KERESÉS search-close

esély

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "esély"

Jérémy kapott egy utolsó esélyt!

Bár Jérémy utolsó lett az első egyéni játékban, lehetőséget kapott, hogy versenyben maradjon. Hamarosan megküzd a Gagamba legrosszabbul teljesítő játékosával: ha győz, ő is hőssé válik, ha veszít, a Holtak Szigetére kerül.

Külföldön tanuló magyar diákok meséltek élményeikről!

Olyan magyar diákok küldtek videókat, amelyekben élményeikről meséltek, akik jelenleg is külföldön vannak, ugyanis a világ különböző pontjain tanulnak, dolgoznak.

Megvannak az ellenzék jelöltjei?

Ha jól érti az ember az ellenzéket, akkor az egyéni választókerületekben dőlhet el a választás: de, hogy ez egyáltalán valamennyire szoros legyen, egyetlen esélyesnek tartott ellenzéki jelöltnek kellene versenyeznie a Fidesz-KDNP jelöltjével. Ehhez minden nagyobb pártnak meg kell győznie egyik-másik jelöltjét, hogy lépjen vissza, köszönjük a munkáját, sőt, segítsen meggyőzni a választókat, hogy másik párt jelöltjére szavazzanak. 

Hátrányban vannak a vidékiek a továbbtanulásban?

Többnyire hatalmas anyagi előnnyel indulnak a budapesti egyetemisták azokkal szemben, akik vidékről érkeznek a fővárosba tanulni. Körülbelül mennyiből tud megélni Budapesten egy egyetemista? Illetve az egyetemek mennyiben tudják segíteni a megélhetésüket?

Esélylatolgatás: lesz újabb magyar Oscar?

Újabb magyar filmsiker rázta fel hazánkat, hiszen Enyedi Ildikó alkotását, a Testről és lélekrőlt jelölték a világ egyik legnagyobb díjára. Réz András, filmesztéta elárulta személyes véleményét, és azt is, hogy mennyi esélye van Magyarországnak az aranyszobrocskára.

Piros eljátszotta a maradék esélyét?

Richárd nem tudta megakadályozni Piros vallomását. A lány berontott a nappaliba, hogy kiadja magából érzéseit és gondolatait. Az egyetlen ember, aki örült ennek a jelenetnek, az Lili volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Ricsi: „Szeretném, ha te lennél a karácsonyi ajándékom”

Ricsi a tavaly nyáron félbeszakadt csók folytatására készül. Kiszemeltje nem más, mint Sihell Vanessza, akivel a neten ismerkedett meg. Az első találkozás alkalmával egy csók is elcsattant közöttük, de a fiú jóval többet szeretne.

Fél év után szerelem


szerző:
2017.11.29. 18:00
Fél év után szerelem

Edmond egy társkeresőn ismerte meg Beát, akivel személyesen is találkozott, de egy kósza csókon kívül semmi komoly nem történt közöttük. A fiú viszont fél év után döbbent rá arra, hogy mégis érez valamit a lány iránt…

Bécsben segíthetnek Kamillán

Másfél éve harcol a rákkal a négyéves Kamilla, most egy bécsi gyógykezelés mentheti meg az életet. A kislány szervezete tele van áttétekkel. Jelenleg állapota stagnál, de a daganatok bármikor újra nőhetnek. Az egészségbiztosító fizeti a bécsi kezelést, de a kinti lakásbérlésre, és más költségekre már nincs pénzük. És egy használt autóra is szükségük lenne.

 

ESÉLY: Bécsben meggyógyulhat Kamilla

Egy bécsi gyógykezelés mentheti meg az életét annak a kislánynak, aki már másfél éve harcol betegségével. Kamillának a szervezete tele van áttétekkel. A szülők mindent megtesznek gyermekükért, de a kinti lakhatásra már nincs elég pénzük. A kislány családjának elmondása szerint leginkább most egy használt autóra lenne szükségük. Ha Ön is szeretne segíteni Kamillán, azt ezen a bankszámlaszámon teheti meg: 11773360-01773778-00000000. Minden segítség számít!

A sztárok élete sem könnyű: ilyen egy első randi

Életünk szerelmét megtalálni nem egyszerű feladat, és a sztárokat hallgatva, úgy tűnik, ez alól ők sem kivételek. A hazai sztárvilágból többek között Zimány Linda és Tóth Andi mesélt nekünk két évvel ezelőtt az első, néha vicces, olykor kínos randijaikról, és arról, nekik mennyire volt nehéz part találni.

Előző rész (2017. augusztus 04.)

Ágnes sajátos módon akar pénzt szerezni Ludwignak. Vajon Emília ad egy új esélyt Félixnek? Kristóf ledöbben, mikor Sári bejelenti, hogy egy időre ideköltözne. Vajon sikerül Hannának és Ottónak kiszabadítania Juditot?

Következő rész (2017. augusztus 04.)

Ágnes sajátos módon akar pénzt szerezni Ludwignak. Vajon Emília ad egy új esélyt Félixnek? Kristóf ledöbben, mikor Sári bejelenti, hogy egy időre ideköltözne. Vajon sikerül Hannának és Ottónak kiszabadítania Juditot?

Mesi mégis ad egy esélyt Karesznak!

Karesz elkezd reménykedni, hogy mégis lehet esélye Mesinél, amikor SMS-t kap a lánytól. Karesz és Milán kiderítik, hol lakik Mesi, de a lány apja megnehezíti a Mesivel való kapcsolatfelvételt.

Következő rész (2017. augusztus 02.)

Lali elhatározza, hogy házalni fog a potencianövelővel. Karesz reménykedni kezd, hogy Mesi talán mégis ad neki egy esélyt. Tamás kibúvót keres, hogy ne veszekedjenek Paulával, ezért lemondja a közös programot.

Barátok közt: Ez történt a 30. héten

Ágnes mindent megtesz legdrágább kincs védelmében, de könnyen lehet, hogy az adott helyzetben a minden sem biztosan elég. Júlia közreműködik Lászlónál Piros érdekében. Milán és Luca új esélyt kapnak. Ádám rájön Alizék titkára. Gigi szégyenében súlyos döntést hoz. Attila és Péter kérdőre vonják Júliát. Félix visszatér, és ez Natasa kíváncsiságát is felkelti, aki emiatt nem mindennapi dologra szánja el magát. Hanna fontos bejelentést tesz.

Lali a kezdeti kudarc után újabb esélyt kap a rendezőtől

Lalit mindenki leteremti, és nagyon szomorú, amikor Réka is szakít vele a forgatás miatt. Amikor este felhívja Lalit a rendező, aki mégis akar még egy lehetőséget adni Lalinak, a fiú ismét a mennyekben jár.

Előző rész (2017. július 19.)

Grétinek továbbra is az az érzése, hogy Dani titkol előle valamit. Lali nagyon izgatott, mivel ma lesz a pornófilm forgatása. Milán megszakítja barátságát a kétségbeesett Karesszel és bejelenti, hogy elköltözik.

Debrah Dee Diamond meghívja Lalit egy erotikusfilm forgatásra

Mikor Laller mindent elmagyaráz Debrah Dee Diamondnak, az megsajnálja, és kárpótlásul meghívja egy pornófilm forgatásra. Lali nagyon lelkes, és elhatározza, hogy a forgatáson majd nagy felhajtást kap az afrodiziákuma körül, és sok kapcsolatot épít ki.

Milán újra bohócot csinál magából Hajni előtt

Bécy újra elkapja Milánt, és megkéri, hogy szórakoztassa a lányokat, neki túl sok a dolga. Amikor Milán és Győző női ruhában táncol a csajoknak, berobban a hajóra Hajni, hogy még egyszer beszéljen Milánnal.

Harmadszorra nem kap új tüdőt

Nem kaphat újabb tüdőt az a fiatal lány, aki gyógyíthatatlan betegsége miatt már kétszer esett át tüdőtranszplantáción, pedig a családja szerint ez lenne az egyetlen esélye, hogy életben maradjon. Az RTL Híradó kereste a tüdő átültetésekről döntő Országos Vérellátó Szolgálatot, és a Transzplantációs Bizottságot is, de egyelőre senki nem nyilatkozott.

Előző rész (2017. május 26.)

Dani ledöbbenve ébred reggel a kocsmában megismert Móni mellett meztelenül. Hosszas várakozás után Gábor és Joe végre kettesben lehetnek. Linda zaklatottan könyörög Emmának, hogy adjon neki még egy esélyt.

Következő rész (2017. május 26.)

Dani ledöbbenve ébred reggel a kocsmában megismert Móni mellett meztelenül. Hosszas várakozás után Gábor és Joe végre kettesben lehetnek. Linda zaklatottan könyörög Emmának, hogy adjon neki még egy esélyt.

Kinga:

Vajon Kinga tényleg így érzi, vagy édesanyja befolyásolja döntését? Robi mindenesetre úgy érzi, hogy ha felesége családjához közelebb kerülne, a házasságuk is jobb lenne tőle.

Pumped Gabo nagy nyilvánosság előtt kért bocsánatot Ágitól

Pumped Gabo egy Facebookos élő videóban kér bocsánatot szerelmétől, abban bízva, hogy Ági így megbocsát neki.

Előző rész (2017. április 21.)

Bandi kap még egy esélyt Pétertől. Attila szövetkezik Miklóssal Szörényi Pál ellen. Vajon Emília és Félix újra egy pár lesznek? Stella hiába várja Pirost.

Következő rész (2017. április 12.)

Amikor Linda váratlanul felbukkan Emma munkahelyén. Kiderül, hogy a görények életben fognak maradni és Lali megbocsát Edének. Milán és Mesi adnak maguknak egy esélyt.

Dávid és Vivi Párbajra készülnek?

A TOP 5 bulija nemcsak a szórakozásról szólt, ugyanis Vivi és Dávid az esélyeiket latolgatták, és a következő Párbajról beszéltek, Gina és Krisztián pedig megpróbálták rendezni a nézeteltéréseiket.

Dávid adott egy utolsó esélyt Tivynek

A két játékos tisztázta az egymás közötti viszonyukat. Dávid kezdte a tényfeltáró nagy beszélgetést, levezette, hogy mikor, mivel váltott ki ellenérzéseket, majd mivel tudta helyrehozni. Dávid leszögezte azonban mindent beleszámítva, ez az utolsó esélye Tivynek, hogy szedje össze magát.

 Roland is bepróbálkozik Lettura özvegyénél

A macsó már fel akar mondani a klubban, majd meggondolja magát, amikor megismeri Katalint, aki elkezd vele flörtölni. Roland rájön, hogy így két legyet üthet egy csapásra!

Kriszti újra esélyt kapott, hogy a középdöntőbe juthasson!

Az előző héten utolsóként esett ki a középdöntő kapujában. Miután a hetedik adásban Bernard feladta a versenyt, Kriszti visszatérhetett a konyhába, hogy újra bizonyíthasson.

Kriszti megijedt az új eséllyel járó nagy elvárásoktól?

Miután Bernard feladta, Kriszti esélyt kapott arra, hogy ismét bizonyíthasson. Sós túrógombócokkal készült az első feladatban, amikkel meggyűlt a baja, azonban az utolsó percekben sikerült korrigálnia a hibáját.

Damu Roland a börtönben mondta ki az igent!

Három éve, hogy a Fókusz stábja ott lehet azon a húsz perces eseményen, amit a színész oly nagyon várt. A szertartás rövidke volt, és az újdonsült feleségnek szinte azonnal el kellett hagynia az intézményt. Egyébként nem Damu volt az első férfi, akit börtönben házasodott.

Ötvenen túl csak álom a munka?

Aki önök közül elmúlt 50 éves és munkát keresett vagy munkát keres – milyen tapasztalatai vannak? Alighanem azt gondolja, hogy a munkáltatók nem kapkodnak ön után, ha egyáltalán válaszolnak önnek. 15 év múlva minden harmadik munkavállaló 55 évesnél idősebb lesz Európában. Munkát nálunk is sokan keresnek most és majd ebből a korosztályból, de esélyeik szerények.

Fókusz 2016-05-13


szerző:
2016.05.13. 17:25
Oláh Gergő vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Esélylatolgatás a nagy összecsapás előtt

Már időszerű volt, hogy összemérje erejét a két versenyző. Eddig csak szócsatában volt részük, most viszont tétje is lesz a küzdelemnek.

Hajléktalanok, akiknek sikerült az újrakezdés

Hajléktalanok sikertörténeteiből nyílt fotókiállítás egy budai kávézóban. A "Mentés másként" című tárlat képein olyan emberek szerepelnek, akik közösségi adományokból kaptak segítséget életük újrakezdéséhez. Volt, aki láncfűrészt vagy laptopot kért, hogy ezek segítségével lábalhasson ki kilátástalannak tűnő helyzetéből. Mindennapjaikat hónapokon át fotósok követték.
 

Nóri érdekes dologra bukkan

Nóra nagyon meglepődik, mikor egy névtelen üzenetet talál a postaládájában.

Rudi nem örül Zsolt hírének

Zsolt örömmel újságolja Rudinak Nórától kapott jó híreket. Rudi viszont egyáltalán nem lelkes, és el is árulja, miért nem.

Zsaklin 18%-os tüdőkapacitással él

Nyolc hónapja van várólistán Cserepes Zsaklin: a tüdőátültetés az egyetlen esélye, mivel jelenleg mindössze 18% a tüdőkapacitása, betegsége következtében... Orvosi csoda, hogy még életben van, az pedig különösen, hogy otthonában töltheti a mindennapokat, de ennek ellenére kifejezetten pozitívan áll a helyzetéhez, és próbálja figyelmen kívül hagyni a korlátait, amennyire csak lehetséges. Őt köszöntöttük a stúdióban, valamint elkísérte édesanyja, Cserepes Erika, és kezelőorvosa, Dr. Kelemen Krisztina tüdőgyógyász is!

Előző rész (2015. november 27.)

Vajon Gizella meg tud bocsátani Lászlónak?  Lehet-e esélye Zsoltnak, hogy kikerüljön a börtönből? Tóbiás elárulja Zsófinak, hogy szteroidokat szed, így védve meg Timit.

Következő rész (2015. november 27.)

Vajon Gizella meg tud bocsátani Lászlónak? Lehet-e esélye Zsoltnak, hogy kikerüljön a börtönből? Tóbiás elárulja Zsófinak, hogy szteroidokat szed, így védve meg Timit.

Bárki új szakmát tanulhat ingyen

Egy jó szakma felér egy diplomával, ráadásul a szakmunkások és a technikusok a legkeresettebbek Magyarországon és Nyugat-Európában is. Mostantól még többen kaphatnak esélyt, hogy szakmát tanuljanak, az állam ugyanis már nemcsak egy, hanem kettő OKJ-s szakma megszerzését is támogatja. Vendégünk volt Pálfi Krisztina, az Eduline.hu szerkesztője.
 

Jeggyel vagy jegy nélkül sem jut ki senki az országból

Joga van hozzá, lehetősége szinte semmi - így foglalható össze egy menekült esélye arra, hogy visszaváltsa vonatjegyét, és tuladonképpen ugyanez a helyzet mindenkivel, aki mostanában Nyugat-Európába készül vonattal, ugyanis napok óta hatalmas a káosz a Keleti pályaudvarnál a jegypénztárakban is. . De akkor ebben a helyzetben mi lehet a megoldás? Vendégünk volt Dr. Berényi András, ügyvéd.

Ez történt a héten (20. hét)

Ágnes mindent bevet, hogy az érdekeinek megfelelően tudja befolyásolni a Berényi testvéreket. Vajon sikerrel jár? Zsolt tőle szokatlan módon próbál társat találni magának. Attilát cserbenhagyásos gázolással vádolják meg, és úgy tűnik, hogy az ügy megoldása Júlia kezében van. Tud segíteni Attilának, vagy még nagyobb bajba sodorja? Krisztián még mindig könyörög Zsófinak egy második esélyért, de ismét olyat tesz, ami nagyban ront a lehetőségein. Hanna és Ádám egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Vajon meddig tart László stand-up karrierje?

Előző rész (2015. május 12.)

Kap-e Zsolt egy második esélyt? Fel tud-e állni Krisztián ennyi pofon után? Mi lesz Attilával bizonyíték nélkül?

Előző rész (2015. május 06.)

Vajon ad-e Hanna újabb esélyt Péternek? Ágnes és Róbert rájönnek, a tőlük ellopott pénzt Miklós a házban rejtegeti. Tóbiás és Margó gyors meggazdagodás elé néznek.

Következő rész (2015. május 06.)

Vajon ad-e Hanna újabb esélyt Péternek? Ágnes és Róbert rájönnek, a tőlük ellopott pénzt Miklós a házban rejtegeti. Tóbiás és Margó gyors meggazdagodás elé néznek.

Út a mélyszegénységből a Konyhafőnök zsűrije elé

Az ózdi Farkas Mózesnek bár nem volt könnyű élete, azt mondja, semmit nem csinálna másként. Bár volt már rendőrségi ügye is, és gyermekként sem volt éppen mintagyerek, jó útra tért, és tele van célokkal. Hogy miért jelentkezett a versenybe, és kiknek szeretne ezzel bizonyítani, elárulta reggel.

Rehab Critical Mass Budapesten


szerző:
2014.10.19. 15:36
Rehab Critical Mass Budapesten

Egyenlőség és akadálymentesítés. Ezért vonult fel több száz kerekesszékes, látássérült és fogyatékossággal élő ember az ötödik kerületben.

Nézőink mentették meg a fiatal lányt a hajléktalanságtól

Nagyon sok segítséget kapott az apa és a lánya, akiket két hete mutattunk be a Házon kívülben. Mindketten dolgoznak, mégis egyre lejjebb csúsznak. Önök, akik akkor segítettek, a hajléktalanságtól mentették meg a fiatal lányt. Köszönjük! Serdült Szilvia újra meglátogatta őket, hogy lássuk, az apa össze tudja-e kapni magát, tudnak-e élni a sok segítséggel, és tudják-e már, hogy hol rontották el.
 

Barátok közt: Vajon mire számíthatnak a rajongók?

Nem volt nyugta idén nyáron sem a BK szereplőinek. Mint minden vakáció előtt, most is olyan kérdések maradtak megválaszolatlanok, amelyek lázban tartották a sorozat rajongóit. El lehet képzelni, mit éltek át a főszereplők, akikből hetek óta próbálják kihúzni a folytatást.

Csúcstalálkozó: CSISZ-tippverseny a sztárokkal

Ki a kedvenc? Ki a nyerő? A Vastag testvérek, Kocsis Tibó, Muri Enikő, Király L. Norbi és a Csillag Születik sztárjai Varga Viktor, Tabáni István és Szabó Ádám is esélyt latolgattak. Vajon szerintük ki kerül be a nagy csillagok közé?

Attila vagy Fecó? A család megmondja

Attila és Fecó kapcsolata sokat változott az idő múlásával. Mostanra már eltávolodtak egymástól, így adódhatott, hogy ők párbajoznak. Angéla szerint férje méltó ellenfelet választott magának, Attila testvére szerint viszont túl nagy fába vágta a fejszéjét.

Esélylatolgatás a finalisták barátaival

A VV rajongók 3 felé szakadtak: Jerzy egykori barátnője, illetve Éva és az okostojás leghűségesebb barátai fejtik ki véleményüket a lehetséges végeredményről.

Fókusz 11-04-27


szerző:
2011.04.27. 20:45
Fókusz 11-04-27

Fókusz: Véghajrá - Wolf Katit győztesnek hozta ki az egyik fogadóiroda, elárulja, milyen esélyt jósol az Eurovízión. Hercegi hajcihő - Vilmos és Kate összevesztek az újságírók miatt, most mégis X-faktoros esküvőjük lesz. Ázsiai áhítat - A legszebb távol-keleti lányok után a magyar férfiak is megfordulnak.

Szandikának járt még egy esély

Egyetért-e azzal, hogy Szandika kapott egy utolsó esélyt? A nézők ma este erre voksolhattak.

Fél Kettő 10-09-03


szerző:
2010.09.03. 14:35
Fél Kettő 10-09-03

Fél Kettő: Halálközeli élmények - Milyen üzenete van a kómában vagy egy balesetnél átélt látomásnak? Egyenlő esélyek? - A törvény tiltja, sokan mégis diszkriminálják az állásra jelentekzőket. Ausztriától Kaliforniáig - Hogyan küzdötte fel magát a csúcsra Arnold Schwarzenegger?

Reggeli 10-08-19


szerző:
2010.08.19. 08:00
Reggeli 10-08-19

Reggeli: Állítólag a legtöbb orvos elutasítja a hálapénzt, a valós helyzetről egy betegjogi képviselővel beszélgettünk. Az Európa Bajnokságra készülnek vízilabdásaink, a Reggeliben a fiúkkal az esélyeket latolgattuk.

Terrortámadás fenyegeti a foci vébét?

Egy brit lap vasárnapi száma szerint nagy kockázata van egy terrortámadásnak Dél-Afrikában, a foci világbajnokság idején.

Esélyórák az ajkai iskolában


szerző:
2010.03.25. 16:02
Esélyórák az ajkai iskolában

A diákok megismerkedhettek a Braille-írással, a jelnyelvvel és még a kerekes székes közlekedést is kipróbálhatták.

Ki lesz a Csillag születik befutója?

Esélylatolgatásra kértünk néhány kiscsillagot, a szombati döntővel kapcsolatban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való