KERESÉS search-close

föld alatt

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "föld alatt"

Föld alatt termesztett marihuánát a téglási férfi

Öt évet kapott jogerősen az a téglási férfi, aki a föld alatt termesztette a marihuánát. Miután a rendőrök elkapták, kiderült, hogy egy könnyűszerkezetes pincerendszert épített ki egy tanyán, amit egy rejtekajtón keresztül lehetett megközelíteni. Targonca mozgatta a padló egy részét, így lehetett lemenni a növényekhez.

A FÖLD ALATT: Lementünk a metróalagútba

Mutatjuk, mit láthatott az az ember, aki leszökött és beszaladt a metró-alagútba. Stábunk korábban forgathatott a föld alatt.

„Katedrális” a föld alatt

Mint egy katedrális, úgy néz ki belülről a Fővárosi Vízművek kőbányai víztároló medencéje. Az idén 150 éves szolgáltató ezt a csarnokot is megnyitja a látogatók előtt. A vízművek decemberig több, különleges helyszínt is megmutat a közönségnek. A látogatásokra a vízművek internetes oldalán lehet feliratkozni.

 

Kilenc napig a föld alatt

Vizes, sáros környezetben, 2-3 fokban, 9 napig a föld alatt. Ilyen körülmények között élt 210 órán át négy magyar barlangász, akik lejutottak a világ legmélyebb, még száraz lábbal járható barlangjába. Az expedíció célja az volt, hogy a világon elsőként felvételeket készítsenek a Krubera-Voronya barlangról. Az barlangászok augusztus 8-án ereszkedtek le a 2080 méteres mélységbe.

Fókusz Plusz 2016-02-06


szerző:
2016.02.06. 18:50
Négy éve él a föld alatt egy veremben

Egy újabb telet kénytelen a föld alatt átvészelni az a miskolci férfi, aki egy terménytároló veremben él, mióta leégett a háza. Bökös József négy éve lakik a föld alatt, mindössze néhány méterre egykori otthona romjaitól. Azt tervezte, hogy nyáron újjáépíti a házát, a tetőre szerezett is palát, de elfogyott a pénze. Így egyelőre kénytelen maradni az alig másfél méteres széles gödörben.

Futás a 3 kilométeres alagútban


szerző:
2015.02.28. 19:00
Futás a 3 kilométeres alagútban

Föld alatti futóversenyt tartottak a kőbányai sörgyár alagútrendszerében. A pálya igazi kuriózum a futás szerelmeseinek. A szervezők különlegességekkel is készültek. Néhány pincetermet hátborzongató fényekkel és ijesztő tárgyakkal szereltek fel. A sörgyári futásra 1500-an jelentkeztek.

A föld alatt, egy tárolóban él


szerző:
2015.01.17. 18:08
A föld alatt, egy tárolóban él

Szinte mindenét elvesztette, amikor leégett a háza, a családja külföldre költözött, és most a föld alatt él egy parányi terménytárolóban egy miskolci férfi. Mindezek ellenére a korábban kamionosként dolgozó József, nem elégedetlen a helyzetével, sőt tele van tervekkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való