KERESÉS search-close

esélylatolgatás

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "esélylatolgatás"

 VV9 esélylatolgatás: ki eshet ki a véghajrá előtt?

A Fókusz riportere nemcsak annak járt utána, hogy a VV9 játékosai szerint ki nyerheti meg a valóságshow-t, hanem annak is, hogy mi volt a villában Csoki, Lacika, Reni, Adri és Cintike legnagyobb csalódása, illetve az is kiderül a riportból, hogy hogyan alakult az életük azóta, hogy kiestek a villából!

Kik vannak veszélyben a villalakók szerint?

Hamarosan elérkezik a Kihívás, a játékosok pedig elárulták, kiket tartanak a legnagyobb esélyesnek. Vajon kit hív ki Greg?

Vivi és Krisztián között ismét áll a bál

A közelgő Párbaj előtt a villalakók nem bírták ki esélylatolgatás nélkül, ráadásul Vivi és Krisztián újra egymásnak estek.

Végig viszi-e a tervét Krisztián a Kihíváson?

Egy taktikai Kiválasztáson már túlvagyunk, Csoki magára pakoltatta a jeleket, hogy eltávolítsa Ginut, és neki sikerült is visszatérni. Vajon ez Krisztiánnak is menni fog?

Ajajj! Reni őrjöngéssel fenyegetőzött...

Úgy tűnik, többen is belementek abba a játékba, hogy Csokira teszik a jelüket. Reni csak nemrég szerzett tudomást a dologról, és alig talált szavakat.

 

Esélylatolgatás: ki kire rakja a jelét?

Roli és Hunor a Sufniban, Adri és Reni pedig a nappaliban dugták össze a fejüket. Feltették a nagy kérdést: vajon mi fog történni a közelgő Kiválasztáson?

Taktikázás tetőfokon

A villalakók már nagyon érzik a Kiválasztás közeledtét, és bizony egyhamar összedugták a fejüket, hogy megvitassák az esélyeiket.

 

Kit választ Radics az ellenfelének?

Mivel Radics lett az első kiválasztott, most eljött az idő, hogy megnevezze vetélytársát. Előtte azonban mindenkiről elmondta a véleményét. 

Őt tartja a legnagyobb ellenfelének Dávid!

Vajon Fannival, Alexandrával vagy Tamással mérkőzne meg Dávid a legszívesebben a pénteki Fináléban?

SZENZÁCIÓS NÉGYES: esélylatolgatás Tóth Gabival

A harmincasoknak vasárnap külön-külön kell színpadra állniuk, ugyanis az utolsó körben egymás ellen versenyeznek.  Tóth Gabival fejtegettük, vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Vajon ki jut a döntőbe a Szenzációs Négyesben?

Már csak a húszasok és a harmincasok küzdenek meg egymással a Szenzációs Négyesben. A Fókusz riportere az esélyeket latolgatta a játékosokkal.

Nyerő Páros: A TOP 3 esélyeit latolgatjuk a már kiesett játékosokkal

Megvannak a Nyerő Páros dobogósai - már csak az a kérdés, hogy kinek hogy csillog majd az érem. Az viszont nem kérdés, hogy mindenki a győzelemre pályázik. Solti Ádámnak és Berninek a célegyenesben kellett távoznia. De hogyan élték meg a kiesést?

Ki a legesélyesebb az UEFA Európa Liga megnyerésére?

Az elmúlt években elért eredmények alapján az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) számításai szerint az Atlético Madrid a legesélyesebb a trófea elhódítására. A spanyol csapatot az Arsenal viszonylag szorosan követi a képzeletbeli dobogón, míg óriási meglepetésre a harmadik helyen a Salzburg foglal helyet.

Ők már megjárták a ValóVilágot!

Három évvel ezelőtt a  ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői meséltek a Fókusz kameráinak arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön, és azt is elárulták, szerintük ki az akkori játék legesélyesebb a főnyereményre.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

Esélylatolgatás: Ki lesz majd a Nyerő Páros?

Peller Anna és az ő férje, Mikike kapcsolata a Nyerő Páros többi versenyzője szerint is álomszerű. Hogy ez elég lesz-e a pénteki, végső győzelemhez nem tudni, de az biztos, hogy ők már a döntőben vannak. Csütörtökön dől el, hogy Zsófiékkal, vagy Eszterékkel küzdenek-e a Nyerő Páros címért.

Vajon ki nyeri a ValóVilág első párbaját?

Ki nyeri az első párbajt? VV Zsófival és VV Danival megrendeztük a ValóVilág powered by Big Brother első esélylatolgatását! Vajon kinek kell vasárnap mennie?

Vajon ki nyeri a ValóVilág első párbaját?

Ki nyeri az első párbajt? VV Zsófival és VV Danival megrendeztük a ValóVilág powered by Big Brother első esélylatolgatását! Vajon kinek kell vasárnap mennie?

Szerdán este kiderül, melyik párosnak kell elsőként búcsúznia a játéktól!

Egy pár ma elhagyja a Nyerő Páros villáját. A jelenlegi állás szerint Eszter és Peti, valamint Anna és Mikike állnak a veszélyzónában, ez azonban a mai páros kihívást követően változhat.

FOCI-EB:

George F. Hemingway, a  Budapest Honvéd FC klubtulajdonosa azt mondja, ő optimistábban gondolkozik, mint a legtöbb ember. Szerinte reális esélye van a magyar válogatottnak arra, hogy továbbjusson: tisztességesen helyt fognak állnak és pontokat is szereznek majd.

A Párbaj előtt mindenki az esélyeket latolgatta

Mielőtt elérkezett volna a nagy ütközet, a farmerek elmerültek a jövő lehetőségeiben és azt találgatták, hogy hogyan is alakulhatna a legjobban az életük. Megkezdődött a csapatválasztás!

Edina és Laci szerint Dóri nem érdemelné meg a nyereményt

Ha már ők nem vihetik haza a fődíjat, akkor Dennis vagy Robin legyen az, aki mindent visz – állítja a szerelmespár.

Célegyenesben a ValóVilág finalistái!

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, és arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. 

Gyúrós Józsival és VV Danival esélyt latolgattunk

Már csak pár hét és bezárja kapuit a ValóVilág7 Villája. VV Danival és Gyúrós Józsival azt találgattuk, hogy vajon ki lesz az a három lakó, akik egészen a fináléig menetelnek, de a vasárnapi Kiválasztás esélyeseiről is beszélgettünk.

Kit visz magával a Párbajra VV Zsuzsa?

Ma este tartják a ValóVilág7 negyedik Kihívását, ahol Zsuzsának kell párbajellenfelet választania. Hogy vajon mi alapján hozhatja majd meg a döntését és kik lehetnek a veszélyzónában, arra VV Ádámmal és VV Renivel próbáltunk rájönni.

Tervek, esélyek és drámai pillanatok!

Ilyés Jenifer, Jakab-Péter Izabella, Borbély Richárd és Szabó Richárd esélyt latolgattak, és mindenki felfedte, hogy kinek is örülnének a legjobban. A Finálé mellett a múltbéli tapasztalatok és a jövő is szóba került.

Fókusz 13-12-06


szerző:
2013.12.06. 19:55
Fókusz 13-12-06

Fókusz: Elindul a nagy tippverseny: ki nyerheti meg az X-Faktort? Mit mond Ördög Nóra vagy a Hooligans? Életveszélyes mutatványokat hajtanak végre, mások épségét is veszélyeztetik. Miért csinálják? Bűnös a fiam! - A pécsi ámokfutó édesanyja nem mentegeti a fiát, csak annyit tud, hogy beteg, de ezt nem vették figyelembe.

Hogyan alakul a Barátok közt hőseinek a sorsa?

A sorozat nyár eleji, évadzáró epizódja bővelkedett a váratlan fordulatokban. Hogy a történet hogyan folytatódik, az hamarosan kiderül, mi addig is a hősöket alakító színészekkel latolgattuk az esélyeket.

Reflektor 13-08-05


szerző:
2013.08.06. 01:05
Reflektor 13-08-05

Reflektor: Esélylatolgatás a Barátok közt sztárjaival. Szepesi Niki menyasszony lett.

Fókusz 13-07-02


szerző:
2013.07.02. 20:55
Fókusz 13-07-02

Fókusz: Az életét áldozta - Először áll kamera elé a hegymászó Kiss Péter édesapja. Szívbemarkoló felvételek és az édesanya búcsúlevele elhunyt fiának. Diadalmenet - Hogyan élte meg a család az Attraction sikerét? És miért indul a csapat Las Vegas helyett Kazahsztánba? Búcsú a barátoktól? - Ki éli túl a tragikus autóbalesetet? Esélylatolgatás a Barátok közt szereplőivel.

Fókusz 12-05-25


szerző:
2012.05.25. 20:45
Fókusz 12-05-25

Fókusz: Győztes-parádé - Elárulták a Csillag Születik és az X-Faktor sztárjai, hogy kit tartanak a legjobbnak a kiscsillagok közül. Szívtipró - Julio Iglesias exkluzív interjút adott a Fókusznak, a latin macsó még a magyar nézőknek is üzent. Újabb sztárbaba - Robbie Williams bejelentette, gyermeke lesz, ráadásul, bár fiút várt, lányos apuka lesz.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-29

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Egy újabb eseménydús napot tudhatnak a hátuk mögött a Villalakók, Kinga pedig nyugodtan hajthatja álomra a fejét, mert ismét kibékült Attilával és Csabával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-31

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Kiválasztás után elindult a találgatás, hogy kinek kell a leginkább tartania a szerdai Kihívástól, a villalakók többsége Shadit tartja a legesélyesebbnek.

Fókusz 11-05-06


szerző:
2011.05.06. 20:45
Fókusz 11-05-06

Fókusz: A lét a tét! - Dönteni kell, hogy ki legyen a győztes, esélylatolgatás Éva, Alekosz és Jerzy barátaival. Mindenki izgul - A Fókusz Düsseldorfból jelentkezik, ahol Wolf Kati főpróbájára is bepillanthattunk. Királyi vendégek - Kálnoky gróf és felesége testközelből nézhette Vilmosék esküvőjét. A királynővel is találkoztak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való