KERESÉS search-close

félelmetes

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "félelmetes"

PAPP ZOLTÁN:

A Hableány kiemelése során legtöbbször a legtapasztaltabb búvár merült, akinek 3 holttestet sikerült a felszínre hoznia. Több búvár is azt mondta, lelkileg és fizikailag is teljesen kimerültek az elmúlt napokban. Az RTL Híradónak Papp Zoltán, ipari búvár nyilatkozott a merülés félelmetes körülményeiről.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Greg halálra rémítette Hunort

A villalakók elképzelni sem tudták, hogy vajon mi szállhatta meg Greget. Lehet, hogy Kenny Boy akar a felszínre törni? 

Nyomasztó és félelmetes a kaliforniai tűz az ott élő magyarok szemében

Nyomasztó, félelmetes, ijesztő látvány és elképesztő mennyiségű füst - ezt mondták az RTL Híradónak azok a magyarok, akik Kaliforniában élnek. Az amerikai államban minden idők legnagyobb tűzvésze pusztít, immár hatodik napja. A halálos áldozatok száma már 48, és még mindig rengetegen vannak, akiket nem találnak.

Horrorfilmbe való jelenet: veszély fenyegeti Lucát és Bandit?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 20-ai epizódjaiból!

A kínai üveghíd télen még félelmetesebb

Káprázatos felvételeket kaptunk kínai partnerünktől a világ leghosszabb üveghídjáról, amely hóval borítva félelmetesebbnek néz ki, mint világos, tiszta időben. Az üvegpadlójú gyalogos függőhíd két meredek szikla között feszül egy szakadék fölött.

Ez volt a legdurvább pillanata a Barátok köztnek: Zsolt lelötte Miklóst!

Öt éve, pontosan ezen a napon Bartha Zsolt úgy gondolta, nincs annál jobb módszer, hogy leszámoljon Berényi Miklóssal, mint az, hogy egyszerűen lelövi. Akkor persze még nem tudhattuk, hogy szerencsére Miki túlélte a támadást, de akkor abban a pillanatban igen vérfagyasztóra sikerült a jelenet.

Gyógyító harci kutyák? Mutatjuk!

Bár börtönbüntetés jár érte, Magyarországon is egyre több illegális kutyaviadalt rendeznek. A Fókusz három évvel ezelőtt kinyomozta, hogy még azok az állatok is életre szóló lelki és fizikai sebeket szereznek, amelyek végül győztesen kerülnek ki a ketrecből.

Ezen a repülőgépen mindenkinek halálfélelme volt

Mindenki előtt lepergett az élete, miközben rázkódtak az ülések az Air Asia Perth-ből Kuala Lumpur felé tartó járatán az ausztrál partok fölött. Az Airbus A330-as járatán utazó 359 ember egy centrifugáló mosógép tetején érezhette magát. A cseppet sem vicces viszont annál inkább félelmetes jelenséget a repülőgép hajtóművének meghibásodása okozta. A teljes adásért katt: IDE!

Vigyázat! – Ilyen házat még biztos nem láttál

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja levelet kapott az egyik nézőtől, benne ijesztő felvétel volt egy szarvasi családi házról. Az ingatlan tényleg úgy nézett ki, mintha egy horrorfilm forgatási helyszíne lenne. Senki se gondolta volna, ha becsöngetnek, akkor valaki be is fogja engedni őket, de szerencsések voltak. Kiderült, tényleg lakik ott egy férfi, és a ház belül még sokkolóbb volt, mint kívülről.

FÉLELMETES ÁTKELŐ: 565 méteres mélység tátong a híd alatt

Újabb félelmetes átkelő készül Kínában a sokak által horrorisztikusan nevezett üveghíd után. Összeillesztették a világ legmagasabban ívelő kábel-hídjának utolsó elemeit, ezzel létrejött a kapcsolat a két oldal között az ázsiai ország délnyugati részén. Hivatalos közlés szerint annyira pontos a számítás és az építés, hogy csak 5 milliméter volt az eltérés, amikor egybeértek a végső elemek. A hídról, amely alatt 565 méteres mélység tátong, lélegzetelállító felvételek készültek. Az új híd egy folyó fölött biztosítja majd a közlekedést. A tervek szerint az év végéig átadják.

Csaknem 8000 méter magasból ugrott ki ejtőernyő nélkül

193 kilométeres óránkénti sebességgel csapódott a hálóba az a férfi, aki úgy döntött ernyő nélkül ugrik ki egy repülőből. 7620 méteres magasságban vette magát a mélybe. A célja pedig egy nagyjából kézilabdapályányi háló volt. Egykori magyar ejtőernyős társa szerint ezért volt igazán életveszélyes a mutatvány. Ez ugyanis olyan, mintha egy tízemeletesről egy pohár vízbe akarnánk ugrani.

Fotózás a felhők tetejéről

A „Hídember” az „Egek ura”, a „Magyar pókember”. Ezekkel a nevekkel illetik. Előfordulási helye, a toronydaruk gémjei, hidak pilonjai, adótornyok csúcsai, de látták már láb lógatva ücsörögni a Parlament tetején vagy éppen reggelizés közben valamelyik budapesti háztetőn.

Menekülés az életük


szerző:
2016.02.08. 19:05
Menekülés az életük

Két nagyon bátor nő vállalta, hogy beszél sorsáról. Arról, hogyan sodródott az élet sötét oldalára és hogyan menekült meg onnan. Hogy úgy élhessenek a gyerekeikkel, ahogy bármelyikünk. Félelem nélkül. Ez a két nő, nevezzük őket Majának és Zitának most is védelem alatt áll.

Horrorház: mit rejtenek a félelmetes falak?

Horrorfilmbe illő látvány Szarvason, ahol mintha egy sorozatgyilkos rendezte volna be a házát. Egy nézőnk küldött fényképet, aki a furcsa dekorációtól annyira megrémült, hogy megkért minket, derítsük ki mi, vagyis pontosabban ki áll a kerítés mögött.

Halálos baleset az autós show-n


szerző:
2014.09.29. 18:42
Halálos baleset az autós show-n

Hárman meghaltak, amikor tömegbe hajtott egy Monster Truck Hollandiában. A nagykerekű pickup teherautó sofőrje az egyik mutatvány után elvesztette uralmát autója felett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való