KERESÉS search-close

erdőtüzek

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erdőtüzek"

A nap hőse: a lángok közül mentett cica

Kaliforniában Paradise városát porig égették a lángok, de az állatnak sikerült élve kijutnia. Annyira hálás megmentőjének, hogy úgy dörgölőzik hozzá, mintha szerelmes lenne belé.

Továbbra is tombol a hőség az északi félteke számos országában

Az előrejelzések szerint a következő hetekben kitart a meleg, és esély sem lesz az enyhülésre. Az emberek minden lehetőséget megragadnak, hogy hűsöljenek. Franciaországban barlangokban, Németországban hűtőkamrában próbálják felidézni, milyen is fázni egy kicsit.

 

Hogyan lehet megelőzni az erdőtüzeket?

Hiába esett eső az elmúlt napokban, még mindig nagyon szárazak az erdők, ezek az átmeneti csapadékok nem áztatták át eléggé az erdőket, még mindig magas a tűzkockázat. Ha továbbra is odafigyelünk, talán sikerül komolyabb erdőtűz nélkül eltölteni a nyarat.

Az aktuális tűzgyújtási tilalmakról pedig az erdotuz.hu oldalon lehet tájékozódni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Tűzvész után vízözön

Négymillióan maradtak ivóvíz nélkül Chile fővárosában, ahol a heves esőzések áradást okoztak. Az Andokból lefolyó víztömeg hatalmas földcsuszamlásokat okozott, a sár egész településeket öntött el, az áradásokban már négyen meghaltak. A dél-amerikai országban az árvíz előtt óriási erdőtüzek okoztak károkat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való