KERESÉS search-close

erkély

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erkély"

Balesetveszélyes erkélyüvegek Pécs legnagyobb lakótelepén

Veszélyesek az erkélyüvegek Pécs legnagyobb lakótelepének néhány utcájában. Az azokat tartó fémszerkezetek elrozsdásodtak, emiatt több üvegtábla is az utcára esett a közelmúltban. Az egyik lakásfenntartó szövetkezetnél azt mondják, mindenhol felül kellene vizsgálni a korlátokat, amit cserélni kell, az a lakóknak akár 250 ezer forintjukba is kerülhet.

Termesszünk fűszernövényeket az erkélyen!

Ha főz az ember, a saját termesztésű fűszernövényeknél nincs jobb! De mi van azokkal, akiknek nincs kertje? A balkon kertészet nekik lett kitalálva! Mikre figyeljünk, és hogyan vágjunk bele? Erről kérdeztük Megyeri Szabolcs kertészmérnököt.

Kizuhant a második emeletről

Kizuhant egy 17 éves lány az egyik zalaegerszegi társasház második emeleti erkélyéről. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Az eset még kedden történt, de a rendőrség csak pénteken közölte, hogy bűncselekmény gyanújával nyomoz az ügyben, tehát feltehetőleg nem véletlenül esett le a lány.

LÁNGOK: Így oltották az emeleti tüzet

Négyemeletes ház égett ki Budapesten, egy IV. kerületi lakótelepen hajnalban. A tetőszerkezet 70 négyzetméteren lángolt. Az egyik lakás szobája, valamint hat erkély teljesen kiégett. 33 embert kellet kimenekíteni az épületből.

Kizuhant a harmadikról, túlélte

Három emeletet zuhant, de túlélte egy 19 éves lány. A harmadikról esett ki Hajdúszoboszlón még kedden. Úgy tudjuk, az erkélyről meg akarta nézni, hogy megvan-e még a biciklije, amit az utcán hagyott lelakatolva. De olyan mélyen hajolt le, hogy kiesett. Körülbelül 15 métert zuhant. Életveszélyes állapotban vitték kórházba.  

„Meg kell mutatni a panorámát”

Ki kell használni a lehetőséget, hogy meg lehessen mutatni a panorámát a Karmelita kolostor erkélyéről - ezt mondta a Miniszterelnökség leendő épületét tervező építész a Budavári Önkormányzat ülésén. Orbán Viktor irodájához készül az erkély a világörökség részét képező épületre. Az Unesco vizsgálhatja, hogy ez szabályos-e. Az ülésen szóba került, hogy a Várba költöző intézmények miatt túl nagy lesz a forgalom. Lázár János miniszter azt ígérte, megvizsgálják, hogyan lehetne ezt elkerülni.

A kormánynak egyszerűen megy, ami az építkezőknek nagyon nehezen

Nem értjük, hogy ha a kormányzat építkezik, nekik miért megy minden egyszerűen és zökkenőmentesen. Ha pedig mi építkezünk, miért szembesülünk sokszor azzal, hogy bonyolult az engedélyezés, sok a macera, kötözködnek a hivatalok. Mindez arról jutott eszünkbe, hogy erkély épül a budai Várban lévő Karmelita kolostorra, épp oda, ahol a miniszterelnök dolgozószobája lesz. A „nem értem” című sorozatunk újabb része, Szondi Vandától.

Házon kívül 2016-05-04


szerző:
2016.05.04. 23:30
Állagmegóvásra kértek engedélyt

Az Unesco szerint csak állagmegóvásra kért engedélyt a miniszterelnökség ahhoz, hogy körülbelül 100 négyzetméteres erkélyt építsenek Orbán Viktornak, a Karmelita Kolostorban épülő irodájához. Az RTL Híradó kereste meg ezzel az ENSZ szervezetét. Az épület ugyan műemlék, ráadásul a világörökség része, a miniszterelnökség mégis hozzáépíthet.

Hajós Andrást kizárták az erkélyre

Egy értelmiségi kirohanás fejtegetésével indult a történet, ami nem az erkélyen rekedéssel csúcsosodott ki. Hajós András felvilágosította Tücsit, hogy az adás előtt mindenkin végig mennek, és csak eztuán került terítékre Lali felemás cipője.

MENTÉS: Így menekítették ki a lakókat a tűzoltók

Kigyulladó hűtő miatt égett ki két lakás hajnalban Budapesten. A XI. kerületi panelből 38 embert kellett a tűzoltóknak kimenekíteniük. Voltak, akik a 9.emeleten egy erkélyen rekedtek a tűz miatt.

Szonja nagyot villant


szerző:
2015.12.03. 22:30
Szonja nagyot villant

A vakmerőség néha a hülyeséggel párosul, persze nem mindenki ért ezzel egyet.

Unokái kizárták, két órán várt a segítségre

Két órán át volt erkélye fogságában egy nyugdíjas asszony Pécsen, miután unokái viccből rázárták az ajtót vasárnap. A kétéves gyerekek később rájöttek, rosszat csináltak, de nem tudták kinyitni a teraszajtót, amin speciális kilincs volt.

Előzetes: Kigyulladt egy panel Újpesten

Három gyereket kellett kórházba szállítani Újpestről, miután kigyulladt egy 10 emeletes panelház egyik lakása. A lángok egy ötödik emeletei erkélyen csaptak fel, innen terjedtek át a szobára. A mentés képeit megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Nem a méret a lényeg: élhető, hangulatos terasz pár négyzetméteren

Nem a méret a lényeg! Élhető, hangulatos teraszunk lehet akkor is, ha csupán pár négyzetméter áll rendelkezésünkre, erre a célra. dr. Miklós-Somogyi Patrícia lakberendező most ehhez adott tippeket.

Erkélyre állították a traffipaxot

Egy első emeleti erkélyről vadásznak a gyorshajtókra Kecskemét belvárosában. A rendőrség épületének egyik teraszára állítják ki rendszeresen a traffipaxot. Azt mondják azért, mert főleg esténként, sokan szinte versenypályának gondolják a belvárosi utcát. A kamera folyamatosan mér, a rekorder 100-zal száguldott az 50-es táblánál. A rendőrök szerint, amióta az emeletről fotózzák a gyorshajtókat, kevesebb a szabálysértés.

Előzetes: Egy első emeleti erkélyről vadásznak a gyorshajtókra

A rendőrség épületének egyik teraszára állítják ki rendszeresen a traffipaxot Kecskemét belvárosában. Azt mondják azért, mert főleg esténként sokan szinte versenypályának gondolták a belvárosi utcát. Hogy mit szólnak a kecskeméti autósok az erkélyen lévő traffipaxhoz, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóból.

Csinosítsuk ki a kertünket, erkélyünket!

Itt a tavasz, eljött a kerti munkák ideje. Vannak azonban olyan apró, de látványos megoldások, amelyekkel feldobhatjuk a kert, terasz, vagy az erkély hangulatát. Kreatív bloggerünk, Tóth Enikő erre mutatott variációkat.

86. születésnapján köszöntötték Psota Irént

Virággal integetett az erkélyről, és táncolt a köszöntésére összegyűlt kollégáknak és barátoknak Psota Irén. A kétszeres Kossuth-díjas művésznő, a Nemzet Színésze szombaton ünnepelte 86. születésnapját. Barátai szerenáddal köszöntötték. Psota Irén régóta visszavonultan él, most mégis egy rövid időre kamera elé állt.

Felelőst keres a gangról kidobott kisbaba édesanyja

S. Barbara, az erkélyről apja által kidobott kisfiú, Ádám édesanyja arra teszi fel az életét, hogy megkeresse azokat, akik felelősök azért a tragédiáért. Az azóta kiderült részletekről és a felelősökről beszélgettünk Barbara ügyvédjével. 

Előzetes: Kidőlt az erkély, lezuhant egy lány

Életveszélyesen megsérült egy fiatal nő Budapesten, miután lezuhant egy második emeleti erkélyről. Vendégségben volt, nekitámaszkodott az erkély kőkorlátjának, de az kidőlt. A lány több métert zuhant, és súlyos gerincsérüléseket szenvedett. A lány barátai sokkos állapotba kerültek a baleset után, részletek hat órakor az RTL Híradóban.
 

Zenekarok az erkélyen


szerző:
2014.09.08. 18:07
Zenekarok az erkélyen

Egy erkély, egy zenekar, és egy kamera, amivel felveszik a koncertet - nagyjából ez volt az alapötlete 7 évvel ezelőtt három ír fiatalnak. Az így készült klipet aztán feltették az internetre. Olyan népszerű lett, hogy a világ 50 különböző városa csatlakozott a kezdeményezéshez.

Reggeli - Csak csajok 12-05-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Másfél éves kisfiú zuhant ki az erkélyről

Négy métert zuhant fejjel a betonra az a másfél éves kisgyerek, aki egy társasház első emeletéről esett ki Mohácson hétfő reggel.

Erkélyről erkélyre esett


szerző:
2011.01.22. 19:02
Erkélyről erkélyre esett

Kizuhant a kilencedik emeleti erkélyéről és beesett egy két emelettel lejjebb lévő erkélyre egy idős férfi.

Fókusz 11-01-10


szerző:
2011.01.10. 20:40
Fókusz 11-01-10

Fókusz: Váratlan vendég - Janicsák Vecától csak egy autogramot kértek, de ő személyesen lepte meg rajongóját. A titok nyomában - Leleplezzük az erkélyt, amelybe egy férfi állítólag befalazta a szerelmét! Malek zsákja - Elkészült a mentor első videoklipje, amelybe bárki beleforgathatta saját magát.

Orvos karjaiba pottyant a hetedikről a baba

A francia kisfiú lakásuk erkélyéről esett ki és előbb egy kávéházi terasz ponyvatetejére, majd egy járókelő karjaiba esett.

Szörnyethalt a balkonugró


szerző:
2010.09.12. 19:20
Szörnyethalt a balkonugró

A 26 éves olasz férfi már a hatodik áldozata az idén nyáron divattá vált balkonugrásnak.

Leszerelték a korlátot, kiesett a gyerek

Csodával határos módon túlélte a zuhanást az a 15 hónapos kisfiú, aki egy fővárosi ház második emeletéről esett ki kedden.

Ultimátum a redőnynek


szerző:
2010.01.12. 16:56
Ultimátum a redőnynek

Vagy redőny az erkélyen, vagy fűtés a szobában - e között kell választania a nagyatádi lakóknak.

Esküvő Rómeó és Júlia erkélyén

Először köthetett esküvőt egy ifjú pár Veronában, Rómeó és Júlia híres erkélyén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való