KERESÉS search-close

erdész tamás

66 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erdész tamás"

Karsai Kata és Erdész Tamás ismét Kínába készül

A Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás élete meghatározó élményének tartja kínai utazását, azt azonban egyikük sem tagadja, hogy huzamosabb ideig nem tudnának az ázsiai országban élni. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy hamarosan újra útra kelnek.

Reflektor 2015-09-01


szerző:
2015.09.02. 01:20
Reflektor 2015-09-01

Karsai Kata és Erdész Tamás ismét Kínába készül. A Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás élete meghatározó élményének tartja kínai utazását, azt azonban egyikük sem tagadja, hogy huzamosabb ideig nem tudnának az ázsiai országban élni. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy hamarosan újra útra kelnek. Somló Tamás lánya, Lili örökölte apja tehetségét A legendás zenész legkisebb gyermeke, Lili már tizennégy éves, így amikor csak teheti, elkíséri apját a fellépéseire. Könnyen lehet, hogy egyszer majd megfordul a helyzet, és az apuka jár a lánya koncertjére, az a bizonyos alma ugyanis nem esett messze a fájától.

Kata és Tomi hazatér Hong Kongból, azonban nem csak a bőröndjüket hozzák magukkal, hanem rengeteg tapasztalatot is. Ez a pár hét segített nekik megismerni önmagukat, kapcsolatuk milyenségét, és a komfortzónájukon kívül eső dolgokat.

Fókusz 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 19:25
Fókusz 15-07-31

Fókusz: Segélykiáltás - Zsófiának 54 hónapja nem szűnik a fájdalma. Egy pogácsába került fadarabot nyelt le. Ki segít neki? Hiányozni fog? - A Szelfi szereplői nem bánták meg, hogy leforgatták az életüket, van, akinek hiányzik a kamera. A legnagyobb alakítások - Kiszel Tünde ismét önmagát alakítja egy klipben. Hogyan sikerült a többi celebet rávenni?

"Már úgy mennénk haza!"


szerző:
2015.07.30. 23:00

A fiatalok bár nagyratörő tervekkel vágtak neki Kínának, mostanra már megelégelték az ottlétet, és már alig várják, hogy hazautazhassanak. Tomi még thai k*rvának is beállna, csak hogy legyen elég pénze repülőjegyre. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Útra készen


szerző:
2015.07.29. 23:00
Útra készen

Ebben a vacak időben külön öröm a Szelfi szereplőit követni, akik sorban indulnak nyaralni. Grétáék kis hazánkba ruccannak ki, Ada egészen a Dalmát tengerig tekereg, Tamásék pedig még mindig Kínában vannak, ahol az idő és a flow is egyre jobb. 

Zenei karrier: ON, menő haj: OFF


szerző:
2015.07.29. 23:00
Zenei karrier: ON, menő haj: OFF

Tomi túl van a tárgyaláson, és bár az eddig elkészített dalok nem kompatibilisek a kínai szabvánnyal, mert Kata nem mandarinul énekelte fel őket, az alap zene elnyerte 'the man' tetszését. Ennek örömére Tomi felkeresett egy fodrászatot, ahol sikeresen elszúrták a frizuráját. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Tomiék lesznek az ázsiai New York sztárjai?

Hsziamen után Hong Kongot veszik be Katáék, akik amint megérkeznek, kapnak egy szuper ajánlatot, aminek köszönhetően akár a zeneiparban is munkát szerezhetnek. Megy ez, mint a karikacsapás! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Tomi túl van egy tárgyaláson, és csupa jó hírrel tud szolgálni. Felkérték egy táplálékkiegészítő reklámjának az elkészítésére, aminek először is fel kell vázolni a tervezetét. Ha az európai szemléletmód elnyerte a kínaiak tetszését, akkor jöhet a többi. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Lehet, hogy beindul a reklámbiznisz!

Zoltán ismét jó hírekkel szolgált. Lehet, hogy Tomiék végre elkezdhetik a munkát Hsziamenben, ami mindkettejüket feldobta, ám mielőtt belevágnának a dologba, körbenéztek egy kicsit a városban. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

"Megérkeztünk Hsziamenbe!"


szerző:
2015.07.23. 23:00

Katáék egy hosszú órákon át tartó vonatúton vannak túl, melynek körülményei kicsit sem nevezhetőek higiénikusnak. Szerencsére az új hely kárpótolja őket. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Izzasztó munkával sikerült megszerezni a vonatjegyeket

Zoltán remek hírekkel szolgál, így Kata és Tomi Hsziamenbe utazhat, ám előtte nem kevés szenvedés árán vonatjegyet kell szerezniük. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Puzsér Torinoba utazott a Bajnokok Ligája elődöntöjére, hogy kedvenc csapatának, a Juventusnak szurkolhasson. Az évtized meccse végül kedvezően alakult, így Robi bár hang nélkül, de elégedetten távozott az arénából. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Menni Hong Kong vagy maradni Kína? Esetleg egy kis Hsziamen?

Kata idegrendszere nehezen bírja a hirtelen változásokat, ráadásul amióta Kínában vannak, ezt jó párszor sikerült már megtapasztalnia. Úgy néz ki, hogy felcsillan a remény, és Zoltán személyében megérkezik a felmentősereg. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hiába várta Kata és Tomi a Kínában élő magyarokkal a találkozást, elkeserítő híreket kaptak. Nem alkalmasak modellkedésre, ráadásul börtönbe kerülhetnek, ha csak egy nappal is tovább maradnak az országban, mint egy hónap. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Tomiéknak sikerült pénzt szerezniük

Egy gonddal kevesebb, Katáéknak végre sikerült egy helyi bankból pénz kivenniük. Azonban számos megoldatlan probléma vár még a fiatalokra. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kata már alig várta, hogy kiköltözzenek a régi szállodából, mert nyomasztó volt számára a környezet. A sok stressz után egy kis kikapcsolódás következett, azonban a kínai gasztronómiával továbbra sem tudtak megbarátkozni, ráadásul kiderült, hogy bankkártyájukkal nem tudnak sehol sem fizetni... Most mi lesz? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Új környékre költöznek a fiatalok

Felcsillant a remény, Kata és Tomi talált egy sokkal bizalomgerjesztőbb környéket, majd a szállásfoglalást követően belevetették magukat a kínai gasztronómia örömeibe. Bár a kommunikáció nehézkesen működik a helyiekkel, a fiataloknak végül csak sikerült élelmet szerezniük - az más kérdés, hogy egy picit sem ízlett nekik. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kata és Tomi sikeresen megérkezett Kínába, és bár két órán át vártak az ügybuzgó helyiekre, végül elfoglalhatták szállásukat, ami még csak nem is hasonlít a képeken látottakhoz. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Repterek és mikro tragédiák


szerző:
2015.07.13. 23:00
Repterek és mikro tragédiák

Az élet bizony nem habostorta és még csak nem is egy doboz bonbon. Azonban egyfajta egyensúly mégiscsak fennáll az univerzumban, amit a Szelfi szereplők tökéletesen megosztott hangulata is bizonyít. Kata és Tamás vidáman utazgatnak, dettó Robi, csak a távolságok különböznek. A női fronton azoban a padlásig érnek a problémák és a feszültség. 

 

"Welcome on board!"


szerző:
2015.07.13. 23:00

Most már nincs visszaút! Kata és Tomi úton Kínába, hogy megváltsák a világot zenéjükkel. Az izgatott fiatalok már alig várják, hogy megérkezzenek az ázsiai országba. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Velünk történt


szerző:
2015.07.13. 14:14
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Itt a reggel, szól a vekker...


szerző:
2015.07.10. 23:06
Itt a reggel, szól a vekker...

Árad a csí a reggeli napfényben. Úgy tűnik, mindenki újult erővel harap bele a napba. Stuttgartban feltevődnek végre a nagy kérdések. Itthon pedig valaki randizni tud végre, valaki pedig meglepi buliba készül. Egy szó, mint száz, az élet bár úgy tűnik, ólomlábakon halad, mégis tele van apró eseményekkel, változásokkal.

Búcsúzás és pakolás kipipálva, irány Kína!

Egy utolsó látogatás Csillaghegyre, majd jöhet a szokásos bajlódás a bőröndökkel, és nincs más hátra, mint egy jó pár órás repülőút Keletre. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kata elbúcsúzott a családjától


szerző:
2015.07.09. 23:00
Kata elbúcsúzott a családjától

Tomiék pár nap múlva utaznak Kínába, ezért Kata úgy döntött, hogy meglátogatja a családját, és elköszön mindenkitől. Leginkább kishúga hiánya aggasztja őt, hisz vele a legszorosabb a kapcsolata, így érthető, hogy a búcsú cseppet sem volt könnyű. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kamaradráma az élet és nincs kellékes

A hétköznapok szorítása csak nem akar enyhülni, hiába rándul ki az ember Stuttgartba, a gondok ott is csak gondok. Nincs buli, ha apa elfelejt hazajönni és a gyerekre vigyázni; az erkölcsi bizonyítvány is hiába van meg, ha nem érdekel senkit. Hétköznapok vs. Szelfiszereplők: 1:0.

Házasodni készül a Szelfi szerelmespárja

Karsai Kata és a Fat Phoenix énekese, Erdész Tamás két éve alkot egy párt, tavaly szilveszterkor pedig már az eljegyzés is megtörtént. Mint mondják, hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket, előtte azonban egy életre szóló kaland vár rájuk.

Reflektor 15-07-08


szerző:
2015.07.09. 01:10
Reflektor 15-07-08

Reflektor: Linczényi Márkó imádja a kihívásokat. Házasodni készül a Szelfi szerelmespárja.

Mindenki küzd valamivel…


szerző:
2015.07.07. 23:00
Mindenki küzd valamivel…

A kritikusok is megszenvedik, ha kritizálják őket, a zenészlétet pedig nagyban keseríti a magány. A gyerekek viszont tényleg rengeteg örömet tudnak okozni, akár csak egy puszival, egy jól feltett lefekvés előtti kérdéssel, esetleg csak annyival, hogy jelen vannak egy kellemes délután.

Kata felénekelte első számát!


szerző:
2015.07.03. 23:00
Kata felénekelte első számát!

Amióta Katáék megbeszélték egymással a dolgokat, azóta sokkal oldottabban megy a munka. Tomi türelmességének meglett az eredménye? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A lelkesedés az egyetlen gyógyír

A gyereknevelés épp olyan nehéz, mint az elvonó utáni első koncert, vagy egy dal felvétele, és a magányosság.

Road movie, depresszió, alkohol és cukor

Mindenki elindul valahova, és sajátos útját járja - ki kocsmába, ki cukrászdába, ki terápiára.

Kata úgy döntött, hogy tesz valamit a kialakult feszült helyzet ellen, ezért randizni hívja Tomit. Az étteremben megoldódni látszik a köztük kialakult konfliktus. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Kata és Tomi egy stúdióban gyakorolják az új dalt, de Tomi egyáltalán nincs megelégedve barátnője teljesítményével. Kezd elmérgesedni a helyzet, úgy tűnik, Kata feladja. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Rossz viccek és nagy bölcsességek


szerző:
2015.07.01. 23:00
Rossz viccek és nagy bölcsességek

Egyesek békülnek, mások összeveszni látszanak. És van, aki egyszerűen kövérnek érzi magát.

Apa, anya, gyerekek


szerző:
2015.06.30. 23:00
Apa, anya, gyerekek

Jó ötlet a napközi? Megnyomorít az iskola? Házasság vagy válás? Megannyi kérdés a Szelfiben!

Ismét Katáék fölé magasodik a kínai bürokrácia. A vízumügyntézés közben egyre több nehézségbe ütköznek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mindenkinek kell a változás


szerző:
2015.06.26. 23:00
Mindenkinek kell a változás

Van, akinek az levegőváltozás, van, akinek pedig egy egyszerű bölcsi vagy repülőjegy jelenti a kiutat a jelenlegi helyzetéből.

Fókusz 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 19:25
Fókusz 15-06-26

Fókusz: Terrortámadás - Tunézia, Kuvait, Franciaország. A legfrissebb képek és fejlemények a mai terrortámadásokkal kapcsolatban. Húsz éve gyászol - Megszólal az a csapi asszony, akinek férjét húsz évvel ezelőtt gyilkolták meg, de a tettest csak most sikerült elfogni. Miért menekülnek? - Halál várt volna rájuk hazájukban. Hogyan és kik élnek a bicskei menekülttáborban?

Alkotói válság, minden zenész rémálma

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben több zenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány. Kilyén Tamás riportja.

A múzsa csókja, honnan jön az ihlet?

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben több zenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány. Kilyén Tamás riportja.

Úgy tűnik, egyre nehezebben megy a közös munka a szerelmeseknek. Először Tomi lustasága volt a gond, majd végre elkészült a dal a fiú fáradtságos munkájával, és fordult a kocka, most Kata nem fektet kellő energiát az éneklésbe. Ez újabb konfliktust eredményez, amit a lány ki nem állhat, mert utál a szerelmével vitatkozni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyszer fent, egyszer lent...


szerző:
2015.06.25. 23:00
Egyszer fent, egyszer lent...

...de többnyire inkább lent. Talán még egy Szelfi részben sem lifteztek ennyit, mint most, de nem is ereszkedtek ilyen érzelmi mélységekbe soha.

Hiszti, balhé, bunyó, szakítás


szerző:
2015.06.24. 23:00
Hiszti, balhé, bunyó, szakítás

Szerencsétlenül alakul az élet a Szelfi tizenharmadik epizódjában.

Minden relatív, és mindenki bunkó


szerző:
2015.06.23. 23:00
Minden relatív, és mindenki bunkó

A Szelfi mai epizódjában mindenki megtanulja, hogy leginkább saját magával szemben kell őszintének lennie.

Amikor azt gondolták, hogy a nehezén már túlvannak, bekavart egy üveg bor

Tomi végre elkészült Kata zenéjével, így elérkezett az ünneplés ideje. A húzós munka után édes (lenne) a borozás, ha sikerülne megbirkózniuk a kupakkal. Vagy dugóval? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A kezdet és a vég


szerző:
2015.06.22. 23:00
A kezdet és a vég

Ami egyeseknek a legboldogabb nap, az másoknak egy korszak lezárását, vagy egy nagy újrakezdés ígéretét hordozza.

„Ha Katának nem tetszik, összeverem”

A kínai bürokrácia annyira megihleti Tamást, hogy végre homlokon csókolja a Múzsa. Azonban a nagykövetségen nem szolgálnak jó hírekkel a fiatalok számára, a vízum elintézése bonyolultabb lesz, mint elsőre gondolták. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Variációk az este elrontására: túl sok vodka és túl sok gyerek

Ha ma nem mész bulizni, legalább nézd meg, milyen, amikor mások tolják meg a party hardot.

Az emigráláshoz nem árt a vízum és a munkavállalási engedély

Kata és Tamás sajnos eddig nem számoltak ezzel, úgyhogy most hirtelen kénytelenek szembe nézni a föléjük tornyosuló bürokráciával. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

„Fogok egy számot, ami tetszik kábé, és ellopom”

Tamás nem nagyon érzi a flow-t, Kata lassan komolyan kezd rápánikolni a lassú haladásra. Hogy fognak így Kínába utazni? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Néha egy szimpla felmosás vagy becsokizás is elég az örömhöz

Másokat egy rossz zeneválasztás is képes átmeneti letargiába dönteni. Hogy a kamupasi bedobása mit eredményez, az még tényleg a jövő kínzó kérdése. 

Tamásnak most sem sikerült betörnie a nemzetközi piacra

Hiába Kata minden igyekezete, a fiú megfeneklik a dalírásban, de ahogy a példa is mutatja, ebből is lehet zenét kovácsolni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A szőrtelen lábtól a takonygerincig

A Szelfi szereplőit kísérti a múlt: régi szerelmek, és szavak, amelyeket jobb lett volna kétszer meggondolni. És van, aki csak simán lusta felkelni.

Tomi csúf hazugsága


szerző:
2015.06.11. 23:00
Tomi csúf hazugsága

Bár a fiatalok szerint mindketten hányadék fejjel ébredtek a buli utáni reggelen, Kata mégis alig várja, hogy kimozdulhasson otthonról. Tomi ezzel szemben inkább otthon töltené az egész napot, ráadásul csúnyán átveri szerelmét. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Nőnek lenni sem egy leányálom


szerző:
2015.06.11. 23:00
Nőnek lenni sem egy leányálom

Mit csinálnál, ha a pasid kamu indokkal elküldene otthonról, hogy playstationözhessen? Variációk három témára: összejönni valakivel nehéz, újra összejönni valakivel még bonyolultabb, de nem szétrázódni még annál is komplikáltabb. Mindeközben hasznos információkat tudhatunk meg a hazai véradás menetéről.

Eggyel jobban berúgtak a fiatalok, mint kellett volna

Kata és Tomi egy belvárosi lakásban tengeti mindennapjait, ahova kisebb összejöveteleket és barátaikkal közös iszogatásokat is szerveznek. A legutóbbi ilyen buli kicsit eldurvult, és a lány szavaival élve eggyel jobban berúgtak, mint kellett volna. Ezt már a szomszédok sem hagyhatták szó nélkül! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

Mindenki függ valamitől


szerző:
2015.06.10. 23:00
Mindenki függ valamitől

Vagy inkább valakitől: a gyerekeitől, a férjétől, a vőlegényétől, vagy épp az édesanyjától.

A gyermekkor vége


szerző:
2015.06.09. 23:00
A gyermekkor vége

Van, aki a múltjával próbál szembenézni, van, aki a jövőjét próbálja építeni, és van, aki nem tudja, hogy mit kezdjen a jelennel. A Szelfi második epizódja.

A legjobb bédekker Kínához...


szerző:
2015.06.09. 23:00
A legjobb bédekker Kínához...

...nem más, mint valaki, aki már élt Kínában egy ideig. A kivándorlás előtt álló fiatalok minden információt és hasznos kapcsolatot igyekeznek begyűjteni, miközben félelemmel tölti el őket a költözés gondolata. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

Karsai Kata beleborzong Kína gondolatába

Erdész Tamással terveik szerint külföld felé veszik az irányt, ahogy ma sok magyar fiatal teszi. Azonban nem olyan egyszerű kiköltözni a földgömb másik felére, előtte gondosan mérlegelniük kell, mit várnak az új lakhelyültől és persze egymástól. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

1. rész


szerző:
2015.06.08. 23:00
1. rész

Hat különböző sors és történet indult el a maga útján. Völgyesi Gabiék megkísérelnek kitörni a szülői szerepből, hogy ismét zenészek és házaspár lehessenek, ezzel szemben Grétát épp nemrég hagyta el a férje, így részben egyedül kell szembe néznie a jövővel. Közben Bérczesi Robi édesanyjánál keresett menedéket, hogy lejöjjön a szerekről, Puzsér Róbert pedig kiborult a bíróságon, és az igazáért küzd. Karsai Kata és vőlegénye Kínába készül, a tervek szövögetése azonban egyszerre felvillanyozó és gyomorszorító érzés számukra. Ada harmadmagával randizni készül, és próbálja megválaszolni a kínzó kérdést: vajon lehet-e szex az este vége?

Karsai Kata és Erdész Tamás


szerző:
2015.05.25. 08:00

Egy életem, egy kamerám


szerző:
2015.05.25. 02:53
Egy életem, egy kamerám

A Szelfi szereplői bevisznek egy-egy kamerát az életükbe, és leplezetlen őszinteséggel mutatják meg napjaik legérzékenyebb részeit is. Mert ki más beszélhetne hitelesebben a saját életükről, mint ők maguk?

Szerelmi dráma az  X-Faktorban?

Karsai Katának az X-Faktor Táborban véget ért a verseny, de szerelme a Fat Phoenix énekese, Erdész Tamás zenekarával bejutott legjobb 12-be. A fiú nagy izgalommal vág neki az első élő show-nak.

Reflektor 13-09-16


szerző:
2013.09.17. 01:00
Reflektor 13-09-16

Reflektor: Továbbjutott az X-Faktor szerelmespárja. Kammerer Zoltán és Szabó Gabriella sportágat váltott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való