KERESÉS search-close

emlékezetes pillanat

47 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "emlékezetes pillanat"

Győző megható búcsút vett a

Ahogy azt a műsor elején ígérte Győző, bejárta az országot, sőt, még Londont is megjárta, hogy teljesítse az emberek vágyait. Összegyűjtöttük az elmúlt 10 hét legjobb pillanatait.

Jön a

Eljött hát a pillanat, Győző elbúcsúzott a "Mi a vágyad, more?" nézőtitől...

Győző nem tett mást, csupán átadta a tudását!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője mindent megtesz azért, hogy teljesítse az emberek vágyát, és attól sem riad vissza, ha ennek ára van.

Nehogy lemaradj erről: ilyen egy örömzenélés Győzővel!

A műsorvezető még mindig az igazi és egyetlen hercegnőt keresi, miközben rengeteg izgalmas kalandban részesül…

Győző nem akárkivel készített interjút!

A műsorvezető mindent megtesz, hogy megtalálja a hercegnőt, és ha kell, akkor mindenkit megkérdez, mindenkit. 

Győzőt zavarba hozta az egyik rajongója!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetőjét szinte lehetetlen zavarba hozni, de most egy rajongónak mégiscsak sikerült.

Idén Győző is jelentkezik az X-Faktorba!

Kiderült, hogy a műsorvezető azért nem jelentkezett eddig a tehetségkutatóba, mert nem volt bátorsága. Idén azonban Győző felesége, Bea asszony töltötte ki a jelentkezési lapot…

Lesd el Győző udvarlási szokásait!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője nem fogta vissza magát, amkor szembejött vele egy igen csinos hölgy: Győző megmutatta, milyen az, amikor szívből udvarol.

Botrány a kifutón: Győzőt felpofozták!

A műsorvezető igen kellemetlen helyzetbe került, de annyira, hogy még egy pofont is el kellett szenvednie...
 

Éld át Győzővel és Eszterrel a világbéke érzést!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője most azt vette a fejébe, hogy lányoknak segít abban, hogy gyönyörű modellekké váljanak. De hogy jön ide a világbéke? Mutatjuk!

Győző egyszerűen mindenkiből kihozza az X-et!

A műsorvezető az X-Faktor válogatójára érkezőket vette a szárnya alá. A kívánságok teljesítése mellett Győző azt is bevállalta, hogy mindenkiből kihozza, azaz kihúzza a tehetséget!

Győző megvilágosodott:

Miután mindenkinek teljesült a vágya, és mindenkiből feltört a tehetség, Győző megvilágosodott és önmagával kapcsolatban ráébredt valami fontos dologra...

Győző az idegtől nem látott…

A műsorvezetőnek egy feladata volt, a rábízott focicsapatot győzelemre vigye. A srácok azonban nem vették elég komolyan a feladatot, így Győző csúnyán kiosztotta őket!

Ha eddig nem tudtátok: Győző a legjobb kerítő a világon!

A műsorvezető kitalálta, hogy megtanul focizni, habár igen távol áll tőle ez a sport. Győző gyorsan beolvadt a csapatba, olyannyira, hogy elkezdte egyengetni a sporttársak szerelmi életét is.

Ha egyszer Győző beindul...

A műsorvezető a fejébe vette, hogy megjósolja az emberek jövőjét, illetve jelenét – és ha egyszer egy biznisz beindul, akkor ott kő kövön nem marad.

José mindig észen van – bármit is jelentsen ez!

Győző szívesen gondol vissza a régmúlt emblematikus pillanataira, ami vele és a családjával történt. Hogy a műsorvezető miért imádja a Beával átélt londoni emléket, az most kiderül!

Mi történik? Győzőt lecserélték?

Hiába Győző a legjobb, legcsinosabb almafa műsorvezető, mindig résen kell lennie, mert lehet, hogy jön egy jobb, egy szebb, egy ügyesebb...

Most megtudhatod Bea és Győző igaz szerelmének történetét!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője romantikus pillanatába elmesélte, hogy élete párjával hogyan ismerkedtek meg 28 évvel ezelőtt…

A történelem megismétli önmagát: újra repül Győző tévéje?!

Bizonyára szinte mindenki emlékszik arra az ominózus jelenetre, amikor a "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője besokallt, és hogy kiadja magából a dühét, levetette az erkélyről a család televízióját. Kérem szépen, ez a felejthetetlen esemény most majdnem megismétlődött...

Győző fel akar adni mindent?

Nem fogjátok elhinni, mi az, vagyis ki az, aki annyira felhúzta Győzőt, hogy elgondolkodjon azon, hogy feladjon mindent...
 

Sosem találod ki, mi Győző legféltettebb emléke!

A műsorvezető legemblematikusabb pillanata nem más, mint az, mikor lányával, Evelinnel eljutottak kettesben Páriszba. Hogy miért imádja Győző ezt az emléket? Mutatjuk!

 

 

 

Győző igencsak szorult helyzetben találta magát!

Egy váratlan pillanatban a műsorvezető csapdában találta magát, és arra kellett ráébrednie, hogy bizony fogságba került.
 

Győző saját magát zárta be?

A műsorvezetőbe a lélek már csak hálni járt, annyire kikészítette őt a bezártság. Azonban kiderült, hogy mindenről saját maga tehetett...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Győző!

A "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője olyan mesét mondott el, ami nemcsak tanító jellegű volt, hanem megható is... vagy mégsem?!?

Nem fogjátok elhinni, Győző mit derített ki?

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője most telefonon keresztül teljesíti az emberek vágyait. A beszélgetések során pedig Győzőt nem kell félteni, ugyanis mindenre kíváncsi.

Bréking: Győző rosszul lett az egyik forgatáson!

A műsorvezető kínjában az egyik barátját fel is hívta telefonon, akinek közölte, hogy felpukkadt, és lehet kórházba kell őt vinni. A többi pedig már történelem...

Győző: „Mindenki szexszelni akar a barátnőddel?”

A szerelemdoktor most is rendelt, de most egy sosem hallott betegségnek árulta el a gyógymódját: Győző ott segít, ahol tud.

Még a legjobbakkal is előfordul: Győző bakizott!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője az egyik pillanatban nem tudta visszafogni magát. Az egész jelenetet pedig rögzítette a kamera, természetesen.

Győző: „A lábad között érzel valami univerzumot?”

Miután véget ért a kemény edzés, a "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője átadta magát az univerzumnak. Utóbb kiderült, hogy nemcsak ő, hanem az edzőtársak is!

Ilyen még nem volt: hülyének nézték Győzőt!

Hiába szerette volna a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője a lehető legjobbat kihozni az edzőtársakból, volt, aki szembeszállt vele, és bizony le is hülyézte őt.

Győzőt így még sosem verték át!

Hiába kereste mindenhol a műsorvezető Zsanettet, egyszerűen sehol sem találta, és mikor azt hitte, hogy végre megtalálta a keresett lányt, rá kellett döbbennie, hogy bizony őt csúnyán megtréfálták.

Győző ott segít, ahol tud: a szerelemdoki ismét akcióba lép!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője taxisofőrként járja az országot. Az autóban ülve Győző nemcsak az utasok vágyait teljesíti ám, hanem magánéleti tanácsokkal is ellátja őket. Ha nem hiszed, járj utána!

Neeee! Már megint összekeverték Puskás Petit Istenes Bencével?

Bizonyára mindenki emlékszik arra az esetre, amikor az egyik X-Faktor válogatón összekeverték Bencét Petivel. A történelem megismételte önmagát, ugyanis Győző műsorában ismét bekövetkezett: Puskás vs. Istenes!

Győzőt sosem nehéz észrevenni?

Miután a költöztetés befejeződött, a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője úgy döntött, kitelepül, és a Havanna-lakótelepen teljesíti az ottlakók kérését. Nem is kellett sokat várnia Győzőnek, ugyanis nem nehéz őt nem észrevenni. 

Bemutatjuk: Győző és a nagyszájú főnök esete

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetőjének igen rosszul indult a napja: nem elég, hogy nyűgös volt, még a pénztárcáját is otthon hagyta. Mivel az éhenhalás küszöbén volt Győző, ezért nem tehetett mást, munkába állt. A többit látnotok kell!

Győző a saját rémálmában találta magát!

Milyen érzés lehet pánikbetegként egy pincében ébredni, miközben a falnak vagy láncolva? Most megtudhatod, ugyanis Győzővel pont ez történt!

Életet mentett Győző, így ő lett a nap hőse!

A szabadulószobában elszabadultak az indulatok, amikor egy kétes eredetű italra bukkantak a szabadulni vágyók. Győző itt is a bátorságáról tett tanúbizonyságot! Mutatjuk is, hogyan!

Győző megmutatta, hogy ő egy igazi jólelkű csávó!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője most nemcsak kéréseket teljesített, hanem egy izgalmas játékra invitálta az embereket. De mi is lett ennek a vége? Nem fogjátok elhinni!

Valaki meg merte mondani Győzőnek, hogy szörnyű az orra?

Ez a nap is eljött, amikor szemtől szembe megmondták a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetőjének, hogy bizony ráférne egy kis plasztika a szaglószervére… De mit szólt ehhez Győző? Hát…

„More, úgy táncolsz, mint aki műtve van!”

Győző még mindig szerelemdokiként járja a várost, és nem akar arról letenni, hogy magányos szíveket hozzon össze. Hogy milyen kalandokba kell részt vennie? Mutatjuk!

Tanuld el a tökéletes randidumát Győzőtől!

A szerelemdoki nemcsak a magányos szíveknek segít, hanem a tévénézőknek is: elhoztuk Gáspár Győző randizási tippjeit!

Vicces és sokkoló - sorra vesszük a legjobb valóságshow-s pillanatokat!

Legújabb Toplistánkban a valóságshow-k 10 legemlékezetesebb, legeredetibb, legsokkolóbb pillanatát elevenítjük fel. Szubjektív szerkesztőségi listánkon az elmúlt két évtized RTL-es valóságshow-iból válogattunk. Volt miből.

„Drága örökösök! Ha ezt a videót látjátok, én már halott vagyok”

Január 1-én elkezdődött a Drága örökösök - íme az egyik legemlékezetesebb pillanat az első részből, amit ide kattintva nézhettek vissza!

Itt egy emlékezetes pillanat: Szulejmán és Hürrem

Az uralkodó sosem titkolta, mennyire belehabarodott az egyik ágyasába, azaz Hürrembe. Nagy volt az öröm, mikor kiderült, harmadik közös gyermekük is fiú lesz. A szultán felhőtlenül boldog perceket élt át azokban az időkben, és úgy tűnt, szerelmük mindennél erősebb.

 

Bálinték ittasan, késekkel állnak bosszút Péteren

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Péter és Zsófi már egy pár, amiért Bálint bosszút akar állni testvérén. Ittasan kitalálja barátaival, hogyan, nem sokkal később pedig késekkel felfegyverkezve jelennek meg Péter házánál...

Ez volt Juli egyik legmegrázóbb pillanata a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Illés Júliának nagyon nehéz időszaka volt, ugyanis a lánya, Vanda már megállíthatatlanul gurult lefele a lejtőn, és a drognak már egyáltalán nem tudott ellenállni. Juli egyik reggel úgy dönt, nem bírja tovább, és ki fogja tenni otthonról a lányát.

Szörnyű titokra derül fény a Barátok köztben – VIDEÓ!

Valószínű mindenki emlékszik még Berényi András tragikus balesetére, és a halálára. Az azt követő időszak szörnyű lehetett Berényi Júliának, ugyanis megtudta, a férje úgy hunyt el, hogy tisztában volt azzal, hogy megcsalta a testvérével, Attilával. A megrázó pillanatokat most visszanézhetitek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való