KERESÉS search-close

ex-villalakó

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ex-villalakó"

Tiv Tivy magánélete


szerző:
2017.01.19. 17:25
Tiv Tivy magánélete

Tatabánya melletti családi házukban találtunk rá a szállóige-gyáros ex-villalakóra Tiv Tivyre, és bizony sok mindent megtudtunk róla. Többek között kiderült, hogy mivel játszik otthon, milyen harcművészetből merítette méltán híressé vált rugótechnikáját, mit dolgozik, van-e olyan dolog, amit komolyan vesz vagy, hogy milyen gyümölcsre vált a teli időszakban, amikor túl drága a málna!

VV Dóri ledobott mindent, amit csak lehetett!

Egy évvel ezelőtt, kiderült, az ex-villalakó rengeteget fogyott és ezt nem is félt megmutatni a Fókusz kameráinak. Így fogta a lány és bedobta a törülközőt, azaz ledobta a textilt. A Villában jó néhány kilót magára szedő erotikus modell a játék vége óta csak azon dolgozott minden erejével, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

Dani még dalra is fakadt Robinért

Az ex-villalakók minden lehetőséget megragadtak, hogy népszerűsítsék a szívükhöz közel álló finalistát. Dani dalban mondta el, hogy miért Robin érdemelné meg a fődíjat.

Régi Villalakóktól hangos a Villa

„Atika érdekes pasika” - mondta Szandika, aki tapasztalt Villalakóként már hétfő este Attila ágyában kötött ki. Négyen a VV 4-ből a Fókusz kamerája előtt készültek fel a bevetésre. Egy hetünk van arra, hogy a Villalakókat kizökkentsék napirendjükből.

Csak csajok 11-05-27


szerző:
2011.05.27. 09:05
Csak csajok 11-05-27

Csak csajok: Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való