KERESÉS search-close

erdőtűz

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erdőtűz"

25 hektáron égett az erdő Vas megyében

Több mint 25 hektáron égett a fenyves, akác és tölgyerdő Vas megyében, Vönöck határában. A tűzoltóknak több órás munkával sikerült megfékezniük a lángokat, így az erdő nagy része nem pusztult el. Még nem tudni, mi okozta a tüzet.

ERDŐTŰZ:  35 futballpályányi területen égett az erdő

Füst száll fel az erdőből. Van, ahol még a zöld lomb látszik, máshol minden elégett, csak a hamu maradt. A drónfelvételek pénteken kora este készültek, amikor a tűzoltók már a lángok jó részét eloltották. A tűz körülbelül 35 futballpályányi területet érintett Vönöck határában, Vas megyében. Azt nem tudni, hogy hogy mi okozta a tüzet.

30 tűzoltó veszett oda hegyekben tomboló erdőtűzben

Folyamatosan érkeznek az ajándékok a kínai tűzoltóknak. Az emberek így akarják meghálálni önfeláldozásukat, amiért életük kockáztatásával oltották el a szecsuáni hegyekben tomboló erdőtüzet. Az ár súlyos volt: 30 tűzoltó vesztette életét a küzdelemben.

Katasztrofális hőhullám

Ausztrália szenved a kontinensnyi országban tomboló hőhullám miatt. Emberemlékezet óta nem volt olyan forróság Ausztrália nagy részén, mint most. Volt, ahol már 50 fok feletti hőmérsékletet mértek árnyékban. A hőség következménye a szárazság, valamint az erdő- és bozóttüzek. Halottakról nincs hír, annál több hír van viszont tömegesen pusztuló állatokról.

Minden idők legsúlyosabb tűzvésze pusztít Kaliforniában

31-re emelkedett a Kaliforniában tomboló erdőtüzek halálos áldozatainak száma, és több mint 220-an tűntek el. Az állam északi részén csütörtök óta pusztító Camp fire, magyarra fordítva Tábortűz minden idők legsúlyosabb tűzvésze Kalifornia történetében, legalábbis az áldozatok számát tekintve.

ERDŐTŰZ: lángok elől menekültek Dél-Horvátországban

Nagyjából 40 embert, helyieket és turistákat kellett biztonságba szállítani az erdőtűz elől Horvátországban, Dubrovnik közelében. Az oltásba a horvát hadsereg is bekapcsolódott, de az erős szél nagyon nehezíti a lángok megfékezését.

Pusztító erdőtüzek Észak-Olaszországban

Erdőtüzek tombolnak Olaszország egyik legszebb régiójában, Toszkánában. Pisa környékén a legsúlyosabb a helyzet, a történelmi városhoz közeli településekről már csaknem 800 embert kellett kitelepíteni.

TŰZ: Pusztító erdőtüzek Toszkánában

Erdőtüzek tombolnak Olaszország egyik legszebb régiójában, Toszkánában. Pisa környékén a legsúlyosabb a helyzet, a városhoz közeli településekről már 800 embert ki kellett telepíteni.

Hőségtől szenved Európa


szerző:
2018.08.05. 18:30
Hőségtől szenved Európa

Még az északi sarkkörnél is sokkal melegebb van a megszokottnál. Ott 32 fokot mértek, miközben még nyáron is ritka, hogy 20 foknál magasabb a hőmérséklet. Portugáliában és Spanyolországban, ahol 45 fok körüli a hőség már erdőtüzek is pusztítanak.

Menekülés a tengerbe


2018.07.29. 18:34
Menekülés a tengerbe

Drámai videót hoztak nyilvánosságra a tragikus görögországi erdőtűzről. Egy túlélő készítette, aki sokakkal együtt a tengerben keresett menedéket. Közben 86-ra emelkedett a katasztrófa áldozatainak száma. Az eltűnteket pedig a tengerben is keresik.

Görög erdőtűz: 500 lakóház megsemmisült

Gyújtogatás okozhatta az az erdőtüzet, amely végül 83 ember halálát okozta a hét elején Athén közelében. A görög kormány szerint a helyszíni vizsgálatok alapján úgy tudni, hogy egy út mentén egyszerre több helyen csaptak föl a lángok, és nyomoznak az ügyben.

 

Gyújtogatás okozhatta az erdőtüzet

Gyújtogatás okozhatta az erdőtüzet, amely végül 83 ember halálát okozta a hét elején Athén közelében.

 

Tovább tombol a görög erdőtűz

Már 80 fölé emelkedett az Athén környéki erdőtűz halálos áldozatainak a száma. Ahonnan a tűz már elvonult, a mentőcsapatok házról-házra kutatnak a túlélők után, akik elképesztő történeteket mesélnek menekülésükről - és azokról, akik már nem tudtak elmenekülni. 26 áldozat maradványait pár méterre a tengertől találták meg, többen közülük egymással összeölelkezve égtek halálra.

A tengerbe menekültek a tűz elől

Megrázó történet! Már több mint hatvan halálos áldozata és rengeteg sérültje van az Athén környékén pusztító erdőtűznek. A gyorsan terjedő lángokat nem hogy megfékezni nem tudják, de sokan még menekülni sem tudtak előlük: több áldozat a kocsijában, az autópályán égett halálra. Egy felperzselt üdülőtelep turistáit pedig a tengerbe szorította a tűz.

Még több felvételért kattintson ide.

GÖRÖG ERDŐTŰZ: Sokan még elmenekülni sem tudtak

Már több mint hatvan halálos áldozata és rengeteg sérültje van az Athén környékén pusztító súlyos erdőtűznek. Görögország az Európai Uniótól kért segítséget, több ország is küldött már repülőket, helikoptereket és tűzoltóautókat. Hogy mi okozta a tüzet, egyelőre nem lehet tudni, de a görög hatóságok nem zárják ki a szándékos gyújtogatás lehetőségét.

Ezer hektár égett le Bugacon

Három megye 16 településének több mint 70 tűzoltója küzdött a lángokkal Bugac közelében egy 8 hektáros fenyőerdőben csütörtökön. A szeles időben gyorsan terjedtek a lángok, a tűzoltók attól tartottak, megismétlődhet a 2012-es katasztrófa.

TŰZ: Így küzdöttek a lángokkal a Hortobágyon!

Erdőtűz Bugacon! A szeles időben gyorsan terjedtek a lángok, több mint 70 tűzoltó próbálta eloltani.

Rob Lowe nem félős


szerző:
2017.12.21. 16:10
Rob Lowe nem félős

Rob Lowe kaliforniai otthonának végét már nyaldosták az közeli erdőtüzek lángjai, a színész viszont nem fogta menekülőre. Sőt, maga is beállt a tűzoltók közé.

Pusztító erdőtüzek


szerző:
2017.10.31. 18:20
Pusztító erdőtüzek

Százakat kellett eddig kimenekíteni az Olaszország északi részén pusztító erdőtüzek miatt. Horvátország és Svájc is küldött repülőgépeket, hogy megfékezzék a lángokat. Torino és Varese környékén is égnek a hegyoldalak.

Fókusz 2017-07-26


szerző:
2017.07.26. 19:00
Pokoli erdőtüzek: mit lehet ellene tenni?

Montenegróban száz turistát kellett kimenteni a tűzből. Nápoly mellett a Vezúv oldalában is felcsaptak a lángok, innen is több turistát és helyi lakost kellett kimenekíteni, mindez az elmúlt egy hétben történt. De a legnagyobb harc Horvátországban, pontosabban Dalmáciában zajlott, több száz hektáron égett az erdő.

A teljes adást ITT nézheti meg!

LÁNGOK: Több helyen is erdőtűz pusztít Európában

Horvátországban a legnagyobb dalmát város, Split határát is elérték a lángok, több száz tűzoltó doglozik az oltáson, utakat zártak le, rengeteg embert kellett kitelepíteni otthonából és eddig több mint nyolcvan sérültről számoltak be a hatóságok. Olaszország nyugati partján is már hetek óta erdőtűzek pusztítanak. Kedd reggelre a lángok elérték Rómát, és ismét tűz ütött ki  a Vezúv oldalában. A pusztítást a nagy nyári szárazság okozza, de az oltást a tengerparti állandó erős szél is nehezíti. Franciaországban és Montenegróban is több kisebb erdőtűzekokoztak károkat. További információk a pusztító tűzekről 18 órakor az RTL Híradóban. 

Több ezer hektár égett le


szerző:
2017.07.09. 18:30
Több ezer hektár égett le

Több ezer hektár erdő égett le, és százaknak kellett elhagynia otthonát Kaliforniában. Santa Barbarában még mindig nem sikerült megfékezni a lángokat, sőt, a forróság, az alacsony páratartalom és a viharos szél miatt még nagyobb területen tombolnak a lángok. Ezért továbbra is otthonok százai vannak veszélyben. Most is több mint ezer tűzoltó küzd, dolgozik a térségben, repülőkkel próbálják oltani tüzet, és megvédeni a már kiürített házakat.

Erdőtüzek tombolnak világszerte

Tovább tombolnak az erdő-és bozóttüzek a világ több országában. Az Egyesült Államoktól Európán át Oroszországig tűzoltók ezrei birkóznak a lángokkal. Az Egyesült Államok több államát is érinti a természeti csapás, köztük egy síparadicsomot.

Fékezhetetlen a chilei erdőtűz

Elképesztő a pusztítás Chilében az ország történelmének legsúlyosabb erdőtüze miatt. November óta nem tudják megfékezni a lángokat, egész települések égtek porrá, a halottak száma már tíz fölött van. Több ezer embert kellett kitelepíteni, a kormány szükségállapotot rendelt el az országban és nemzetközi segítséget kért.

Óriás oltórepülő is segít

A világ legnagyobb tűzoltó repülőgépe is Chílébe érkezett, hogy segítsen a tűzvész elleni harcban. A természeti katasztrófa 2400 négyzetkilométernyi területet érint. Az oltásban két rendőr és négy tűzoltó vesztette életét. Egyikük akkor halt meg, amikor égő házból mentett ki egy családot, ő azonban beszorult.

Menekülés a pokolból


2016.11.30. 18:30
Menekülés a pokolból

Horrorisztikus videót készített egy testvérpár arról, ahogy a kocsijukkal menekülnek az amerikai a Tennessee állambeli erdőtűzből. A Gatlinburg külvárosi részében lévő házukat hagyták hátra, amikor a lángok közel értek, ám nem volt más kiút, minthogy az autóval a tűzvészen át hajtsanak. A tűzvészben egyébként legkevesebb hárman haltak meg eddig.

Sydney lángokban


szerző:
2016.11.05. 18:15
Sydney lángokban

Vádat emeltek egy tizenhat éves fiú ellen Ausztráliában, mert a rendőrség szerint ő okozta az egyik tűzvészt Sydney-ben. Merthogy a nagyvárosban másutt is felcsaptak lángok, de nem gyújtogatók miatt. A külvárosi részeket erdőtüzek fenyegetik, egy égő roncstelepről áramló mérgező füst miatt pedig a belső területeken kellett több lakónegyedet kiüríteni.

Bedrogozva felgyújtotta az erdőt

Elfogták a gyújtogatót, aki a legújabb nagy erdőtüzet okozta Portugáliában. A 49 éves férfit a tűzoltók érték tetten, állítása szerint kábítószer hatása alatt kezdett gyújtogatni. A hatóságok már régóta gyújtogatást sejtenek a szinte szakadatlan erdőtüzek mögött, amelyek nem csak Portugáliában jelentenek hatalmas problémát. A tűzoltók a szomszédos Spanyolországban is szünet nélkül dolgoznak ezen a nyáron.

Tomboló erdőtüzek pusztítanak

Erdőtüzek Európában és a tengeren túl is. Vészhelyzet erdőtüzek miatt Portugáliában. A portói régióban több mint 500 kisebb-nagyobb tűz ég, egyelőre - úgy tűnik - megállíthatatlanul. Közben a spanyol hatóságok bejelentették, sikerült a lángok útját állni a Kanári-szigetekhez tartozó La Palma szigetén, ahol egy óvatlan férfi okozott tüzet. Az Egyesült Államokban pedig, Los Angelestől északra 25 négyzetkilométeren tombol a tűz.

ERDŐTŰZ: Vészhelyzet Portugáliában

A múlt hét vége óta pusztító több mint 500 kisebb-nagyobb tűzfészek eloltásán háromezer tűzoltó dolgozik. 16 repülőt, illetve helikoptert is bevetettek, ám ez egyelőre kevés. Portugáliának ezen a részén hetek óta nem esett az eső. A kiszáradt fenyő és eukaliptusz erdőkben, az erős szélben könnyen terjed a tűz. A régióban vészhelyzetet hirdettek, hogy még több embert lehessen mozgósítani a természeti csapás elleni harchoz.

Nem múlt el a tűzveszély

Továbbra is veszélyes a helyzet Kaliforniában, ahol egy hétig tomboltak az erdőtüzek. 40 lakóház égett porig, egy ember pedig meghalt. Sok helyen még parázslanak a fák, és bár a nagyobb lángokat már eloltották a tűzoltók, attól tartanak, hogy bármikor újra felcsaphatnak a lángok.

Már Los Angeles-t fenyegetik a lángok

Már halálos áldozata is van a pusztító kaliforniai erdőtűznek, amelyet napok óta hiába próbálnak megfékezni. A lángok már Los Angeles-t fenyegetik, a város külső részeit füst lepi el. Eddig legalább kétezer embernek kellett elhagyni az otthonát. Több mint ezer tűzoltó próbálja megállítani a tüzet, de az oltást nehezíti a kánikula és az erős szél.

Megtalált állatok az erdőtűz után

A kanadai erdőtűzben elpusztult McMurray lakói még sokáig nem térhetnek vissza otthonukba, de legalább a meneküléskor hátrahagyott háziállataikkal újra találkozhattak.

Letarolta a tűz a százezres várost

Elképesztő pusztítást végzett az erdőtűz a kanadai McMurray városában. A százezres lakosú település házainak legalább ötöde megsemmisült. A helyieket sikerült kimenteni, de évekbe telhet, amíg a várost teljesen újjá tudják építeni. A tüzet továbbra sem tudták megfékezni, de lassabban terjed, mint azt korábban gondolták.

Fékezhetetlen a tűz


szerző:
2016.05.08. 18:32
Fékezhetetlen a tűz

Ezrek várják Kanadában, hogy repülőkkel kimentsék őket az erdőtűz által körbezárt területekről. Már több mint 80 ezer embernek kellett elmenekülnie otthonából. A tűz egyelőre megállíthatatlan, néhány óra alatt másfélszeresére nőtt az a terület, ahol lángok pusztítanak. A hatóságok szerint hónapokig tarthat, amíg megfékezik a lángokat, most leginkább egy nagy esőben bíznak.

Szükségállapot az erdőtűz miatt

Szükségállapotot hirdettek Kanadában a tomboló erdőtűz miatt. 1600 épület vált a lángok martalékává Fort McMurray-ben. A város teljes lakossága elmenekült, a 88 ezer ember jó részét átmeneti szállásokon helyezik el. Szerencsére sérültje nincs a katasztrófának.

Csaknem 100 ezer embert telepítetettek ki

Csaknem 100 ezren hagyták el kétségbeesve otthonaikat a hatóságok utasítására Kanada délnyugati részén. Ott van Alberta tartomány, ahol emberemlékezet óta nem volt akkora erdőtűz, mint most. A lángok egyelőre megállíthatatlanul törnek elő, és már elérték a közeli várost.

PUSZTÍTÓ: Tűzvész Portugáliában

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Portugália északi és középső részén. Hat helikopter, három repülő, és csaknem ezer tűzoltó próbálja a lángok útját állni. Az érintett területen élők kétségbeesve próbálják menteni javaikat és az oltásból is kiveszik a részüket.

Fél budapestnyi területen ég a tűz

Több mint 260 négyzetkilométeren pusztít a legnagyobb erdőtűz Kaliforniában, amelyen kívül még 23 kisebb tűzfészekkel küzdenek az államban. A San Franciscotól 50 kilométerre északra fekvő területről eddig 13 ezer embert telepítettek ki.

Leégett és még fel is robbant az erdő

Villámcsapás okozott erődtüzet a Kiskunsági Nemzeti Parkban. 55 hektár ősborókás kapott lángra Orgovány és Kaskantyú között. A tűz oltását a hatalmas hőség és a szél mellett az is nehezítette, hogy a tűz elért egy korábban lőtérként használt területet is, többször lehetett robbanások hangját hallani.

Helikopterrel próbálják megfékezni a lángokat

Erdőtüzek pusztítanak a dél-horvátországi szigeteken. Az Adrián is tombol a kánikula, ez is hozzájárulhatott a tűz kialakulásához. A lángokat helikopterekről és repülőgépekről próbálják megfékezni, egyelőre sikertelenül.

Görögországban egyre forróbb a helyzet

Hatalmas károkat okoznak Görögországban az erdőtüzek. A közvetlenül Athént fenyegető lángokat sikerült megfékezni, de a forróság és a szél miatt továbbra sincs teljes biztonságban a főváros. A rendőrség letartóztatott két méhészt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy bár nem szándékosan, de ők okozták a tüzet.

Reflektor 14-10-09


szerző:
2014.10.10. 00:15
Reflektor 14-10-09

Reflektor: Zsófi rettenetesen aggódott Aurelióért, VV Viki pedig Zsolt segítségével fogyózik.

Erdőtűz volt a Celeb vagyok ments ki innen táborának közelében!

Evakuálták a tábort, és a celebeknek semmi baja nem esett.  Műsorunkban Herman Péter, kreatív producer a helyszínről jelentkezett és elárulta, hogy a helyiek profin kezelik a helyzetet, hiszen Dél-Afrikában mindennaposak a hasonló tüzek. 

Fókusz 14-10-08


szerző:
2014.10.08. 18:00
Fókusz 14-10-08

Fókusz: Vészhelyzet - Tűzvész miatt evakuálták a Celeb vagyok, ments ki innen! stábját. Összeült a válságstáb. Pofozkodás - Állítólag papuccsal verekedett. Ezért függesztették fel Bárdosi Sándor olimpiai életjáradékát? Pusztító! - A Balaton című sláger megőrjítette az internetezőket és már félmilliós letöltésnél jár. De ki az a V. Zolika? Megtaláltuk.

Erdőtűz Dél-Afrikában: A stáb és a celebek is biztonságban vannak

Szerda reggelre erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak táborhelye közelében. Órák óta oltják a tüzet a dél-afrikai hatóságok és a jelenlegi információk alapján biztosan kijelenthető, hogy mindenki biztonságban van, senki sincs életveszélyben. Egyetlen nyitott kérdés maradt, hogy az erdőtűz miatt sikerül-e a Dél-Afrikában lévő kollégáinknak összerakni az esti adást.

Kitelepítések az erdőtüzek miatt

Harminc házból ki kellett költöztetni a lakókat Kalifornia állam egyik kanyonjában a napok óta tartó bozóttüzek miatt. Csaknem 300 tűzoltó küzd a lángokkal, amelyek terjedését a hetek óta tartó szárazság is segíti.

Erdők, bozótok százai lángolnak

Csaknem 400 tűz keletkezett 4 nap alatt a spanyolországi Galícia tartományban. A lángok terjedését az erős szél is fokozta.

Rendkívüli erdőtüzek a vihar után

Több mint fél évszázada nem tapasztalt erdőtüzekkel küzdenek Texasban.

Falja a tűz a görög erdőket


szerző:
2011.08.27. 18:13
Falja a tűz a görög erdőket

Megközelítettek az erdőtüzek a két görög várost a Peloponnészoszi-félszigeten. Eddig több település lakosait evakuálták.

Orkánerejű szél, viharok és erdőtűz pusztított

Somogyban a péntek kora este erős széllel érkezett vihar fákat döntött ki, villanyvezetékeket szakított le.

Kecskék az „előtűzoltók” Dél-Európában

Kecskékkel akarják megakadályozni az erdőtüzek kialakulását Portugália és a szomszédos Spanyolország hatóságai.

Gyújtogató okozott erdőtüzet


szerző:
2011.07.17. 11:42
Gyújtogató okozott erdőtüzet

Szándékos gyújtogatás okozhatta a Kelebia melletti erdőtüzet szombaton, amelyben közel 5 hektár fenyves égett le.

Tanyák közelében lángolt az erdő

Egy tanya melléképülete égett le, személyi sérülés nem történt.

Turisták okozhatták a katasztrófát

Már mintegy négyezer hektáros területen pusztít a tűz a horvátországi Brac szigeten.

Erdőtűz riogatja a Horvátországban nyaralókat

Kétszáz turistát és 30 helybélit kellett kitelepíteni múlt éjjel a horvátországi Brac szigetén az erdőtűz miatt.

Erdőtűz tombol Horvátországban


szerző:
2011.06.26. 17:59
Erdőtűz tombol Horvátországban

A tűz Dalmáciában és két szigeten is pusztít, magyarok nincsenek veszélyben, utakat sem kellett lezárni.

Többhektárnyi erdő lángolt Zalában

Gyenesdiás határában hét hektáron égett a növényzet, egy tűzoltó füstmérgezést kapott.

Hat tűzoltó halt meg a helikopter balesetben

A fedélzeten lévő hét spanyol tűzoltóból mindössze egy élte túl a balesetet.

Erdőtűz is sújtja az ausztrálokat

Legkevesebb 41 lakóházat tettek a földdel egyenlővé az Ausztrália nyugati részén pusztító erdőtüzek.

Lángoló erdők Ausztráliában


szerző:
2011.02.06. 12:05
Lángoló erdők Ausztráliában

Erdőtűz pusztít Ausztrália nyugati részén. Eddig 100 embert kellett kimenekíteni a terjedő lángok elől.

Ausztrálok is mennek oltani Izraelbe

Ausztrália kész szakembereket küldeni Izraelbe, hogy segítsenek megfékezni az ott pusztító erdőtüzet.

Izraelben a tűz irányít


szerző:
2010.12.04. 13:42
Izraelben a tűz irányít

Szombaton még mindig nagy területen égett Izraelben az ország modernkori történelmének legsúlyosabb erdőtüze.

Hatalmas tűzvész Izraelben


szerző:
2010.12.03. 15:26
Hatalmas tűzvész Izraelben

A Haifa várost veszélyeztető hatalmas erdőtűz már 41 halálos áldozatot követelt.

Ezrek otthona válhat a tűz martalékává

Több ezer embert telepítettek ki az amerikai Colorado államban a terjedő erdőtüzek miatt.

Természeti csapások özöne Ausztráliában

Tízezreknek kell elhagyniuk otthonukat Ausztrália délkeleti részén hétfőn.

Újra fellángoltak az orosz erdőtüzek

Legalább öt ember meghalt, és 14-en megsérültek az Oroszország déli részén újból kitört erdő- és bozóttüzekben.

Csitulnak az orosz erdőtüzek


szerző:
2010.08.17. 16:01
Csitulnak az orosz erdőtüzek

Már csak alig több mint 22 ezer hektáron égnek tüzek az ország területén.

Újra füstbe burkolózott Moszkva


szerző:
2010.08.15. 17:09
Újra füstbe burkolózott Moszkva

A szélirány megváltozása miatt visszatért a füst az orosz fővárosba.

Tűzoltók haltak meg az erdőtűzben

Meghalt két tűzoltó a Spanyolország északnyugati részén található Galíciában, ahol feltehetően gyújtogatók indítottak el egy erdőtüzet.

Putyin is részt vett a tűzoltásban

Fellélegezhetett Moszkva: egy esti vihar megtisztította a város levegőjét. Az erdőtüzek oltásában részt vett az orosz kormányfő is.

Erdőtűzzel küzdött a hős Putyin

Az orosz kormányfő egy tűzoltó repülőgép másodpilótájaként sikerrel szállt szembe az erdőtüzek lángjaival.

Moszkva levegőért kiált


szerző:
2010.08.10. 17:12
Moszkva levegőért kiált

Még legalább egy hét mire kitisztulhat a levegő Moszkvában, vélik a meteorológusok.

Légszomj Moszkvában


szerző:
2010.08.09. 12:06
Légszomj Moszkvában

Nem javul a füsthelyzet az orosz fővárosban. 120 anti-szmog központot nyitottak meg, ahol oxigénmaszkkal juthatnak az emberek tiszta levegőhöz.

Újra nukleáris anyag közelében egy tűz

Kettőzött erőfeszítésre kérte az orosz kormány vasárnap a tűzoltókat az Urálban.

Már a finneknél jár az orosz füst

Elérte Finnországot az Oroszország európai részét sújtó erdő és tőzegtüzek füstködje.

Ki sem látszik a szmogból Moszkva

Egyre sűrűbb és ártalmasabb a szmog Moszkvában az orosz főváros körüli erdő- és tőzegtüzek miatt.

Füsttől fuldoklik az orosz főváros

Sűrű füst lepte el szerdára Moszkvát, környékén több helyen is erdőtüzek pusztítanak.

Megállították a lángokat Szamoszon

Megfékezték a tűzoltók az égei-tengeri görög szigeten, Szamoszon az erdőtüzet.

Százezrek küzdenek az orosz erdőtüzekkel

Már 40-en haltak meg az oroszországi tüzekben. Az orosz államfő szerint hasonló katasztrófa talán csak 30-40 évente történik.

Lezuhant egy erdőtűz ellen küzdő repülőgép

A gép Kanadában, Brit Columbia tartományban erdőtűz-oltás közben zuhant le. Egyelőre nem tudni mi okozta a tragédiát.

Elkeseredett harc a lángokkal


szerző:
2010.08.01. 13:14
Elkeseredett harc a lángokkal

Már 240 ezer embert mozgósított Oroszország az erdőtüzek elleni küzdelemhez.

Putyin súlyos büntetésekkel fenyeget

Komoly büntetéseket helyezett kilátásba az orosz kormányfő azoknak, akiknek a hanyagsága miatt terjednek tovább a tüzek.

Erdőtűz pusztít Athén közelében

Három üdülőhelyről és több tucat házból kellett az embereket elővigyázatosságból kitelepíteni.

Tűz és víz pusztít Ausztráliában

Az ország délkeleti részén az áradások, nyugaton viszont az erdőtüzek keserítik a helyiek életét.

Több ezer hektár áll lángokban


szerző:
2009.12.30. 13:08
Több ezer hektár áll lángokban

Csaknem húsz lakóház égett le és három tűzoltó sérült meg az Ausztrália nyugati részén pusztító bozóttüzekben.

Pusztító tűzek Ausztráliában


szerző:
2009.11.21. 11:03
Pusztító tűzek Ausztráliában

A lángok eddig 100 hektárnyi területet perzseltek fel.

Nem csitulnak a lángok Ausztráliában

Helyiek százait kellett kiköltöztetni otthonaikból.

Erdőtüzek pusztítanak Ausztráliában

Queenslandben már második napja tombolnak a lángok, amelyeket az erős szél táplál.

Gyújtogatás okozta a pusztító erdőtüzet

A los angelesi rendőrség gyilkosság miatt nyomoz, mivel a tűzvésznek halálos áldozatai is vannak.

Erdőtűz tombol Portugáliában


szerző:
2009.09.01. 10:43
Nem csillapodnak a lángok Kaliforniában

A már nyolcezer hektárnyi területen égő lángokkal majdnem kétezer tűzoltó küzd.

Erdőtűz elől menekítették az időseket

Több mint fél ezer embert, nyugdíjasokat és egy luxushotel vendégeit kellett kimenekíteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való