KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fókusz"

Megújultak a hírigazgatósági műsorok oldalai

Megújult az RTL Klub Hírigazgatósághoz tartozó műsorok online és mobil arculata: a Híradó, Fókusz, Fókusz Plusz, Magyarul Balóval, Házon Kívül, XXI. század és Portré riportjait, extra- és vágatlan felvételeit, valamint kulisszatitkait ezentúl egy helyről is elérhetik! A tartalmakat mostantól nem csak a műsorok, hanem témák szerint csoportosítva is megtalálhatják. A fontos, kedvelt és érdekes anyagokat pedig üzenetküldő alkalmazásokban is megoszthatják.

Május 3., a Nemzetközi Sajtószabadság Napja

Immár 26 éve nyilvánította május 3-át az ENSZ a Nemzetközi Sajtószabadság Napjává. Az RTL Magyarország Hírigazgatóságához tartozó műsorok a napokban kiemelten is foglalkoznak majd a témával.

Elhunyt a rock and roll atyja, Chuck Berry

A hétvégén meghalt a rock and roll - meghalt az az ember, aki nélkül nem lett volna Elvis Presley, a Beatles vagy a Rolling Stones az, aki az ami. Chuck Berry zenéje nemcsak a földlakók szívében, vérében kering tovább, hanem valahol a világűrben a Voyager 2 űrszondán is. Lehet, hogy egy másik civilizáció egyszer majd a Johnny B. Goode című slágerrel találkozik majd először?

Valkó Eszterék nem hagyják magukat lefőzni!

Nagy fába vágta a fejszéjét Valkó Eszter és Radócz Péter – arra vállalkoztak, hogy Istenes Bence konyhájában mutatják meg gasztrotehetségüket, és nem hagyják magukat lefőzni! A konyhában most Eszter volt a főnök, és egyáltalán nem volt könnyű dolga.

Pumpedék élete lesz az új valóságshow!

Kamerák követik őket mindenhová, mostantól Pumpedék élete lesz az új valóságshow! A kigyúrt srác éppen szóba sem áll barátnőjével, anyjával pedig folyamatos az adok-kapok. A sorozat jeleneteit nem írták meg előre, így őszinte pillanatoknak lehetünk szemtanúi. De nem csak a pár életébe és hálószobatitkaiba leshetünk be, a család és a barátok is szerephez jutnak majd…

Klapka György unokaöccse rendhagyó módon válogatja a lányokat

Szokatlan módon válogat ismét a szexi lányok között Répás Lajos. Klapka György unokaöccse azt meséli már kamaszként körbevették a szép nők Klapkáéknál. Miután az elhunyt nagybácsi tetemes örökségének sorsáról mindenféle híresztelés napvilágot látott már, Répás Lajost is megkérdeztük mit tud a hagyatékról.

Miért kellett Ricsinek és Bálintnak meghalnia?

Miért kellett meghalnia az ifjúsági világbajnok kajakosnak szombat éjjel? Hogyan száguldhatott fékezés nélkül autójába a tragédia okozója? Megszólal Janza Ricsi barátnője és mutatjuk hogyan emlékeztek a sport és volt diáktársak a vétlen autóban ülő két áldozatra.

PUMPEDÉK: Kiderül Gabo és húga milyen testvérek voltak!

Vitától hangos a XI. kerületi lakás, ahol Pumped Gabót húgával együtt nevelte fel az édesanyja. Elmentünk hozzájuk, hogy jobban megismerjük őket.

A legjobb fenntarthatósági és energiahatékonysági projektek

Kedden osztották ki az Energy Globe díjakat, melyekre fenntarthatósági és energiahatékonysági projektekkel lehetett pályázni, 3 kategóriában. Több mint 100 ötletből válogathatott a zsűri, a győzteseket pedig a közönség választotta.

Jó ötlet a kilencosztályos iskola?

Megosztja a hozzáértőket az a plusz évfolyam, amit a tervek szerint 2019-től az óvoda és az általános iskola első osztálya közé vezetnének be. A gyerekek egy úgynevezett „előiskolát” kezdenének el, ahol felkészítenék őket a „diákéletre”.

Kiből lehet nagykövet vagy konzul?

Komoly verseny alakult ki Amerikában, hogy kit nevezzen majd ki Budapestre Donald Trump. Úgy tűnik most sem szakképzett diplomata jön, hanem olyan, aki több pénzt gyűjtött az új amerikai elnöknek a kampányban. A politikai nagykövetek tehát azok, akik ha elég pénzt gyűjtenek az elnöknek, akkor cserébe kvázi ajándékba kapják a nagyköveti pozíciót.

Nők, akikre különösen büszkék lehetünk

A nőnapot 1917 óta évről-évre megünnepli a világ, bár eredeti üzenetével nem biztos, hogy mindenki tisztában van. 1857. március 8-án a New York-i textiliparban dolgozó nők emberibb munkakörülményeket és magasabb fizetést követelve vonultak utcára. Március 8. a nők egyenjogúságáról szól, nem pedig a virágok ünnepe. Most olyan hölgyek következnek, akire különösen büszkék lehetünk mi magyarok.

 

ELSŐ RTL-ES SZEREPLÉS:  Jó mélyről és jó régről ástuk elő ezeket

A pillanat, amikor az RTL ismert arcai szembesülnek a legeslegelső róluk készült felvétellel. Jó mélyről és jó régről ástuk elő ezeket, hiszen archívumunk legaljára túrtunk, hogy előkerítsük a legnagyobb kincseket arról, hogyan is kezdték a csatorna ismert arcai.

 Bomba nők, akik fitneszteremben és szépségversenyeken is tarolnak

Ki ne szeretne a legszebb lenni a világon? Nőies idomokkal, bájos arccal és mosollyal. Vagy fitneszbajnok durranó izmokkal és több réteg barnító spray-vel. A falatnyi bikinik, a pózolás és a tökéletes külső mind a szépségversenyeken, mind a fitnesz világában kötelező, de mégis teljesen mások az elvárások a két műfajban. Vannak azonban, akik mindkettőben taroltak.

Elitkatonából különleges csontkovács

Több év szolgálat, rengeteg bevetés, hadifogság és az átlagember számára felfoghatatlan borzalmak és kihívások. Érmelléki Attila megjárta a hadak útját, a Francia Idegenlégiót és a délszláv háborút is. Ám a kiképzésén tanult gyilkos mozdulatokkal most már embereket gyógyít. Attila elmondja, hogyan lett a harci sérülésekkel teli elitkatonából különleges csontkovács. De először az idegenlégiós élményeiről kérdeztük.

Ami most jön azt csak erős idegzetűeknek való

Sokan szeretnének egészen más külsőt, mint ami megadatott nekik. Ennek érdekében pedig bármire képesek, csakhogy az eredmény sokszor igencsak félelmetes lesz. A világ 10 legextrémebb és egyben legijesztőbb külsejű embere között találhatunk zombi, gyík, leopárd sőt macska kinézetűt is, aki még a fogait is hegyesre faragtatta a kellő hatás érdekében. A világ legtöbbet tetováltató embere is a listára került, Lucky testén több száz művész dolgozott, több mint 1000 órát.

Keresem a családom: Egy lány, aki anya nélkül nőtt fel

Apa nélkül felnőtt gyerekek. A Keresem a családom elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Ma este azonban egy olyan fiatal lány története jön, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

Videóklipet készített VV Krisztián és Mici

Videóklipet készített VV Krisztián és barátnője Mici. Már ez se akármi, de ha még megnézik mi lett a végeredmény!

Elfogynak a buszsofőrök Budapesten?

Nagyon úgy tűnik, hogy ez egy reális veszély. A járművezetők ugyanis tömegesen távoznak a BKV-tól, elsősorban a változatlanul alacsony bérek miatt.  Sokan Ausztria felé veszik az irányt, ahol ugyanezért a munkáért állítólag 800 ezer forintnyi eurót is megkaphatnak.

Megrendülten és döbbenten állnak Mohaman halála előtt

Megrendülten és döbbenten állnak egykori pályatársai Mohaman váratlan halála előtt. A rappert példaképének tartotta Ács Bálint, aki a Shy Guys nevű formációval sokszor lépett fel Moháékkal. A Happy Ganghez hasonlóan legendás Hip Hop Boys egyik alapítója, O. G Duck szerint fájdalom, hogy elment egy jó zenész, és egyben intő jel mindenkinek, akit gyorsan vállára vesz az ismertség, aztán ugyanilyen gyorsan le is dob.

VIDEÓKLIP: Na ilyet még biztosan nem látott

Videóklipet készített VV Krisztián és barátnője Mici. már ez se akármi, de ha még megnézik mi lett a végeredmény. A Villában összejött pár mindössze néhány váltásruhával a csomagtartóban és egy előre megírt CD-vel a lejátszóban indult útnak, hogy leforgassák a világ talán legkisebb költségvetésű videoklipjét, amelyben ismert slágerekre playbackelnek.

MIBEN KÜLÖNBÖZNEK: Szépségversenyek és a fitnesz világa

A falatnyi bikinik, a pózolás és a tökéletes külső mind a szépségversenyeken, mind a fitnesz világában kötelező, de mégis teljesen mások az elvárások a két műfajban. Vannak azonban, akik mindkettőben taroltak.

Hajdú Pétert elkísértük egy napjára

Megosztó személyiség, ezt elismeri, mégis, vagy éppen pont ezért érdekli az embereket. Műsorvezető, producer, üzletember, de az utóbbi hónapokban a magánéletével volt tele a sajtó. Hajdú Pétert elkísértük egy napjára, hogy közben azért mi is feltegyük a mindenkit foglalkoztató kérdéseket.

Operaénekesek és táncművészek szokatlan szerepben

Operaénekesek és táncművészek szokatlan szerepben, képregényhősként pózolnak. A művészekkel napokig fotózták az Operaház új kampányának rendhagyó képeit.

Indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott Opitz Barbi

Indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott Opitz Barbara panamai nyereményútján. Az X-Faktor győztesét nővére kísérte el. Az igazi erő az első repülőútján kellett a fiatal énekesnek, utána már csak arra figyelt, hogy mindent rögzítsen a telefonjával.

A mi kis bakink: Váratlanul a tóban kötött ki egy traktor

Megdöbbentő bakiról készült felvételt kaptunk A mi kis falunk csapatától. Az egyik jelenetnél váratlanul a tóban kötött ki egy traktor.

A MI KIS BAKINK: Szifon és a traktor esete

Döbbenetes baki felvételeit kapta meg a Fókusz, A mi kis falunk stábjától, ami a ma esti rész forgatása közben történt. Debreczeny Csaba, aki Szifont, a kótyagos közmunkást alakítja, véletlenül elmerült a tóban, egy traktorral.

Lehangoló képet festenek a jövőjükről a mai fiatalok

Egy felmérés szerint minden tízedik magyar fiatal elmenne Magyarországról. Ráadásul 40%-uk fél attól, hogy nem lesz családja. Nehéz megfejteni, mi vezethet egy ennyire pesszimista jövőképhez.

Megmutatjuk a Rapülők gigashowját!

Az év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába.

RAPÜLŐK KONCERT: A Tóth lányok kutyusa, hogyan kerül a képbe?

Többszáz ember dolgozott a háttérben és a színpadon, hogy minden tökéletesen menjen a Rapülők nem mindennapi gigashowján. A Fókusz ott volt a színfalak mögött és a Tóth lányokkal is beszélgetett, többek között arról, mi volt az első élményük a Rapülők zenekarral.

Los Angeles ismeretlen arca

A vörös szőnyeg már a helyén, a világ filmrajongói feszülten figyelik a hollywoodi eseményeket. De a piros betűs mozisünnep előtt jöjjön egy kis los angelesi városnézés magyar szemmel! Villám Géza műfajt teremtett a rádiózásban, most pedig a Hollywood felirat közelében üzletemberként él, és felfedező utakat szervez. Az Oscar gála előtt vele fedezzük fel Hollywood ismeretlen arcát, benne a los angelesi Atlantiszt, az elsüllyedt várost.

Fejős Éva megmutatta nekünk kislányát

Azt mondja, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva néhány hete, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

Soha nem látott casting fotók és videók

A Fókuszban eddig a nyilvánosság előtt ismeretlen videókat, fotókat láthatnak, az első válogatásokról, castingokról, amelyeken a hírességeket alig lehet felismerni. Robert Pattinson, vagy Miley Cyrus alig hasonlít későbbi önmagára, de Kiss Ramóna, vagy Voksán Virág is sokat változott, amióta felfedezték. A notórius próbafelvételiző Lali pedig már éppen feladta, amikor az Éjjel-Nappal Budapestbe hívták.

Zsolt elveszítette karját és mindkét lábát

Zsolt úgy vesztette el két lábát és az egyik karját, hogy egy ismeretlen lányt mentett meg, aki a vasúti sínekre esett. A lány ép bőrrel megúszta a balesetet, Zsolton átment a vonat. A férfi, látni fogják, elképesztő erővel, hittel és humorral élt tovább, nevelte gyerekeit, aztán tavaly ellopták a számára speciálisan gyártott comb-protézisét. E nélkül pedig most két percig tud állni fájdalmak nélkül.

Mi lesz, ha végre mindenki leteszi a fegyvert?

Sztálingrád vagy Budapest II. világháborús ostromához hasonlítják a Moszulért vívott harcot. A civil lakosság pontosan olyan traumát szenved el. A Fókusz tavaly novemberben forgatott Moszul már felszabadított kerületeiben. Menekülő családok, kilátástalan sorsok fogadták riporterünket, egy-egy segélyszállítmányért több ezren tolongtak a kamionoknál. Most úgy látszik, hogy az Iszlám Állam végnapjait éli a városban, nagy kérdés, hogy mi lesz azután, ha végre mindenki leteszi a fegyvert?

ALEXA ÉS LALI: Így emlékeznek az első castingjukra

Alexa és Lali első casting videóját előtúrtuk az RTL Klub archívumából és megmutattuk nekik. 4 év távlatából így látják akkori önmagukat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!