KERESÉS search-close

esőerdő

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "esőerdő"

Amazonasi munkahely


szerző:
2018.01.30. 19:12
Amazonasi munkahely

Egy kisebb amazonasi esőerdőt avattak fel hétfőn délután az amerikai Seattle-ben. A három üveggömbben több mint 40 ezer növényt helyeztek el, amely a világ 50 országából, 5 kontinensről származik. Ez tulajdonképpen a világ legnagyobb online cégének, az Amazonnak a legújabb munkahelye.

Kulisszatitok – Az utolsó nap krónikája!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz Plusz stábja nem bírta megállni, hogy ne lesse meg a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak készülődős napjaikat. Kiderült, ki mit pakolt, hogyan edzette a testét és a lelkét, és miként készítette fel a gyomrát az afrikai nélkülözésre.

Magyar futó nyert az esőerdőben

Magyar futó nyerte meg az idei ultramaratont Borneó szigetén Malajziában. A miskolci Karlowits-Juhász Tamásnak elképesztően nehéz volt a feladata. Nem csak a 100 kilométeres táv miatt, hanem mert 5000 méteres szintkülönbséggel kellett megbirkóznia, 40 fokos hőségben, és 100 százalékos páratartalom mellett. Ráadásul egyszer-egyszer visszafordult, mert azt hitte, eltévedt, így végül 105 kilométert futott. 170 versenyző közül lett a legjobb.

Dél-amerikai esőerdő Nyíregyházán

Halak és krokodilok egyenesen az Amazonasból, madarak és majmok az esőerdő közepéből gondoskodnak a hamisítatlan őserdei hangulatról a Nyíregyházi Állatpark Viktória-házában.

Fókusz Plusz 12-05-26


szerző:
2012.05.26. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-26

Fókusz Plusz: Veszélyes kaland - Rablások, pofonok és pisitilalom. Minden, amit az utazási irodák eltitkolnak a külföldre indulók elől. Erotika a paradicsomban - Magyar művész mutatja be a világ egyik legszebb egzotikus országát a londoni olimpián.

Nyomtathatatlan fájlokkal a fák védelmében

A WWF környezetvédő szervezet létrehozott egy olyan fájlformátumot, amelyet nem lehet kinyomtatni a számítógépről.

Útonállok fosztogattak


szerző:
2009.08.19. 10:57
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való