KERESÉS search-close

extra videó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "extra videó"

SZABÓ ZSÓFI: Az állandó önismeret életünk végéig tart

Toplista műsorvezetője, Szabó Zsófi büszke korántsem átlagos gyermekkorára. Szabadidejében több különórára is járt. Zongorázott, úszott, balettozott, karatézott… Ma, felnőtt fejjel csak azt bánja, hogy végül semmit sem űzött profi szinten.

TOROCZKAI LÁSZLÓ: „Brüsszel kezd úgy viselkedni, mint Moszkva a kommunizmus idején”

Toroczkai László szerint az uniós választásokon ők azoknak kínálnak alternatívát, akik nem akarnak a két nagy politikai erőre szavazni. A Mi Hazánk Mozgalom elképzelései szerint az uniós forrásokra a hazai cégek közvetlenül pályázhatnának. Közös európai minimálbért, és egységes sávos bérrendszert vezetnének be egész Európában. A párt elnöke szerint így lehetne kiegyenlíteni a kelet-nyugat közötti különbséget.
Az RTL a választási kampányban interjút kért az összes nagyobb párt európai parlamenti listavezetőjétől.

KÖNYVTOLVAJOK: Egy speciálisan bélelt táskában hozták ki az üzletből a könyveket

Egy óra alatt több mint 70 könyvet lopott el három testvér egy budapesti könyvesboltból. A két nő összekészítette a kiszemelt könyveket, majd bátyjuk egy speciálisan bélelt táskába tette azokat, így nem jelzett az üzlet riasztója.

DOBREV KLÁRA: „Meg kell mutatunk, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral”

Az ellenzéki párt azzal kampányol, hogy európai minimálbérre, minimálnyugdíjra és családi pótlékra volna szükség. Dobrev Klára az RTL Híradónak azt mondta, a legnagyobb és leggazdagabb multicégek megadóztatása drasztikusan megnövelné az Európai Unió költségvetését, ez lehetne a megemelt juttatások fedezete. Szerinte olyan minimálbérre volna szükség, amire eléri az átlagbér 60-70 százalékát.
Az RTL a választási kampányban interjút kért az összes nagyobb párt európai parlamenti listavezetőjétől.

Mászás közben vették őrizetbe


szerző:
2019.05.21. 17:03
Mászás közben vették őrizetbe

Kiürítették és lezárták a párizsi Eiffel tornyot, miután valaki megpróbált felmászni rá hétfőn.

ERSZÉNYES: Bennett-kenguru bébik a győri állatkertben

A győri állatkert kenguru bébije körülbelül 3 hónapos, a korát azonban csak saccolni lehet. Eddig még nem mászott ki teljesen anyja erszényéből, erre valószínűleg még heteket kell várni. Fél éves korára végleg elhagyhatja az erszényt.

RISZTOV ÉVA: 4 perc 06 másodperc alatt leúszom egy 400 gyorsot, de azért egy kiló kenyeret nem adnak

Risztov Éva 2005-ben jelentette be először visszavonulását. Nehéz helyzetben volt, hiszen az úszáson kívül semmihez sem értett, segítséget pedig, családján kívül senkitől sem kapott. 2009-ben sokkal tudatosabb tért vissza az élsporthoz. És miután megnyerte számát a londoni olimpián, végleg visszavonult. Azóta pedig sport tanácsadóként dolgozik.

SEBŐK VILMOS: Nehéz volt feldolgozni, mikor már nem a topcsapatok versengtek értem

Sebők Vilmos, 52 szeres magyar válogatott, olimpikon, hátvéd. Korábban az újpest üdvöskéje volt, de játszott Angliában és a német bajnokságban is. Közel 30 évig kizárólag a labdarúgásról szólt az élete. Saját bevallása szerint, a befejezést követő első és második hónap volt nehéz.

Vigyázat! A hét legjobb pillanatai téged is padlóra küldenek!

Hogy miért írjuk ezt! Mert bizony így van, a "Mi a vágyad, more?" legemlékezetesebb jeleneteit hoztuk el nektek, és igen ütősre sikerültek! Ha nem hiszed, nézd meg!

Láttad már? Mutatjuk a hét legjobb pillanatait!

Berényi Claudia ismét be akarna szállni a családi bizniszbe? Timi és Nóra kénytelenek a szexről beszélgetni? Adél szíve megdobban Gergő iránt? Gergő újra elveszítheti az álmait? Berényi Miklós terve beválik? Ha valamelyik kérdésre nem tudod a választ, nézd vissza a sorozat legjobb pillanatait!
 

EMLÉKEM VAGY: Videóklipet kaptak a ballagó diákok a tanáraiktól

Profi videoklipet készítettek a miskolci Herman Ottó Gimnázium tanárai, így búcsúztak el a végzős diákoktól. Az osztályfőnökök az Emlékem vagy című Dés László és Bereményi Géza dalt énekelték el, amiből egy több mint ötperces videoklip is készült. Az iskola korábban többször is bizonyította kreativitását. Tavaly év végén az összes diák együtt énekelte a ’80-as évek egyik ismert slágerét.

Ez történt a héten Barátok köztben: elhoztuk a legjobb pillanatokat!

Milyen veszély fenyegeti a Berényi cég nagy projektjét? Ki segít Lucának? Ki az a váratlan vendég, akinek Miklós nagyon nem fog örülni? Zsolt milyen drasztikus lépésre szánja rá magát Ilona ellen? Miért kerül veszélybe Oszkár élete? Mutatjuk!
 

Vigyázat! Győző heti legjobb pillanatai kiégetnek!

Egy újabb hét telt el úgy, hogy a "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője mindent megtett azért, hogy az emberek vágyait teljesítse, még akkor is ha szorult, vagy nehéz helyzetben találta magát. Elhoztuk a hét legjobb pillanatait!

GYÖNGYÖSI MÁRTON: Orbán Viktor egy bérrabszolgaságon alapuló féldiktatúrát épít

Nem szabad hagyni, hogy Orbán Viktor kivezesse Magyarországot az Európai Unióból - ezt mondja a Jobbik Európai Parlamenti listavezetője. Gyöngyösi Márton szerint a Fidesz az Állami Számvevőszék segítségével akarja tönkretenni a pártot. Ennek ellenére bízik abban, hogy a négy mandátumot szereznek a választáson.
Az RTL minden nagyobb párt listavezetőjétől interjút kért a választások előtt.

Gyermekeink szmogfelhőben? Tiszta levegőt!

A Greenpeace márciusban 17 fővárosi iskolánál rakott ki a légszennyezés mérésére alkalmas eszközt, ezekkel 2 héten át vizsgálták a levegő nitrogén-dioxid tartalmát. Arra voltak kíváncsiak, mennyi károsanyagot lélegeznek be a gyerekek. Az értékekből éves átlagot becsültek. Eszerint 8 intézménynél túllépte az éves egészségügyi határértéket a nitrogén-dioxid mennyisége. De, mit lehet tenni ellene? A Greenpeace szakértője elmondja.

Barátok közt: mutatjuk a hét legjobb pillanatait!

Ne várj tovább, és lesd meg a Mátyás király tér legizgalmasabb, azaz a legjobb jeleneteit! Mutatjuk!

Győző ezen a héten sem kímélt minket - itt vannak a legjobb pillanatok!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője a hét elején taxisnak állt, hogy így teljesíthesse az utasok kívánságait. Később a Margitszigeten próbált szerencsét, és legvégül egy edzőteremben kutakodott az emberek vágyai után. De, hogy mi sült ki ebből? Nézzétek csak!

VÁGÓ GÁBOR:

Az Európai Parlament mandátumbecslése szerint az LMP nem szerez majd képviselői helyet a választáson. Vágó Gábor nem hisz ennek a felmérésnek, szerinte ugyanis a magyarországi számokat egy olyan intézet szolgáltatja, amely méréseit egy másik ellenzéki párt rendelte meg.
Az RTL minden nagyobb párt listavezetőjétől interjút kért a választások előtt.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

CSEH KATALIN: Ne kisvasútra, hanem kórházakra költsék az uniós pénzeket

A Momentum EP-listavezetője, Cseh Katalin az RTL Híradónak adott interjújában azt mondta: Magyarország 15 éve lehetőséget kapott arra, hogy a fejlődő európai államok közösségébe léphessen be, és szerinte ezt a lehetőséget az ország eltékozolta.
Az RTL minden nagyobb párt listavezetőjétől interjút kért a választások előtt.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

PÉTER SZABÓ SZILVIA: „Madonna miatt általában lezárták az áruházat”

Akadnak olyan hírességek is, akik karrierjük csúcsán vágytak egy kis levegőváltozásra. Péter Szabó Szilvia kétszer is elhagyta az országot, hogy tisztalappal indíthasson. 2009-ben Ausztráliába, 2012-ben pedig Angliába költözött. Elmesélte milyen munkákat vállalt és mit tanult belőlük.

JÁNOSIK GERGŐ: Ha játszunk, elfelejtjük a valóságot

A több mint 200 ezer követővel rendelkező, miskolci Jánosik Gergőt kérték fel, hogy készítsen videót olyan - főleg bűnmegelőzéssel és pályaválasztással kapcsolatos - témákról, amelyekkel a rendőrség a tizenéveseknek szeretne üzenni.

ROSSZ VERSEK: a werkfilm


szerző:
2019.04.29. 15:10
ROSSZ VERSEK: a werkfilm

21 nagyjátékfilm és 3 egész estés animációs film szállt versenybe a Magyar Filmdíjakért idén. Minden filmet tavaly mutattak be a mozik, vagy szerepeltek nemzetközi fesztiválokon. Reisz Gábor filmje lett a legjobb játékfilm, de megkapta a legjobb vágásnak, a legjobb forgatókönyvnek, a legjobb rendezőnek és a legjobb női mellékszereplőnek járó elismerést is. Most megnézheti, hogyan készült.
A Híradó riportját a díjátadóról itt nézheti meg.

Pesák Ádám: „Én nem vagyok egy csajozós!”

A Barátok közt színésze elárulta nekünk, miért szereti Harmath Gergő karakterét, illetve kiderült, hogy mi a legnagyobb különbség közöttük, sőt, némi magánéleti dologra is fény derült.

Ha hétvége, akkor MORE! Nézd vissza Győző legjobb pillanatait!

Ne maradja le Győző legviccesebb, legőrültebb pillanatairól: most elhoztuk a hét legjobb jeleneteit! Ha pedig a teljes adásokat szeretnéd visszanézni, itt megteheted!

SPORTKOCSI: Nem adta el senki az autóját, mégis egy autószalonban áll

12 év után tavaly egy autószalonban látta viszont elveszettnek hitt autóját Baross Sándor. A Kanadában élő magyar férfi azt mondta, a sportautót ő vette Amerikában. A reptérről - állítása szerint - egy autószervizbe vitte, onnan tűnt el az autó. Elmesélte, hogy a szalonban, saját gyári kulcsaival ki tudta nyitni az autót.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

UHUK: pár naposan készült róluk felvétel

Egymáshoz bújva, egyikük a hátán, másikuk a hasán piheg a földön. Pár napos korukban készítették a felvételt a két uhuról a veszprémi állatkert dolgozói. Az uhuk, vagyis a nagy fülesbaglyok fokozottan védett madarak. A természetben alig néhány tucat pár él csak Magyarországon.

HAMIS GYÓGYSZEREK? Elmondjuk, mire figyeljen vásárláskor!

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület adatai szerint világszerte minden tizedik gyógyszer hamis. A szervezet szakértője szerint ma már mindenféle gyógyszert meg lehet venni az interneten. Van azonban néhány jel, amire ha figyelünk, elkerülhetjük a hamis gyógyszereket.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Figyelem! Győző egy újabb titkot árult el nekünk!

A "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője újabb tanáccsal szeretné meglepni a kedves online nézőket: "Mit ne csinálj, more!" egy cirkuszban! Emlékeztek még Győző izgalmas cirkuszi produkciójára, az elefánt hátára, a félelmetes zsiráfra, vagy a furcsa bohócra?

Győző most összeszedte nekünk a legjobb pillanatokat, és a leghasznosabb tapasztalatokat! Mutatjuk!

Ha pedig szeretnéd újra megnézni a cirkuszos teljes adást, vagy a "Mi a vágyad, more?" eddigi részeit, azt pedig itt teheted meg!

RUBINT RELLA: „Soma mindennél jobban szeret, és a tenyerén hord”

Focista vőlegényével költözött Dél-Koreába Rubint Rella, aki azt mondja nem volt kérdés, hogy követi párját bárhová is igazol a világban. Ő nem törődik azzal, hogy ki mit mond róluk, egyelőre nem igazgatja, hogy mindenkinek megvan a véleménye a futballisták csinos szerelmeiről.
A Fókusz riportját itt nézheted meg.

140-NEL A BELVÁROSBAN: Élőben közvetítette a Facebook-on

Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott és csaknem 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A manőverezést ráadásul élőben közvetítette a Facebook-on, a kezében tartott telefonjával. Mi az arcát kitakarva és hangját torzítva megmutatjuk a teljes felvételt.

VATTA: fehér láma született Kecskeméten

Fehér láma született Kecskeméten, négy napja. A csikóról először nem tudták, hogy milyen nemű. Ha csődör lett volna, akkor a Jeti nevet kapja, de mivel kanca lett, így színe után Vattának nevezték el. Nem albínó, a fehér szín természetes a lámák között.
Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg.

A Hamupipőkével lép fel a balett társulat

A társulat a Hamupipőkével lép fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmából hétfőn este az Erkel Színházban.

LOTTÓNYEREMÉNY: Mindenkinek van ötlete, hogyan költse el

29 hét után valakinek telitalálata lett szombaton az ötös lottón. Ezzel pedig 4 milliárd 194 millió forint tulajdonosa lett. Káplár Mátyás, szakember szerint ekkrora nyeremény akár negatív hatással is lehet a személyiségre és a baráti, rokoni kapcsolatokra is.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

SRÍ LANKA: Robbantássorozatot hajtottak végre Srí Lankán

A robbanások az ország fővárosában, Colombóban, Negombóban, Kochchikadéban, és a sziget keleti részén fekvő Batticaloában történtek. Ez volt az elmúlt húsz év legsúlyosabb merényletsorozata Srí Lankán.

EXTRA VIDEÓ: Mit ne csinálj húsvétkor, more?!

Gáspár Győző úgy döntött, az online nézőinek is szeretne segíteni, így elindította a „Mit ne csinálj, more!” rovatot. Az első adásban pedig azt boncolgatja Győző, hogy mi az, amit ne csináljunk semmiképpen sem húsvétkor. Bizony, bizony! Ha szeretnéd elkerülni az ünneppel járó kellemetlenségeket, akkor nézd meg  a videót, és szívleld meg a műsorvezető tanácsát, aranyat ér, ezt garantáljuk!

 

JÁTÉKOK A RENDELŐ POLCAIN: 24 óra alatt megteltek a János Kórház raktárai

A gyermeksebész szerdán posztolt arról, hogy elfogytak a játékok a rendelő polcáról. A kis betegek évek óta játékokat kapnak a vizsgálat végén, amikhez adományként jut a kórház. Ebben kérték újból a szülők segítségét. Alig 24 óra alatt megteltek a János Kórház raktárai, több tízezer játékot kaptak Magyarországról és külföldről. Az orvos azt mondja, a jutalom a gyógyulás folyamatának fontos része.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

MAGÁRA HAGYOTT CSECSEMŐ: Patakparton találta meg a férfi

A csecsemőt megszülő nő apja az RTL Híradónak azt mondta: már hetekkel ezelőtt feltűnt neki, hogy lánya terhes lehet, de ő ezt letagadta. A történtek ellenére kiáll mellette. A kisbabát megtaláló Sándor Gyula is megszólalt stábunknak. Megmutatta hol találta meg a csecsemőt.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

DALLOS BOGI: A magánéletben is őszinte vagyok, a műsorban is az leszek

Dallos Bogival bővült a 2019-es X-Faktor mentorcsapata. Tehetségére egykori énektanára figyelt fel, aztán első menedzserével kezdett együtt dolgozni. Akkor még csupán 13 éves volt. Most elmesélte nekünk, mit vár a legjobban új feladatában és mire számíthatnak tőle mentortársai.
Az énekesnővel készült Fókusz riportot itt nézheted meg.

SÚLYOS KÁROK: a Notre-Dame belsejében

A tetőszerkezet kétharmada megsemmisült, és az épület belsejében is súlyos károk keletkeztek. A felbecsülhetetlen értékű műkincsek nagy részét viszont még időben sikerült kimenekíteni.

Kigyulladt a párizsi Notre-Dame katedrális

Az épület éjjel hatalmas lángokkal éget hétfőn este, a tetején lévő úgynevezett huszártorony pillanatok alatt leomlott. Sokáig az is kérdéses volt, hogy meg lehet-e menteni az épületet. A tűz terjedését végül éjfélre sikerült megállítani.

Lemaradtál a hét legjobb jeleneteiről? Akkor kattints ide!

Mit tervelt ki Timi és Oszi? Mi történt Laci anyukájával? Timi mire kérte Miklóst? Milyen helyzetben találta magát Gergő és Adél? Miért furcsállja Natasa Ilonát? Ha valamelyik kérdésre nem tudod a választ, akkor nézd vissza a hét legjobb pillanatait!

Tudjuk, mi a vágyad, more! Nézd meg a hét legjobb jeleneteit!

Ez a hét sem telhetett úgy el, hogy Győző ne segítsen az embereken: magányos szíveket hozott össze, egy maroknyi csapatnak segített kijutni egy szabadulószobából, és egy izgalmas játékra invitálta a tankolni vágyókat egy benzinkúton. Mindez, hogy sikerült neki? Mutatjuk!

PELLER TESTVÉREK: Elmondják miért sikertelenek a fogyókúrák

A Peller testvérek, a piacon fellelhető összes fogyókúrás módszert kipróbálták. Már gyermekkorukban sem voltak elégedettek megjelenésükkel. Peller Mariann és Anna elmondják, hogyan néz ki náluk az egészsége életmód.

NYÁRI DIA: „Az emberek többsége nem azt látja a tükörben, ami igazából van”

Dia hetente többször igyekszik eljutni az edzőterembe, ahova magával viszi kisfiát is. Zétény nagyon nyitott és barátságos, bármivel eljátszik, amíg anyukája sportol. Dia tuti módszere a fogyásra és az egészséges életmód megtartására a napi ötszöri étkezés és a rendszeres mozgás. Így alkalomadtán még egy kis bűnözés is belefér...

VILÁGHÁBORÚS BOMBÁK: Óriási torlódás volt a fővárosban

Világháborús bombák miatt zárták le ma Budapest egyik legforgalmasabb csomópontját. A lezárást a rakpartok felé lehetett elkerülni. Ott óriási torlódás volt. Még az M1-M7 autópályák bevezető szakaszán is állt a sor. A tűzszerészek a tervezettnél jóval hamarabb végeztek, szerdán délben már autójuk platóján feküdtek a robbanótestek. Az ezekből kiszerelt gyújtószerkezeteket nem lehettt szállítani, az építkezési területen robbantották fel őket. A bombatesteket később semmisítették meg.

Pásztor Virág: „Azért, hogy Timi szerelmes lehessen, rengeteget dolgozom”

A fiatal színésznő elmesélte nekünk, miért kedveli az általa megformált karaktert, de mesélt a sorozatbeli szerelméről is, és arról, miért nincs jelenleg párkapcsolata.

BALESET-MEGELŐZÉS: (szabálytalan) gyalogosok és kerékpárosok figyelem!

A Zala megyei rendőrök azt üzenik a rövidfilmmel, hogy ismerni kell és be is kell tartani a szabályokat, hogy kevesebb baleset történjen. Az egyik rendőrt az Üvegtigrisből is ismert Jászai Mari díjas színész, Besenczi Árpád játssza.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Barátok közt: soha sem késő elkezdeni!

A legendás sorozatban bármi megtörténhet, és ahogy láttuk, meg is történik. Idén tavasszal pedig joggal mondhatjuk, hogy bizony sosem késő elkezdeni! Nézzetek bele, hogy mennyi minden történt és történik még a Mátyás király téren!

GESZTI PÉTER: „Meglepődtünk, amikor skinheadek buliztak a Zúg a Volágára”

Geszti Péter próbálja úgy írni a dalait, hogy azoknak több jelentése legyen. Sokan mondják is neki, hogy még utólag is felfedeznek benne újabb tartalmakat, ami még sokszor neki is újdonság. De még így is akad olyan szituáció, ami képes meglepni.

Győzőből sosem elég - itt vannak a hét leg-leg-leg-pillanatai!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője rengeteg embernek teljesítette már a kívánságát, közben pedig hihetetlen élményekkel gazdagodott. Hogy mi történtek Győzővel a héten, most megnézheted! Ezek voltak a legmorébb pillanatok!

Most akkor melyik: Nsync, Modern Talking, vagy New Kids on the Block?!

Győzőben egyszerűen nem lehet csalódni, ha a zenei ízléséről van szó! Ezt a kimaradt jelenetet is imádtuk!

Nézd meg a Barátok közt legizgalmasabb pillanatait!

Elhoztuk a hét legemlékezetesebb jeleneteit! Nézd meg, mi történt a Mátyás király tér lakóival ezen a héten!

Ott lehettünk egy régi dal, a Romolj meg! próbáján

A koncert, az már a végállomás. Amikor a rajongók a lehető legjobb minőséget kapják, nekik muzsikálnak. De egy próba, az még a zenészekről szól. Az összecsiszolódásról, amikor még az egész úton van, alakul. A zenekarok többsége ezért sem szereti, ha próbán forgatunk. Túlságosan intim. Az Európa Kiadó kivételt tett a XXI. század stábjával, részt vehettünk a próbájukon, ahol felcsendült egy régi dal: Romolj meg!
A XXI. század Menyhárt Jenőről készít portrét.

TŰZ: Hatalmas tűz pusztított Fonyód mellett, a nádasban

Csaknem 50 tűzoltó dolgozott egész éjszaka, hogy megfékezzék a gyorsan terjedő lángokat. A sűrű füstöt az autópályán haladók vették észre tegnap délután, ők hívták a tűzoltókat. A lángokat ma dél körül sikerült megfékezni, a pusztítás hatalmas. Több mint 100 hektáron károsodott a teljes élővilág, egy szakember szerint 4-5 év, mire helyre áll a terület. Videó: Böröczky Bulcsú Drónfotó és Videó

Kimaradt jelenet: Győző latinul is tud?

Hogy is mondta Győző öreg papója? Megtudhatod, ha megnézed az adásból kimaradt vicces pillanatot!

Kimaradt jelenet: micsoda, az állatok külföldiül beszélnek?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen kalandos helyzetbe keveredett Győző a cirkuszi zsiráffal, nézd meg az adásból kimaradt pillanatot!

GYŰRŰSFARKÚ MAKIK: Az élet császárai

Mancsukat széttárva napoznak a gyűrűsfarkú makik a győri állatkert kifutójában. Talán nincs még egy olyan állatfaj, amelyik ennyire tudná élvezni az életet. A videóban megnézheti, hogyan eszegetnek, játszadoznak és sütkéreznek a győri állatkert gyűrűsfarkú lakói.

ETA NÉNI DEKORÁL: nagyjából 500 tojás lóghat a fán

A világítós ház - csak így nevezik a Dabason élő Eta néni udvarát, amit évről-évre több ezer izzóval díszít fel karácsony előtt. Eleinte csak megálltak a ház előtt az autósok a látvány miatt, aztán mivel évről évre egyre többen jöttek, tavaly megnyitotta udvarát, ami valóságos turistalátványossággá vált. Azt mondja, eleinte nem akart nagy felhajtást húsvétra, de addig nyagatták, míg belement, és bevásárolt. Olyan Eta nénisen.
A Híradó riportját, ide kattintva nézheti meg.

PÁL ÉVA: ”Nem fogok elmenni nívótlan előadásra”

66 évesen, 35 év kihagyás után visszatér a színpadra a Neoton egykori vöröshajú szemüveges énekesnője, Pál Éva. A visszatérés rengeteg felkészülést igényel, mindent pontosan meg kell tervezni. A színpadkép, a technikai háttér, a zenészek és a klipek elkészítése hatalmas munka. Nehéz időszakok vannak mögötte, de azt mondja, hogy sosem engedte el álmát, és hiába a több sikertelen próbálkozás, most már biztos időpontjai is vannak a koncertjeinek.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

VÁRÓLISTÁK: Az egészségbiztosító ellenőrzi, hogy a betegek a legkorábbi időpontot kapják meg

A kórházak néhol túl nagy hézagokat terveznek a műtéti időpontok között az egészségbiztosító vezetője szerint. Az április 1-jén életbe lépett rendelet alapján erre mostantól nincs lehetőségük. Mától folyamatos internetkapcsolat lesz a kórházak és az egészségbiztosító között. Az egészségbiztosító főigazgatója arról is beszélt: jövőre azt tervezik, hogy az ellenőrzést kiterjesztik a járóbetegek várólistájára is. Ebbe beletartoznak majd a diagnosztikai vizsgálatok, az ultrahang, a CT és az MR is.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Világbajnokok lettek a magyar rúdtáncosok

Molnár Renáta és Prokl Violetta az angliai Pole Theatre világversenyen nyerte meg a dráma kategóriát. Produkciójukat, amely a Skizofrénia nevet kapta, még a zsűri is megkönnyezte. Saját élményből táplálkoztak, Renáta édesanyja skizofréniában szenved, így van, hogy nem ismeri meg saját lányát sem. Ezt a különleges kapcsolatot dolgozta fel a tatai páros.

Mi a vágyad, more? Most Gáspár Győző elárulja!

Gáspár Győző április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát az RTL+ csatornán! A "Mi a vágyad, more?" című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét. De ez mit is jelent? Azt most Győző maga árulja el!

A celebek is kívántak Gáspár Győzőtől!

Gáspár Győző április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral pörgeti fel a nézők hangulatát az RTL+ csatornán! A "Mi a vágyad, more?" című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét. Most a celebek is elárulták, hogy ők mit kívánnak!

Kardos Eszter elárulta, milyen érzés volt a Rózsa bisztróban szülni!

A sorozat története szerint Illés Vanda a Rózsa bisztórban ad életet kisfiának, mindenki nagy örömére. Megkérdeztük a színsznőt, Mérai Katit és Varga Izát arról, hogyan élték meg a hihetetlenül izgalmas jeleneteket.

Extra videó: bemutatjuk a Barátok közt új szereplőjét!

Volosinovszki György nagy álma volt, hogy egyszer a Barátok közt csapatának tagja lehessen. A fiatal színészt pedig most arról faggattuk, milyen érzés, hogy teljesült a vágya, milyen érzés a Mátyás király téren játszani, hogyan élte meg az első jelenetek forgatását és mit szól az általa alakított karakterhez, Szántó Áronhoz.

Még több more: a kulisszák mögött Gáspár Győző!

Április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától az RTL+ csatornán lesz látható Gáspár Győző vadonatúj műsora, a „Mi a vágyad, more?” Ha kíváncsi vagy arra, hogyan készült az új sorozat előzetese, akkor nézz bele a forgatáson készült videóba! Megéri, hidd el!

LUXUS KEDVENCEK: Vasvári Vivien kutyája csak nyúl, ló és kecske húst eszik

Magyarországon még lehetne fokozni a luxus fogalmát, már ami a kutyusok kényelmét illeti, kérdés, hogy mennyire van erre nekik szükségük. Vasvári Vivien és Smaltig Dalma elmesélték nekünk, hogy ők, hogyan kényeztetik házi kedvenceiket.

M. RICHÁRD: „Két percen múlt az életem”

Újra kellett indítani a szívét. Perceken múlt az élete. Ezt mondta a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti baleset egyik vádlottja. Múlt héten megműtötték a szívét. Azt mondja, a beavatkozás sikerült, de később több komplikáció adódott. Újra fel kellett nyitni a mellkasát, mert majdnem elvérzett. A műtét után nem tudták felébreszteni, később pedig rendkívül szapora lett a pulzusa, amit napokon keresztül nem tudtak kezelni.

CUKISÁGBOMBA: Megmutatjuk a legédesebb zsiráfcsikót

Ma először engedték ki a debreceni állatkert külső kifutójába a zsiráfcsikót. Az óriáskölyök már most akkora, mint a felnőtt emberek, de zsiráf mértékben aprónak számít a maga 175 centijével és 50 kilójával.

Fischer Iván:

Fischer Iván a Müpa-ban ezúttal Monteverdi Orfeóját állítja színpadra, amit karmesterként és rendezőként is jegyez és ő maga rekonstruálta az opera befejezését. 

VIDEÓ: Az utrechti lövöldöző a nyílt utcán sértegeti az őt megszólító riporternőt

A holland rendőrség szerint terrortámadás lehetett a keddi utrechti lövöldözés. Az interneten felbukkant egy nyolc évvel ezelőtti felvétel, amelyen a gyanúsított egy ismert riporternőt sérteget a nyílt utcán az öltözködése miatt. Az ekkor még hosszabb hajat viselő Tanis alpári módon kifogásolta a nő öltözködését. Káromkodások közepette kérdőre vonta, azt hajtogatta, hogy vajon ez lenne a nő szerint demokrácia, majd az iszlám vallásjoggal, a saríával fenyegette meg.

KUKORELLY ENDRE: „A díjakat politikai megfontolás alapján osztják”

Közösségi finanszírozással állítaná vissza a művészeti díjak presztizsét Kukorelly Endre. Az író szerint állami díjak helyett olyan elismerésre lenne szükség, mint a Baumgarten irodalmi díj, amelyet szigorúan szakmai szempontok alapján egy bizottság ítél oda, nem az állam.

SZABÁLYTALANSÁG: Újabb hajmeresztő előzés

Újabb hajmeresztő előzést vett fel az egyik pécsi helyi busz kamerája. És egy budapesti autóstól is kaptunk szabálytalan előzésről felvételt. Záróvonal, piros lámpa és két villamos sem "zavarta" a sofőrt, hogy szabálytalanul előzzön.

TIGRISKÖLYKÖK: A négyesikrek már öt hónaposak

Egy hónapja él együtt az egész család, akkor engedték össze őket apjukkal is. Bár eleinte a hím sokat marakodott a kölykeivel, mostanra rendezett családi életet élnek. Birkóznak és kergetőznek, egymáson tanulnak vadászni a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

GYEREKGYILKOSSÁG GYANÚSÍTOTTJA: Teljes kirekesztettségben élt, nem tudott beilleszkedni

Egy 3 éves gyermek értelmi szintjén áll, de tudatában volt annak, mit cselekszik. Ezt mondta korábbi javítóintézeti felügyelője a 6 éves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfiról. A felügyelő ma nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondta, a most 19 éves férfi nem tudott beilleszkedni a közösségbe és várható volt, hogy szörnyű tragédia történik vele, ha kiengedik.

JÁRATLAN UTAKON: „A legérdekesebb történeteket mindig a bűnözők mesélik”

Bár Mayer Márton 2014 óta folyamatosan járja a világot, a szíve mindig hazahúzza. A 28 éves fiú 15 volt, amikor először útnak indult, két hetet töltött egyedül a németországi Fekete-erdőben. Stoppolni gyerekként kezdett, a HÉV-bérlet árát szerette volna megspórolni. Azóta már sok ezer kilométer és számtalan kaland van a háta mögött, ezekről mesélt nekünk.
A Fókusz riportját itt nézheted meg.

Extra videó: ismerd meg a Barátok közt legújabb szereplőjét!

A híres sorozat legújabb szereplője Epres Adél, Novák Laci unokahúga. A karaktert Papp Barbara kelti életre, akitől megkérdeztük, hogyan érzi magát a stábban, milyen volt az első forgatási napja, és hogyan is jellemezné az általa megformált Adélt.

BÁNTALMAZOTT TINI: „Tenyérrel ütöttek, aztán fojtogatott”

Még most is annyira fél, hogy a biztonsága érdekében azt kérte, ne legyen felismerhető. Azt mesélte, barátnőjével hintázott iskola után, amikor belekötöttek. Támadói az egészet videóra vették. A felkavaró képsorokat szombaton mutattuk be Híradónkban. Azt mondja, azért kötöttek bele a lányok, mert szerintük meg akarta verni őket. Ő azonban ezt tagadja. Végül olyan erővel ütötték-verték, hogy kórházba került. Az arca feldagadt, a lába több helyen is zúzódott.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

REISZ GÁBOR: Emir Kusturica nagyon szerette a Rossz verseket

Reisz Gábor filmje nyerte a Monte-Carlói Filmfesztivál fődíját. A filmes mustra zsűrielnöke a világhírű szerb filmrendező, Emir Kusturica volt: ő bátornak és előremutatónak nevezte a Rossz Verseket. A rendező/színészt telefonon értük utol, az interjú a Rossz versek werkfilmjének részleteit tartalmazza. A film forgalmazója a Cirko Film.

BAKIVIDEÓ: Várkonyi András így szólta el magát!

A forgatás során a színésszekkel többször is megesik, hogy bakiznak, és az ilyen helyzetek bizony mosolyt csalnak a szereplők arcára, de a miénkre is.

KUTYÁJÁT AKARTÁK MEGMÉRGEZNI: Egy hét alatt kétszer is talált mérget a társasház bejáratánál

Kiszely Nóra először egy közösségi oldalon, névtelenül kapott fenyegetéseket. Azt írták, hogy vigyázzon a saját és kutyája testi épségére. Néhány nappal ezután szórta ki valaki a mérget Győr egyik társasházánál. A fiatal nő azt mondja, másfél éve él velük Benő. Szerinte nem agresszív, szófogadó. Gyakran ugat, de emiatt a házban nem szólt még senki. A környéken családi házak is vannak, szinte mindenhol tartanak kutyát.

 

ITTAS VOLT A KAPITÁNY: Egyenesen nekiment a hídnak a 6000 tonnás uszállyal

"Emellett még elférünk" - bizakodhatott az orosz Seagrand teherszállító kapitánya, amikor ráeszmélt, hogy nyílegyenesen a dél-koreai Puszan kikötőjében álló hajók felé tartanak - mire aztán valaki a legénységből beleüvöltött a rádióba, hogy állítsa le a motort, már késő volt. A 7,4 kilométer hosszú Gvangan-híd Dél-Korea második legnagyobb városának egyik fő látványossága - ennek sikerült frontálisan nekihajóznia a 6000 tonnás uszállyal.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

BAKIVIDEÓ: ez még a legjobbakkal is megesik!

A forgatás során a színésszekkel többször is megesik, hogy bakiznak, és az ilyen helyzetek bizony mosolyt csalnak a szereplők arcára, de a miénkre is.

Liu Shaolin Sándor: „Lilivel még nagyon friss a kapcsolatunk”

Liu Shaolin Sándor évekig a brit világbajnok gyorskorcsolyázónővel, Elise Christie-vel járt. Viharos szakításuk után, két hónapja az X-Faktor egykori versenyzőjével, Péterffy Lilivel sodorta össze az élet. Pontosabban az internet. Elmesélte, hogyan jöttek össze.

Liu Shaoang: „Bonyolult kapcsolatban vagyok”

Mára testvérével és a csapattal is sporttörténelmet írtak. És nem csak a legjobb helyezéseket, a legnagyobb hazai elismeréseket is bezsebelték úgy, hogy még alig múltak 20 évesek. Edzésükön, ahová ritkán engednek be kamerát, magánéletről is kérdezhettük a testvérpárt.

GERONAZZO MARIA: „Mindig is a szám volt az egyik ismertetőjegyem”

Maria 2008-ban robbant be a köztudatba kollagénnel túltöltött szájával, és nem csak Magyarországon söpört végig a híre. Ma este a Toplista adásában láthatod, honnan indult el a plasztikai sebészet végeláthatatlan útján.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

KELEMEN ANNA: „Nagyon jól érzem magam a bőrömben”

Saját bevallása szerint azóta függ a sebészkéstől, mióta elkezdték érdekelni a fiúk, és alkotott egy víziót magában arról, hogy hogyan is néz ki egy jó nő. Anna úgy éli az életét, ahogyan kinéz, nem árul zsákbamacskát.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

REJTÉLYES: Újra óriáskeréken az esernyős ember

Az ismeretlen egyenletes tempóban sétált a keskeny acélon a város felett, a világon elsőként sétált menet közben egy óriáskeréken. A lélegzetelállító felvételeket most is Kálló Péter fotós és kollégái készítették. Nem először bukkant fel a rejtélyes alak. Korábban a fővárosban készültek hasonló, hajmeresztő felvételek: az elsőt ide kattintva nézheti meg, a második feltűnést itt, és a rejtély leleplezését pedig itt.

MAGYAR HEGYMÁSZÓ: Percek alatt kiásták a hó alól, mégsem tudták megmenteni

Percek alatt sikerült kiásni a hó alól, mégsem tudták megmenteni az életét a szerencsétlenül járt magyar hegymászónak, akit pénteken sodort el egy lavina a Tátrában. Ezt mondta Híradónknak az egyesület vezetője, ahol a szerencsétlenül járt hegymászó is oktatott. Úgy tudja, hogy volt rajta jeladó, ami éppen azt a célt szolgálja, hogy ilyen esetekben megtalálják a bajbajutottat. Ez meg is történt, a kihűlés miatt ilyenkor kritikusnak számító 15 percen belül. A férfit kihúzták a hó alól. De ekkor már nem lélegzett.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Beszorult a kutya feje egy autókerék felnijébe

Gazdái próbálkoztak szappannal, kenőccsel, vízzel, de képtelenek voltak kihúzni kedvencüket. Az állatorvos is több kísérletet tett. Végül injecióval lenyugtatták a kutyát, majd a tűzoltók egy fémvágóval körbenyírták a nyaka körül a felnit, és óvatosan kiemelték a fejét.

Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula: oltást kaptak a tigriskölykök

Oltást kaptak a fehér bengáli tigriskölykök a győri állatkertben. A négyesikrek: Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula már 4 hónaposak és hősiesen tűrték a beavatkozást. Ez volt a második oltásuk. Mivel már a szabadban is kint lehetnek, a kóbormacskák fertőzésitől óvja őket a vakcina. A kicsiket szüleikkel együtt a kifutóban már bárki megnézheti.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

MŰHIBA? : „Nem pénzt akarunk, hanem, hogy a lelkünk megnyugodjon”

Egy rosszul beültetett orvosi kanül miatt halhatott meg családja szerint egy 64 éves férfi két évvel ezelőtt az Országos Onkológiai Intézetben. A férfit fej-nyaki daganattal kezelték és kemoterápia miatt ültettek egy portot a mellkasába, ami néhány nap után sebes és gennyes lett, majd a trombózist kapott és elhunyt. A férfi 2015-ben lett beteg, tüneteivel egy vidéki kórházba küldték először, ahol az egyik orvos azt mondta, a nyakán lévő duzzanat csupán esztétikai hiba. Az elhunyt fiában sok a kérdés, amire még mindig nem kaptak választ.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

UTOLSÓ SZÓ JOGÁN:

Zsebkendővel a kezében, zokogva hallgatta a szakértők véleményét az anya a Győri Ítélőtáblán délelőtt. A vád szerint a fiatal nő 2016 októberében úgy megrázta 7 hónapos csecsemőjét, hogy a kislány meghalt. Ma az utolsó szó jogán, ahogy korábban is, tagadta, hogy bántotta volna a kicsit. Tavaly júniusban elsőfokon 7 év szabadságvesztésre ítélték a nőt halált okozó testi sértés miatt. A másodfokú bíróság ma ezen nem változtatott.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

VV9 - Éld át újra a 106 nap 106 legjobb pillanatát!

A ValóVilág immár kilencedik alkalommal tért vissza a képernyőre, ahol ezúttal sem volt hiány váratlan fordulatokból, izzasztó párbajokból, örömkönnyekből és önfeledt pillanatokból sem... Íme!

 

VV Hunor: „Nem olyan egyszerű ez a játék”

Talán a legcsalódottabb Hunor lehetett a villalakók közül, Zsuzsu mellett ő állt a legközelebb ahhoz, hogy elvigye a fődíjat. 106 nappal a beköltözés után, vasárnap este dönthettek a nézők a 36 millió forint sorsáról. Az igazi küzdelem Hunor és Zsuzsu között zajlott.
A Fókusz riportjáért kattintson ide.

VV Greg: „Kibírtam kőkemény 106 napot”

A ValóVilág 9. szériájának első lakói 2018. november 4-én költöztek be a Villába. Az évadban összesen 14 játékost ismerhettek meg a nézők, akik közül Zsuzs, Hunor és Greg jutottak el a fináléig.
A Fókusz riportjáért kattintson ide.

VV Zsuzsu: „Megtanultam a Villában felnőttként viselkedni”

A győzelem és a vele járó 36 millió forint Zsuzsué lett, aki a döntő után azt mondta, hogy még nem tudja mire fogja költeni ezt a rengeteg pénzt, de az biztos, hogy nem fogja elherdálni és beosztja majd.
A Fókusz riportjáért kattintson ide.

VV Zsuzsu: ˝Nem fogok megváltozni a pénz miatt!˝

 A ValóVilág első női győztese elárulta, mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Az is kideürült, hogy kivel szeretné tartani a kapcsolatot ezután is, illetve hogy mire számít majd, ha visszanézni a VV9 adásait.

Vajon mit fog találni VV Hunor, ha visszanézi a ValóVilág9 adásait?

A VV9 ezüstérmese azt hitte, hogy ő kapta a legkevesebb szavazatot, amikor először megnézhették a százalékokat. Nézd meg, miket mondott még Hunor első interjújában a Finálé végén!

Ezek voltak VV Greg első szavai kiesése után

A VV9 sellője 106 nap után, bronzéremmel távozott a Villából. Greg többek között azt is elárulta, hogy erre az eredményre egyáltalán nem számított, amikor meglátta a fantomképeket és a százalékokat. Ha szeretnél vele személyesen is találkozni, van egy jó hírünk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való