KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "féltékenység"

Lali féltékenységből égette be Kareszt

Lali reggel nagyon jó hangulatban volt, a délutánját barátaival, Joe-val és Gáborral akarta tölteni. A fiúk azonban lerázták Lalit, mivel dolgozniuk kellett. Lali nem adta fel ilyen könnyen. Később beállított a fiúkhoz a műhelybe, ahol elképedve látta, hogy Karesz szuper jól beilleszkedett a csapatba. Lali féltékeny lett Kareszre, azt hitte, át akarja venni az ő helyét. Lali ezek után az albérletben lejáratta Kareszt azzal, hogy ő maga a WC csésze mellé pisilt, de ráfogta Kareszre.

Roland a börtönben várt Sanya ágya mellett virrasztó szerelmére

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszívatta Kareszt.

Az ármánykodó exbarátnő

Dávid az exét, Mónikát szeretné lerázni, akivel a közös gyerkőc miatt a mai napig tartja a kapcsolatot. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha Mónika nem kötne bele minden egyes lányba, aki feltűnik Dávid mellett…

Bence Teónak: „Beleszerettem Orsiba…”

Amikor Bence reggel rossz érzésekkel szakított Zitával, Marci erről véletlenül tudomást szerzett, és rögtön gyanakodni kezdett. Bence pár napja megcsókolta Orsit és erre azonnal szakít a barátnőjével? Bence gorombán megpróbálta lerázni a testvérét és a munkára hivatkozott, hogy kerülni tudja Marcit. Teó, aki észrevette, hogy van valami az idősebb fiával, végül kihúzta Bencéből a vallomást, hogy a fiú beleszeretett Orsiba. Bence nagyon szenvedett a tiltott érzéseitől, ám végül megfogadta Teó tanácsát és a testvére kedvéért hazudott Orsinak, amikor a lány a szakítása valós okát firtatta.

Bence Marci előtt csókolózott Orsival

Amikor Bence reggel ismét levegőnek nézte Orsit, a lány begurutl, és tüntetőleg kizárólag Marcival akarta tölteni a napot. Ezért igencsak mérges lett, amikor váratlanul betoppantak Bence és a barátai az albérletbe, hogy bulizzanak egyet. A nap során, a vidámság és szórakozás közben Orsi és Bence lassan ismét közelebb kerültek egymáshoz. Üvegezés közben még csókolózniuk is kellett, mire Orsi ismét összezavarodott, Marci pedig féltékeny lett a bátyjára

Vigyázz, kire pillantasz!

Enikőnek elege van a párja féltékenykedéséből, aki amellett, hogy a telefonját rendszeresen ellenőzi, az utcán egyszer rá is kiabált a lányra, amiért rápillantott egy másik fiúra…

A párom még az exét szereti?

Robi azt gyanítja, hogy párja, Éva hűtlen hozzá, hiszen rendszeresen találkozik az exével. Vajon csak a közös gyermekeik miatt, vagy van valami komolyabb a háttérben?

Bori Rolandnak: „Őszintén válaszolj, van valami közted és Anna között?”

Miután Karola hazatért, Bori vele akarta tölteni a napot. Azonban Bori úgy érezte, barátnője mellőzi őt, ráadásul Roland sem fordított rá elég figyelmet, aminek következtében megvádolta barátját azzal, hogy viszonya van Annával. Roland higgadtan tagadta a dolgot, azonban belül mardosta őt a lelkiismeretfurdalás.

Ez itt a megcsalások útvesztője

Tamás belefáradt párja beteges féltékenykedésébe, ezért eljött, hogy végre mindent megbeszéljen Roxánával. Anikó segítségével azonban kiderült, hogy többről van itt szó a férfi félrelépéseinél...

Gergőék kapcsolatát megmérgezi a féltékenység?

Gergő párja betegesen féltékeny a férfi volt feleségére, akit Gergő nem szeretne kizárni az életéből, hiszen van egy közös kisfiúk. Azonban nemcsak a modellként dolgozó Szimonetta féltékeny, hanem Gergő is az barátnője rajongóira, éppen ezért egy meglepő ötlettel állt elő a férfi.

Evelin kifaggatta Rolandot Anna iránti érzéseiről

Roland próbált úrrá lenn féltékenységén, mikor megtudta, hogy Anna és Sanya újra összejöttek. Bár Saját maga előtt is bizonygatni próbálta, hogy igenis boldog Bori mellett, Evelin tanúja volt, ahogy Roland féltékenységtől hajtva leöntötte Sanyát, majd miután kis híján verekedésre került sor, Evelin kérdőre vonta Rolandot, aki kétségbeesve beismerte, hogy beleszeretett Annába.

Iza összeírta 10 kívánságát a boldogságához

Iza barátja állandóan féltékenykedik, emiatt teljesen bekorlátozza a lány életét. Nem lehet külön programja, nem mehet el a barátnőivel sem, hiszen Zoli nem bízik meg benne. Iza ezen változtatni szeretne, ezért összeírta azt a 10 kívánságát, ami boldoggá tenné.

„Nyakkendővel a szememen fogok sétálni…”

Bár Enikő és Tibi csak egy hónapja vannak együtt, a lány féltékenykedése már most kicsapta a biztosítékot a fiúnál. Arról nem is beszélve, hogy az utcán más lányra rá sem pillanthat…

A volt-nincs jegygyűrű

Ágit nemrég jegyezte el a párja, Dani, ám a fiú egy hétre rá már más lánynak kezdett el írogatni. A friss menyasszony teljesen összeomlott, és a bizalma is megingott a jegygyűrűt illetően. Sőt, már nem is hordja!

Szerintem a páromnak szeretője van

Kinga és János már 10 éve vannak együtt, ám a lány egyre inkább féltékeny. Nem véletlen, hiszen Jani az interneten flörtöl, és Kinga szerint az is lehet, hogy szeretője is van.

Féltékenység a semmiért?

Joci párkapcsolata „nem éppen felhőtlen”, hiszen Katalin féltékenysége az őrületbe kergeti őt. Ráadásul a nő folyamatosan ellenőrzi a telefonját, pedig Joci sosem adott rá okot.

A szerelmemnek eltitkolt gyereke van?

Egy bevásárlóközpontban kezdődött minden, ahol Betti és Lénárd vásárolt. Egy ártatlan kisgyerek egyszer csak odafutott a férfihez, és ráköszönt: „Szia, apa!”. Bettinek ez épp elég volt a mardosó féltékenységhez…

Mi az a musical.ly?

Az új trend kifejezetten népszerű a mai fiatalok körében, hiszen te magad is sztárrá válhatsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy adott zenére tátogsz és táncolsz.  Alexandra is nagy rajongója az új divatnak, ráadásul több mint 600 követője van. A kommentek miatt azonban párja egyre inkább féltékeny…

Milán magára tetováltatta Ayse nevét

Joe álláshirdetést adott fel. Milánnak próbákat kellett kiállnia. Roland aggódni kezdett Anna holléte miatt.

Roland megsebesítette magát féltékenységében

Mikor Roland keresni kezdte Annát, újra összevesztek Sanyával. Sanya elment Anna elé a munkahelyére, Roland féltékeny lett és megsérült, amikor mérgében eltört egy poharat. Miközben Bori bekötötte a sebét és szeretettel gondoskodott róla, Roland rájött, hogy Boriban a világ legjobb barátnőjét találta meg és nem értette, hogy ennek ellenére miért gondol folyton Annára. Anna ezzel szemben az estét Sanyával töltötte, de végül visszautasította őt, amikor a fiú megpróbálta megcsókolni.

Titokzatos lány a múltból

Brigi úgy érzi, hogy párja, Dani egyáltalán nem őszinte hozzá. Sőt, mostanában egyre többet beszélget volt osztálytársával, Flórával. Vajon ezek csak puszta nosztalgikus csevegések vagy van valami komolyabb is a háttérben?

Kémkedés a barátnőm után

Anikónak elege van a párja féltékenységéből, ráadásul Balázs szinte naponta néz bele a lány telefonjába. Anikó nem érti a dolgot, hiszen sosem adott okot párjának a féltékenységre.

A párom még szerelmes a volt férjébe?

Tamás és Kata két éve vannak együtt, azonban a lány ex férje sokszor bekavart a pár életébe. Tamás szerint a férfi minden áron vissza szeretné szerezni barátnőjét, ráadásul nem biztos benne, hogy érzelmeik már régen elmúltak.

Juli lebukott Attila előtt?

Egyre bizonyosabb, hogy Júlia egyáltalán nincs túl még Miklóson, és az érzelmeit már Attila előtt sem tudja takargatni.

Mit tegyek? A barátnőm az exével flörtöl!

Amikor Anita megtudta, hogy a barátnője a Valentin napot exével, Szilvivel töltötte, az egész éjszakát átsírta. A féltékenység mindennapossá vált a lányok kapcsolatában, de vajon még lehetnek együtt boldogok?

Több, mint barátság?

Ági szeretné, ha a párja, Marci életében ő lenne az egyetlen. A fiúnak ugyanis van egy nagyon jó barátnője, de Ági azt gyanítja, hogy a lány sokkal többet érez Marci iránt. Ráadásul szerinte már történt is közöttük valami…

Mit jelent, ha a barátod lekódozza a telefonját?

Alexandra azt gyanítja, hogy a párja, Zoli megcsalja őt. Mivel a lány folyton rajtakapta pasiját kisebb-nagyobb hazugságokon, egyre inkább megingott a bizalma, ráadásul Zoli az új telefonkódját sem akarja megadni Alexandrának…

„Semmi okod a féltékenységre!”

Miután Szindi előző párja – aki nem mellesleg kisfia édesapja – felbukkant az életében, jelenlegi barátja, Zsolt nagyon féltékeny rá, ráadásul a lány szerint olykor túlzásba viszi a dolgot…

A csók már megcsalás?

Gergő mindig is imádta a bulikat, és egy-egy ferde éjszaka alkalmával a flört is komoly szerepet játszik az életében. Nem is csoda, hogy barátnője, Niké egyre inkább féltékeny. Sőt, Gergő szerint egy csók még nem is számít félrelépésnek...

Nőügyek: Berényi Balázs vs. Berényi Miklós

Sosem volt felhőtlen a Berényiék kapcsolata, apa és fia többször veszett már össze kisebb-nagyobb probléma miatt. Viszont hét évvel ezelőtt, ezen a napon Miklós elvetette a sulykot és egy olyan nőt vitt ágyba, aki Balázsnak is igen tetszett. A sors úgy hozta, hogy az öreg Berényi csúnyán le is bukott a fia előtt.

Zsebe nem bírja tovább!

Zsebe úgy érzi, hogy párkapcsolata holtpontra jutott. A fiúnak ugyanis régebben több félrelépése is volt, amikről Alexa egytől egyig tudott, és bár Zsebe állítása szerint most már teljesen hűséges, barátnője a mai napig féltékeny.

Szulejmán: Mahidevran gyűlölete mindent felemészt?

Három évvel ezelőtt a szultán ágyasa annyira féltékeny volt Hürremre, hogy az egyik pillanatban azon kapja magát, hogy bizony mérget fog adni  a vörös rabszolgalánynak. Az pedig már történelem, hogy a két nőszemély mennyire gyűlölte egymást, és hányszor akartak egymással végezni.

Kíra négy éve csak hisztizik

Deni már négy éve együtt van párjával, Kírával, de már sehogy sem tudja kezelni állandó féltékenykedését. A lány eldöntötte: Kíra vagy befejezi az évek óta tartó, állandó hisztizést, vagy elválnak útjaik.

Barátok közt: Hanna vs. Balázs!

A fiatal lány és a Berényi ifjonc között már régebben is több volt, mint barátság. Sőt, Balázs legutóbb úgy lépett le, hogy szinte szó nélkül hagyta faképnél Hannát. De az már biztos, hogy öt évvel ezelőtt is volt némi probléma közöttük, ugyanis Hanna a Rózsában hatalmas jelenetet rendezett az ifjabb Berényi miatt.

Pumped Gabo a genetika áldozata?

Egy évvel ezelőtt óriási balhéval végződött Pumpedék baráti összejövetele. Úgy eldurvult a helyzet, hogy Ági ököllel esett neki Gabónak. A lány az interneten fedezett fel egy képet, ami lebuktatta párját. A Fókusz stábja megpróbált az igazság után eredni.

Féltékenység miatt gyilkolhatott

Féltékenység miatt szúrhatott az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken ölte meg egyik ismerősét Budapesten. A késelő korábbi barátnője most az áldozattal élt.

Hanna mégis szerelmes?

A fiatal lány esetében kiderül, hogy mire képes a féltékenység…

Orsi teljesen kikelt magából féltékenységében

Az albérlet lakói úgy döntöttek, elmennek kicsit kikapcsolódni egy fürdőbe, ahol aztán Orsi féltékeny lett, amiért Marci elkezdte Evelint masszírozni. Orsi jelenetet rendezett, és féltékenyen elrohant, majd este Evelin kérdőre vonta Orsit. A lány belátta, hogy durván túlreagálta a dolgot, és elnézést kért Marcitól. A fiú ismét megerősítette abban, hogy csak Orsi kell neki, és türelmesen vár mindennel, amíg a lány úgy akarja.

Rolandból újra előtörtek gyermekkori félelmei az osztálytalálkozón

Bori és Roland megérkeztek az osztálytalálkozóra. Teó és Tamara kapcsolata tovább bonyolódott. Orsi féltékeny lett Evelinre.

Balogh Nóra: „Te beleszerettél Juliba!”

Az ügyvédnő egyre jobban sejti, hogy a két közeli barátja között bőven több van, mint munkakapcsolat.

Az együttalvás már megcsalás?

Lacinak rengeteg barátnője van, és nem érti, hogy a párja, Rebeka miért féltékenykedik rájuk. Na de ti mit szólnátok hozzá, ha a pasitok egy másik lánnyal aludna együtt? Az még belefér?

Tóbiás az egyik rémálmával néz szembe a kisboltban!

Egy váratlan meglepetés nemcsak Tóbi kedvét veszi el, hanem Laciét is…

Létezik virtuális megcsalás?

Daninak elege van párja folyamatos féltékenykedéséből. Bár a fiatalember elismeri, hogy szokott beszélgetni a neten más lányokkal, de szerinte ez komolytalan, és soha sem csalta meg Máriát. A nő azonban más állásponton van, és még a kémkedéstől sem riad vissza…

 Szandi: „Rajtad kívül nem kell senki más”

Szandi és Péter boldogságának csak egyvalami áll az útjában, méghozzá Szandi örökös live-ozása a Facebookon. A fiúnak ebből már nagyon elege van, ráadásul féltékeny is, amiért a lányra „pancserek" írogatnak. Szandi már alig várja, hogy meggyőzze végre Petit: csakis ő kell neki!

Hajni: ˝Mióta hazudoztok a pofámba?˝

Angéla már épp készült bevallani, hogy mi van közte és Márk között, amikor váratlan csomag érkezett otthonába Hajninak címezve. 

A teljes adásért kattints IDE!

Facebook jelszó ajándékba

Zoli úgy érzi, hogy a Dominikával való kapcsolata mostanában nem a legfényesebb, hiszen a maró féltékenység folyamatosan ott lappang közöttük. A fiú most Facebook jelszavával és egy gyűrűvel készült barátnőjének.

Nyugdíjas huszonévesek?

Viki és Peti mostanság sokszor esnek egymásnak, ráadásul a féltékenység miatt nem is igazán mozdulnak ki a lakásból. Anikó felteszi a nagy kérdést: vajon természetes ez a huszonéves fiataloknál?

„Boldog vagy, hogy belementél más nőbe?”

Lívia és Lajos alig egy hónapja szakítottak, de a férfi már más karjai közt találta meg a boldogságot. Lívia szíve darabokra hullott, és sehogy sem tudja feldolgozni, hogy exe egy „pusztulatos nővel” randizgat.

Szex a nagymamával?

Benjamin már nem bírja tovább barátnője, Laura beteges féltékenykedését. A lány egyszer még azzal is meggyanúsította őt, hogy a saját nagymamájával folytat viszonyt…

Meddig egészséges a féltékenység?

Isti a barátja, Dávid szemét szeretné felnyitni, aki annyira féltékeny barátnőjére, hogy még iskolába és boltba se engedi el egyedül a lányt. Isti szerint ez már beteges, és barátjának változtatnia kéne viselkedésén.

A flörtölés már megcsalás?

István imád flörtölni, de egy-egy buli alkalmával a felesége, Szilvia szúrós tekintetét is el kell viselnie. A házaspár emiatt sokszor vitázik, így a férfi szeretné, ha Szilvia tudná, csak ő számára az egyetlen.

Segítség, a testvérem lenyúlta a csajomat!

Ricsi és Gábor unokatestvérek, de egy ideje nem beszélnek egymással, ugyanis Gábor összeszűrte a levet Ricsi volt barátnőjével. A fiúk most azért érkeztek, hogy tisztázzák nézeteltérésüket.

Timi: „Fogadd el a kislányomat!”

Timi és Károly 1 éve vannak együtt, és a lány úgy érzi, hogy párja féltékeny az előző kapcsolatából született kislányára. Bár Timi nagyon jól tudja, hogy hamar fel tudja kapni a vizet, most úgy érzi, ezt nem hagyhatja annyiban.

Luca és Milán újra együtt?

Már biztos, hogy Bandival pillangókat lehetett volna fogatni, amíg Milán fel nem bukkant a semmiből...

Jani komoly fejsérülést szenvedett...

A srácok paintballal akarták megoldani a köztük lévő viszályt. Márk annyira nem bírta elviselni, hogy barátja ebben is legyőzné, hogy csalással próbált előnyhöz jutni, aminek lehet, hogy most végzetes következménye lesz...

A teljes adásért kattints IDE!

Megmutatta igazi arcát a Barátok közt Balogh Nórája!

Az ügyvédnőről köztudott, hogy sosem kellett megvédeni őt senkitől sem, ha kellett mindig képes volt szembeszállni bárkivel, főleg, ha a családját kellett megóvnia. Most sem volt másképp, ugyanis hét évvel ezelőtt Attila ex-kedvesével szállt vitába, hogy megvédje önmagát és a kapcsolatukat.

Orsi: „Már semmit nem értek, legkevésbé saját magamat…”

Orsi bár eleinte tagadta, hogy tetszene neki Marci, féltékeny lett, mikor Ivett ráhajtott a fiúra. Sikerült elválasztania Marcit Ivettől és kettesben töltöttek némi időt. Marci megcsókolta Orsit, mire a lány önmagát sem értve, elutasította Marcit, mondván, maradjanak csak barátok.

Szofi: „Még soha az életben nem voltam ilyen mélyponton…”

Orsi féltékeny lett. Szofi felmondott. Milánon bosszút álltak.

˝Ez sokkal jobb, mint álmaimban!˝

Éveket pazaroltak el eddig a szerelmesek, míg végül egymásra találtak. Kapcsolatuk azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis Márk újra és újra beárnyékolja boldogságukat.

˝Jani számára én a te félig megrágott hamburgered vagyok?˝

Márk agya teljesen elborult a féltékenységtől. Hajni próbálta vele megbeszélni a dolgokat, de ő végig azt hajtogatta, hogy Johnny az ő B változata, aki csak az alfát utánozza.

A teljes adásért kattints IDE!

Eldurvult a vita, miután Jani megfejelte Márkot

A srác teljesen begőzölt, amikor Hajnitól megtudta, hogy barátja mennyire lenézi őt, ezért úgy döntött, elbeszélget vele egy kicsit...

A teljes adásért kattints IDE!

Bori féltékenységből nekiesett a klub egyik vendégének

Bori reggel megkaparintotta Roland fekete noteszének egyik lapját, amelyen egy bizonyos Laura nevű nő csillagos ötös minősítést kapott. Kíváncsian és egy leheletnyi féltékenységgel a szívében elment Karolával a masszázsszalonba, ahol Laura dolgozik, majd ott véletlenül elkotyogta a nőnek, hogy Rolanddal jár. Laura később kihívó ruhában megjelent a klubban, amivel teljesen kiakasztotta Borit. Roland azzal leckéztette meg a barátnőjét a féltékenykedése miatt, hogy meghívta Laurát egy italra.

Bianca teljesen szétesett a féltékenységtől

Szűkkörű családi ebédet tervezett az énekesnő, de lánya felülírta terveit, és meghívta Angélát, aki láthatóan nagyon jól elvan Márkkal és Noémivel is...

A teljes adásért kattints IDE!

Joe Tamarának: „Szeretlek, még jobban, mint eddig…”

Tamara tovább őrlődött. Niki megpróbált kibékülni Evelinnel. Orsi tánciskolába ment.

Rózsa féltékeny: ˝Ideje megtanulnia, hogy én átmegyek minden teszten...˝

Lili felkészíti a lányt arra, hogy mivel kell szembenéznie, ha meg akarja tartani magának Kornélt. Így derült fény Pirosra, és arra, hogy a srác teszteli lehetséges jövendőbelijét.

Járókelők választották szét a verekedő lányokat

A nyílt utcán vert össze egy 14 éves lányt egy 12 éves Szombathelyen - ezt állítja a megtámadott gyerek családja. A lány kutyát sétáltatott, amikor hirtelen nekiesett a másik gyerek, a család azt gyanítja, féltékenység miatt. A megvert lány orra eltört és kórházba került.

Ismerőse ölhette meg a lányt

Újabb gyilkosság történt az egy héttel ezelőtti hármas gyilkosság helyszínén, Budapesten, a 17. kerületi Újlak utcában. Egy 19 éves lányt ölt meg a gyanú szerint egy 17 éves fiú. Úgy tudjuk, a fiú féltékeny volt a lányra, közeledését mindig visszautasította, ezért döntött úgy, hogy megöli. Többször megszúrta hatodik emeleti lakásuk előtt, majd elmenekült. A nyomozók három órán belül elfogták, kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Ez volt a Barátok közt egyik legnagyobb égése!

Hat évvel ezelőtt, Bokros Ádám épp olyan kellemetlen helyzetbe került, ami nem először fordult elő vele. Kingát szerette volna lencsevégre venni a fotós, mikor Szabi eszement állapotban rontott be a lakásba. Akkor azt hitte, Kingát meztelenül fogja fotózni Ádám, de amit ott látott arra nem tudott felkészülni a fiú.

Illés Juli szembeszáll Berényi Miklóssal?

Az ex-cégvezető egyre nehezebben viseli, hogy nem az ő szava dönt a Kft. ügyiben, és ennek csúnyán hangot is ad.

Tamara Dalmának:

Miután Noémi elárulta Tamarának, hogy Dávid és Dalma nem szoktak lovagolni, a féltékeny feleség egyből a kórházba siet, hogy tisztázza Dalmával: vele ellentétben ő gyakran lovagol Dáviddal. A doktornő ezután felhívta  Dávidot, hogy elmesélje neki a történteket, ő pedig próbálta megnyugtatni barátnőjét, hogy hazugság, amit Tamara mondott.

Kornél Janinak: „Szerintem te tök szerelmes vagy a Hajniba”

Kornél és Jani esti meccsnézését egy váratlan csomag felbukkanása szakította félbe. A meglepetés bonbon Hajnihoz érkezett, és Kornél – látva barátja heves reakcióját – kezdte tisztán látni a dolgokat. Sőt, a házmester fiú nem is tartotta magában gyanúját, és kérdőre vonta barátját…

Féltékenységből ölhetett

Csak szilveszterezni érkeztek Szegedre, de a buli után összevesztek. Valószínűleg féltékenységből ölte meg 25 éves barátnőjét tegnap kora délután egy 29 éves férfi. Egy helyi hírportál szerint mindketten a Vajdaságból érkeztek az óévet búcsúztatni, a szegedi lakást erre a hétvégére kapták kölcsön.

Piros lebuktatta Kornélt…

Mivel a legfiatalabb Erdész lánynak gyanússá vált barátja furcsa viselkedése, elhatározta, hogy követni fogja őt. Egészen a kórházig nyomozott szerelme után, ahol szívfacsaró látvány tárult a szeme elé…

A teljes adásért kattints IDE!

 

Márk féltékenysége nem ismer határokat

Miután Jani fülest adott Márknak, a srác nyomozni kezdett. A kozmetikában rögtön bizonyítékot szerzett, amikor az ajtóban állva kihallgatta Angélát és Manfrédot, akik éppen az esti randit tervezgették.

A teljes adásért kattints IDE!

Lili Evelinnek:

Evelin és Dani továbbra is kitartottak amellett, hogy együtt elutazzanak, a fiúnak azonban szembe kellett néznie Lili megbántottságával, Evinek pedig lakótársai aggályoskodásával. Később, Mesi tanácsára Lili úgy döntött, hogy küzdeni fog álmai férfijáért, eközben azonban balesetet szenvedett.

Kornél féltékenységi jelenetet rendezett

Kornél egy váratlan virágcsokorral toppant be Piroshoz, ugyanis "Guszti" véletlenül az ő címére postázta a küldeményt a legfiatalabb Erdész lány nevével. Mikor a házmester fiú átadta a meglepetést, nem tudta palástolni féltékenységét.

Kornél féltékeny Gusztira

Piros a lovászfiúval töltötte a napot, amit egy közös szelfivel meg is koronáztak. Mikor a lány átküldte a fotót Lehelnek, ő azonnal megmutatta Kornélnak, aki egyáltalán nem tudta leplezni az érzéseit.

A teljes adásért kattints IDE!

Féltékenység miatt ölhetett

Csak védekezni próbált - ezt mondta kedden kezdődött tárgyalásán a pécsi baltás gyilkosság vádlottja. A támadó az ügyészség szerint megölt egy 54 éves férfit Pécs külvárosában tavaly szeptemberben. A vita féltékenység miatt kezdődhetett.

 

Roland kiütötte az őt sértegető Dávidot

Borit teljesen összezavarta Roland csókja, a fiú ráadásul le is hordta őt, amiért elhiszi Dávidnak, hogy valósak az érzelmei. Bori hatalmasat csalódott Rolandban, és Dávidot is kérdőre vonta, ami miatt aztán a két fiú összeverekedett a Bécy klubban. Ezek után Roli szerelmet vallott a lánynak, aki azonban nem csak visszautasította őt, de még Dáviddal is összejött.

Márk féltékeny, amiért Hajnal Jánoshoz költözött

A srác megtudta, hogy exe a legjobb barátjánál aludt az éjjel. Márk egyből meggyanúsította Jánost, hogy biztos kihasználta a helyzetet...

Szende a saját kapcsolata foglya

Szende és Sanci 3 éve vannak együtt, de a férfi örökös féltékenysége már odáig fajult, hogy bulizni sem engedi el 20 éves barátnőjét. Szerinte ugyanis az éjszakai élet kizárólag a szingliknek való…

Kabát párja joggal lehet féltékeny Klaudiára?

A celebek, és bizonyára a nézők is nagyon kíváncsiak, hogy alakul-e valami Peti és Klaudia között. Lehet, hogy a játék végére elmélyül a kapcsolatuk? De vajon ehhez mit fog szólni Adrienne?

Teó elüldözte Tamara udvarlóját

Tamarát randevúra hívta a fodrászat egyik vendége. A randi ráadásul kifejezetten jól sikerült, Tamara még a lakásba is magával vitte a férfit, amivel felhúzta Teót, aki kitette Mártont a lakásból. Tami elégedetten megállapította, hogy bármit mutasson is Teó, nem közömbös a férfi számára.

Újra Zoénak kellett megmentenie Totót

Roland összezavarodott Bori iránti érzéseitől. Tamara randira ment. Zoénak újra a szárnyai alá kellett vennie testvérét, Totót.

Joe megleckéztette a kuncsaftokkal flörtölő Gábort

Joe elhatározta, hogy ideiglenesen kibérel egy szerelőműhelyt. Gáborral együtt fogtak neki a munkának, és bár Joe nagyon örült, hogy végre dolgozhatott, Gábor inkább lányokkal flörtölt a munka helyett. Joe, azért, hogy megleckéztesse barátját, odahívta Zoét, aki kellemetlen helyzetbe hozta Gabit. Ezután Zoé és Gábor is megleckéztették Joey-t, este pedig elégedetten koccintottak egyet a barátságukra.

Patrícia: „Ő többet jelent nekem, mint egy ujjlenyomat”

Krisztián torkig van barátnője, Patrícia féltékenykedésével, ami már olyan szintre emelkedett, hogy a lány egy alkalommal a fiú telefonjában is kutakodott, ráadásul még az ujjlenyomatzárat is megbütykölte. A fiú ultimátummal érkezett: Patrícia vagy befejezi bosszantó viselkedését, vagy végleg szakít vele.

Zoé Gábor előtt méreget más pasikat?

Miután Gábor és Zoé többször is féltékenykedni kezdtek egymásra, poénból Evelin és Zoé elkezdték két férfi testi adottságait méltatni. Gabi már nem találta ezt olyan viccesnek, és összevesztek Zoéval. Gábor fejében még a szakítás is megfordult, de végül bocsánatot kért barátnőjétől, és kibékültek.

Dani és Roland szépségversenyen indultak!

Zoé és Gábor féltékenykedtek. Lili benevezte Danit egy szépségversenyre. Tamara újra találkozott Joe-val.

Roland: „Már azért is szól, hogyha nézek”

Roland nem tud mit kezdeni Dzsenifer beteges féltékenykedésével, ami már odáig fajult, hogy a lány közös Facebook profilt követelt magának, ráadásul az utcán is rászól barátjára, ha ő más lányokat néz meg. Sőt, már Roland barátai is azon nevetnek, hogy Dzsenifer milyen rövid pórázon tartja őt. A fiú alig várja, hogy nagyobb teret kapjon barátnőjétől…

Hoppá! Fehér Tibor elszólta magát! Barátnője van?

Most, hogy Mikike és Rami a Celeb, vagyok ments ki innen! miatt elutaztak, Annáék meglepetés vendégekkel vezetik majd a Reggelit. Ennek kapcsán persze felmerült a féltékenység kérdése, és Anna furfangosan kiszedte Tibiből, hogy vajon van-e barátnője.

Tamara Joe-nak: „Köztünk már soha többé nem lehet semmi?”

Tamara egyre jobban vonzódott Teóhoz, de rá kellett jönnie, hogy még mindig nem tud szabadulni Joe emlékétől, ezért úgy döntött egyszer s mindenkorra tisztázza vele, hogy lehet-e még köztük valami. Joe azonban elutasította Tamarát, és figyelmeztette őt, vigyázzon Teóval. A megbántott Tami erre Teóhoz rohant, akivel újra közel kerültek egymáshoz, de nem feküdtek le egymással.

A Barátok közt Gizije mellbedobással nyert!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Vili bácsinak és Illés Petinek leesett az álla. Gizi egyszerűen úgy érezte, muszáj egy kicsit bevetnie a női adottságait, hogy Vilmos felfigyeljen rá. Ez olyan jól sikerült, hogy még Peti sem tudta levenni a szemét Giziről.

Lilinek máris van oka féltékenykedni?

Lili majd kiugrott a bőréből, amióta összejöttek Danival. A féltékenység azonban újra és újra előtört belőle, ezért mindenki előtt megakarta mutatni, hogy Dani az övé. Este Dani éreztette Lilivel, hogy ő mellette áll és nincs szüksége másra.

Tamara nyomozni kezdett Teó után!

Tamara nyomozni kezdett Teó után. Lili féltette újdonsült kapcsolatát. Milán és Karesz új barátot találtak.

Lili Daninak: „Arra kelek föl, hogy megpróbálsz elmenekülni…”

Dani megbántotta Lilit, amikor elmondta neki, hogy hiba volt újra lefeküdniük, ezért, hogy feldobja a lányt, elhívta egy kalandparkba. Ott aztán összefutottak Gáborral és Zoéval, aki féltékeny lett Lilit meglátva. Dani és Lili azonban remekül érezték magukat, és a nap végére Dani bevallotta, hogy talán mégis van valami ebben a lányban.

Dani fojtogatni kezdte Gábort

Gábort és Zoét látva, Danin újra úrrá lett a féltékenység, majd később egy közös edzésen nekiment Gabinak, sőt, kis híján elszólta magát az ő és Zoé afférjáról. Este Dani Lilivel vigasztalódott az ágyban, remélve, hogy így elfelejtheti Zoét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!