KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fókusz"

Elhunyt a rock and roll atyja, Chuck Berry

A hétvégén meghalt a rock and roll - meghalt az az ember, aki nélkül nem lett volna Elvis Presley, a Beatles vagy a Rolling Stones az, aki az ami. Chuck Berry zenéje nemcsak a földlakók szívében, vérében kering tovább, hanem valahol a világűrben a Voyager 2 űrszondán is. Lehet, hogy egy másik civilizáció egyszer majd a Johnny B. Goode című slágerrel találkozik majd először?

Valkó Eszterék nem hagyják magukat lefőzni!

Nagy fába vágta a fejszéjét Valkó Eszter és Radócz Péter – arra vállalkoztak, hogy Istenes Bence konyhájában mutatják meg gasztrotehetségüket, és nem hagyják magukat lefőzni! A konyhában most Eszter volt a főnök, és egyáltalán nem volt könnyű dolga.

Pumpedék élete lesz az új valóságshow!

Kamerák követik őket mindenhová, mostantól Pumpedék élete lesz az új valóságshow! A kigyúrt srác éppen szóba sem áll barátnőjével, anyjával pedig folyamatos az adok-kapok. A sorozat jeleneteit nem írták meg előre, így őszinte pillanatoknak lehetünk szemtanúi. De nem csak a pár életébe és hálószobatitkaiba leshetünk be, a család és a barátok is szerephez jutnak majd…

Klapka György unokaöccse rendhagyó módon válogatja a lányokat

Szokatlan módon válogat ismét a szexi lányok között Répás Lajos. Klapka György unokaöccse azt meséli már kamaszként körbevették a szép nők Klapkáéknál. Miután az elhunyt nagybácsi tetemes örökségének sorsáról mindenféle híresztelés napvilágot látott már, Répás Lajost is megkérdeztük mit tud a hagyatékról.

Miért kellett Ricsinek és Bálintnak meghalnia?

Miért kellett meghalnia az ifjúsági világbajnok kajakosnak szombat éjjel? Hogyan száguldhatott fékezés nélkül autójába a tragédia okozója? Megszólal Janza Ricsi barátnője és mutatjuk hogyan emlékeztek a sport és volt diáktársak a vétlen autóban ülő két áldozatra.

PUMPEDÉK: Kiderül Gabo és húga milyen testvérek voltak!

Vitától hangos a XI. kerületi lakás, ahol Pumped Gabót húgával együtt nevelte fel az édesanyja. Elmentünk hozzájuk, hogy jobban megismerjük őket.

Az RTL ismert arcai szembesültek első felvételeikkel

Leesett az álla a hazai hírességeknek, amikor szembesítettük őket első tv-s szerepléseikkel. Erős Antónia és Szellő István is jót nevettek régi önmagukon, ahogy Istenes Bence is verte a térdét. A pillanat, amikor az RTL ismert arcai szembesülnek a leges legelső róluk készült felvétellel.

 

A legjobb fenntarthatósági és energiahatékonysági projektek

Kedden osztották ki az Energy Globe díjakat, melyekre fenntarthatósági és energiahatékonysági projektekkel lehetett pályázni, 3 kategóriában. Több mint 100 ötletből válogathatott a zsűri, a győzteseket pedig a közönség választotta.

Kiderült, mi okozta George Michael halálát

Kiderült, mi okozta George Michael halálát. A halottkém hivatalos jelentése szerint az énekes szívbetegségben hunyt el. Emellett májfunkció zavarai is voltak. A zenész karácsony első napján halt meg, és mivel a jelentés szerint természetes okokból, a hivatalos vizsgálatot le is zárták.

Jó ötlet a kilencosztályos iskola?

Megosztja a hozzáértőket az a plusz évfolyam, amit a tervek szerint 2019-től az óvoda és az általános iskola első osztálya közé vezetnének be. A gyerekek egy úgynevezett „előiskolát” kezdenének el, ahol felkészítenék őket a „diákéletre”.

Kiből lehet nagykövet vagy konzul?

Komoly verseny alakult ki Amerikában, hogy kit nevezzen majd ki Budapestre Donald Trump. Úgy tűnik most sem szakképzett diplomata jön, hanem olyan, aki több pénzt gyűjtött az új amerikai elnöknek a kampányban. A politikai nagykövetek tehát azok, akik ha elég pénzt gyűjtenek az elnöknek, akkor cserébe kvázi ajándékba kapják a nagyköveti pozíciót.

Nők, akikre különösen büszkék lehetünk

A nőnapot 1917 óta évről-évre megünnepli a világ, bár eredeti üzenetével nem biztos, hogy mindenki tisztában van. 1857. március 8-án a New York-i textiliparban dolgozó nők emberibb munkakörülményeket és magasabb fizetést követelve vonultak utcára. Március 8. a nők egyenjogúságáról szól, nem pedig a virágok ünnepe. Most olyan hölgyek következnek, akire különösen büszkék lehetünk mi magyarok.

 

ELSŐ RTL-ES SZEREPLÉS:  Jó mélyről és jó régről ástuk elő ezeket

A pillanat, amikor az RTL ismert arcai szembesülnek a legeslegelső róluk készült felvétellel. Jó mélyről és jó régről ástuk elő ezeket, hiszen archívumunk legaljára túrtunk, hogy előkerítsük a legnagyobb kincseket arról, hogyan is kezdték a csatorna ismert arcai.

 Bomba nők, akik fitneszteremben és szépségversenyeken is tarolnak

Ki ne szeretne a legszebb lenni a világon? Nőies idomokkal, bájos arccal és mosollyal. Vagy fitneszbajnok durranó izmokkal és több réteg barnító spray-vel. A falatnyi bikinik, a pózolás és a tökéletes külső mind a szépségversenyeken, mind a fitnesz világában kötelező, de mégis teljesen mások az elvárások a két műfajban. Vannak azonban, akik mindkettőben taroltak.

Elitkatonából különleges csontkovács

Több év szolgálat, rengeteg bevetés, hadifogság és az átlagember számára felfoghatatlan borzalmak és kihívások. Érmelléki Attila megjárta a hadak útját, a Francia Idegenlégiót és a délszláv háborút is. Ám a kiképzésén tanult gyilkos mozdulatokkal most már embereket gyógyít. Attila elmondja, hogyan lett a harci sérülésekkel teli elitkatonából különleges csontkovács. De először az idegenlégiós élményeiről kérdeztük.

Ami most jön azt csak erős idegzetűeknek való

Sokan szeretnének egészen más külsőt, mint ami megadatott nekik. Ennek érdekében pedig bármire képesek, csakhogy az eredmény sokszor igencsak félelmetes lesz. A világ 10 legextrémebb és egyben legijesztőbb külsejű embere között találhatunk zombi, gyík, leopárd sőt macska kinézetűt is, aki még a fogait is hegyesre faragtatta a kellő hatás érdekében. A világ legtöbbet tetováltató embere is a listára került, Lucky testén több száz művész dolgozott, több mint 1000 órát.

Keresem a családom: Egy lány, aki anya nélkül nőtt fel

Apa nélkül felnőtt gyerekek. A Keresem a családom elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Ma este azonban egy olyan fiatal lány története jön, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

Videóklipet készített VV Krisztián és Mici

Videóklipet készített VV Krisztián és barátnője Mici. Már ez se akármi, de ha még megnézik mi lett a végeredmény!

Elfogynak a buszsofőrök Budapesten?

Nagyon úgy tűnik, hogy ez egy reális veszély. A járművezetők ugyanis tömegesen távoznak a BKV-tól, elsősorban a változatlanul alacsony bérek miatt.  Sokan Ausztria felé veszik az irányt, ahol ugyanezért a munkáért állítólag 800 ezer forintnyi eurót is megkaphatnak.

Megrendülten és döbbenten állnak Mohaman halála előtt

Megrendülten és döbbenten állnak egykori pályatársai Mohaman váratlan halála előtt. A rappert példaképének tartotta Ács Bálint, aki a Shy Guys nevű formációval sokszor lépett fel Moháékkal. A Happy Ganghez hasonlóan legendás Hip Hop Boys egyik alapítója, O. G Duck szerint fájdalom, hogy elment egy jó zenész, és egyben intő jel mindenkinek, akit gyorsan vállára vesz az ismertség, aztán ugyanilyen gyorsan le is dob.

VIDEÓKLIP: Na ilyet még biztosan nem látott

Videóklipet készített VV Krisztián és barátnője Mici. már ez se akármi, de ha még megnézik mi lett a végeredmény. A Villában összejött pár mindössze néhány váltásruhával a csomagtartóban és egy előre megírt CD-vel a lejátszóban indult útnak, hogy leforgassák a világ talán legkisebb költségvetésű videoklipjét, amelyben ismert slágerekre playbackelnek.

MIBEN KÜLÖNBÖZNEK: Szépségversenyek és a fitnesz világa

A falatnyi bikinik, a pózolás és a tökéletes külső mind a szépségversenyeken, mind a fitnesz világában kötelező, de mégis teljesen mások az elvárások a két műfajban. Vannak azonban, akik mindkettőben taroltak.

Hajdú Pétert elkísértük egy napjára

Megosztó személyiség, ezt elismeri, mégis, vagy éppen pont ezért érdekli az embereket. Műsorvezető, producer, üzletember, de az utóbbi hónapokban a magánéletével volt tele a sajtó. Hajdú Pétert elkísértük egy napjára, hogy közben azért mi is feltegyük a mindenkit foglalkoztató kérdéseket.

Kinyomtattak egy 38 négyzetméteres házat

Nyomtatnak már fegyvereket, hidat, házakat, ételeket és igazából mindenfajta tárgyakat, egy orosz építőipari cég azonban most rekordot döntött. Alig 24 óra alatt ugyanis kinyomtatott egy 38 négyzetméteres házat majd kifestették és be is rendezték.

Operaénekesek és táncművészek szokatlan szerepben

Operaénekesek és táncművészek szokatlan szerepben, képregényhősként pózolnak. A művészekkel napokig fotózták az Operaház új kampányának rendhagyó képeit.

Indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott Opitz Barbi

Indiánokkal és egzotikus állatokkal is találkozott Opitz Barbara panamai nyereményútján. Az X-Faktor győztesét nővére kísérte el. Az igazi erő az első repülőútján kellett a fiatal énekesnek, utána már csak arra figyelt, hogy mindent rögzítsen a telefonjával.

A mi kis bakink: Váratlanul a tóban kötött ki egy traktor

Megdöbbentő bakiról készült felvételt kaptunk A mi kis falunk csapatától. Az egyik jelenetnél váratlanul a tóban kötött ki egy traktor.

A MI KIS BAKINK: Szifon és a traktor esete

Döbbenetes baki felvételeit kapta meg a Fókusz, A mi kis falunk stábjától, ami a ma esti rész forgatása közben történt. Debreczeny Csaba, aki Szifont, a kótyagos közmunkást alakítja, véletlenül elmerült a tóban, egy traktorral.

Lehangoló képet festenek a jövőjükről a mai fiatalok

Egy felmérés szerint minden tízedik magyar fiatal elmenne Magyarországról. Ráadásul 40%-uk fél attól, hogy nem lesz családja. Nehéz megfejteni, mi vezethet egy ennyire pesszimista jövőképhez.

Megmutatjuk a Rapülők gigashowját!

Az év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába.

RAPÜLŐK KONCERT: A Tóth lányok kutyusa, hogyan kerül a képbe?

Többszáz ember dolgozott a háttérben és a színpadon, hogy minden tökéletesen menjen a Rapülők nem mindennapi gigashowján. A Fókusz ott volt a színfalak mögött és a Tóth lányokkal is beszélgetett, többek között arról, mi volt az első élményük a Rapülők zenekarral.

Los Angeles ismeretlen arca

A vörös szőnyeg már a helyén, a világ filmrajongói feszülten figyelik a hollywoodi eseményeket. De a piros betűs mozisünnep előtt jöjjön egy kis los angelesi városnézés magyar szemmel! Villám Géza műfajt teremtett a rádiózásban, most pedig a Hollywood felirat közelében üzletemberként él, és felfedező utakat szervez. Az Oscar gála előtt vele fedezzük fel Hollywood ismeretlen arcát, benne a los angelesi Atlantiszt, az elsüllyedt várost.

Fejős Éva megmutatta nekünk kislányát

Azt mondja, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva néhány hete, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

Soha nem látott casting fotók és videók

A Fókuszban eddig a nyilvánosság előtt ismeretlen videókat, fotókat láthatnak, az első válogatásokról, castingokról, amelyeken a hírességeket alig lehet felismerni. Robert Pattinson, vagy Miley Cyrus alig hasonlít későbbi önmagára, de Kiss Ramóna, vagy Voksán Virág is sokat változott, amióta felfedezték. A notórius próbafelvételiző Lali pedig már éppen feladta, amikor az Éjjel-Nappal Budapestbe hívták.

Zsolt elveszítette karját és mindkét lábát

Zsolt úgy vesztette el két lábát és az egyik karját, hogy egy ismeretlen lányt mentett meg, aki a vasúti sínekre esett. A lány ép bőrrel megúszta a balesetet, Zsolton átment a vonat. A férfi, látni fogják, elképesztő erővel, hittel és humorral élt tovább, nevelte gyerekeit, aztán tavaly ellopták a számára speciálisan gyártott comb-protézisét. E nélkül pedig most két percig tud állni fájdalmak nélkül.

Mi lesz, ha végre mindenki leteszi a fegyvert?

Sztálingrád vagy Budapest II. világháborús ostromához hasonlítják a Moszulért vívott harcot. A civil lakosság pontosan olyan traumát szenved el. A Fókusz tavaly novemberben forgatott Moszul már felszabadított kerületeiben. Menekülő családok, kilátástalan sorsok fogadták riporterünket, egy-egy segélyszállítmányért több ezren tolongtak a kamionoknál. Most úgy látszik, hogy az Iszlám Állam végnapjait éli a városban, nagy kérdés, hogy mi lesz azután, ha végre mindenki leteszi a fegyvert?

ALEXA ÉS LALI: Így emlékeznek az első castingjukra

Alexa és Lali első casting videóját előtúrtuk az RTL Klub archívumából és megmutattuk nekik. 4 év távlatából így látják akkori önmagukat.

VOKSÁN VIRÁG: Rengeteget próbálkozott, mire befutott

Voksán Virág hivatalos modell portfóliója 13 éves. A legtöbb kép még a plasztikai műtétek előtt készült. Kerekebb arc, vékonyabb száj, rövidebb haj. A DJ ma már nem csak a kozmetikusát, de az akkori stylistját is lecserélné. Nem tagadja, rengeteget próbálkozott, mire befutott. Nem a klasszikus utcán felfedezős modell sztori az övé. Saját maga csináltatta legelső képeit egy profi fotóssal, és azzal járta az ügynökségeket. Nem adta fel, és végül befutott modell lett. Hírnevét, pedig DJ-ként nagyon jól kamatoztatja most.

A

A rusnya nős műsorvezető. Megyeri Csilla egyelőre így vonul be a televíziózás történetébe. Egy két évvel ezelőtti magazin bevezető szövege került fel az internetre a napokban, és elindult a kommentáradat. Cikkek és műsorok foglalkoztak a sértő megjegyzésekkel tűzdelt szöveggel. Minket most az érdekelt, ki is ez a hölgy.

38 évig vártak az igazságra

Úgy tűnik 38 év után megoldódott az Amerikai Egyesült Államok leghírhedtebb gyerek rablógyilkossági ügye. 1979-ben iskolába menet rabolták el a hat éves Étán Pátz-ot. Egészen 2012-ig hiába keresték a tettest, amikor is a férfi sógora buktatta le. Az ügy azért is zavaros, mert most is csak a gyilkos vallomása alapján ítélték el, annak ellenére, hogy nincsenek bizonyítékok.

Visszatér az egykor nagyon népszerű műsor!

Ma már talán nem tűnik különelegesnek, hogy színészek, zenészek, és más közéletből ismert emberek vezetnek reggeli műsort, de amikor ez a műfaj elindult a magyar kereskedelmi televíziózásban, akkor itt az RTL-en voltak az úttörők. A Reggeli olyat tudott mutatni, amit más TV-k nem. Most visszatér az egykor nagyon népszerű műsor.

Az elszabadult komp története

Napok óta tele az internet azokkal a videókkal és fotókkal, amelyek a brutálisan, megállíthatatlanul zajló Tiszáról készültek. Riporterünk testközelből is megnézte a jelenséget és találkozott katasztrófaturistákkal is. Most az is kiderül, hogyan ért véget az egész országot lázban tartó elszabadult komp története.

Életét végérvényesen megváltoztatta egy szörnyű tragédia

Riportunk főszereplőjének életét végérvényesen megváltoztatta egy szörnyű tragédia. 1994. december 2-a volt. Egy vonaton ült, amely Nyíregyházáról tartott Budapestre. Szajolnál, délután háromnegyed ötkor, kisiklott a második kocsi. A szerelvények egymásnak majd az állomás épületének csapódtak 110 kilométer/órás sebességgel. 27-en szörnyethaltak, négyen a kórházban vesztették életüket. Faragó Ágnes, másodéves egyetemista volt akkor, ő túlélte.

REGGELI: Nem indulhat reggel Ding ding dong nélkül

A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában és szerves része lett a hétköznapoknak. A házigazdák személye is garanciát jelentett a sikerre. Nemcsak klasszikus tévés műsorvezető, hanem színész, énekes, sportoló is mikrofonhoz jutott az RTL Klub Reggeli című napindító műsorában. Szily Nóra, Alföldi Róbert, Balázsy Panna, Novák Péter, Stohl András, Ábel Anita, a Padödő, Barabás Évi, Kokó csak néhány név azok közül, akik elhozták a vidámságot reggelenként.

REGGELI: Betyár Buci és asszonykája

A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában és szerves része lett a hétköznapoknak. A házigazdák személye is garanciát jelentett a sikerre. Nemcsak klasszikus tévés műsorvezető, hanem színész, énekes, sportoló is mikrofonhoz jutott az RTL Klub Reggeli című napindító műsorában. Szily Nóra, Alföldi Róbert, Balázsy Panna, Novák Péter, Stohl András, Ábel Anita, a Padödő, Barabás Évi, Kokó csak néhány név azok közül, akik elhozták a vidámságot reggelenként.

REGGELI: Pillanatok, amelyek örökre bevésődtek

A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában és szerves része lett a hétköznapoknak. A házigazdák személye is garanciát jelentett a sikerre. Nemcsak klasszikus tévés műsorvezető, hanem színész, énekes, sportoló is mikrofonhoz jutott az RTL Klub Reggeli című napindító műsorában. Szily Nóra, Alföldi Róbert, Balázsy Panna, Novák Péter, Stohl András, Ábel Anita, a Padödő, Barabás Évi, Kokó csak néhány név azok közül, akik elhozták a vidámságot reggelenként.

Feleségét és fiát is el kellett temetnie

Egyelőre büntetésnek érzi, hogy életben maradt, hogy feleségét és fiát is el kellett temetnie. Az olaszországi buszbaleset egyik túlélője hosszas vívódás után döntött úgy, hogy először és utoljára elmondja mindenkinek mi történt velük azon a borzasztó tragikus éjszakán Veronánál. András felesége ezzel a síúttal kezdett volna új életet. Fiát három éve pszichológushoz kellett vinni, mert attól rettegett, hogy egyszer egy autóban el fognak aludni és tragikus balesetük lesz.

Az autizmus még mindig stigma?

Dóráék nagy fia hat nyelven beszél, a középső már hat évesen menetrendeket szerkesztett, a legfiatalabb pedig a maga által alkotott angol-magyar keveréknyelven kommunikál. A négy gyerekes családban az összes fiú nagyon okos, csak furán viselkedik játszótéren, buszon, ott ahol sok ember van. Ezért használják a bocs kártyájukat. Dóráék fizetésük hatvan százalékát gyerekeik fejlesztésére fordítják, a hónap végén pedig a semmit osztják be kitartóan.

A Válótársaké a Story Leg-leg díja

A Válótársaké a Story Leg-leg díja, és a Barátok közt színésznőjét, Gubík Ágit is díjazták. A tizennyolcadik Story-gálán minden tekintet a hölgyek dekoltázsára vetődött. Máris mutatjuk micsoda ruhakölteményekben mulattak a hírességek, és azt is, hogy szokásához hűen Medveczky Ilona hogyan lopta el ismét a showt.

Gyorshajtás, ittas vezetés, figyelmetlenség

Szokásos baleseti riportnak indult, de aztán véletlenül megtaláltuk azt a férfit, aki kocsijával vasárnap este letarolta egy ház kőkerítését Dunakeszin. Elmondta mi történt, azaz, hogy mire emlékszik. Az ott élők is megszólaltak, szerintük száguldozott. Nem ez volt az első eset, hogy egy sofőrt egy ház kerítése, kapuja, vagy éppen a fala állított meg miután elszabadult alatta az autó.

VERONAI BUSZBALESET TÚLÉLŐJE: Úgy érzi meggyalázták felesége emlékét

Most először és utoljára szólalt meg a január 20-ai 16 halálos áldozatot követelő Veronai buszbaleset egyik túlélője. Papp András feleségét Enikőt és nevelt fiát Balázst vesztette el azon az estén. Ő csodával határos módon élte túl a tragédiát. A tragédia óta rengetegen keresték meg, hogy kifejezzék együttérzésüket és felajánlják segítségüket. Jött egy levél felesége munkahelyéről is, akik saját halottjukként kezelték volna Enikőt, de ehhez férje nem járul hozzá, mert szerinte méltatlanul bántak ott a feleségével, aki nem sokkal a tragédia előtt fel is mondott. András sokat vívódott, hogy nyilatkozzon-e érzéseiről, és csakis emiatt a szerinte lekezelő, és méltatlan levél miatt döntött úgy, hogy kameránk elé áll.

 

Amikor az ember tehetetlen

Beperelte a feleségét kezelő kórházat az a férfi, aki négy gyermekével maradt egyedül, amikor a negyvenhat éves nőt szerinte félrekezelték, pontosabban nem is kezelték az intézetben, ahová rosszulléte miatt szállították. Gyulával, nem sokkal a tragédia után forgattunk, most azt mondja az orvosoknak észre kellett volna venniük, hogy feleségénél újabb infarktus kezdődött.

Lehet egy kutya féltékeny?

Tele az internet a bűnbánó kutyákról készült videókkal, de tényleg lehet-e bosszúálló, vagy féltékeny egy kutya? Megsértődhet, mert otthon hagyjuk egyedül és ezért tépie szét a cipőket, rámolja ki a szemetest? Vagy csak mi emberek képzeljük ezt?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!