KERESÉS search-close

energia

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "energia"

Geronazzo Mária ismét energiát küld a villalakóknak?

Egyszer már bevált, és Greg tért vissza a Párbajról. Vajon most is segít Mária energiaküldése Adrinak?

Festék, ami fűt


szerző:
2018.10.02. 15:19
Festék, ami fűt

Speciális, energiatakarékos felmelegítésre alkalmas festék fejlesztésébe kezdett egy festékgyártó cég és a műszaki egyetem csapata.

Ház, ahol nincsen rezsiköltség

Energetikai Oscar-díjat kapott egy pécsi lakóház, amelyik több energiát termel, mint amennyit felhasznál. Az Energy Globe fődíját megnyerő 150 négyzetméteres házat teljesen felújították. Hőszívattyú, napkollektor, fényfolyosó került bele és ökoszigetelést kapott. A ráköltött pénz a számítások szerint tíz év alatt térül meg.

 

MSZP: felújítás, rezsicsökkentés

161 milliárd forintot költene évente a lakóépületek energia-hatékonyságának növelésére az MSZP, ha kormányra kerülne. A párt szerint ez lenne a valódi és fenntartható rezsicsökkentés. A felújításokhoz uniós forrásokat is felhasználnának, önrészre nem lenne szükség. A Fidesz szerint nem kell foglalkozni a szocialisták komolytalan kampányígéreteivel.

 

RTLII Híradó 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 21:30
Olcsóbb lehetne az energia

5-7 százalékkal kevesebbe kerülhetne az áram, a gázt és fűtést pedig akár 10 százalékkal is olcsóbban adhatnák - a legfrissebb piaci elemzések szerint. Tavaly ugyanis egész évben alacsonyabban alakultak az energiaárak, mint a rezsicsökkentés előtt.

 

Lilla és Nóri törzsi tánccal fogadta Iliászt

Iliász egy nem mindennapi produkciónak lehetett a szemtanúja, amikor a Holtak Szigetére érkezett. Nóri és Lilla törzsi tánca egyfajta beavatás volt a srácnak, aki szerint mind a két lány "full kattant".

Tízezrek hűsölnek a strandokon

Vannak, akik örülnek a hőségriadónak, mert ilyenkor a szokásos többszörösére nő a forgalmuk. Az utóbbi napokban például 50 ezren váltottak jegyet valamelyik budapesti strandon. A légkondicionálók is dolgoznak, de szakemberek nem számítanak rá, hogy megdőlne az áramfogyasztási rekord.

A lángoló jég lehet a megoldás a növekvő energiaigényre

Lángoló jég. Ez lehet az egyik megoldás a Föld növekvő energiaigényére a következő években. A világon először a Kínai Geológiai Intézet munkatársainak sikerült stabilan és folyamatosan kitermelni ezt az energiát. A lényeg, hogy a tengerfenék alól kinyert metán felhasználásával állítanak elő gázt. Persze ez nagyon veszélyes is lehet.

Az Anamé módszer beindítja az élet áramlását!

Balázs Valéria és Riz Olivér az anamé módszerről mesélt Mikiéknek. Az anamé valójában egy személyre szabott, megoldásorientált módszer, ami a csakrák energiaáramlásának beindításával gyógyítja a testet és a lelket.

Fókusz Plusz 2017-01-07


szerző:
2017.01.07. 18:50
Ilyen, amikor Tóth Gabi csodát tesz!

Pontosan öt éve történt, hogy az énekesnő bebizonyította, mire is képes. Mert eddig is tudtuk, hogy szabad energiáival egy arénát is képes tűzbe hozni, hogy olyan, mint egy vulkán és egy lavina egyszerre. Tóth Gabi az osztrák síparadicsomban képes volt minderre rátenni egy lapáttal.

Apró kütyük, és tízezrekkel csökkenhet a rezsi

Négy évvel ezelőtt a Házon kívül egyik adásából rengeteg hasznos dolgot megtudhattunk arról, milyen módszerekkel lehet csökkenteni kiadásainkat. A rezsin való spórolásnak nem az az egyetlen módja, hogy lecsavarjuk a fűtést, vagy jobban felöltözünk otthon. Apró eszközökkel, trükkökkel és egy kis odafigyeléssel akár több tízezret is megspórolhatunk.

Tivy és Evelin kézzel hajtották a bicikliket!

Tivy és Evelin egy új módszert dolgoztak ki, és nem lábbal, hanem kézzel hajtották az energiaforrásul szolgáló bicikliket. Ugye, milyen kreatívak?

Micinek meggyűlt a baja a biciklizéssel

Először Micin és Krisztiánon volt a sor, hogy nyeregre pattanjanak, és addig tekerjenek, amíg el nem készül a húsleves. Micinek azonban nem ment úgy a biciklizés, ahogy azt a többiek elvárták volna tőle...

A lehetetlen nem létezik


szerző:
2016.09.21. 17:45
A lehetetlen nem létezik

Már két gyereke van és már másodszor érkezett Magyarországra a világhírű, a kéz és láb nélkül született motivációs tréner. Nick Vujicic ezen a héten több előadást is tart Budapesten, többek között az online és iskolai zaklatások elleni küzdelemről is mesél. Azt mondja, tudja, miről beszél, hiszen át kellett élnie. Tíz évesen még el akart dobni magától az életet, most pedig millióknak segít abban, hogyan és miért ne adják fel.

Robog a csőd felé az olajnagyhatalom

Hiába nyilvánították a pénteket munkaszüneti nappá, és tanácsolták el a nőket a hajszárító használatától Venezuelában az energiahiány miatt, mostantól minden nap négy órán keresztül szüneteltetni kell az áramellátást az országban. A világ egyik legnagyobb olajhatalma szinte teljesen kifogyott az energiából, üresen konganak a boltok, az utcákon pedig eluralkodott az erőszak.

Óraátállítás: egy órával kevesebbet alszunk

Ne feledjék: szombat éjszaka óraátállítás. Rövidebb lesz a húsvét, hajnali kettőről három órára kell előre állítani az órákat. A villamos művek szerint ezzel sok pénzt és energiát lehet megtakarítani. A Kardiológus Társaság elnöke azonban a Híradónak azt mondta: kutatások alapján az óraátállítás megviseli a szívbetegeket, az első napokban általában tíz százalékkal emelkedik a szívrohamok száma.

PÁSZTOR ANNA: Egy igazi, XXI. századi nő!

Pásztor Anna énekesnő megállíthatatlan! Énekesnő és most már kétgyermekes édesanya. Anna azonban mégse fárad, úgy érzi a gyerekek nem elvették, hanem megsokszorozták az energiáját. Azt mondja, minél több sávon fut az ember élete, annál színesebb, annál több dallam van benne.

Cáfolják Brüsszelben Lázár kijelentését

Lázár János állításával szemben nem a középületek, hanem a lakások energetikai korszerűsítésére adna Magyarországnak 450 milliárd forintot az Európai Unió.

Szabó Patrícia kislánya nem fér a bőrébe

Mikor utoljára nálunk járt Szabó Patrícia és kislánya, Rozi, még picike volt, azóta viszont már egy kétéves nagylányt köszönthetünk a stúdióban, akinek már kibontakozóban van a személyisége, nagyon aktív, rengeteg energiája van és azt csicseregték a madarak, hogy igazi rosszcsont, sőt még anyukája kiskori énjén is túltesz…Hogy ez valóban így van-e arról Szabó Patríciát kérdeztük, akit elkísért Rozi is!

Peet Project: „Nem véletlen, hogy ideszülettünk!”

A fiúk mosolygósak, kedvesek, és tombol bennünk az energia. A legfontosabb, hogy hisznek magukban, és abban, hogy az általuk képviselt műfajnak itthon is lehet nagyközönsége.

Dombovári Vanda kisfia az anyjára ütött

A hároméves Gergő egy igazi energiabomba, igaz, örökmozgó édesanyját ismerve ez valószínűleg senkinek sem okoz nagy meglepetést.

Mi tartja fiatalon Székhelyi Józsefet?

Székhelyi Józsefen egyszerűen nem fog az idő, a mai napig ugyanolyan lelkesedéssel veti bele magát az új feladatokba, legyen szó a szakmájáról, vagy éppen az apaságról. De honnan meríti ehhez azt a sok energiát, ami a mindennapokhoz szükségeltetik?

Egyetem mellett munka


szerző:
2015.09.22. 08:17
Egyetem mellett munka

Hiába a szülői támogatás, a felsőoktatás költségeihez a legtöbb hallgatónak munka nélkül nem lenne elég pénze ahhoz, hogy finan­szírozza az egyetemi éveit. Emiatt az egyetemisták 63 százaléka szabad idejében – többnyire részmunkaidőben – munkát vállal. Sokszor nem könnyű összeegyeztetni és nyilván nem kevés energiát vesz el a diákoktól, de legtöbben azt mondják: muszáj, mert másképp nem tudják fedezni a tanulmányi és megélhetéshez szükséges költségeiket. Mi a járható út a diákok számára? Joó Zsuzsanna karriertanácsadót kérdeztük!

Búzafű shot, zöld turmix, frissítő gyümölcsturmix és energetizáló reggeli

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Mi mindenre jó a citromos víz?

A citromos víz nemcsak tökéletes szomjoltó, de a szervezetet is vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb természetes energiabombának tartják. Miért érdemes citromos vízzel kezdenünk a napot? Megtudhattuk Antal Emese, dietetikustól.

Tóth Andi bombaformára hajt

Az X-Faktor tavalyi győztese igyekszik megtartani alakját, ezért a rengeteg munka mellett is szakít időt a sportra, ráadásul így is maradnak felesleges energiái. Hogyan csinálja mindezt? Reggel megtudhattuk. 

Feng shui: Hogyan kezdjek neki?

Megváltoztatja az életünket, harmóniát teremt, meghozza a sikert, hozzásegít a céljainkhoz. Tartják a feng shuiról, a térrendezés tudományáról, de hogyan kezdjünk neki, ha kedvet kaptunk, hogy megváltoztassuk otthonunk energiáit?

Óraátállítás helyett időzóna-váltás?

Hajnali kettőről három órára kell átállítani éjszaka az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás. Egy Facebook-csoport tagjai azt szeretnék, ha nemcsak az órát állítanánk át, hanem Magyarország átkerülne egy másik időzónába. Szerintük így milliárdokat lehetne megspórolni. A szakemberek azonban azt mondják, ezt nem lehet kiszámolni.

Mutasd a lakásod, megmondom ki vagy!

Ha egy feng shui szakértő betér egy féltve őrzött otthonba, az biztos, hogy egyből látja, hogy mi miatt nem működik, mondjuk egy párkapcsolat. Sokan úgy tartják, nem árt úgy berendezni lakásunkat, hogy az a chi áramlásának is kedvező legyen.

COOKY: „Mindenki akar hinni valamiben”

A „csodapáfrány” energiáiról, kedvenc foteljéről és uralkodói mivoltáról is mesélt a műsorvezető, és emellett még a hit kérdése is előkerült.

Mutasd a lakásod, megmondom ki vagy!

Ha egy feng shui szakértő betér egy féltve őrzött otthonba, az biztos, hogy egyből látja, hogy mi miatt nem működik, mondjuk egy párkapcsolat. Sokan úgy tartják, nem árt úgy berendezni lakásunkat, hogy az a chi áramlásának is kedvező legyen.

Szuperholddal vonzzuk be a pozitív energiákat!

Most vasárnap egy ritka jelenségnek köszönhetően a Holdunk gigászi méretűnek fog tűnni, és ennek megfelelően energiái is megsokszorozódnak. Adásunkban Frabato mágus adott tanácsokat, hogy a meditáción kívül milyen más rituáléval készülhetünk fel erre az alkalomra.

Átvizsgálták Pataky Attila otthonát

Na, nem a rendőrség tartott házkutatást nála, hanem energiagyógyászok mérték fel az Edda frontemberének otthonát. A szakemberek vízerek után kutattak, és sikerrel is jártak.

„Áramkommandó” járja a Balatont

Az E.ON munkatársai olyan mérőórákra vadásznak, amelyeket manipuláltak.

Fűtéskorszerűsítés az energiaköltségek csökkentéséért

Több mint 9 milliárd forintból korszerűsítik az állami felsőoktatási- és egészségügyi intézmények energetikai rendszerét.

Londonban olcsóbb az áram, mint Budapesten

A Magyar Nemzet felmérése szerint középmezőnyben van Budapest az áram árát tekintve.

Visszatér az állam az energiapiacra?

A fogyasztók érdekében szállna be az állam újra a hazai energiaszolgáltatásba.

A Google a napos oldalra állt


szerző:
2011.04.12. 13:59
A Google a napos oldalra állt

A Google 168 millió dollárt fektetett be a Bright Source Energy napelemparkjának építésébe.

Fókusz Plusz 11-04-09


szerző:
2011.04.09. 19:30
Fókusz Plusz 11-04-09

Fókusz Plusz: Rocklegendák csúcsformában - Kóbor már a 70-hez közelít, de nincs egy szabad perce se, D. Nagy 60 fölött élvezi igazán az életet, Balázs Fecó nősülni készül és Bródy is boldog kispapa. Mi tartja őket fiatalon? Páratlan összefogás - Egy család, amelynek története az egész országot megdöbbentette. Hat gyerek és a nagypapa, akik egy életveszélyes házban tengődnek. Riporterünk megszervezte az adománygyűjtést!

Ideiglenesen befagyasztják a rezsiköltségeket

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára az RTL Híradónak jelentette be: elkészült az ezt lehetővé tevő jogszabály-tervezet.

Egy órára itthon is kihunytak a fények

Lobogó fáklyák a Budai Várban, halványan tükröződő Parlament és hidak a Duna vizén. Így festett Budapest a Föld Órájában.

Sötétség Sydney-től Athénig


szerző:
2011.03.27. 17:01
Sötétség Sydney-től Athénig

Világszerte 134 országban kapcsolták le a nevezetességek díszkivilágítását a Föld Órája nevű akcióban.

Többe kerül a mindennapi betevő


szerző:
2011.03.11. 10:43
Többe kerül a mindennapi betevő

Az elmúlt egy évben az élelmiszerek, a háztartási energia és az üzemanyagok ára nőtt a leginkább.

Orbán legfontosabb támasza a felesége

Az EU-elnökség vezetőjeként legfontosabb feladatainak a romastratégia és a népességfogyás témaköreit tartja.

Egy órával tovább tart az éjjel

Az órákat szombatról vasárnapra virradóra hajnali 3 órakor 2 órára kell visszaállítani.

Mérföldkőnek számító vezeték

Átadták az Arad és Szeged közötti földgázvezetéket.

Csak csajok 10-09-20


szerző:
2010.09.20. 09:05
Csak csajok 10-09-20

Csak csajok: Kálloy Molnár Péter kisfia, Pistike megállás nélkül beszél és szalad, szülei alig győzik lekötni a rengeteg energiáját. Vajon ez azt jelenti, hogy ő hiperaktív? Pszichológus szakértőnket a hétfői Csak csajokban arról faggattuk, hogy mit kell tenni akkor, ha egy kisgyerek hiperaktív.

Napelem erőmű épül Hatvannál


szerző:
2010.09.12. 16:53
Napelem erőmű épül Hatvannál

20 milliárd forintból épül fel hazánkban a térség legnagyobb napelem erőműve.

A Nap megoldja, ha elszánjuk magunkat

A teljes energiaigény 60-70 százalékát is fedezhetnénk a Nap segítségével.

Drágul a távfűtés Budapesten

Átlagosan 10,5 százalékkal drágulnak a lakossági hődíjak Budapesten szeptember 1-től.

Habzsoljuk az áramot


szerző:
2010.07.16. 13:04
Habzsoljuk az áramot

A fogyasztott energia-mennyiség hétfő óta folyamatosan növekedik.

Energaiár: nincs döntés a támogatásról

Az IMF-fel kötött megállapodás alapján július elsejéig lehet ezt fizetni.

Mérsékelnék a közműdíjakat


szerző:
2010.06.09. 12:07
Mérsékelnék a közműdíjakat

Benyújtották a parlamentnek a földgázellátásról és a villamosenergia ellátásáról szóló törvények módosítására vonatkozó javaslatot.

Több mint 140 település borult sötétbe

Magyarországon is sokan csatlakoztak a rekordot döntő világméretű akcióhoz.

10 százalékos gázáremelés?


szerző:
2010.02.26. 19:29
10 százalékos gázáremelés?

Akár 40 százalékkal is megnőhet a gázszámlája májustól azoknak, akik eddig kaptak támogatást az államtól.

Gondolattal gyógyító léleksebész

A férfi azt állítja, beférkőzik a gondolatainkba, megtalálja a test és lélek problémáit.

Igényelhető az energia-támogatás

Azok kérhetnek támogatást, akiknél már kikapcsolták a villanyt vagy rászorulók.

Szennyvízből nyernek energiát Mohácson

A piaci árnál 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatja majd meg az önkormányzat az így termelt áramot.

Ingyen izzó a takarékos nyugdíjasoknak

Az energiatakarékos izzók csaknem 80%-kal kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományosak, és élettartamuk is hosszabb.

Összefogás az olcsóbb gázért


szerző:
2009.07.05. 12:52
Összefogás az olcsóbb gázért

A Békés megyei települések a szabadpiacról vásárolnák a gázt, ezzel is spórolva a fűtésszámlán.

Ökofalu lehet Bakonyszombathely


szerző:
2009.05.16. 18:01
Ökofalu lehet Bakonyszombathely

A jövőben szinte mindenhol megújuló energiát használnának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való