KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "féltékenység"

Luca és Milán újra együtt?

Már biztos, hogy Bandival pillangókat lehetett volna fogatni, amíg Milán fel nem bukkant a semmiből...

Jani komoly fejsérülést szenvedett...

A srácok paintballal akarták megoldani a köztük lévő viszályt. Márk annyira nem bírta elviselni, hogy barátja ebben is legyőzné, hogy csalással próbált előnyhöz jutni, aminek lehet, hogy most végzetes következménye lesz...

A teljes adásért kattints IDE!

Megmutatta igazi arcát a Barátok közt Balogh Nórája!

Az ügyvédnőről köztudott, hogy sosem kellett megvédeni őt senkitől sem, ha kellett mindig képes volt szembeszállni bárkivel, főleg, ha a családját kellett megóvnia. Most sem volt másképp, ugyanis hét évvel ezelőtt Attila ex-kedvesével szállt vitába, hogy megvédje önmagát és a kapcsolatukat.

Orsi: „Már semmit nem értek, legkevésbé saját magamat…”

Orsi bár eleinte tagadta, hogy tetszene neki Marci, féltékeny lett, mikor Ivett ráhajtott a fiúra. Sikerült elválasztania Marcit Ivettől és kettesben töltöttek némi időt. Marci megcsókolta Orsit, mire a lány önmagát sem értve, elutasította Marcit, mondván, maradjanak csak barátok.

Szofi: „Még soha az életben nem voltam ilyen mélyponton…”

Orsi féltékeny lett. Szofi felmondott. Milánon bosszút álltak.

˝Ez sokkal jobb, mint álmaimban!˝

Éveket pazaroltak el eddig a szerelmesek, míg végül egymásra találtak. Kapcsolatuk azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis Márk újra és újra beárnyékolja boldogságukat.

˝Jani számára én a te félig megrágott hamburgered vagyok?˝

Márk agya teljesen elborult a féltékenységtől. Hajni próbálta vele megbeszélni a dolgokat, de ő végig azt hajtogatta, hogy Johnny az ő B változata, aki csak az alfát utánozza.

A teljes adásért kattints IDE!

Eldurvult a vita, miután Jani megfejelte Márkot

A srác teljesen begőzölt, amikor Hajnitól megtudta, hogy barátja mennyire lenézi őt, ezért úgy döntött, elbeszélget vele egy kicsit...

A teljes adásért kattints IDE!

Bori féltékenységből nekiesett a klub egyik vendégének

Bori reggel megkaparintotta Roland fekete noteszének egyik lapját, amelyen egy bizonyos Laura nevű nő csillagos ötös minősítést kapott. Kíváncsian és egy leheletnyi féltékenységgel a szívében elment Karolával a masszázsszalonba, ahol Laura dolgozik, majd ott véletlenül elkotyogta a nőnek, hogy Rolanddal jár. Laura később kihívó ruhában megjelent a klubban, amivel teljesen kiakasztotta Borit. Roland azzal leckéztette meg a barátnőjét a féltékenykedése miatt, hogy meghívta Laurát egy italra.

Bianca teljesen szétesett a féltékenységtől

Szűkkörű családi ebédet tervezett az énekesnő, de lánya felülírta terveit, és meghívta Angélát, aki láthatóan nagyon jól elvan Márkkal és Noémivel is...

A teljes adásért kattints IDE!

Joe Tamarának: „Szeretlek, még jobban, mint eddig…”

Tamara tovább őrlődött. Niki megpróbált kibékülni Evelinnel. Orsi tánciskolába ment.

Rózsa féltékeny: ˝Ideje megtanulnia, hogy én átmegyek minden teszten...˝

Lili felkészíti a lányt arra, hogy mivel kell szembenéznie, ha meg akarja tartani magának Kornélt. Így derült fény Pirosra, és arra, hogy a srác teszteli lehetséges jövendőbelijét.

Járókelők választották szét a verekedő lányokat

A nyílt utcán vert össze egy 14 éves lányt egy 12 éves Szombathelyen - ezt állítja a megtámadott gyerek családja. A lány kutyát sétáltatott, amikor hirtelen nekiesett a másik gyerek, a család azt gyanítja, féltékenység miatt. A megvert lány orra eltört és kórházba került.

Ismerőse ölhette meg a lányt

Újabb gyilkosság történt az egy héttel ezelőtti hármas gyilkosság helyszínén, Budapesten, a 17. kerületi Újlak utcában. Egy 19 éves lányt ölt meg a gyanú szerint egy 17 éves fiú. Úgy tudjuk, a fiú féltékeny volt a lányra, közeledését mindig visszautasította, ezért döntött úgy, hogy megöli. Többször megszúrta hatodik emeleti lakásuk előtt, majd elmenekült. A nyomozók három órán belül elfogták, kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Ez volt a Barátok közt egyik legnagyobb égése!

Hat évvel ezelőtt, Bokros Ádám épp olyan kellemetlen helyzetbe került, ami nem először fordult elő vele. Kingát szerette volna lencsevégre venni a fotós, mikor Szabi eszement állapotban rontott be a lakásba. Akkor azt hitte, Kingát meztelenül fogja fotózni Ádám, de amit ott látott arra nem tudott felkészülni a fiú.

Illés Juli szembeszáll Berényi Miklóssal?

Az ex-cégvezető egyre nehezebben viseli, hogy nem az ő szava dönt a Kft. ügyiben, és ennek csúnyán hangot is ad.

Tamara Dalmának:

Miután Noémi elárulta Tamarának, hogy Dávid és Dalma nem szoktak lovagolni, a féltékeny feleség egyből a kórházba siet, hogy tisztázza Dalmával: vele ellentétben ő gyakran lovagol Dáviddal. A doktornő ezután felhívta  Dávidot, hogy elmesélje neki a történteket, ő pedig próbálta megnyugtatni barátnőjét, hogy hazugság, amit Tamara mondott.

Kornél Janinak: „Szerintem te tök szerelmes vagy a Hajniba”

Kornél és Jani esti meccsnézését egy váratlan csomag felbukkanása szakította félbe. A meglepetés bonbon Hajnihoz érkezett, és Kornél – látva barátja heves reakcióját – kezdte tisztán látni a dolgokat. Sőt, a házmester fiú nem is tartotta magában gyanúját, és kérdőre vonta barátját…

Féltékenységből ölhetett

Csak szilveszterezni érkeztek Szegedre, de a buli után összevesztek. Valószínűleg féltékenységből ölte meg 25 éves barátnőjét tegnap kora délután egy 29 éves férfi. Egy helyi hírportál szerint mindketten a Vajdaságból érkeztek az óévet búcsúztatni, a szegedi lakást erre a hétvégére kapták kölcsön.

Piros lebuktatta Kornélt…

Mivel a legfiatalabb Erdész lánynak gyanússá vált barátja furcsa viselkedése, elhatározta, hogy követni fogja őt. Egészen a kórházig nyomozott szerelme után, ahol szívfacsaró látvány tárult a szeme elé…

A teljes adásért kattints IDE!

 

Márk féltékenysége nem ismer határokat

Miután Jani fülest adott Márknak, a srác nyomozni kezdett. A kozmetikában rögtön bizonyítékot szerzett, amikor az ajtóban állva kihallgatta Angélát és Manfrédot, akik éppen az esti randit tervezgették.

A teljes adásért kattints IDE!

Lili Evelinnek:

Evelin és Dani továbbra is kitartottak amellett, hogy együtt elutazzanak, a fiúnak azonban szembe kellett néznie Lili megbántottságával, Evinek pedig lakótársai aggályoskodásával. Később, Mesi tanácsára Lili úgy döntött, hogy küzdeni fog álmai férfijáért, eközben azonban balesetet szenvedett.

Kornél féltékenységi jelenetet rendezett

Kornél egy váratlan virágcsokorral toppant be Piroshoz, ugyanis "Guszti" véletlenül az ő címére postázta a küldeményt a legfiatalabb Erdész lány nevével. Mikor a házmester fiú átadta a meglepetést, nem tudta palástolni féltékenységét.

Kornél féltékeny Gusztira

Piros a lovászfiúval töltötte a napot, amit egy közös szelfivel meg is koronáztak. Mikor a lány átküldte a fotót Lehelnek, ő azonnal megmutatta Kornélnak, aki egyáltalán nem tudta leplezni az érzéseit.

A teljes adásért kattints IDE!

Féltékenység miatt ölhetett

Csak védekezni próbált - ezt mondta kedden kezdődött tárgyalásán a pécsi baltás gyilkosság vádlottja. A támadó az ügyészség szerint megölt egy 54 éves férfit Pécs külvárosában tavaly szeptemberben. A vita féltékenység miatt kezdődhetett.

 

Roland kiütötte az őt sértegető Dávidot

Borit teljesen összezavarta Roland csókja, a fiú ráadásul le is hordta őt, amiért elhiszi Dávidnak, hogy valósak az érzelmei. Bori hatalmasat csalódott Rolandban, és Dávidot is kérdőre vonta, ami miatt aztán a két fiú összeverekedett a Bécy klubban. Ezek után Roli szerelmet vallott a lánynak, aki azonban nem csak visszautasította őt, de még Dáviddal is összejött.

Márk féltékeny, amiért Hajnal Jánoshoz költözött

A srác megtudta, hogy exe a legjobb barátjánál aludt az éjjel. Márk egyből meggyanúsította Jánost, hogy biztos kihasználta a helyzetet...

Szende a saját kapcsolata foglya

Szende és Sanci 3 éve vannak együtt, de a férfi örökös féltékenysége már odáig fajult, hogy bulizni sem engedi el 20 éves barátnőjét. Szerinte ugyanis az éjszakai élet kizárólag a szingliknek való…

Kabát párja joggal lehet féltékeny Klaudiára?

A celebek, és bizonyára a nézők is nagyon kíváncsiak, hogy alakul-e valami Peti és Klaudia között. Lehet, hogy a játék végére elmélyül a kapcsolatuk? De vajon ehhez mit fog szólni Adrienne?

Teó elüldözte Tamara udvarlóját

Tamarát randevúra hívta a fodrászat egyik vendége. A randi ráadásul kifejezetten jól sikerült, Tamara még a lakásba is magával vitte a férfit, amivel felhúzta Teót, aki kitette Mártont a lakásból. Tami elégedetten megállapította, hogy bármit mutasson is Teó, nem közömbös a férfi számára.

Újra Zoénak kellett megmentenie Totót

Roland összezavarodott Bori iránti érzéseitől. Tamara randira ment. Zoénak újra a szárnyai alá kellett vennie testvérét, Totót.

Joe megleckéztette a kuncsaftokkal flörtölő Gábort

Joe elhatározta, hogy ideiglenesen kibérel egy szerelőműhelyt. Gáborral együtt fogtak neki a munkának, és bár Joe nagyon örült, hogy végre dolgozhatott, Gábor inkább lányokkal flörtölt a munka helyett. Joe, azért, hogy megleckéztesse barátját, odahívta Zoét, aki kellemetlen helyzetbe hozta Gabit. Ezután Zoé és Gábor is megleckéztették Joey-t, este pedig elégedetten koccintottak egyet a barátságukra.

Patrícia: „Ő többet jelent nekem, mint egy ujjlenyomat”

Krisztián torkig van barátnője, Patrícia féltékenykedésével, ami már olyan szintre emelkedett, hogy a lány egy alkalommal a fiú telefonjában is kutakodott, ráadásul még az ujjlenyomatzárat is megbütykölte. A fiú ultimátummal érkezett: Patrícia vagy befejezi bosszantó viselkedését, vagy végleg szakít vele.

Zoé Gábor előtt méreget más pasikat?

Miután Gábor és Zoé többször is féltékenykedni kezdtek egymásra, poénból Evelin és Zoé elkezdték két férfi testi adottságait méltatni. Gabi már nem találta ezt olyan viccesnek, és összevesztek Zoéval. Gábor fejében még a szakítás is megfordult, de végül bocsánatot kért barátnőjétől, és kibékültek.

Dani és Roland szépségversenyen indultak!

Zoé és Gábor féltékenykedtek. Lili benevezte Danit egy szépségversenyre. Tamara újra találkozott Joe-val.

Roland: „Már azért is szól, hogyha nézek”

Roland nem tud mit kezdeni Dzsenifer beteges féltékenykedésével, ami már odáig fajult, hogy a lány közös Facebook profilt követelt magának, ráadásul az utcán is rászól barátjára, ha ő más lányokat néz meg. Sőt, már Roland barátai is azon nevetnek, hogy Dzsenifer milyen rövid pórázon tartja őt. A fiú alig várja, hogy nagyobb teret kapjon barátnőjétől…

Hoppá! Fehér Tibor elszólta magát! Barátnője van?

Most, hogy Mikike és Rami a Celeb, vagyok ments ki innen! miatt elutaztak, Annáék meglepetés vendégekkel vezetik majd a Reggelit. Ennek kapcsán persze felmerült a féltékenység kérdése, és Anna furfangosan kiszedte Tibiből, hogy vajon van-e barátnője.

Tamara Joe-nak: „Köztünk már soha többé nem lehet semmi?”

Tamara egyre jobban vonzódott Teóhoz, de rá kellett jönnie, hogy még mindig nem tud szabadulni Joe emlékétől, ezért úgy döntött egyszer s mindenkorra tisztázza vele, hogy lehet-e még köztük valami. Joe azonban elutasította Tamarát, és figyelmeztette őt, vigyázzon Teóval. A megbántott Tami erre Teóhoz rohant, akivel újra közel kerültek egymáshoz, de nem feküdtek le egymással.

A Barátok közt Gizije mellbedobással nyert!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Vili bácsinak és Illés Petinek leesett az álla. Gizi egyszerűen úgy érezte, muszáj egy kicsit bevetnie a női adottságait, hogy Vilmos felfigyeljen rá. Ez olyan jól sikerült, hogy még Peti sem tudta levenni a szemét Giziről.

Lilinek máris van oka féltékenykedni?

Lili majd kiugrott a bőréből, amióta összejöttek Danival. A féltékenység azonban újra és újra előtört belőle, ezért mindenki előtt megakarta mutatni, hogy Dani az övé. Este Dani éreztette Lilivel, hogy ő mellette áll és nincs szüksége másra.

Tamara nyomozni kezdett Teó után!

Tamara nyomozni kezdett Teó után. Lili féltette újdonsült kapcsolatát. Milán és Karesz új barátot találtak.

Lili Daninak: „Arra kelek föl, hogy megpróbálsz elmenekülni…”

Dani megbántotta Lilit, amikor elmondta neki, hogy hiba volt újra lefeküdniük, ezért, hogy feldobja a lányt, elhívta egy kalandparkba. Ott aztán összefutottak Gáborral és Zoéval, aki féltékeny lett Lilit meglátva. Dani és Lili azonban remekül érezték magukat, és a nap végére Dani bevallotta, hogy talán mégis van valami ebben a lányban.

Dani fojtogatni kezdte Gábort

Gábort és Zoét látva, Danin újra úrrá lett a féltékenység, majd később egy közös edzésen nekiment Gabinak, sőt, kis híján elszólta magát az ő és Zoé afférjáról. Este Dani Lilivel vigasztalódott az ágyban, remélve, hogy így elfelejtheti Zoét.

Kutyából sosem elég!

Ha már van egy kutyánk, előbb-utóbb elgondolkodunk rajta, hogy mi lenne, ha lenne még egy szőrös a háznál. Ez sajnos nem mindig olyan egyszerű, hiszen a féltékenység a kutyák között sem szokatlan. Korom Gábor, a Tükör Módszer alapítója elmesélte, hogy mi ilyenkor a teendő.
 

Vége a titkolózásnak: Hanna és Ottó lebukott!

Egy váratlan helyzetben Peti olyasmivel szembesül, amivel sosem akart volna.

Attila harcba száll a zöld szemű szörnnyel

Attila egyre jobban tart attól, hogy menyasszonya, Edina beteges féltékenykedése nem lesz jó hatással a kapcsolatukra. A fiú viszont nem álszent, hiszen tudja jól, hogy szívesen megnézi a szép lányokat az utcán, de most meg szeretné nyugtatni szerelmét, hogy semmi oka sincs az aggodalomra.  

Fény derül Mihrimah sötét titkára!?!

A szultána úgy tűnik, mégsem tudott megbocsátani Fatmának és Elkas Mirza hercegnek. Mivel Mihrimah tudja, hogy az uralkodó áldását adta Fatmáék házasságkötésére, érzi, hogy nincs más lehetősége, csak az, ha megkéri Zalt, hogy ölje meg Erkast.

A féltékeny kakasviadal résztvevői: Kornél, Márk és János

Felütötte a fejét a zöld szemű szörny az Oltári csajok háza táján. Ezúttal a hűtlen vőlegény féltékenysége fajult tetlegességig, de ebből a buliból János sem maradhatott ki...

A teljes adásért kattints IDE!

Majdnem gyilkosság történt a Heti Hetes stúdiójában?

Papp Réka Kinga nem tett egyebet öt évvel ezelőtt, csak annyit, hogy felmerte hívni Para-Kovács Imrét, akinek a telefonját végül a felesége vette fel. A két nő beszélgetéséből végül egy óriási félreértés adódott, amit majdnem Imre szenvedett el.

Barátok közt: szerelem és féltkényeség

Laci és Gizi kapcsolata mostanában nem mondható túl szenvedélyesnek, szerelmesnek. Sőt talán pont az is a legnagyobb probléma, hogy elhidegültek egymástól, pedig volt idő, mikor minden rendben volt kettőjük között. Két évvel ezelőtt, ezen a napon Gizi nem takargatta Laci előtt, hogy néha bizony féltékeny rá.

Lili féltékenységi rohamot kapott Lia miatt

Lili a lakóhajóra csalta Danit, hogy felszedhesse a fiút, aki viszont rájött, hogy tetszik a lánynak, ezért inkább kivágta magát a helyzetből. Lili azonban csak még jobban akarta ezért Danit, próbálkozása közben pedig véletlenül rajtakapta Liát és a fiút szex közben. Lili kislányos versengésbe kezdett Liával szemben, majd mikor Dani finoman elutasította őt, még jobban belehabarodott a srácba, annyira kedves volt vele.

Elkezdődött: megállíthatatlan Mihrimah bosszúhadjárata!

Fatma cselszövésében nemcsak a szultána szíve tört össze, hanem az önbecsülése is. Mikor Mihrimah megtudta Rüsztemtől, hogy a szerelmeslevélnek hitt irományt nem is egy férfitől kapta, hanem magától Fatmától, teljesen belerokkant. Hiába a hercegnő Hürrem lánya, valószínű így a bosszú sem fog elmaradni.

Hoppá! Mit szóltok Ádám váratlan vendégéhez?

A fotós fiú ledöbben, mikor meglátja, hogy Gigi áll az ajtóban!

Kínos botrány a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon a Rózsában egy igen különleges esemény volt. Berényi András és Illés Júlia esküvői fogadását tartották éppen, mikor András ex-neje, Zsuzsa tűnt fel. A szőkeség úgy érezte, hangot kell adnia csalódottságának, és fájdalmának, a szomorú ténynek, hogy András mást választott. A drámának végül Claudia vetett véget.

Villamosmegállóban verte agyon

Féltékenység miatt agyonverte egy villamosmegállóban ismerősét az a férfi, aki ellen most emeltek vádat. Az ügyészség szerint a vádlott élettársával és alkalmi ismerőseivel italozott, amikor az egyik férfi szexuális ajánlatot tett a nőnek.

 

Oszkár éjszakai élete lelepleződött

Oszkár a volt barátnőjét, Viktóriát szeretné visszahódítani. A pár úgy érezte, hogy ellaposodott a kapcsolatuk, ráadásul a nő mindig azzal vádolta meg barátját, hogy csajozni jár el éjszakánként. Oszkár viszont azt állítja, hogy ő csak a barátival ment bulizni, és szerinte Viktória feleslegesen volt féltékeny. Anikó utána járt az igazságnak…

Csók, szerelem, féltékenység a Barátok köztben!

Öt éve, hogy Illés Juli és Berényi Attila szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de olyannyira, hogy szép lassan szerelem szövődött közöttük. Minden rendben is volt, amíg nem tűnt fel a színen Juli régi szerelme.

Natasa: ˝ez így nem mehet tovább˝

A fiatal lány nem bírja tovább, és szakít Petivel.

Ernő: „Így nincs értelme az életemnek”

Ernő elveszett szerelmét, Sanyit szeretné visszakapni. A férfi szerint az első pár évük nagyon szép volt együtt, de utána megromlott közöttük a viszony, ugyanis Ernő szeretett kikacsingatni a kapcsolatból. Ernő a mai napig szereti volt párját, és bármit megtenne azért, hogy visszaszerezze őt. Viszont ehhez Sanyi jelenlegi párjának, Zsoltinak is lesz néhány szava…

Hoppá! Ezt lássa meg Klaudia...

Szandi és Beni az utóbbi időben egyre több időt tölt együtt, ami szemet szúrt Klaunak. Szandi ráadásul a kincsesládájában található finomságokat is megosztotta a sráccal, de a szőke lány szerint mindez csak taktika.

Gábor: „Joe és Zoé meghaltak számomra”

Amikor Ildikó véletlenül félreérthető fotókat fedezett fel Joe-ról és Zoéról, biztosra vette, hogy kettejüknek viszonyuk van. Gábornak, és Tamarának is bogarat ültetett ezzel a fülébe, ráadásul este még Lali is elszólta magát Zoé és Gábor régi csókjáról, aminek az lett a vége, hogy Gábor hirtelen felindulásból nekiesett Joe-nak.

Bori bolondot csinált magából Karola előtt

Karola és Bori megbeszélték, hogy együtt töltik a napjukat, de a munka közbeszólt, amikor Karolának be kellett mennie a tetoválószalonba betanítani az új gyakornokot, Szandrát. Később aztán megvalósult a közös programjuk, de Karola elhívta az új lányt is, amitől Bori féltékennyé vált, és lejáratta magát.

Gábor nekiesett Joe-nak

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Róbertó Király minden nőt elcsábít?

Gyöngyi a Facebookon ismerkedett meg a siófoki Róbertó Királlyal, akivel szívesen találkozna élőben. Viszont kiderült a titok: Róbertónak barátnője van, Mária. A nő nem akart hinni a fülének, és teljesen megrökönyödött, mikor megtudta, hogy párja a Facebookon egy idegen nővel ismerkedik, és hamarosan arra is fény derült, hogy nem Gyöngyi az egyetlen…

Anikó hátborzongató igazságot leplezett le

Roland és Réka 4 éve vannak együtt és két közös gyerekük is született. A fiú unokatestvére, Krisztián szerint Roland több mint húsz alkalommal is megcsalta Rékát, de Roland minden vádat tagad. A fiatal kismama úgy gondolja, hogy Krisztián féltékeny az életükre, és annyira magányos, hogy szántszándékkal próbálja megbomlasztani a kapcsolatukat. Anikó addig-addig bogozta a szálakat, míg fény nem derült a szörnyű igazságra…

Tizenöt év börtönt is kaphat a baltás gyilkos

Egy harminc éves férfit vádolnak azzal, hogy megölt egy 54 éves embert Pécs külvárosában tavaly szeptemberben. A vita féltékenység miatt kezdődhetett. A vádirat szerint a nő azt hazudta, hogy nem ismeri a támadót, ezzel egykori párját akarta menteni. Ezért ő is évekre börtönbe kerülhet.

Megölte feleségét és magát is

Féltékenységből ölhette meg volt feleségét, majd magával is végzett reggel egy férfi a Zala megyei Várföldén. A falubeliek szerint a középkorú pár viszonya négy éve romlott meg, akkor a nő el is költözött egy másik faluba, az édesanyjához. Egy éve elváltak, de az asszony néhány hónapja visszament a volt férjéhez. A helyiek azt mondják, jól menő közös vállalkozásuk is volt. A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz.

A féltékeny vőlegény rátámad L.L. Juniorra?

Zsuzsa több száz kilométert utazott azért, hogy találkozzon nagy kedvencével, L.L. Juniorral. A lány könnyek között várta az énekest, és annyira izgult, hogy napok óta aludni sem tudott. Legnagyobb vágya, hogy L.L. Junior egy dalt énekeljen neki, és bizony még az énekes arcát is magára szeretné varratni. De vajon mit szól hozzá Zsuzsa vőlegénye, Mircea?

A földön is rugdosták a fiút

Féltékenységből lett verekedés – egy szegedi középiskola előtt támadtak egy középiskolás fiúra és barátnőjére még tavaly. Az ügyészség most emelt vádat. A vádirat szerint a megtámadott lány volt barátja, annak apja, keresztapja és egy ismerősük indult tavaly ősszel igazságot tenni a szegedi iskolához. Viperával, boxerrel támadtak a fiatalokra.

Gabi: „Az összes csövest összeszedem”

Gabi két válás után is bízik abban, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Egy társkereső oldalra is felregisztrált, de fia nem nézi ezt valami jó szemmel. Gabi több férfival is megszakította már a kapcsolatot, mert félt a fia reakciójától. Tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, és higgadt fejjel megbeszélni a dolgokat. Legfőbb vágya, hogy Laci ne akadályozza meg abban, hogy szerető társra találjon…

Sondra: „Mért nem lősz már neki egy sallert, jóasszony?”

Cintia és Józsi 5 éve élnek boldog párkapcsolatban. A lány sokat féltékenykedik a fiúra, és mint kiderült, nem is alaptalanul: Józsi ugyanis több mint 20 alkalommal csalta meg őt. Elérkezett a pillanat, hogy a fiú színt valljon szerelmének, és ígéretet is tesz: véget vet a kicsapongásoknak. Viszont lenne még valaki, akivel szívesen eltöltene egy forró éjszakát…

Ilyen egy elsősegélynyújtó tanfolyam Piros és Gizi módra!

A feszültség egyre csak fokozódik a két nő között…

Joe: „Most mit csináltam rosszul?”

Joe meglepetés medencés partit szervez Tamarának, aki viszont kényelmetlenül érzi magát a bulin, mert titkolja, hogy lefeküdtek Joe-val. Mikor pedig még Zoéra is féltékeny lesz a lány, inkább otthagyja a saját születésnapi buliját.

Így csalta tőrbe Szentmihályi Zsófi Berényi Mikit!

Három évvel ezelőtt, ha szavazni lehetett volna a Barátok közt egyik legizgalmasabb viszonyára, akkor biztosan Mikire és Zsófira voksoltunk volna. Egyszerűen olyan dolgokon mentek keresztül, ami egyáltalán nem mondható unalmasnak. Ebben a jelenetben épp Zsófi kerül a nyeregbe.

Krisztián vs. Richárd: ha harc, hát legyen harc!

Sáriék új terve nagyon betalált, úgy tűnik, vége a színjátéknak!

Judit: „Te dolgozol Kukutyinban!”

Krisztián és Judit egy buliban ismerkedtek meg, és már aznap este összejöttek, de a fiú munkája miatt ritkán tudtak találkozni. Krisztián ugyanis Csopakon dolgozott, de Judit ennek ellenére nélküle is eljárt szórakozni. A fiú féltékenysége miatt szakítás lett a vége, de Krisztián most elhatározta: visszahódítja szerelmét!

Illés Peti: ˝nem kell versenyezned Hannával˝

Úgy tűnik, ennél jobban nem is alakulhatna Peti és Natasa kapcsolata.

Piros: ˝ezt nem nyomod le a torkomon!˝

Úgy tűnik, Stella mind két „anyukája” nagyon neheztel egymásra.

Dani nem érti, Evelin miért aggódik ennyire Roland miatt

Miután  Roland totál szétcsúszott, Evelin próbálja összekaparni, ám a fiú nem hallgat rá és újabb bajokba sodorja magát, amiből - Dani nem tetszése ellenére is - a lány próbálja meg kirángatni.

VV Evelinnek elege van párja beteges féltékenységéből

VV Evelin sokat változott, mióta véget ért a ValóVilág. A lány nem bulizik annyit, nem beszél olyan csúnyán, és nyolc hónapja párkapcsolatban él. Evi párja, Zoli nagyon féltékeny típus, és rosszul viseli, mikor a lánynak írogatnak. A ValóVilág egykori játékosa most azért jött a műsorba, hogy megkérje kedvesét, vegyen vissza a féltékenységből.

Evelin:

András minden tőle telhetőt megtesz, hogy rávegye a fiát, ne adja fel az álmait, és mindent megtesz, hogy szétválassza Danit és Evelint.

András hadat üzen Evelinnek

Mikor András reggel megtudta, hogy Dani Gréti miatt nem költözött Hawaiira, eldöntötte, hogy meggyőzi fiát, kövesse az álmait...

Laci számára nincs olyan nő, akire lecserélné Lizát

Liza azért jött az Anikó Show-ba, hogy elmondja párjának, elege van a viselkedéséből. Laci és Liza három hónapja élnek együtt, de a lány nem nézi túl jó szemmel, hogy párja rendszeresen más csajokat nézeget.

Rolandot szétveri kiszemeltje pasija

Roland a fejébe veszi, hogy elcsaklizza Daniellát Andor elől, és sikerrel is jár. Amikor szex után kikíséri a lányt az ajtó elé, összefutnak Daniella barátjával, Balázzsal, és a srác csúnyán összeveri Rolandot. 

Dávid szeretné, ha mindig ő lenne anyukája kis kedvence!

A 20 éves Dávidot anyukája neveli, de a srác úgy érzi, Ibolya nem fordít rá elég figyelmet. Dávid azt szeretné, hogy anyukája találjon egy olyan férfit, aki elfogadja őt úgy, ahogy van, de a családjával is jól kijön. Ibolya szerint fia nagyon különleges gyerek, akinek nem lehet nemet mondani. De vajon hogy talál Ibolya párt magának, ha fia ennyire szigorúan szemléli anyukája udvarlóit?

Azt hitte, megölte barátnőjét

Féltékenységből fegyverrel próbált meg magyar barátnőjével végezni egy olasz férfi a nyílt utcán Torinóban. A nő elesett, lövés dördült, a férfi pedig azt hitte, barátnője meghalt. A támadó ezután a rendőrök szeme láttára végzett magával. A táncosként dolgozó nő a fején sérült, azóta már elhagyta a kórházat.

Karesz Mesinek: „Ki a jobb, Milán vagy én?”

Karesz boldog Mesivel, ám amikor észreveszi, hogy Mesi és Milán milyen jól ismerik egymást, és nem sokkal korábban még mennyire közel álltak egymáshoz, kínozni kezdi a féltékenység. Karesz végül szex után próbálja kifaggatni barátnőjét, ami veszekedésbe torkollik.

Levi azt szeretné, hogy Brigi szakítsa meg a kapcsolatot fiú barátaival

Levi és barátnője két éve alkotnak egy párt. Levi nem örül, hogy Briginek sok fiú ír üzenetet, és most arra szeretné kérni, hogy lógjon kevesebbet a fiú barátaival. Bár a lány nem adott okot a féltékenységre, Brigi kompromisszumok helyett megígérte kedvesének, hogy megszakítja haverjaival a kapcsolatát.

Szabi:

Timi és párja 10 hónapja vannak együtt, de Szabi sokat féltékenykedik. A szerelmesek folyton ellenőrizgetik egymás telefonját, és bár nagyon szeretik egymást, a lánynak kezd terhes lenni Szabi viselkedése.

Dávidot az őrületbe kergeti Szandi féltékenykedése

Alexandra és párja, Dávid két hónappal ezelőtt ismerkedtek meg egy társkeresőn. Annak ellenére, hogy a fiatalok együtt élnek, Dávid fent van egy társkereső oldalon, és rendszeresen beszélget volt barátnőjével. Alexandra rendszeresen ellenőrzi párja telefonját, és most azért jött el a műsorba, hogy döntés elé állítsa Dávidot.

Karola bosszúval válaszol a féltékenységre

Karola bosszút akar állni Szilárdon a fiú féltékenysége miatt, ezért megpróbál közelebb kerülni egy régi vendégéhez, Mátéhoz.

Karola: „Én nem vagyok senkié!”

Szilárd féltékenységi rohama után, Karola bosszút akart állni barátján...

Hoppá! Attila eljött szakítani, mégis őt dobták ki?

Attila azért jött el a műsorba, hogy ultimátumot adjon kedvesének. Miután Dominika bejött a stúdióba, rajtuk volt a sor, hogy rendezzék konfliktusukat. Kiderült, hogy Attilának nem tetszik, hogy Dominika minden reggel hisztizik a pillája miatt, a lánynak pedig abból van elege, hogy Atti állandóan számítógépezik. Miután a szerelmesek mindent egymás fejéhez vágtak, Anikó megkérdezte, hogy tizes skálán mennyire szeretik egymást, a válaszon pedig mindketten meglepődtek...

Attila:

Attila és Dominika egy focimeccsen ismerték meg egymást egy évvel ezelőtt, és rögtön szerelembe estek. Attila szerint barátnője mostanában túl agresszív és féltékeny, és most azért jött el a műsorba, hogy ezt neki is elmondja, és megkérje, változtasson a viselkedésén. Dominikának is volt néhány keresetlen szava párjához, ugyanis szerinte Attila sem szent...

Padlóra került Aurelio?

Pont két évvel ezelőtt a Fókusz megkereste a ValóVilág ex-játékosát, hogy magánéletéről faggatózzanak. Úgy tűnt, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. A kérdés csak annyi, hogy miért?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!