat konyhafőnökként. Nemcsak erről, a tortakínokról, de a csapatukról és a tökéletesen kialakult szerepekről is meséltek. Sőt, még arról is képzelegtek, vajon milyen főnök lesz majd Ági!

Ki a főnök otthon?


szerző:
2017.07.26. 18:00
Ki a főnök otthon?

Minél több tagja van egy családnak, annál fontosabb kérdés, hogy kié a végső szó, ki a "főnök". A papa, a mama, netán a gyerek az, aki dirigál? Sztárszülőinket kértük meg, válaszoljanak őszintén: ki a főnök otthon?

Novák Laci így próbál elmenekülni

Mióta Tóbiás a kisbolt főnöke, Lacinak egy perc nyugta sincs, ugyanis az új főnök rengeteg feladatot oszt ki a lusta férfinak. Nem telik el sok idő, Novák megtalálja a menekülési útvonalat, csakhogy Tóbiásnak mindenhol szeme van... 

Novák Laci: „Nem látott, itt sem vagyok”

A mindig lusta ex-bolttulajdonos nehezen veszi tudomásul, hogy most már Tóbiás a főnök, és bizony az van, amit ő mond. Persze Novák László a feladatok alól való kibúvások nagymestere, viszont a mostani próbálkozásai kudarcba fulladnak.

Az új étlap, új hozzáállással is járt

Bár úgy tűnt, az étterem vezetője, Michael nem áll a helyzet magaslatán, Gordonnak sikerült a sarkára állítania, így a férfi ismét magára talált. A végeredmény pedig: semmi gubanc, semmi panasz!

Evelin főnökösködése kiakasztotta Ginát

A két lány láthatóan nem kedveli egymást. Evelin cirkusz igazgatóként igyekezett rendet tartani a Villában, azonban nem volt elégedett Ginával. Ginának pedig a parancsolgatásból lett elege, amire szerinte Evelin rá is játszott.

Szabó Zsófiból parancsnokként előtört a diktátor

Négy éve történt ezen a napon, mikor Aurelio és Szabó Zsófi igen csúnyán összevesztek. A fiatal lány kapta meg a tábor főnök szerepét, és nem engedett abból, hogy a fiúnak el kell fogadnia, bizony neki kell kipucolnia a mellékhelyiséget, ha törik, ha szakad.

Evelin pofátlanul visszaélt Levi jóindulatával

Levi váratlanul felajánl egy állást a kávézójában Evelinnek. A lány hagyja magát rábeszélni egy próbanapra, ám ez csak rövid ideig tart, mivel Evelin nem túl motiváltan áll a dologhoz…

Evelin: „Most magamra kellett gondolnom!”

Evelin ideges lett, amikor Bori bejelentette, hogy külön táncpróbára kell menniük a táncosoknak. A lány még egyszer megpróbálta kitaszítani Borit Tamás, és az új főnök, Lettura kegyeiből.

Bori leszáll Tamásról?

Tamás Joe tanácsára végül eligazítja Borit, de attól tart, hogy ezzel provokálta csak igazán a lányt...

Ilyen amikor a hóhért akasztják

Miután megtanulta, hogyan kell dimsumot készíteni, mélyvízbe dobták és egy kínai étterembe szegődött, ahol egy hozzá hasonló keménykezű főnök vezénylése alá került. És maradjunk annyiban, rosszul viselte, hogy parancsolgatnak neki.

„Mobbing”: vagyis hogyan kerüljük el a munkahelyi pszichoterrot?

Megszoksz vagy megszöksz? Az álommunkahely könnyen rémálommá változhat akkor, ha a főnökünk egyszer csak pikkelni kezd ránk. Ez a mobbing, vagyis a munkahelyi terror egy fajtája. De nem csak ez okozhat álmatlan éjszakákat, hanem például a kollégák is, akiknek lehetetlenség megfelelni. Ezekről beszélgettünk Orvos-Tóth Noémivel.

Hogyan rúghatunk ki egy alkalmazottat?

Sokan úgy tudják, hogy próbaidő alatt a munkaviszony megszüntetéséhez csak egy írásos nyilatkozat szükséges, amelyben a fél közli a címzettel, hogy a köztük fennálló munkaviszonyt a próbaidőre hivatkozva megszünteti. A gyakorlatban azonban ez nem ilyen egyszerű, számos kérdés merül fel ezzel kapcsolatban. Vendégünk volt Dr. Lőrik Erzsébet, munkajogász.

Szül a főnökasszony: mennyi szabadság jár neki?

A törvény értelmében minden kismamát 24 hét szülési szabadság illet meg. Ennek célja a szülésre való felkészülés, illetve az újszülött csecsemő gondozása. De mi van akkor, ha éppen a főnökasszony terhes? Neki lehetnek extra jogai, kérheti az alkalmazottakat, befektetőket arra, hogy hozzá igazodjanak? Meddig mehet el és rá vonatkoznak-e egyéb jogszabályok, erre kerestük a választ Repka Ágnes, munkajogi szakokleveles tanácsadóval.

Mit tilthat meg egy munkáltató?

Elvették egy rendőr telefonját, így nem értesült arról, hogy megindult a szülés a feleségénél. Mit tilthat meg egy főnök és ki a felelős, ha ebből baj származik? Dr. Lórondi László munkajogász mondta el.

„Ahol tartasz az éneklésben, meg sem érdemled!”

Kata gyötrődik, mert eddig számára ismeretlen szituációba keveredett Tomival. A pasija most egyben a főnöke is, aki komoly elvárásokat támaszt vele szemben. Ideje elkezdeni próbálni, mert pár nap és felvétel! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Új étlap, új irány

Michael tartja az új irányt, és végre úgy viselkedik, mint egy főnök!

Legalább 14 egybefüggő időre kell elengednie a munkáltatónak a munkavállalót

A nyár közeledtével egyre többen törik a fejüket, hogy mikor menjenek majd szabadságra, akár a gyerekek iskolai, óvodai szünete miatt, akár mert épp szembejött valami kedvező utazási ajánlat. A munkahelyen viszont könnyen szembesülhetünk azzal, hogy a kollegánk már jó előre beírta magát arra az időszakra, vagy hogy a főnök egész egyszerűen nem enged el. A szabadságolások szabályait vettük sorra Dr. Lórodi László munkajogi szakértővel.

Mikor zaklathat a főnök az ünnepek alatt?

Magyarországon  az emberek többsége úgy időzíti a szabadnapjait, hogy ünnepekkor otthon legyen, csak hogy a munkaadó határozhat úgy, hogy visszarendeli, vagy ügyeletben tartja az alkalmazottat. Alapvetően a karácsony első, és második napja, illetve a január első napja munkaszüneti nap, azonban vannak olyan esetek, amikor a munkáltató megszakíthatja a munkavállaló szabadságát, viszont négy nappal előtte a munkáltató köteles szólni! Amennyiben a munkavállalaló külföldön tartózkodik, és a haza rendelése miatt többletköltségek keletkeznek, azt a munkaadó köteles finanszírozni!

ValóVilág 7 - Kiválasztás 14-12-14

ValóVilág 7 - Kiválasztás: Elérkezett a ValóVilág7 második Kiválasztásának a napja. Edina és Laci kapcsolata tovább bonyolódik, a Dani és Zsuzsa közötti barátság pedig majdnem gyűlöletbe fordul.

Dennis lett a hét dolgozója


szerző:
2014.12.14. 20:40
Dennis lett a hét dolgozója

A Főnök megérkezett a Villába, lezárta a munkahetet és kinevezte a hét dolgozóját. A villalakók szivecskékkel és csattanós puszival búcsúztak legkedvesebb munkaadójuktól.
 

Megható verset írt a Főnök

A munkahét lezárásaként szívhez szóló beszédet mondott a Főnök, akinek sorai hallatán sokan elérzékenyültek a Villában.

Lacinak csak részegen kell Edina

Beindult a Villa- munkásmozgalom. De nem csak a minimál életkörülmények és a munka miatt tombolt a feszkó: Laci és Edina között kitört a háborúság.

Reni, Dani és Zsu még sosem volt ennyire közös nevezőn

Eredményesek voltak a tárgyalások. A Főnök először felháborodott a követeléseken, később mégis sikerült az elképzeléseket közös platformra hozni.

Beindult a Villa-munkásmozgalom

A lakók megalkották a Villa 12 pontját. Minden estés kocsma nyitvatartást, kávét, péksüteményt és a minimál bár bevezetését követelték.
 

Beindult az adóhatóság, sztrájkba lép a Villa!

15 ezer Villakrajcár bírságot vetettek ki a lakókra, ami mindenkit érzékenyen érintett. Nem is akarták tovább a semmiért gürizni, inkább kitalálták, sztrájkolnak!

Az étlenhalás fenyegeti a villalakókat!

Az, hogy az egyetemista elveszik a seprűkészítés fortélyaiban, nem meglepő, de hogy a házasodni készülő Reninek fogalma sincs, hogy néz ki a csigatészta, az már több mint kínos. A munkahét nem várt nehézséget hozott a nélkülöző lakóknak: dolgozni kellett!

Aki épp nem dolgozik, az taktikázik

Macinak nem kell dolgozni, de hogy lekösse magát, picit odaszólogat Zsuzsinak. Majd a munkaidő végeztével a lányok is összeülnek, hogyan kellene helyezkedni a következő napokban.

Reninek fogalma nincs, hogy néz ki a csigatészta

Megkezdődtek a munkás napok: hiába a nagy tervek, a kezek nem úgy engedelmeskednek. Ráadásul nehezített pálya, amikor úgy kell elkészíteni valamit, hogy azt se tudják, mi az.

Koldusbotra jutottak a tésztások

Dennis seprűi első osztályúak, hamarosan megkezdik a Dennis Nimbusz 2000 gyártását. A szappanfőzők jól, a tésztakészítők viszont gyatrán teljesítettek.

Nem könnyű a Főnöknek megfelelni

A Főnök nem vesz ám át akármilyen munkát, a szappan-, a tészta-, és a seprűkészítő csapat sem úszta meg kritikák nélkül az első munkanapot.

A Főnök szerint pszichésen is jót tesz a munkahét a lakóknak

Péter, a Főnök szerint a munkahét mind fizikálisan, mind mentálisan jó hatással lesz a lakókra, még akkor is, ha ezt ők nem feltétlenül így gondolják.

 Viszlát dőzsölés, indulhat a munkahét!

Kemény napok elé néznek a villalakók. Meg kell válniuk mindentől, ami eddig alanyi jogon járt nekik: a finom falatoktól és a kényelemtől is. A lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk, a szigorról pedig régi ismerősünk, a Főnök gondoskodik majd.

Megérkezett a Főnök, a lakók már most félnek az éhezéstől

A főnök szigora nem kopott meg. Gyors állásinterjú után kiosztotta a feladatokat, elvette az ételt-italt, majd távozott.

Véget ért a luxus, kezdetét veszi a munkahét!

Véget ért az édes semmittevés, kezdetét vette ugyanis a munkahét. A lakóknak innentől kezdve kőkeményen meg kell dolgozniuk mindenért.

Kipakoltak a villalakók


szerző:
2014.12.09. 14:37
Kipakoltak a villalakók

A Főnök kiadta az első feladatot: távolítsanak el a villából minden ételt és italt, hiszen ezen a héten a lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk.

10 évet kapott, amiért megölte főnökét

Jogerősen 10 év börtönre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt a 44 éves péceli nőt, aki két évvel ezelőtt szíven szúrta főnökét, aki azonnal meghalt.
 

Forró nyomon 13-11-16


szerző:
2013.11.16. 19:55
Forró nyomon 13-11-16

Forró nyomon: Ha az ember siet, egyszerűen, csak bedobja laptopját a csomagtartóba, ilyenkor azt hiszi, mindent elkövetett, hogy ne törjék fel a kocsiját. Pedig a trükkös tolvajoknak elég egy okostelefon és máris tudják, mit és hol keressenek. De utánajárunk annak is, hogy kik és hogyan húznak hasznot a lélek ápolásából.

Reggeli - Csak csajok 12-08-15

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

A szerelem rabjai 12-03-08

A szerelem rabjai, 87. rész - Barbara rányit Pazra és Juanra. Paz beszél vele, de a lány nagyon mérges. Victoria szerelmet vall Carlosnak. Tango arra kéri Carolinát, hogy csináltasson DNS-tesztet, mert lehet, hogy ő az apja. Santiago elmondja Victoriának, hogy a nevére veszi Gabrielát. Victoria nem mondja el senkinek. Paz és Tatiana beszélgetnek, de a lány azt mondja neki, hogy Paz csak a főnöke lesz és semmi más.

Túszul ejtették főnökeiket


szerző:
2011.10.04. 10:11

Újból utast vertek a BKV őrei?


szerző:
2011.08.21. 16:39
Újból utast vertek a BKV őrei?

Megint utast vertek a BKV biztonsági őrei, legalábbis ezt állította egy testvérpár. Az őrök főnöke szerint viszont fordítva történt a dolog.

Nem szeretjük, ha kémkedik a főnök

A felhasználók zöme felháborítónak tartja, ha főnöke nyomon követi tevékenységeit a közösségi portálokon.

Mindenki ilyen főnökre vágyik?


szerző:
2010.01.26. 13:46
Mindenki ilyen főnökre vágyik?

Anna Engelhardt, a kedves és mégis szigorú vezető, az életben két gyermekes anyuka, aki Bern és Köln között ingázik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való