KERESÉS search-close

félelmek

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "félelmek"

A celebanyukák is rettegnek néha?

Minden terhesség más, ahogyan minden anyuka is, mégis a legtöbb szülőben megfogalmazódtak ugyanazok a félelmek. Eleget és elégszer eszik a gyerekem? Jól pelenkázom, és vajon baj, hogy túl sokat cumizik? Elég türelmes vagyok vele, és miért jár már a szomszéd kislánya, ha az enyém még nem? Ismert anyukákkal beszélgettünk pont egy évvel ezelőtt a mami-páráról, és arról, hogy ez meddig egészséges.

Tóth Andi legyőzte félelmét!

Tóth Andi szembenézett legnagyobb félelmével! Bár a Celeb vagyok, ments ki innen forgatása alatt már sok félelmét legyőzte, ezúttal a tériszonnyal kellett megküzdenie. Ráadásul komfortzónájából kimozdítva síelni vittük, ahol azt is elárulta, hogy kinek a véleménye számít neki leginkább.

 

ValóVilág: mindenki az álmaiért küzdött

Hat éve már, hogy a Fókusz úgy döntött, megnézi, mi is történt pontosan a ValóVilág négy szériájának legmarkánsabb szereplőjével. VV Bécinek még a Villában volt egy álma, amit szeretett volna mindenáron megvalósítani.

Attól tartanak, megbélyegzi őket a civil törvény

Állami feladatot látnak el az állam helyett, mégis megbélyegzi őket a civil törvény - ettől tart a ritka betegségben szenvedők országos szövetsége. A szervezet a Norvég Civil Alap támogatásával hozott létre a betegek számára egy weboldalt, ezért vonatkozna rájuk a törvény, és regisztrálni kellene magukat. A törvényjavaslat szerdán kezdődött parlamenti vitájában a fideszes Gulyás Gergely azt mondta: szó sincs megbélyegzésről. Széll Bernadett az LMP frakcióvezetője szerint nem a civileket, hanem a külföldről irányított kormánypárti politikusokat kellene megbélyegezni.

HA EDDIG FÉLT AZ ÚJRAÉLESZTÉSTŐL: Így kell csinálni

A Semmelweis Egyetem közreműködésével az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumban újraélesztést tanítanak a diákoknak. Hogy a szakszerűen végzett újraélesztés sokszorosára növelheti a túlélés esélyét, ezért kulcskérdés, hogy minél több fiatal elsajátítsa a megfelelő technikát, tudást. Hirtelen szívhalál esetén az első 5 perc kritikusnak számít, a túlélési esélyt minimum a négyszeresére, de akár a tízszeresére is növelheti, ha azonnal elkezdik a szakszerű újraélesztést.

Immár öt éves a Harcosok Klubja! – Boldog születésnapot!

Ez a klub valóban különleges lehetőséget nyújt a tüdődaganatban szenvedő betegeknek, hiszen itt mindenki felteheti kezelőorvosának vagy a többi betegnek személyes kérdéseit, és elmondhatja félelmeit. De a legfontosabb üzenetet nem győzik kihangsúlyozni a szervezők, vagyis azt, hogy sose adjuk fel a reményt!

Dávid magát érzi a legesélyesebbnek!

Dávid és Krisztián elmerültek az esélylatolgatásban, hogy vajon Zsolti kit hívhat majd ki. Közben Zsolti is ezen pörgött, hiszen erről álmodott, és nem volt túl jó élmény.

„Zsolti ki fogja nyírni Miklóst, az tuti!”

Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere úgy döntött, megkérdezi az utca emberét arról, mit gondolnak, vajon mi várható a Mátyás király téren a folytatásban. Az tény, hogy a nyári szünet előtt igen izgalmas történésekkel ért véget a sorozat. Szerencsére nem minden jóslat jött be!

Fókusz 2016-07-08


szerző:
2016.07.08. 18:55
Pólóra nyomták a sztárok félelmeit

15 zenekar mesélte el, mitől fél a legjobban, ezt egy képzőművész megrajzolta, majd pólóra került. A pólókkal pedig a Bátor Tábort lehet támogatni. A beteg gyerekeknek pedig erőt ad, ha tudják, hogy a hírességeknek is mekkora félelmeket kellett leküzdeniük.

"Döntsd el, hogy mit akarsz!"


szerző:
2015.07.13. 23:00

Ada félve ugyan, de elmondta Máténak a dilemmáit, amit a köztük lévő távolság gerjesztett benne. Későb belátta, hogy valószínűleg nem a legjobbkor tálalta ezt a fiúnak, ráadásul Máté mindezt úgy értelmezte, hogy Ada offolta őt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Minden ötödik magyar fél a romáktól

Az ELTE Társadalomtudományi Kara reprezentatív kutatást végzett az emberek félelmeivel kapcsolatban.

Reggeli 10-05-18


szerző:
2010.05.18. 08:33
Reggeli 10-05-18

Három fiatal, gyönyörű nő, Völgyesi Gabi, Polgár Kriszta és Zimány Linda félelmeiről mesélt, az új Királynő, Dobó Ágnes pedig bemutatta szerelmét nekünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való