KERESÉS search-close

férfiak

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "férfiak"

Kezdetét vette a nagy nyári klímaháború az irodákban, hány fok az ideális hőmérséklet?

A hirtelen ránk tört kánikula nem csak a szervezetünket, az idegeinket is próbára teszi, a munkahelyünkön is feszültséget szül. A hölgyek fáznak, a férfiak izzadnak. De hány fok az ideális hőmérséklet a munkahelyen, vagy az otthonukban, és miért ennyire más a nők és a férfiak hőérzete?

21%-kal kevesebbet keres egy nő Magyarországon

Ötödével kevesebbet keresnek a nők, mint a férfiak Magyarországon. Először közölt nemek szerinti átlagbért a KSH, a férfiak bruttója megközelíti a 377 ezer forintot, a nőké viszont a 312 ezret sem éri el. A GKI szerint hiába több a nők között a diplomás, ők is a rosszabbul fizetett szakmákban dolgoznak. Az egyik legnagyobb állásportálnál pedig azt mondják, a nők már az állásinterjún kevesebbet kérnek, mint a férfiak.

 

Vonzó vagy taszító, ha a nő szőrös?

Szőrös január, amikor a hölgyek félreteszik a borotvát. Valakit sokkol a látvány, másoknak természetes. Ismert embereket kérdeztünk, hogy szerintük szőrösen is vonzó-e a nő?

 

Megmutatjuk ki a legszexibb férfi az Éjjel-Nappal Budapestben!

Három évvel ezelőtt fedte fel a Fókusz, hogy az általuk létrehozott szavazáson ki lett a sorozat legnépszerűbb pasija. A legtöbb szavazatot kapott öt szereplő pedig elmondta a véleményét a helyezésről és a riválisairól.

VV Cintike szerint az összes férfi egy sz**étláda

A lányok büszke egyedülállóként költöznek be a luxusbörtönbe. Vajon bent rájuk talál a szerelem?

A nőies mell miatt sok férfi szégyelli magát, mi lehet a megoldás?

A nőies mell miatt sok férfi szégyelli magát, sok esetben már csak a plasztika segíthet. Egy fiatal fiú a jó ügy érdekében vállalta fel történetét, bízva abban, hogy a riport erőt ad azoknak, akik ugyanezzel a problémával küzdenek, csak egyelőre még nem mernek beszélni róla.

Ismersz tökéletes nőt/férfit?

A tökéletességről vagy annak az eléréséről évezredek óta vitatkoznak a filozófusok - de mit gondolnak a témáról a mi sztárjaink? Ismersz-e tökéletes nőt vagy férfit? - erről faggattuk őket a nap kérdésében.

Hová tűntek az igazi, rendes férfiak?

Kinyitni egy nőnek az ajtót vagy feladni a kabátját már nem alapvető illem. Miért változott meg a férfiak viselkedése a nőkkel szemben, miért nem akarnak ők az erősebb nem lenni? Egy két évvel ezelőtti kutatás szerint a nők már nem nagyon találják a biztonságot, a nyugalmat és az igazi társat sem a férfiakban. Erre kerestük a választ pontosan két évvel ezelőtt.

Mi lesz a legtrendibb viselet idén a strandon?

A Daily Mail pont egy évvel ezelőtt kiderítette, hogy melyik fürdőruháért rajonganak leginkább a férfiak. Szemmozgást követő kamerát tettek rájuk, egy lányt pedig beöltöztettek egy egyberészes fürdőruhába, egy bikinibe, és egy szexis arany változatba. Az eredmény meglepő volt, ugyanis a férfiak egyáltalán nem a kétrészest találták a legszexibbnek.

Bartha Zsolt: „Kitöröm a nyakad!”

A Rózsa tulajdonosa többször került már olyan helyzetbe, hogy elő kellett vennie azt a bizonyos „erőszakosabb” arcát. Három évvel ezelőtt Vida Rudi tett egy olyan kijelentést, ami nem tetszett Zsoltnak, és a következő pillanatban az ex-katona már a falnak volt támasztva.

Orosz György: „A férfiak olyan banánt vesznek, amilyen a férfiasságuk”

Részlet a 21. évad második részéből:

Miután a humorista beavatta a közönséget a férfiak banánvásárlási szokásaiba, a magyar híradózás gyöngyszemeit is górcső alá vette. „Figyelem! Megrázó felvételek következnek…”

A teljes adást itt tudod megnézni!

Voksán Virág és a nagy popsiteszt

Hét évvel ezelőtt a Fókusz stábja fogta magát, és kiderítette, hogy milyen az ideális popsi, illetve azt is, hogyan és hányan fordulnak meg a gyönyörű lemezlovas után az utcán.

Nők férfi szakmában


szerző:
2018.03.27. 09:23
Nők férfi szakmában

Ki az? Ülőmunkát végez és lógatja a lábát egész nap! Csak éppen mindezt akár 25 méter magasban! Szép Nikolett női ipari alpinistaként immáron 10 éve teljesít kiválóan egy kimondottan férfiasnak mondott szakmában. Ő is a vendégünk volt a Reggeliben!

Nők a férfiszakmában


szerző:
2018.03.23. 08:46
Nők a férfiszakmában

A mai világban egyre kevésbé létezik olyan, hogy férfi munka. Mostantól kezdve hétről hétre olyan nőket mutatnak be a Reggeli műsorvezetői, akik kimagasló sikereket értek és érnek el "férfiszakmákban". Anna és Miki mai vendégei Barbály Dominika, szoftverfejlesztő és Urbán-Zsilák Eszter, testépítő voltak.

VOKSÁN VIRÁG: és a csalfa férfiak

„Kutyából nem lesz szalonna” – vallja Vokság Virág. Ha egy pasi velünk már megcsalt valakit, vagyis egyszer már ezt megcsinálta mással, előbb-utóbb velünk is megteszi. Vagyis ő nem hisz a foglalt férfiaknak.

Ezek lesznek a trendi férfi frizurák!

Pont egy évvel ezelőtt megnéztük, mennyire fog megváltozni 2017-ben a férfi hajdivat, és azt is, marad-e a magasra felnyírt ecsetfrizura. A Fókusz stábja a ValóVilág című realityből megismert Somán, és az X-Faktor harmadik helyezettjén Gorbunov Dmitrij-n kísérletezett.

Ildy Lee szerint hamarosan a férfiak is szülhetnek

Lady Los Angeles újabb aktualitásokat hozott a Reggeli nézőinek, Raminak és Tibinek. És természetesen a meglepetés videó sem maradhatott el!

Figyelem: így vetkőztek le az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a produkciója közben szép lassan meztelenre vetkőzött a Hungary's Got Talent egyik versenyzője. A kérdés az volt, hogy vajon mennyire sokkolta mindez a zsűri tagjait? A Fókusz stábja végül elemzett néhány pikáns fellépést!

Így vagánykodtak együtt a Barátok közt macsói!

A sorozat szereplői egy napsütéses délután összefogtak, hogy egy igazán férfias dologba kezdjenek…

A férfiak mit tehetnek azért, hogy a nők jobban érezzék magukat?

Sokan úgy tartják, az élet értelme a boldogság keresése. Ha ez így van, különösen fontos más boldogságát segíteni. A Story Extrában véleményvezéreket faggattuk arról, vajon a férfiak mit tehetnek azért, hogy a nők jobban érezzék magukat. A nap kérdése!

Mi kell a nőnek? Túl nagyok az elvárások?

A nőkkel van a baj? A Házasság első látásra című műsor nem várt nagy visszhangot váltott ki. És elsősorban a nők körében, akik közül sokan megrémültek, hogy milyen tükröt tartott eléjük a műsor. Mert ebben ugyanis az ifjú feleségek, akár kamera előtt kellett szerepelniük akár nem, érthetetlenül nagy elvárásokat támasztottak a férfiak felé. Sokan felháborítónak és visszataszítónak látták a viselkedésüket, az általunk megkérdezett ismert feleségek is döbbenten nézték a műsort.

Mit keresel egy nőben?


szerző:
2017.04.21. 17:25
Mit keresel egy nőben?

A művészválogatott férfiakból áll, értelemszerű volt nekik szegezni a kérdést: ők mit keresnek egy nőben? Külső és belső tulajdonságokra is kíváncsiak voltunk. Az ő válaszaik következnek.

Barátok közt: Zsófi szörnyű féltékenységi rohamot kap!

Három évvel ezelőtt hatalmas balhé kerekedett ki a Mátyás király tér kellős közepén. Nem történt más csak annyi, hogy az akkor még igencsak hebrencs Zsófi féltékenységi jelenetet rendezett Nóra miatt, akinek szinte minden pasi segíteni akart. A fiatal lány dühében betörte az ügyvédő autójának az ablakát.

Orosz György ősi elméletet alkotott a férfi-nő ellentétről

Részlet a 19. évad 2. részéből:

A humorista sokat gondolkodott a férfiak és a nők között húdódó elentéteken, és rájött, honnan jön minden! Egészen az őskorig vezette vissza a hipotézisét!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Itt a lehetőség, szavazz! Szerinted ki a legszexisebb pasi a Barátok köztben?

Fiatalok, jóképűek, és egyszerűen ellenállhatatlanok! Valószínű nem lesz könnyű dolgotok, de talán mégis sikerül választanotok! Szerintetek ki a legsármosabb pasi a Mátyás király téren?

Taktikai megbeszélés pajkaszegi módra

Erika a plébániában ül össze a nőkkel, hogy a temetés mellett és a férfiak ellen érveljen, míg Károly a kocsmában egyeztet a foci pártolóival.

OECD: Dolgozzanak tovább a nők

Meg kellene szüntetni, hogy a nők 40 éves munkaviszony után nyugdíjba mehessenek - ezt javasolta a kormánynak a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, vagyis az OECD. Szerintük a kedvezmény hosszú távon veszélyezteti a nyugdíjrendszer fenntarthatóságát. 2011 óta több mint 180 ezer nő ment nyugdíjba 40 évnyi munka után, átlagosan 59 évesen. A Fidesz szerint a program sikeres, a korhatáron az MSZP sem változtatna.

Férfias ráncok!


szerző:
2017.02.08. 17:25
Férfias ráncok!

Nem csak Hollywoodban, itthon is egyre népszerűbbek a plasztikai beavatkozások - most már férfiak körében is. Sőt, van, aki bátran fel is vállalja: Tilinger Attila elárulta, milyen szépítést végeztek arcán, és azt is, hogy miért döntött a műtét mellett. A Muzsika Tv népszerű műsorvezetője nem titkolja, ő már kért orvosi segítséget ráncai eltüntetéséhez.

 

Borit újra pofára ejti egy srác

A wellness-központban két srác rányomul Borira és Karolára, a kitartó Ricsinek pedig sikerül a szerelem ígéretével ágyba csalogatni Borit. A lány végül kénytelen rájönni, hogy szó sincs itt szerelemről...

 

Előző rész (2017. február 07.)

Grétinek fáj nézni, hogy Dani és Evelin milyen boldogok. Bori végleg le akar számolni a férfiakkal. Karesz elhagyja Budapestet?

Következő rész (2017. február 07.)

Grétinek fáj nézni, hogy Dani és Evelin milyen boldogok. Bori végleg le akar számolni a férfiakkal. Karesz elhagyja Budapestet?

A szex túl van értékelve?


szerző:
2016.12.01. 22:35
A szex túl van értékelve?

Dávid reggel jókedvűen ébredt, és elmondta a srácoknak, hogy Dalmával hivatalosan is egy párt alkotnak, de nem szexelnek, ugyanis a nő aszexuális. Bálint és Joci nem értették, hogy akkor hogy járhatnak, hiszen egy kapcsolat szex nélkül nem az igazi, Dávid pedig előállt Arisztophanész meséjével.

Hogyan élik túl a férfiak a veszélyes takarítás idényeket? (Csenki Attila)

Részlet a 18. évad 3. részéből:

Veszélyes, amikor egy nő takarítani kezd, főleg egy férfi szemszögéből. De mi a legjobb stratégia, hogy dolgozni se kelljen és az asszony is békén hagyjon minket? Csenki kimondta a kulcsszót: áltevékenységek!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

NAGY ERVIN:

Nagy Ervin szerint száznyolcvan fokot fordult a világ legalábbis, ami az apaság kérdését illeti. A színész mind a mai napig nagy szeretettel kíséri el kislányát a játszótérre, és örömmel tapasztalja, hogy a legtöbb ilyen helyen egyre magasabb a férfiak aránya. Persze az apaság nem csak ebben változtatta meg a színészt.

Ráskó Eszter: „Nagy hatással vagyok a férfiakra!”

Részlet a 18. évad 1. részéből:

Amikor az emberlánya éhes és éppen a gyroszosnál falatozik, akkor szívesen kínálja hellyel az arra járó fiatalembereket. Azonban előfordul ilyenkor, hogy a gesztus inkább rémisztőre sikerül.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Krisztián kipróbálná fiúval is?

A macsó beszámolója szerint meggyűlt a baja eddigi partnernőivel. Erre Zsolti elárulta neki, a férfiak 80 százaléka amúgy is jobban csinálja...

Sztriptíz a színpadon! - VIDEÓ

Tavaly történt, pont ezen a napon, hogy a produkciója közben szép lassan meztelenre vetkőzött a Hungary's Got Talent egyik versenyzője. 1-2 másodpercre már láthatták is a jelenetet a műsor reklámjában! De vajon mennyire sokkolta mindez a zsűri tagjait? Elemeztünk néhány pikáns fellépést!

Félmeztelen férfiakkal keresnek gazdát

Jóképű, sportos férfiakkal igyekszik gazdát találni kutyusainak az etyeki menhely. Először nőkkel szerették volna a kampányt elindítani a gazdátlan kutyákért, de rájöttek, hogy rajongóik nagy része nő. Így most félmeztelen férfiak népszerűsítik az etyeki menhely kutyáit.

Fluor Tomi a zsűriben – Szexi egyetemisták viadala

Három évvel ezelőtt történt, hogy a Fókusz stábját hajtotta a kíváncsiság, és elhatározták, kinyomozzák, hogy mit is takar az egyetemisták szépségversenye. Kiderült, a hetedik éve rendezik meg ezt a megmérettetést, ahol a kocka has és a hosszú comb elengedhetetlen feltétel.

Mitől olyan nehéz a férfiaknak 40 fölött?

A negyedik X sok férfi számára vízválasztó. Több közismert férfit kérdeztük meg, hogy ők is úgy érzik-e, mint sokan, hogy ez már a "B" oldal, és innen már lefelé mennek. Szabó Győző, Czutor Zoli, vagy éppen Scherer Péter is meglepő válaszokat adott.

Fókusz 2016-06-30


szerző:
2016.06.30. 18:55
Férfiak szőrrel vagy inkább anélkül?

Az ízlés folyamatosan változik. Mostanában például egyre több férfi szőrteleníti magát. Vajon mi a magyar hírességek véleménye erről?

Rekop György: miért kihívás intelligens nővel élni?

Részlet a 17. évad 8. részéből:

A humorista együtt él ugyebár a barátnőjével, azonban ennek is megvan a maga menetrendje. Például nem mindehol ugyanolyan, amikor a férfiember keringőre hívná a nőt. És vajon miben különbözik a férfiak fürdés-szertartása a nőkétől? Gyuri megmondja a frankót.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Rituális mosakodás: így fürdenek a férfiak az edzőteremben (Dombóvári István)

Részlet a 17. évad 5. részéből:

Kétféle verziója létezik a pasiknak, mármint a konditerem zuhanyzójában. Vannak, akik mindent büszkén mutogatva kitárulkoznak, mások azonban rejtőzködő üzemmódra kapcsolnak, és beleolvadnak a falba. Te melyik vagy?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A nap kérdése: Ki a legsármosabb Szulejmán szereplő? – Szavazzatok!

Csak egy pillantást vetettünk a kedvelt török sorozat férfi szereplőinek képeire, és azonnal kétségbeestünk. Nem tudunk dönteni. Segítésetek! Ki a legszexisebb közülük?

Story Extra 2016-03-17


szerző:
2016.03.17. 17:25

Halit Ergenc: Boldog Nőnapot!


szerző:
2016.03.08. 16:30
Halit Ergenc: Boldog Nőnapot!

Köszönjük, hogy hétről hétre nyomon követtek minket. Cserébe, Nőnap alkalmából, most mi szeretnénk kedveskedni nektek.

Férfi meddőség: minden ötödik család küzd a babáért!

Minden ötödik szerelmes, vagy házaspár megküzd azzal a problémával, hogy hiába a sok próbálkozás, nem jön össze a gyerek. Néhol a férfi, máskor a nő egészségügyi problémája állhat a háttérben, és vannak, akik egyszerűen csak nem passzolnak össze. Egy Kaliforniában élő magyar professzor rajtuk próbál segíteni.

A férfiakra is veszélyes a HPV

Túlnyomórészt a nők a HPV elsőszámú áldozatai, de sajnos a férfiak is fertőzöttek lehetnek, így könnyen terjeszthetik partnereik körében. Ezért fontos a megelőzés és a védekezés mindkét nem képviselőinek esetében!

Kelemen Anna megdöbbentő titkokat árult el a magánéletéről

Legutóbb arról számolt be nekünk, hogy új életet kezdett és szakemberek segítségével igyekszik túltenni magát botrányos múltján. Most azonban otthonában törtünk rá, és ha esetleg azt hitték, hogy mindent tudnak a szőkeségről, nagyot tévedtek.

Miről füllentenek a férfiak, és miről a nők?

A füllentést és a kegyes hazugságot senkinek nem kell bemutatni, mindannyian élünk időnként ezekkel a nem száz százalékosan tiszta eszközökkel. De, hogy miért és miben füllentenek inkább a nők és miben a férfiak, arról pszichológus szakértőnkkel, Tóth Melindával, valamint Südi Iringóval és Szikszai Péterrel beszélgettünk. 

Fókusz Plusz 2015-11-28


szerző:
2015.11.28. 18:50
Fókusz Plusz 2015-11-28

Kulisszatitkok - Elkészült minden idők leggigantikusabb díszlete, nemsokára beindul a Got Talent első élő showja! Nőként férfitestben - Kira fiúnak született, de nőként szeretne élni. Hivatalosan már annak számít, de a műtétre még várnia kell.

Miért félnek a férfiak az okos nőktől?

Egy friss tanulmány szerint a férfiak legtöbbje most is retteg az okos nőktől, mert kevésbé érzi magát férfinak mellettük. Bár a XXI. században ez már furcsának tűnhet, hiszen az élet minden területén találkozhatunk sikeres, okos nőkkel, de úgy tűnik a pasik számára még mindig inkább taszító, mint vonzó, ha egy nőnek megvan a magához való esze. Igaz ez?? Megkérdeztük Lehoczky Györgyöt,  Müller Attilát és Dombovári Vandát.
 

Napi doktor: hirtelen támad, és komoly fájdalommal jár -köszvény

Sokak életét megkeseríti a hirtelen jelentkező, komoly fájdalommal járó köszvény. A betegség az anyagcsere zavarából adódik, melyért a szervezet magas húgysav szintje felelős. Legtöbb esetben a középkorú férfiakat és a változókorban lévő nőket érinti a probléma. Dr. Megyaszai Márta, reumatológus, akit a tünetekről és a megfelelő kezelésről kérdeztünk.

Napi Doktor: nem beszélünk róla, mert kínos- az aranyér

Az aranyér egy meglehetősen sokakat érintő probléma, hiszen 50 éves korára, minden 2. embert érint a betegség. Leginkább a férfiakat és a várandós nőket érinti, de akár gyerekkorban is kialakulhat. Hogy mennyire alkati kérdés és mennyire előzhető meg a kialakulás, illetve hogyan kezelhető a probléma, arról szakértőnket, Dr. Csatári Évát kérdeztük.  

Napi Doktor: a felfázás nem csak a nőket veszélyezteti

Mostmár azért hűvösek a reggelek és az esték is, így akár már egy buszmegállóban várakozva is össze lehet szedni egy jó kis felfázást. Azt viszont kevesen tudják, hogy bár a legtöbb nő élete során legalább egyszer átesik rajta, a felfázás nem csak a nőket érinti…Dr. Kardos Róbert, urológus volt a vendégünk.

Visszaszerezhetjük az elveszett szerelmet?

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó, hangzik el sokszor a mondat, amikor a kapcsolatok újrakezdéséről beszélünk, és valóban eléggé megosztja, mind a nőket, mind pedig a férfiakat a kérdés, hogy vajon, ami elmúlt, azt vissza lehet-e hozni, újjá lehet-e építeni egy tönkre ment kapcsolatot. Kánya Katával most ezt próbáltuk megfejteni.

Vásárlás a férfiak és a nők szemével

A vásárlás sokak számára igazi kikapcsolódást jelent, mások számára meg egy felesleges időpocsékolás. Mi arra kerestük a választ vendégeink segítségével, hogy mi a jó és a rossz a vásárlásban.

Rékasi Károly tényleg jobban van?

Rékasi Károlyt várjuk nagyon, hogy meggyőződhessünk arról, hogy most már tényleg jól van. Karczagi Dalmával és Feng Yaouval megbeszéljük, hogy a nők vagy a férfiak töltenek-e több időt vásárlással. Gyarmati Andreával a köhögés lehetséges okait kutatjuk és itt lesz velünk az 1 perc és nyersz! újabb játékosa, holnap reggel!

Mit mond a nő és mit hall a férfi?

Ki ne ismerné a szállóigét, miszerint a férfiak a Marsról, a nők ,pedig a Vénuszról származnak, és ebből bizony számos problémás szituáció adódik, mert valljuk be, attól, hogy egy nyelvet beszélünk, korántsem ugyanarról beszélünk sokszor és ez bizony számos félreértés táptalaja lehet, de ezektől a játszmáktól lesz szép ez az egész, vagy nem? Vendégeink Erdőhegyi Brigitta és Müller Attila voltak.
 

A vonzó férfi többet megtehet

Egy kutatás szerint nagyban befolyásolja a férfi viselkedésének megítélését mennyire találják vonzónak a külsejét a nők. Míg a nők a nekik külsőleg kevésbé megfelelő férfiakkal kevésbé elnézőek, addig jóképű társaiknál ez fordítva működik. Vendégünk Pali Róbert, testbeszéd szakértő volt.

Mit gondol a férfi és mit akar a nő?

„Férfi és nő hogyan is érthetné meg egymást, hiszen mindkettő mást akar: a férfi nőt, a nő férfit.” Állítja Karinthy Frigyes. A nemek közti különbségeket naphosszat lehetne sorolni, és egészen biztos, hogy mindenkinek van saját tapasztalata is, sztárvendégeink, Xantus Barbara és Mészáros Árpád Zsolt elmesélték, számukra mi a legbosszantóbb az ellenkező nemben.

Vetélés férfiszemmel

Egy kisgyermek elvesztése talán az egyik legfájdalmasabb dolog, amit egy ember átélhet élete során, legyen szó nőről vagy férfiről. A legtöbbször. nyillván érthető módon az anya az, akire mindenki fókuszál egy ilyen helyzetben, de korántsem elhanyagolható az, amit egy férfi él át. Az ő helyzetük sokszor nehezebb olyan szempontból, hogy nekik támaszként tartaniuk kell a párjukban a lelket, mindamellett, hogy a saját gyászfolyamatuk is zajlik ott belül. Vendégünk volt Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus.

Testképzavar


szerző:
2015.08.28. 08:31
Testképzavar

A legtöbb embernek a testképzavarról egyértelműen az anorexia és a bulímia jut eszébe, és sokan azt hiszik, hogy a probléma csak a nőket érinti. Valójában azonban egy széleskörű problémáról van szó, aminek sokféle megjelenési formája lehet és a férfiak is érintettek. Vendégünk volt Nagy Sándor pszichológus és Medvés Tímea  a megafit.hu szakértője.

A nők tényleg bénábbak a volán mögött?

Malajziában rózsaszínű parkolókkal gondoltak azokra a nőkre, akik gyermekükkel együtt érkeznek egy bevásárlóközpont parkolójába. Az persze igaz, hogy a majdnem dupla széles helyekre sokkal könnyebb bekanyarodni, mint a normál parkolásra kialakított zónákba, így a férfiak szívesen megmosolyogják az ide parkolókat. Azonban nem csak a világ másik felén, állítólag már itthon is vannak, direkt a hölgyek számára fenntartott jóval szélesebb parkolóhelyek. Hogy előítéletről van-e szó, vagy sem, és a nők valóban ügyetlenebbek a volán mögött, arról most Südi Iringó és Istenes Bence véleményét kérdeztük.

A papucs, a macsó és a rém- milyen a jó pasi?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen a jó pasi vagy milyen az ideális férj. Vajon az a jó, aki mindent megtesz, vagy esetleg ako több nőnek is udvarol esetleg aki olykor semmibe veszi párját? Mi kell a nőnek? Práger Kittyvel és Csides Kata pszichológussal próbáltunk rájönni.

Kapuzárási pánik – hogyan élheti túl a párkapcsolat?

A kapuzárási pánik a középkorú férfiak "keresztje", mely mind a biológia, mind a pszichológia számlájára írható. Mikor jön el a férfiaknál a kapuzárási pánik? Minden férfi átesik ezen? Valóban pánik ez? Mitől félnek?  Hogyan hathat ez az időszak a párkapcsolatukra? Orbán Nóra, párkapcsolati szakértő volt a vendégünk.

Napi Doktor: Életet menthet a terhességi teszt a férfiaknál?

A hererák az egyik vezető halálnem a férfiak körében, kimutatása kezdeti stádiumban nem egyszerű. Hogy mi is ez a betegség, kiknél fordul elő és mit kell tudni a kezeléséről, egy urológussal beszélgettünk.

A legrémesebb nyári férfidivat-bakik

Télen a sok fekete kabát eltakarja azt a drámát, ami egyes férfiak öltözékén uralkodik. De ahogy a hőmérséklet emelkedik, egyre szürreálisabb dolgokat láthatunk – és nemcsak a strandon. Pusztai Olivér stylisttal elszabadult zoknikról, gallérokról és hasitasikról beszélgettünk.

Már a férfiak is plasztikáztatnak

Izmos mellkas és kocka has, amihez nem kell heti több óra szenvedés a konditeremben, elég egy sebészkés. Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebésszel  a legfurcsább és a legnépszerűbb beavatkozásokról beszéltünk.

Minden harmadik fiatal túlsúlyos

Egy felmérés szerint öt év alatt kilencről húsz százalékra nőtt az elhízott fiatal férfiak aránya Magyarországon. Mi állhat a háttérben? A megdöbbentő adatokról Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal beszélgettünk.

Aputestért rajonganak a nők?

Egy amerikai lány tette közzé röpiratában az új férfi-ideált, amit magyarul aputestnek neveztek el. Számos érvet felsorol a picit pocakos, de edzett férfiak mellett. Hevesi Kriszta és Valkó Eszter reggel elárulta, hogy mit gondol erről.

A férfi célközönség a nagymárkák számára

A Brandmánia második részében annak jártunk utána, hogy a férfiak mennyire fontosak a nagymárkák számára. Hiszen kiemelt figyelmet fordítanak az öltözködésükre és a kozmetikai cikkek használatára. A magára valamit is adó férfi odafigyel külsejére, és sokat is költ rá.

Az apaság rögös útjai, és a pasik legidegesítőbb szokásai

És sok más téma is előkerült a keddi 8:08-ban, hiszen beszélgettünk a növekvő Hold hatásáról, a gyerek önállóságra neveléséről, ráadásul Mautner Zsófi is meglátogatott minket! S hogy mely témák kerültek még elő, az tovább olvasva kiderül!

Húgyúti és gombás fertőzés


szerző:
2014.12.11. 18:00
Húgyúti és gombás fertőzés

Részlet a Dr. Tóth 2014. december 11-i adásából.

A férfiak és az elköteleződéstől való félelem

Sztárvendégeinkkel és párkapcsolati szakértőnkkel próbáltunk választ találni a férfiak megállapodástól való félelmére, ami sok esetben kényelemmel párosul. Lehoczky György szerint a pasikban mindig benne marad a vadászösztön, Szentgyörgyi Rómeó azonban már megállapodna és családot alapítana.

Valóban megváltozik a férfiak gondolkodása, miután gyermekük megszületett?

Tóth Szabi és Varga Feri elárulták, hogy bennük mi játszodott le mikor a kórházban várták babájukat.  A férfiaknál ilyenkor megszűnik az énközpontúság, csak az új jövevény számít. Azonban vannak apák, akik nehezn tudják megszokni, hogy nem csak ketten vannak párjukkal.

Tíz téma, ami nem érdekli a férfiakat

Varga Feri és Lehoczky György mesélt a 8:08 – Minden reggel műsorvezetőinek azokról a dolgokról, amiket nem szívesen beszélnek meg párjukkal. Szerintük vannak csajos és pasik témák, amiket érdemesebb azonos nemű ismerőseinkkel megtárgyalni.

Tényleg félnek a férfiak?

Bármennyire is hihetetlen, az erősebbik nem képviselőinek is vannak munkahelyi és magánéleti félelmei. Gáspár Laci és Josh szerint is minden férfit egy mögötte álló nő támogatása teszi erőssé és ezáltal bármit képesek elérni.

A nyár legmenőbb csajozós dumái


szerző:
2014.07.28. 17:00
A nyár legmenőbb csajozós dumái

A Fókusz két csinos riportere rejtett kamerával vágott neki a magyar tengernek, hogy teszteljék, milyen szövegekkel próbálják felszedni a lányokat a pasik. A napközben félénk férfiak éjszakára felbátorodnak és ontják magukból a csajozós dumát.

A legújabb férfi fürdőnadrág divat nyomában

Feszes és kicsi, buggyos és feltűrős, rikító és tapadós, vagy menő és szörfös. A neon színeknek és az álszent sportboxer térhódításának ezennel tényleg vége. Vajon mi bukkant elő idén a fürdőnadrág fazonok sűrűjéből?

Segítség, megvert a párom!

Minden negyedik nőt bántalmaz a párja. Takács Hajnalt is többször megverte párja, a történtekről pedig műsorvezetpinknek mesélt, hogy ezáltal segítséget nyújtson a hasonló helyzetbe került nőknek.

Női szótár férfiaknak, Gyurcsík Tibitől és Bebétől

Bebe és Gyurcsík Tibi szerint, amíg világ a világ a nők és a férfiak külön nyelvet fognak beszélni, melyhez szótárt kellene írni. Íme! Adásunkból kiderült, hogy miért mondják a nők azt, amit.

Fókusz 14-05-22


szerző:
2014.05.22. 19:30
Fókusz 14-05-22

Fókusz: Falatnyi hódítás - Mi lesz a divat idén a strandon? Mit viseljenek azok a nők, akik tetszeni akarnak a férfiaknak? Titokzatos erők - Bezárják a kutatóintézetet, amely állítólag cunamikért és a földrengésekért felelős? Meghódította a világsztrárt? - Palvin Barbara megint Justin Biebert vigasztalta Cannes-ban. Csak egy röpke kaland vagy több is várható?

Müller Péter szerint nőuralom jön

Müller Péter arról beszél új könyvében, hogy összeomlóban van a férfiak uralta társadalom, hiszen a nők egyre inkább öntudatukra ébrednek. Nagyon lámpalázas, hogy a közönség hogyan fogadja majd ezt az igazán játékosan és könnyedén megírt, ugyanakkor nagyon mély könyvet.

Reflektor 13-09-05


szerző:
2013.09.06. 00:40
Reflektor 13-09-05

Reflektor: Muri Enikő nyitott egy új kapcsolatra. Pokorny Lia újabb gyermeket szeretne!

Reflektor 13-04-19


szerző:
2013.04.20. 00:55
Reflektor 13-04-19

Reflektor: Tóth Gabi a bátor, Lola a magas fiúkat szereti. Hegedűs D. Géza nem elfogult apuka.

Reggeli - Csak csajok 12-05-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reflektor 12-03-30


szerző:
2012.03.31. 00:40
Reflektor 12-03-30

Reflektor: A Cannibalok meglett családapák lettek. Lejtőre kerültek az Apollo23 tagjai. Bálint Antónia szerint elszemtelenedtek a férfiak.

Meglepő felfedezés a mellrák gyógyításában

A prosztatarák kezelésére férfiaknál használt egyik szer alkalmas lehet az egyik nehezen gyógyítható emlődaganat terápiájára nőknél.

A lány, akinek a focilabda volt az álma

14 éves korában 24 kilóra fogyasztotta magát. Nehéz menet volt, de Niki legyőzte az anorexiát. Mára egyedülálló karrierre tett szert. Ő az egyetlen olyan lány az országban, aki férfiak között lép pályára hivatalos magyar focibajnokságban.

A prosztatarák végzetesebb, mint gondolták

A rákos férfiak fele ebbe a betegségbe hal bele - mutatták ki brit kutatók egy új tanulmányban.

Férfiak helyett könyvet ragadunk a kezünkbe

A statisztikák szerint a nők többet olvasnak férfitársaiknál. A miértre egy olasz könyvkiadó keresett és talált választ.

Csak csajok 11-06-03


szerző:
2011.06.03. 09:05
Csak csajok 11-06-03

Csak csajok Barabás Évával, Gregor Bernadettel és Nyertes Zsuzsával. A Csak csajokban megbeszéltük, hogy mit tegyünk, ha pletykálnak rólunk és hogy tényleg túl későn érnek manapság a férfiak?

Bóján csüngve várták megmentőiket

8 órán át várt kimentésére három ausztrál férfi egy bójába kapaszkodva a Botany-öbölben, miután elsüllyedt hajójuk.

Költözésben a férfiak vezetnek


szerző:
2011.03.16. 17:11
Költözésben a férfiak vezetnek

Egy, a pályakezdőkről szóló kutatás szerint a férfiak a szívesebben változtatnak lakhelyet , mint a nők.

Reggeli 10-10-20


szerző:
2010.10.20. 09:05
Reggeli 10-10-20

Reggeli: A szerdai Reggeliben először láthatják Vágó Piros kisfiát, a Cukifülnek becézett Zalánt, Csernus Imre pszichológus pedig a papucs férfiakhoz mellékel egy kis útmutatót.

Csak csajok 10-07-06


szerző:
2010.07.06. 09:43
Csak csajok 10-07-06

A Csók világnapján Orosz Barbival és Koós Rékával beszélgetett Lilu a csúnya férfiakról, és természetesen a csókról.

A férfiak hazudósabbak, mint a nők

A brit férfiak sokkal inkább készek hazudni, mint a nők, és jóval kevésbé éreznek emiatt bűntudatot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való