KERESÉS search-close

fülöpháza

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fülöpháza"

Lemondott az asszonyverő polgármester

Lemondott Fülöpháza polgármesteri tisztjéről a vak komondorról elhíresült Balogh József, miután kedden jogerősen, felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért megverte a feleségét, aki akkor még az élettársa volt. A volt fideszes parlamenti képviselő sokáig tagadta, hogy bántotta az asszonyt, de később beismerte, hogy ő ütötte meg. Híradónknak ma azt mondta: lemondása után is a faluért szeretne dolgozni.

Be volt kötve, mégis meghalt a balesetben

Halálos baleset történt hétfő hajnalban a Bács-Kiskun megyei Fülöpháza közelében. Egy fiatal nő meghalt, két férfi pedig megsérült, amikor autójuk lesodródott az útról és több fának is nekicsapódott, majd felborult. Úgy tudjuk, a nő hátul utazott, és be volt kötve, mégsem élte túl a balesetet.

Pénzbüntetés a

Pénzbírságot kapott Fülöpháza polgármestere, amiért három évvel ezelőtt részegen megverte élettársát. Balogh József eleinte tagadta a verést, és vak komondor kutyájukat hibáztatta az asszony sérüléseiért. Később mindent beismert. Az ügyész felfüggesztett börtönbüntetést kért, a bíróság végül első fokon 420 ezer forint büntetést szabott ki rá.

Pszichológushoz küldenék a polgármestert

Pártfogói felügyelet alá helyeztetné és indulatterápiás foglalkozásra kötelezné az ügyész az élettársát bántalmazó fülöpházi polgármestert. Emellett még felfüggesztett börtönbüntetést is kért Balogh Józsefre.

A vak komondort már szóba se hozta

Megkezdődött a vak komondoros politikusként elhíresült, fülöpházi polgármester büntetőpere a kecskeméti Járásbíróságon. A vád ellene súlyos testi sértés. Az ügyészség szerint két évvel ezelőtt Balogh József úgy megverte élettársát, hogy a nő 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bíróságon élettársa nem tett vallomást, míg Balogh azt mondta nem emlékszik a részletekre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való