KERESÉS search-close

etikus

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "etikus"

Köszöni, hogy sokan támogatják

Megviselte a rendőrségi kihallgatás, ezt mondja az a fiatal, aki felhívta a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ online jegyrendszerének hibáira, majd feljelentették. Csak az RTL Híradónak nyilatkozott. A feljelentés és a kihallgatás miatt óriási a felháborodás, az interneten több ezren tiltakoznak. A fiatalember köszöni a támogatást, azt mondja: ez megerősíti abban, hogy nem sértett törvényt. Nevét továbbra sem hozzuk nyilvánosságra, a telefonos beszélgetést eltorzítottuk.

Igen, igen, igen, igen


szerző:
2016.12.13. 18:31
Igen, igen, igen, igen

Jogszerű, igazságos, méltányos és etikus. Ezt gondolja az I. kerületi polgármester arról, hogy havi nyolcvanezer forintért bérel lakást a budai várban a saját maga által vezetett önkormányzattól. Nagy Gábor Tamás egy LMP-s képviselő kérdéseire válaszolt. Az LMP szerint a válasz cinikus egy olyan kerületben, ahol szociális alapon évek óta nem adnak a rászorulóknak bérlakásokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való