KERESÉS search-close

fáraó

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fáraó"

Halála után 3200 évvel útlevelet kapott Ramszesz

A fáraó egy nem várt problémával találkozott, ugyanis maradványait egy franciaországi múzeumba akarták szállítani restaurálásra, a nemzetközi törvények viszont csak útlevéllel engedélyezik emberi maradványok szállítását.

Ada egy igazi fáraóval fotózkodott

A csinos műsorvezető láthatóan egyedül is feltalálja magát, bár egy fesztiválon azért mindig belebotlik az ember vicces figurákba...

Egyre közelebb a rejtély megoldása

Egyre közelebb van az egyiptológia egyik legnagyobb rejtélyének megoldása. Befejeződött az átfogó műszeres vizsgálata annak két titkos kamrának, amelyek Tutanhamon fáraó sírjából nyílnak. A világ szakembereinek egyelőre csak feltételezéseik vannak, még megvitatják az eredményeket. Még nem tudni, hogy mikor nyithatják meg az eddig titkos kamrákat.
 

Vastag Csaba uralta a színházat is

Vastag Csaba tulajdonképpen nem okozott meglepetést: mindenki számított rá, hogy uralkodása első napjától imádni fogják a vezért – de hogy előadását felállva tapsolják végig, talán még a nagy Fáraó sem volt felkészülve.

Reflektor 11-09-30


szerző:
2011.10.01. 00:25
Reflektor 11-09-30

Reflektor: Vastag Csaba tulajdonképpen nem okozott meglepetést: mindenki számított rá, hogy uralkodása első napjától imádni fogják a vezért – de hogy előadását felállva tapsolják végig, talán még a nagy Fáraó sem volt felkészülve. Cipőnek és Pataki Attilának is át kellett gondolnia, min változtasson ahhoz, hogy az elért sikereket még nagyon sokáig élvezni tudja.

Fókusz 11-09-29


szerző:
2011.09.29. 20:20
Fókusz 11-09-29

Fókusz: Fájdalmas múlt - 16 évesen szült, és örökbe adta kislányát. A Villa fura lányának, Annamáriának életéről nővére mesélt. Bízik a fiában - Megszólal Damu Roland édesapja. Elárulja, hogy szerinte mi állhat a meghurcoltatás mögött. Sokkot kapott – Utolértük Rómában Seherezádé Claudióját, aki szerint barátnője túl messzire ment, amikor Gergővel enyelgett.

Fókusz 11-09-21


szerző:
2011.09.21. 20:20
Fókusz 11-09-21

Fókusz: Krokodilkönnyek és örömmámor- amit az élő beszavazó show-ban nem láthattak. Megmutatjuk, hogy a vesztes plázacicák hogyan vették tudomásul az eredményt, és mekkora ribilliót okozott a bikinis szexbomba érkezése a villában. De a Való Világ 4 legnépszerűbb lakói is itt lesznek, hiszen Olivérék ismét beköltöznek a nappalinkba. Erkölcstelen ajánlat! Kolléganőnk diáklánynak adta ki magát és rejtett kamerával jelentkezett arra a hirdetésre, amelyben ingyen albérletet ajánlottak kedvességért cserébe.

Egyiptomi uralkodó bőrébe bújt Vastag Csaba

Az X-Faktor győztesének már megint ott van a tekintetében az erő, amit a döntő felé egyre többször láttunk. Csaba legújabb szerepe miatt jött újra versenylázba. Próbáról próbára jár, és amikor már mindenki alszik, akkor stúdióba vonul, alkot és újratervez.

Saját koncertjén is fáraóvá vált Gönczi Gábor

Közel 120 zenész állt a színpadon a Smile jubileumi koncertjén, ami nemcsak Gönczi Gábornak volt különleges.

Kirándulás Ramszesz fáraó kincseihez

Egy elképzelt egyiptomi ásatást mutat be egy interaktív tárlat Magyarországon.

Gönczi Gábor minden trükköt bevetett

A műsorvezető Fáraóként debutált a Madách Színházban, a fellépés előtt nehezen tudta enyhíteni feszültségét.

Gönczi Gábor Fáraó lett


szerző:
2010.06.03. 08:55
Gönczi Gábor Fáraó lett

A műsorvezető egy ideig a Madách Színház csapatát erősíti.

Reggeli 10-06-02


szerző:
2010.06.02. 08:03
Reggeli 10-06-02

Gönczi Gábor a világot jelentő deszkákra lép. Vendégünk volt a női lelkek avatott szakértője, Csernus Imre pszichiáter is, akit a szerelemről kérdeztünk.

Reggeli 10-04-09


szerző:
2010.04.09. 08:55
Megtalálták III. Amenhotep szoborfejét

A fáraó a múlt héten nyilvánosságra hozott DNS-tesztek alapján Tutankhamon nagyapja volt.

A Nagy Piramis építőinek sírjaira bukkantak

Olyan sírokat tártak fel régészek, amelyekben Kheopsz fáraó piramisát építő munkások nyugszanak.

Tatarozzák Tutankhamon sírját


szerző:
2009.11.10. 14:42
Tatarozzák Tutankhamon sírját

A 3 ezer éves síremlék falfestményeinek állapota folyamatosan romlik, ezért most felújítják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való