KERESÉS search-close

fődíj

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fődíj"

Fődíjat kapott a Rossz Versek

Fődíjat kapott a Monte Carlo-i Filmfesztiválon a Rossz Versek. Reisz Gábor önéletrajzi ihletésű alkotását a közönség is szerette, a vetítés után percekig tartó vastapssal ünnepelték. A filmes mustra zsűrielnöke a világhírű szerb filmrendező, Emir Kusturica volt: ő bátornak és előremutatónak nevezte a Rossz verseket. Az elismerést Reisz Gábor vette át szombaton este Monte Carlóban.
Reisz Gáborral készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

REISZ GÁBOR: Emir Kusturica nagyon szerette a Rossz verseket

Reisz Gábor filmje nyerte a Monte-Carlói Filmfesztivál fődíját. A filmes mustra zsűrielnöke a világhírű szerb filmrendező, Emir Kusturica volt: ő bátornak és előremutatónak nevezte a Rossz Verseket. A rendező/színészt telefonon értük utol, az interjú a Rossz versek werkfilmjének részleteit tartalmazza. A film forgalmazója a Cirko Film.

Költsd el te is a 36 milliós főnyereményt!

A villalakóknak lehetősége nyílt, hogy egy webshopban költsék el a 36 milliós fődíjat. Most rajtad a sor, hogy eltapsold ezt a rengeteg pénzt.

Ez az utolsó hét! - Vajon ki fogja megnyerni a ValóVilág powered by Big Brother fődíját?

Befordultunk a célegyenesbe, azaz 102 napja tart az RTL Klub valóságshow-ja. Már nincs sok hátra és eldől, kit szeretnek legjobban a nézők. Kíváncsiságból megkérdeztük kiesett játékosokat, ők kit látnának szívesen a top háromban, illetve ki lesz az, aki mindent visz. Íme!

SZUPER LÁTVÁNY! Fődíjas mozgó fényfestmény

104 vetítővel „festett” a bukaresti parlament épületére egy magyar alkotócsoport. Produkciójukkal megnyerték a romániai fesztivál fő- és közönségdíját is. A Limelight csoport mellett román, spanyol, orosz, montenegrói és török csapatok munkáit láthatta a mintegy 30 ezer néző. A fesztivál idei témája a “párbeszéd” volt. Forrás: Limelight Projectionmapping

VV válogató: „Nem zavar, ha a fenekem lesz a címlapon!”

Olyan gyorsan repül az idő, hogy már öt éve kezdődött a ValóVilág 5 válogatója. Riporterünk egy csivavaimádó hölggyel készített interjút. Arra a kérdésre, hogy mit vállalna be a sikerért, a masszőrnő igen zavarba ejtő választ adott.

Gábor nyerte meg a Farm 20 millió forintos fődíját

A nézők szavazatai alapján Gábor nyerte meg az RTL Klub Farm című valóságshowjának első évadát, így ő viheti haza a 20 millió forintos fődíjat.

Rajtad múlik, hármójuk közül ki viszi haza a Farm mesés fődíját! Szavazz!

Attila kiejtésével Cintia is beverekedte magát Gábor és Gergő mellé a fináléba, hármójuk közül egyvalaki az utolsó adás végén gazdagabb lesz 20 millió forinttal. Az elmúlt tíz hétben a kitartásuk, ügyességük és persze a szerencse segítette őket, hogy eljussanak idáig. Most azonban a Te kezedben a sorsuk! A fődíjat a legtöbb nézői szavazatot megszerző játékos viheti haza! Mutatjuk, hogyan támogathatod kedvencedet!

Dani még dalra is fakadt Robinért

Az ex-villalakók minden lehetőséget megragadtak, hogy népszerűsítsék a szívükhöz közel álló finalistát. Dani dalban mondta el, hogy miért Robin érdemelné meg a fődíjat.

VV7: Ki nyeri a VV-t?


szerző:
2015.02.28. 15:00
VV7: Ki nyeri a VV-t?

Robin, Dennis, Dóri vagy Laci? Vajon ki lesz az, aki mindent visz? Fanninak, Reninek, Daninak és Ádámnak természetesen nem egyezett a véleménye.

A 12 millió emlékeztette a villalakókat a játék tétjére

Marcona biztonsági őrök kíséretében megérkezett a fődíj a Villába, ami a lakókat emlékeztette rá, hogy miért is vannak itt. Mindenki eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha ő nyerné meg a lakást, az autót és a pénzt. A nagy álmodozás közben Dennis még azon is elbizonytalanodott, hogy Fannival működőképes lenne-e a kapcsolatuk a Villán kívül.

Lengyeleké lett a Gombold újra! fődíja

Magyar tervezők is nyertek Közép-Európa egyik legnagyobb divatversenyén, a Gombold újra! tegnapi döntőjén. A fődíjat egy lengyel tervező vihette haza. A nagyszabású eseményt a külföldön is híres szupermodell, Mihalik Enikő nyitotta meg, aki hosszú idő óta először lépett magyar kifutóra.

Újra dübörög az 1 perc és nyersz stúdiója!

Az 1 perc és nyersz! sikerét a nyertesek most a képernyő előtt idézik fel. Felejthetetlen élmény volt a játék, na és a jutalom, amit kitartásukért és ügyességükért kaptak cserébe.

Love story lett a Sundance Filmfesztivál nyertese

Egy szerelmi történet és egy eutanáziáról szóló dokumentumfilm nyerte el a fesztivál fődíját.

ValóVilág - Összefoglaló 11-01-11

ValóVilág - Összefoglaló: A ValóVilág felhívására több mint száz Gombi-paródiát készítettek a nézők. Közülük a villalakók választották ki a nyertest.

ValóVilág - Összefoglaló 11-01-10

ValóVilág - Összefoglaló: VV Ildivel a médián keresztül szakított kedvese. Alekosz új szerelmet talált magának, a Villalakók pedig Bécinek adnák a fődíjat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való