KERESÉS search-close

erős antónia

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erős antónia"

Gálvölgyi János vezeti az RTL Híradó szilveszteri adását

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész nemcsak a Híradó műsorvezetőit parodizálja, de számos további karaktert is megformál majd a rendhagyó évbúcsúztató adásban.

Miben változott meg az életed mióta képernyőn vagy?

Van, aki hisz a sorsban és van, aki nem. Jöjjön a nap kérdése rovatunk, amiből megtudhatjuk, hogy miben változott meg az RTL műsorvezetőinek élete, amióta képernyőn vannak.

Az RTL ismert arcai szembesültek első felvételeikkel

Leesett az álla a hazai hírességeknek, amikor szembesítettük őket első tv-s szerepléseikkel. Erős Antónia és Szellő István is jót nevettek régi önmagukon, ahogy Istenes Bence is verte a térdét. A pillanat, amikor az RTL ismert arcai szembesülnek a legeslegelső róluk készült felvétellel.

 

Fókusz 2017-03-08


szerző:
2017.03.08. 19:00
Erős Antónia nyerte a jótékony sztár kategória díját

Harmadik alkalommal osztották ki az InStyle - Style Award díjakat. A stílust, a minőséget és a teljesítményt díjazták olyan kategóriákban mint stílusos nő és férfi, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség.

Az RTL Híradót vasárnap este 4 híradós felváltva vezeti

Október 16-án vasárnap, jövőt idéző látványra vált a Híradó. Ebből az alkalomból Erős Antónia, Szellő István, Szabados Ágnes és Rábai Balázs – rendhagyó módon - együtt vezetik az esti Híradót. 

A jövő látványvilága az RTL stúdiójában

Új fejezet kezdődik vasárnaptól az RTL Klub életében. Megújult dizájn, új főcímek, arculati elemek, zenék és hipermodern stúdiókép vár a nézőkre. Mintha a jövő már most beköltözött volna a nappalikba.

Erős Antónia és Sebestyén Balázs gyerekei is most kezdik az iskolát

Balázs fia lazán veszi, csak az izgatja, kell-e ott is aludni, és kimehet-e játszani, ha unja az órákat. Erős Antónia szerint a beilleszkedéssel nem lesznek gondjai a kicsiknek, de azt még nem tudja, hogy megy majd a korán kelés. Ismert szülőknél jártunk, hogy megnézzük, ők hogy készülnek az iskolakezdésre.

Fókusz 2016-08-31


szerző:
2016.08.31. 17:25
Egy Csepp Figyelem! - Belevalók

Ne fordulhasson elő, hogy nem vesznek fel egy gyereket az óvodába, csak azért mert cukorbeteg. Ez a célja az Egy Csepp figyelem alapítvány Belevalók kampányának. Pedagógusokat oktatnak, hogyan kell bánni egy inzulinfüggő gyermekkel. Az alapítvány ma a székesfehérvári cukorbeteg egyesülettel közösen tartott családi napot Tatán, ahol profi sportolókkal is találkozhattak a gyerekek.

Képernyősök és anyukáik


szerző:
2016.04.30. 17:17
Képernyősök és anyukáik

Anyák napja alkalmából olyan fotókkal készültünk, melyeken kedvenc képernyőseink szerepelnek édesanyjukkal. Magyarországon 1925 óta ünnepeljük az édesanyákat, mindig május első vasárnapján.

Nem celeb, csak híres


szerző:
2016.04.25. 17:45
Nem celeb, csak híres

A két kifejezés közötti fontos különbségre igyekszik rávilágítani Szegvári Katalin új könyvével, amelyben 13 ismert tévéssel beszélget. Többek között Erős Antóniával, Rábai Balázzsal, Kolosi Péterrel és Kotroczó Róberttel is interjúzott, hogy együtt kicsit átértékeljék a bulvár szó fogalmát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való