KERESÉS search-close

erdei zsolt

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erdei zsolt"

Story Extra 2017-02-16


szerző:
2017.02.16. 17:25
Nehéz teher nyomja Erdei Zsolt vállát!

Erdei egy interjúban mesélt arról, hogy 16 évesen olyan hibát követett el, ami miatt majdnem börtönbe került. Eddig sem titkolta, de nem szívesen beszélt arról, hogy tinédzserként egyszer rátámadtak a buszmegállóban.

Melyik hollywoodi sztár bőrébe bújnál a legszívesebben egy napra?

A hírességek is álmodozhatnak nagyobb szerepekről, fellépésekről, eredményekről. Melyik hollywoodi sztár bőrébe bújnál a legszívesebben egy napra? Ez a nap kérdése.

Fókusz 2016-09-09


szerző:
2016.09.09. 17:25

Story Extra 2016-09-08


szerző:
2016.09.08. 16:55
Szép riói kilátások

Erdei Zsoltnak a gázszivárgástól a feje is megfájdult, de ő is türelemmel kivárta, hogy az olimpiai szálláshelyen a melegvíz-szolgáltatás is beinduljon. Rióban kezdik otthon érezni magukat a magyar versenyzők és edzőik. Megszokták, hogy mindennap szerelnek náluk valamit, a falból kilógó vezetékeket, a nem működő wc-ket, de már lámpájuk is van.

ERDEI ZSOLT:

Erdei Zsolt 42 évesen kétgyerekes családapa, jelenleg saját ökölvívó iskolájában oktatja a fiatal bokszoló nemzedéket. Madár szerint a kor előrehaladtával sokkal nagyobb tisztelet övezi a fiatalok körében, bár a a sportoló azt is töredelmesen bevallotta, hogy egyre türelmetlenebb a gyerekekkel, gyakran elpattan a húr, ha kislánya neveléséről van szó.

Bíróság elé állították Erdei Zsoltot

Nyolc évvel ezelőtt röppent fel a hír, hogy ökölvívónk korábban belekeveredett egy utcai konfliktusba, ahol Madár kiütötte civil ellenfelét. A fiúnak nem lett maradandó baja, Erdei Zsoltot viszont elítélték. 

Emlékeznek még a Sztárboxra?

Stohl, Alföldi, Rippel, Kótai, Ganxsta Zolee. Néhány híresség, akik nyolc évvel ezelőtt szorítóba álltak a keményebb öklű ellenfeleikkel.

Újra ringbe szállt Erdei Zsolt

Öt évvel ezelőtt Byron Mitchell, a WBA egykori nagyközépsúlyú világbajnoka volt Erdei Zsolt ellenfele az Atlantic Cityben megrendezett bokszgálán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való