KERESÉS search-close

füst

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "füst"

Fejfájással és hányingerrel küzdenek az aggregátor miatt

A BKV füstölő aggregátora miatt fejfájással és hányingerrel küzdenek egy józsefvárosi cukrászda alkalmazottai. Az éjjel-nappal működő szerkezet 3 hete biztosítja az áramot a villamosvezetők ideiglenes pihenőjében, miután egyiküket megrázta a konténerbe szabálytalanul bekötött áram. Azóta működik az aggregátor, amelynek füstje a BKV szerint nem káros az egészségre.

Kigyulladt egy hulladéktároló, a füstöt kilóméterekről is látni lehetett

Több száz négyzetméternyi területen égett a szemét a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorja közelében. Tegnap késő délután gyulladt ki a hulladéklerakó. 40 tűzoltó, 13 járművel vonult a helyszínre. A füstöt kilométerekről is látni lehetett. A szeméttelep igazgatója szerint öngyulladás okozhatta a tüzet.

PUSZTÍTÁS: 90 embert menekítettek ki a lángoló panelből

Tűz pusztított egy nyíregyházi panelban kedd délután. Egy 58 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, miután kigyulladt a hatodik emeleti lakása. Őt a tűzoltók mentették ki a lángoló épületből. A ház lakói közül 90 embert kellett még kimenekíteni. Közülük 11-et füstmérgezés gyanújával vittek kórházba, de úgy tudjuk, már mindenki jobban van.

Felvétel forrása: levadaszva.hu

Berohant az égő házba, de már nem tudott segíteni

Halálos lakástűz a Pest megyei Dömsödön. Egy idős házaspár meghalt, amikor vasárnap reggel kigyulladt a házuk. Egy gázpalack is felrobbant. A szomszédok próbáltak nekik segíteni, de a hatalmas füst miatt nem tudtak. Az RTL Híradónak nyilatkozott az a férfi, aki az életét kockáztatva rohant be az égő házba. A füsttől azonban ő is rosszul lett. Hogy mi okozta a tüzet, még nem tudni.

Fojtogató füstre panaszkodnak a lakók

Fojtogató, fekete füstre panaszkodnak a III. kerület egyik utcájában élők. Szerintük a szomszédos idősotthon kazánjában rendszeresen égetnek hulladékot, az épület kéményéből távozó fekete füst pedig az egész környéket beteríti. A lakók eddig hiába szóltak bárkinek, semmi sem történt.

KOLLÉGIUMTŰZ: „kijöttünk és semmit nem lehetett látni”

Csaknem 80 diáknak kellett elhagynia a Markusovszky téren lévő református kollégiumot, amikor szerdán este tűz ütött ki az épületben. A szemközti házban lakó Mester Márton Tamás azt mesélte, hogy hirtelen azt hitték, saját lakásukban van tűz, ezért a füst ellen vizes ronggyal takarták be kislányuk arcát.

BRUTÁL FÜST: Felvételek a Japán vulkánkitörésről

Amint a közeli felvételeken is jól látszik, még mindig ömlik a füst a Japán délnyugati részén lévő Kuchinoerabu szigeten lévő vulkánból...

Soma: „Ma vesztettem el a füstölő szüzességemet!”

Soma eddig még sosem használta a füstölőgépet, de úgy döntött, ma eljött az ideje, hogy elveszítse a szüzességét. Egy baj volt csak, nem tudta, hogyan kell használni...

Vihar okozta az óriási raktártüzet

Elektromos zárlat miatt égett le júniusban az ország egyik legnagyobb számítástechnikai raktára. A 3000 négyzetméteres budapesti épületben körülbelül három milliárd forintnyi számítástechnikai eszköz semmisült meg. A nyomozást nemrég zárta le a rendőrség, miután kiderült, hogy nem emberi mulasztás okozta a lángokat. (Látványos, drónos felvételek a tűzről!)

 

Tűzoltók mentették ki a lakókat

Hét embert, köztük két gyereket vittek kórházba, miután kigyulladt egy második emeleti lakás Nyíregyházán. A konyha szinte megsemmisült, a kiömlő füst ellepte a lépcsőházat…

Beborította a fél várost a sűrű füst

Sűrű fekete füst borította be Szombathely egy részét csütörtök délután, miután kigyulladt és órákig égett egy használaton kívüli szállítószalag a Falco bútorgyár telepén.

TŰZ: Így égett a gyár szalagja


szerző:
2018.04.20. 14:09
TŰZ: Így égett a gyár szalagja

Kigyulladt és órákig égett egy használaton kívüli szállítószalag a Falco bútorgyár telepén.

Nóri felgyújtotta a menedékét!


szerző:
2017.10.10. 20:05
Nóri felgyújtotta a menedékét!

A Holtak Szigetére levél érkezett, melyből megtudták a játékosok, hogy elérkezett az utolsó nap. Nóri a hír hallatán a tűzre dobta menedékének darabjait, amik azonnal lángra kaptak. Természetesen Anita és Iliász is azonnal pakolni kezdett, hiszen erre a pillanatra vártak már oly régóta!

REJTÉLYES TŰZ: Kilométerekről is látszott a sűrű füst

Végeláthatatlanul gomolygott a sűrű fekete füst Tatabánya mellett. Sokan a tűzoltóságnál érdeklődtek, hogy mi történt. Az ablakokat bezárták a környéken élők, mindenki arra volt kíváncsi, hogy mi gyulladhatott ki az iparterület mellett. Többen az autópályáról vették videóra a füstöt.

Kátrányszerű anyag gyulladt be

Kilométerekről is látni lehetett a sűrű, fekete füstöt tegnap délután Tatabánya környékén, ahol 500 négyzetméternyi, kátrányszerű anyag gyulladt be. Egy felszámolás alatt lévő telephelyen csaptak fel a lángok. A füst annyira nagy volt, hogy az autósok még a közeli autópályán is leálltak, hogy videóra vegyék.

A zöldek nemcsak szagokkal, füstfelhővel is üzentek a zsűrinek

Bence majdnem rosszul lett az erős szagoktól, miközben a többiek odaégették a sajtot és vele együtt az edényt is. Szerencsére Zé észrevette a füstjeleiket és azonnal ott termett.

Kigyulladt egy lakás Salgótarjánban

Kigyulladt egy lakás szerdán délután egy salgótarjáni társasházban. A tulajdonosát füstmérgezéssel szállították kórházba. A házban élők közül volt, aki azt hitte: jég esik, és az dobol az erkélyen, később jöttek rá, hogy a tűz ropogását hallották. Az épületből 11 embert menekítettek ki a tűzoltók.

Rémülten próbáltak menekülni

Hálóingben menekültek a füst elől. Egy veszprémi panelház egyik lakása gyulladt ki ma hajnalban. A konyha és a nappali égett ki, de az egész szint megtelt füsttel. Emiatt voltak, akik a lakásukban rekedtek, ők az erkélyekre menekültek.

TELJESEN KIÉGETT: egy munkásszálló szobája

A XIII. kerületi Mura utcában szombaton, éjfél után gyulladt ki a szálló harmadik emeleti szobája. A bent lakók időben ki tudtak menekülni, de a tüzet már nem tudták eloltani, a lángok percek alatt elborítottak mindent. Az egész szoba égett a harmadik emeleten, mire kiértek a tűzoltók. A lángok kicsaptak az ablakon, a füst beborította a lépcsőházat.

VILLATŰZ: A tetőre kellett mászniuk a tűzoltóknak

A XII. kerületben egy a szebb napokat látott villa gyulladt ki. A lakatlan épület teteje kapott lángra és olyan erősen füstölt, hogy azt még Pestről is látni lehetett. A tűzoltók felmásztak a tetőre, így kezdték el oltani a lángokat. Másfél órába telt, míg elfojtották a tüzet, ami az egész tetőszerkezetet beborította.

Két szeméttároló égett néhány méterrel egymástól

Két panelház szeméttárolója is kigyulladt az éjszaka Csepelen egymástól néhány méterrel. Az épületek füsttel telítődtek, több mint 140 embernek kellett elhagynia az éjszaka az otthonát. A helyiek szerint gyújtogatás történt. A füst miatt egy várandós kismamát kórházba kellett szállítani.

Fojtogató füsttel égett a szeméttelep

Zalabér mellett egy szeméttelep gyulladt ki hétfőn este. Majdnem 3 ezer négyzetméteren lángolt a több méter vastag szeméthalom, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el a környéket. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak, de még reggel is izzott a szeméthalom. A katasztrófavédelem szerint mérgező anyag nem került a levegőbe.

Vegyi üzemek robbantak fel

Robbanás történt egy franciaországi atomerőműben. A detonációt a tűzoltók szerint rövidzárlat okozhatta az egyik gépteremben. Páran könnyebb füstmérgezést kaptak, de a tüzet gyorsan eloltották, a hatóságok szerint nincs sugárveszély. Ezzel egy időben Spanyolországban és Kínában is felrobbant egy-egy vegyi üzem, ezekben a balesetekben többen is megsérültek, Valencia városát sűrű füstfelhő borítja be.

A 9. emeletig szállt a füst

Hatalmas füsttel égett hétfő este egy szombathelyi 10 emeletes társasház műanyag bejárati ajtaja, az egész lépcsőház fekete felhőben úszott. Többen rosszul lettek, őket a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy a postaládák mellett tárolt reklámújságok kaptak lángra, a tűz onnan terjedt át a bejárati ajtóra.

Felvételek az újabb metrófüstről

Megvolt a hatodik, kedden megint a tűzoltókat kellett riasztani a 3-as metróhoz, mert valami füstölt. Az utasokat még a tűzoltók kiérkezése előtt kitessékelték a Deák Ferenc téri állomásról, senkinek nem esett baja. Legutóbb a múlt héten kellett lezárni a metrót füstölés miatt. Az ellenzék a kormányt és a fővárost vádolja, amiért nem indult meg a felújítás, a városházán azt nem értik, 2010 előtt miért nem csináltak semmit a hármas metróval.

Attól féltek, hogy felrobban a benzinkút

Lángoló hűtőkocsi a benzinkúton! Kigyulladt és pillanatok alatt füstbe borult egy hűtőkocsi az egyik győri kúton. Valamilyen elektromos hiba okozhatta a tüzet. A motortér és a vezetőfülke is füstölt, amikor a dolgozók kirohantak, hogy segítsenek. A benzinkúton azt mondták, a dolgozók pontosan tudják, mit kell ilyenkor tenni.

Kipróbáltuk mit látnak a füstben a tűzoltók!

Ha semmit se látni a füsttől, és a helyszín is ismeretlen, a legnagyobb baj közepén a tűzoltók is csak a hallásukra és a tapintásukra hagyatkozhatnak. Éppen ezért tanulnak rendszeresen látássérültektől. A közös tréningeken élesebb lesz minden érzékszervük, ezen pedig életek múlhatnak. A veszprémi 20 emeletes toronyházban a tűzoltók kutatási gyakorlatra készülnek.

20 kilométerről is látszott a füstoszlop

Órákon át tombolt a tűz egy budapesti raktárban!  A XVIII. kerületben hétfőn délután gyulladt ki a volt kispesti textilgyár épülete. Autók, motorok, fa és textiláruk semmisültek meg. A sűrű fekete füstöt még 20 kilométerről is lehetett látni. Senki sem sérült meg. Azt, hogy mitől csaptak fel a lángok, még vizsgálják.

Háromezer négyzetméteres épület lángolt

Kigyulladt egy használaton kívüli gyár Budapest XVIII. kerületében hétfőn. A háromezer négyzetméteres épület teteje és két szintje kapott lángra. Meggyulladt egy közeli raktárépület is. A tűzoltók már eloltották a lángokat, de a füstöt még kilométerekről is látni lehet.

Nézői videó a hétfői raktártűzről

Kigyulladt egy használaton kívüli gyár Budapest XVIII. kerületében, hétfőn. A felvételt Lőrincz Endre nézőnk készítette.

Könyvesbolt égett a fővárosban

Lángolt egy könyvesbolt a budapesti nagykörúton. A homlokzatán lévő neon felirat kapott lángra, majd a tűz a bolt egy részére is átterjedt. Hamar eloltották, de a füst akkora volt, hogy az ötemeletes házból sok lakót a tűzoltók segítettek ki az épületből.

Gizi véletlenül majdnem Juli vesztét okozza

Négy éve annak, hogy az akkor még igen iszákos Gizella a padláson, elbújva próbált hódolni az élvezeteknek, csakhogy részegségében nem vette észre, hogy az égő cigaretta beleesett egy papírokkal teli kosárba. Közben Julit bezárta.

Összefogott a falu a villámcsapás után

Villám csapott egy házba a Csongrád megyei Nagymágocson. Az épületben élő asszony azt mondta az RTL Híradónak, hogy egy hatalmas durranásra lett figyelmes, cserépdarabok repültek le a házról, és füst öntötte el az épületet. A helyiek összefogtak, még vasárnap délután kijavították a tetőt, hogy a viharban ne ázzon el az házban élő asszony holmija.

Nem voltak otthon, amikor kigyulladt a lakásuk

Teljesen kiégett egy szoba egy földszinti lakásban, szerdán, Komáromban. A tulajdonosok dolgoztak, a gyerekekre pedig a nagyszülők vigyáztak. Éjszaka gyulladhatott meg egy vezeték és a lángok pillanatok alatt átterjedtek a bútorokra. A házban lakók vették észre a hatalmas füstöt, azonnal hívták a tűzoltókat. 20 embert kellett kimenekíteniük, de senki sem sérült meg.

Tűzriadó az RTL székházban


szerző:
2016.06.03. 18:10
Tűzriadó az RTL székházban

Kábelek füstöltek reggel az RTL KLUB székházában. A tűzoltók a harmadik emeleten találták meg az izzó részeket. Egy kollégánk - aki a megolvadt kábelek alatt dolgozott - könnyebben megsérült. Mentőt hívtak hozzá, sérülését a helyszínen ellátták, nem kellett kórházba vinni. Amíg a tűzoltók dolgoztak több mint száz munkatársunk az épület előtt várakozott.

KIGYULLADT: A játszótér mellett lángolt az autó, a füst három emelet magasan gomolygott

Az eset a pécsi Mártítok útján történt. A helyiek robbanásra lettek figyelmesek, ezután készítették a felvételeket a kigyulladt kocsiról. A lángok egy másik parkoló autóra is átterjedtek, mire a tűzoltók megérkeztek, de volt, akinek még sikerült időben arrébb állnia a saját kocsijával. Egy ember könnyebben megsérült. Bakler Olivia felvétele.

Fókusz 2016-01-27


szerző:
2016.01.27. 18:55
Takarítás közben vették észre a tüzet

Porszívózás közben gyulladt ki egy lakás péntek délelőtt Debrecenben. Mire a tűzoltók kiértek, 5 másik lakás is lángolt. Az egész lépcsőházat ki kellett üríteni, 23 embert menekítettek ki, köztük egy gyereket.

Fuldokló férfit mentettek a füstből

Fuldokló férfit mentettek a lángok elől a tűzoltók Budapesten. Egy hatodik emeleti lakás gyulladt ki Terézvárosban. A tulajdonos a folyosóra rohant, de a füst miatt már nem látta a kijáratot. A tűzoltók hozták le. A szomszédok szerint egy konvektor robbant be. A tűzoltók még vizsgálódnak.

Az ÁNTSZ szerint káros az egészségre az e-cigi

Az elektromos cigaretta egy olyan, viszonylag új termék a világpiacon, melynek valós egészséghatásáról egyelőre kevés információval rendelkezünk. Az eddig végzett vizsgálatok eredményei azonban rémisztőek. A kifújt párában egyes veszélyes anyagokból még annál is több van, mint a hagyományos cigaretta füstjében. A Pulmonológiai Intézet stratégiai igazgatóját, Dr. Horváth Ildikót kérdeztük a témáról.

DETONÁCIÓ: Tankolás közben robbant fel egy gáztartály

Szirénázó tűzoltóautók vonulnak a felrobbant töltőkúthoz, pénteken este kapták a riasztást. Reggel látszódtak igazán a rombolás nyomai. Ebből a kútból ennyi maradt: egy összeroncsolódott fémkupac. Pedig nem is ez robbant fel, hanem a másik kútnál tankoló autó tartálya.

KIGYULLADT: Dőlt a füst a Wartburgból

Ömlik a füst ebből az út szélén álló autóból és nem sokkal később a lángok is felcsapnak. Egy Wartburg gyulladt ki vasárnap este Győr egyik forgalmas négysávos útján. A felvételt egy arra járó autós készítette.

Kigyulladt villanyóra okozta a nagy füstöt

Tűzoltóknak kellett betörniük a lakások ablakait, hogy megnézzék, van-e valaki otthon abban a társasházban, ami péntek délelőtt gyulladt ki Pécs belvárosában. Egy villanyóra kapott lángra az egyik lakásban.

TŰZ: Ilyen a tűzoltók szemével


szerző:
2015.06.25. 15:56
TŰZ: Ilyen a tűzoltók szemével

Alig kezdődött el az oltás, a tűzoltók már biztosak voltak abban, hogy az épületet nem lehet megmenteni. Méteres lángok csaptak fel mindenhonnan, a szűk utcában nehezen ment az oltás. Az épület szerda hajnalban gyulladt ki a VIII. kerületi Tömő utcában. A tűzoltókat a szomszéd társasház lakói riasztották, ők ébredtek fel a hatalmas füstre.

Fáklyaként égett a toronyház


szerző:
2015.05.20. 18:45
Fáklyaként égett a toronyház

Legalább 15-en meghaltak, amikor leégett egy 16 emeletes lakóház Bakuban. Az épület fáklyaként égett, a hatalmas füstöt kilométerekről is lehetett látni. Az oltást nehezítette, hogy a tűzoltók csak a ház alsó részét érték el, a felsőbb emeleteket csak helikopterekről tudták oltani.

Hatalmas füsttel ég a komp


szerző:
2015.04.29. 18:55
Hatalmas füsttel ég a komp

Kigyulladt egy komp Palma de Mallorca közelében. A hajó hatalmas fekete füsttel égett, amelyet kilométerekről is látni lehetett. Mintegy 160 embert kellett kimenekíteni a fedélzetről. A személyzet néhány tagját kórházba vitték füstmérgezéssel. Volt, akit helikopterrel mentettek ki, az utasok többségét azonban más hajók vitték partra. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet. Meg nem erősített források szerint egy hűtőkamion kapott lángra.

Előzetes: Koraszülötteket mentettek

Ki kellett üríteni a koraszülött intenzívet hétfő délután a zalaegerszegi kórházban, miután tűz keletkezett az intézmény konyhájában. 11, inkubátorban fekvő csecsemőt kellett kimenekíteni az osztályról, mivel a koraszülött intenzív csak pár méterre van a konyhától. Attól tartottak, hogy az esetleg átszivárgó füst veszélyes lehet a kicsikre. A tüzet a dolgozók maguk kezdték oltani. Hogy mi gyulladhatott ki a konyhában, és hogy vannak a csecsemők, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

9 éves kisfiú mentette meg a húgait

Egy kilenc éves kisfiú mentette meg a húgait Lepsényben, amikor kigyulladt a házuk. Éjszaka kézen fogta testvéreit és a füstben kivezette őket a házból. Közben a szülők a tüzet próbálták eloltani. A család otthona lakhatatlanná vált, szinte mindenük odalett.  

Bennégett a házában


szerző:
2015.02.26. 18:20
Bennégett a házában

Bennégett egy asszony abban a házban, ami csütörtök reggel kapott lángra Balatonalmádiban. A szomszédok azonnal hívták a tűzoltókat, ahogy megérezték a füstöt, de az 58 éves nő meghalt, mire eloltották a lángokat. Az asszony sokáig nem volt otthon, úgy tudjuk szerda este ért haza egy hosszú gyógykezelésről. A kétszintes ház teljesen kiégett.

VV Fanni: a füstbe ment terv


szerző:
2015.02.22. 12:02
VV Fanni: a füstbe ment terv

Fanni épp akkor lett éhes, amikor a villa bejárati ajtaját bezárták, így sütni kezdett. A tündérfalvi konyhatündér akkora füstöt csinált a konyhában, hogy szerelme, Dennis csak ennyit tudott mondani: Te szent Jóska gyerek!

Füst elől menekültek a lakók


szerző:
2015.01.06. 18:10
Füst elől menekültek a lakók

Kigyulladt egy társasház pincéje hajnalban a fővárosban. Pillanatok alatt mindent elöntött a füst, a legtöbb lakót álmából ébresztették, hogy mennie kell a lakásából. A tűz megrongálta a közműveket. Az épületben legalább egy hétig nem lesz gáz.

VULKÁNKITÖRÉS: Lángoszlopok csaptak fel a kráterből

A Japán déli részén lévő Aszó vulkán szürke hamut lövell a magasba. Az Aszó aktivitását már 1500 éve dokumentálják a japánok, és azóta több mint 165 kitörését jegyezték fel. A szakemberek szerint utoljára bő 20 évvel ezelőtt történt ilyen erős kitörés

Az autópályán gyulladt ki a buszuk

Az utasokat és a csomagokat is mentette egyszerre a sofőr, ezt mesélték a turisták, miután kigyulladt a buszuk az M7-es autópályán reggel. Budapestről tartottak Szlovéniába, de Siófok után meg kellett állni, mert füstszagot éreztek.

Szinte mindenük odaveszett


szerző:
2014.10.24. 18:00
Szinte mindenük odaveszett

Sokkot kapott, amikor meglátta a lángokat- ezt mondta Híradónknak az a 70 éves püspökladányi asszony, akinek a háza csütörtök reggel kigyulladt. A lángok a padlástérben csaptak fel. Az asszony szívbeteg férjével együtt menekült ki az égő házból. Az idős házaspárnak szinte mindene odaveszett.

Ellenőriztessék a gázkészülékeket!

Szerezzenek be szén-monoxid riasztót, és ha működik a gázkazán, tilos a fürdőszobai ventillátor vagy a konyhai elszívó használata - ezek a szakemberek tanácsai.
 

Elképesztő felvétel a fővárosi tűzesetről

A láng- és füstnyelvek egyre nagyobb intenzitással hömpölyögtek a tetőn, bekebelezték a műemlék épület tetejét és megsemmisítették a Világörökség egy részét. Az elképesztő felvételeket egy közeli házból készítették a keddi Andrássy úti tűzről.

Jorge Mario Bergoglio argentin bíboros lett a pápa

A 266. pápa a Ferenc nevet választotta, így I. Ferenc néven foglalja el - első latin-amerikaiként - Szent Péter trónját.

Újra füstölt egy metrókocsi Budapesten

Füstbe borult a 3-as metró egyik megállója. A beérkező szerelvény hibásodott meg, egy elektromos berendezés izzott.

Hősugárzó végzett a férfival


szerző:
2011.10.02. 14:02
Hősugárzó végzett a férfival

Egy elektromos hősugárzó okozta tűz füstjétől halt meg egy férfi vasárnap reggel Budapesten, egy XIII. kerületi lakásban.

Rendkívüli erdőtüzek a vihar után

Több mint fél évszázada nem tapasztalt erdőtüzekkel küzdenek Texasban.

Füstölt a Császár-Komjádi uszoda

Kiürítették szombat reggel a budapesti Császár-Komjádi uszodát, mert az álmennyezet felett egy elektromos kábel izzott, füstölt.

Füstölgött a bevásárlóközpont

Gomolygó füst miatt riasztották a tűzoltókat hétfő reggel egy nagykanizsai bevásárlóközponthoz.

A tulajdonos nem élte túl a garázstüzet

Kigyulladt egy lakóingatlan kedden Emődön, a tulajdonost holtan találták a helyszínre riasztott tűzoltók.

Lángok Moszkva belvárosában


szerző:
2011.08.09. 12:50
Lángok Moszkva belvárosában

24 tűzoltóautó, 4 helikopter dolgozott az oltáson, miután hatalmas tűz ütött ki hétfő este egy húsfeldolgozó gyár területén.

Füstbe ment az illegális szemétlerakó

Felgyújtottak egy illegális szemétlerakót csütörtökön a Veszprém megyei Öskü község közelében.

Tűzvész pusztított az idősek otthonában

16 halottja és 11 sérültje van annak a tűzvésznek, amely egy idősek otthonában tombolt Ukrajna nyugati részén.

Füstölgött a Külügyminisztérium

Visszatérhettek munkahelyükre a Külügyminisztérium II. kerületi, Nagy Imre téri épületében dolgozók.

Tűz okozott robbanást egy amerikai gyárban

Robbanás történt egy amerikai vegyi üzemben, Louisiana államban. A detonációban senki nem sérült meg.

Harminc házat ürítettek ki a belgiumi tűzvész miatt

Súlyos tűzvész pusztít a belgiumi Antwerpen környékén, a holland határhoz közel.

Lángok csaptak fel a buszon


szerző:
2011.05.15. 19:18
Lángok csaptak fel a buszon

Egy gázüzemű, helyi járatú busz gyulladt ki vasárnap délelőtt Székesfehérváron. A busz hátuljában lévő motortérnél volt a tűz.

Füstölt a metró a Pillangó utcánál

A tűzoltók úgy tudják, hogy a kocsi utasokat is szállított, de mire ők kiértek, a sofőr már leszállította az embereket.

Házon kívül 11-04-14


szerző:
2011.04.14. 22:50
Házon kívül 11-04-14

Házon kívül: Két kislány története, akik őssejtet adtak a testvérüknek, és ezzel megmentették az életüket. - Rá mert szólni a tilosban cigiző vasutasokra, erre megverték. A füstre allergiás férfi az összes vitáját felvette a telefonjával, panaszt tett, de a MÁV-nál süket fülekre talált. - Brigitta elmenekült otthonról, mert a gyermeke apja folyamatosan bántalmazta. Azóta talpra állt, és erőt akar adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak.

Gépház füstölt a 2-es metróban

A mozgólépcső biztosító fékberendezése gyulladt ki pénteken reggel a Déli pályaudvarnál, a metróban.

A gyilkos függőség rabságában


szerző:
2011.03.09. 19:36
A gyilkos függőség rabságában

A cigaretta okozta függőség annyira erős, hogy hiába az elrettentő példák, a szörnyűséges fotók, sokszor az sem tud megszabadulni tőle, aki nagyon szeretne.

Cigi nélkül is szórakoznának


szerző:
2011.02.26. 18:30
Cigi nélkül is szórakoznának

A dohányosok többsége ugyanúgy eljárna a szórakozóhelyekre, ha ezentúl nem tudnának rágyújtani ott - ez áll egy most nyilvánosságra hozott kutatásban.

Hőstettük mentette meg a nénit


szerző:
2011.02.01. 16:59
Hőstettük mentette meg a nénit

Saját életüket kockára téve mentettek ki az égő házból egy idős asszonyt a nyírvasvári polgárőrök.

Karácsonyfa okozta a paneltüzet


szerző:
2010.12.30. 16:01
Karácsonyfa okozta a paneltüzet

A tűzben nem sérült meg senki, de hat embert, köztük egy gyereket a tűzoltóknak kellett kimenteniük a füsttel telítődött lépcsőházból.

Ártó füst: A passzív dohányosok is megszívják

Nincs biztonságos mértéke a dohányfüstnek - ezt állítja az Egyesült Államok tiszti főorvosa.

Több százezer emberrel végez a füst

600 ezer ember- a kutatások szerint évente ennyien halnak meg passzív dohányzás miatt.

Egy cigimentes nap is sokat jelenthet

A szakemberek szerint tíz évvel tovább élhetnének a dohányosok, ha nem hódolnának káros szenvedélyüknek.

Füstölgő lengyel „ellenálló”

Életbe lépett a lengyel dohányzásellenes törvény, amely az európai jogszabályokhoz igazodik.

Már egy cigicsikkért is büntetnek

Jelentősen korlátozzák, hogy hol lehet rágyújtani, a szabálysértők pedig komoly pénzbüntetésre számíthatnak.

Természeti csapások özöne


szerző:
2010.10.27. 13:22
Természeti csapások özöne

A hétfői földmozgásnak már 154 halottja van, 400 embert pedig eltűntként tartanak nyilván.

Lángolt az idősek otthona


szerző:
2010.08.30. 18:58
Lángolt az idősek otthona

Kilenc ember meghalt, ketten megsérültek, amikor tűz ütött ki Oroszországban egy öregek otthonában.

Felszállt a füst az M3-asról


szerző:
2010.08.23. 09:18

Füst miatt járhatatlan az M3-as


szerző:
2010.08.22. 19:06

Újra füstbe burkolózott Moszkva


szerző:
2010.08.15. 17:09
Újra füstbe burkolózott Moszkva

A szélirány megváltozása miatt visszatért a füst az orosz fővárosba.

Moszkva levegőért kiált


szerző:
2010.08.10. 17:12
Moszkva levegőért kiált

Még legalább egy hét mire kitisztulhat a levegő Moszkvában, vélik a meteorológusok.

Légszomj Moszkvában


szerző:
2010.08.09. 12:06
Légszomj Moszkvában

Nem javul a füsthelyzet az orosz fővárosban. 120 anti-szmog központot nyitottak meg, ahol oxigénmaszkkal juthatnak az emberek tiszta levegőhöz.

Sokkoló hírek Moszkvából


szerző:
2010.08.08. 12:15
Sokkoló hírek Moszkvából

Csak a munkahelyéül szolgáló kórházban harminchárom beteg halt meg két nap alatt - írja egy blogger.

Füst a repülőgép alatt


szerző:
2010.08.05. 12:53
Füsttől fuldoklik az orosz főváros

Sűrű füst lepte el szerdára Moszkvát, környékén több helyen is erdőtüzek pusztítanak.

Füstbe borult egy veszprémi panelház

Délután 15 óra előtt 10 perccel kaptak jelzést a tűzoltók, hogy tűz van az egyik tízemeletes panelban.

Tilosban füstölnek a pécsi dohányosok

Nem veszik komolyan a cigarettázást tiltó rendeletet és olyan helyen is rágyújtanak, ahol nem szabadna.

Robbanásokat hallottak a föld alól Kisvárdán

A föld alól hallatszó robbanások és a járda alól szivárgó füst okozott riadalmat szombat reggel a kisvárdai Szent László utcában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való