KERESÉS search-close

félénk

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "félénk"

Már ugrándozik a kis impala

Impala bébi született szombaton a veszprémi állatkertben. A kicsi és anyja is teljesen egészséges, az impala borjú születése után néhány órával lábra állt, azóta pedig lelkesen ugrándozik társai között. Egyelőre anyatejen él, de már a szalmát is kóstolgatja. Az impala az afrikai szavannák leggyakoribb antilopféléje, társas lény, de félénk is.

Hogyan kommunikáljunk sikeresen? Íme!

Három évvel ezelőtt a Fókusz felvetette azt a szituációt, mely sokszor ismerős lehetett a számunkra: A nő idegesen hazajön a munkából és rázúdítja férjére az aznapi sérelmeket. A férfi meghallgatja, majd megoldásokat javasol, amitől a felesége még idegesebb lesz. Ugye milyen ismerős élethelyzet?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való