KERESÉS search-close

emlékezetes jelenet

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "emlékezetes jelenet"

Győző megható búcsút vett a

Ahogy azt a műsor elején ígérte Győző, bejárta az országot, sőt, még Londont is megjárta, hogy teljesítse az emberek vágyait. Összegyűjtöttük az elmúlt 10 hét legjobb pillanatait.

Jön a

Eljött hát a pillanat, Győző elbúcsúzott a "Mi a vágyad, more?" nézőtitől...

Győző nem tett mást, csupán átadta a tudását!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője mindent megtesz azért, hogy teljesítse az emberek vágyát, és attól sem riad vissza, ha ennek ára van.

Nehogy lemaradj erről: ilyen egy örömzenélés Győzővel!

A műsorvezető még mindig az igazi és egyetlen hercegnőt keresi, miközben rengeteg izgalmas kalandban részesül…

Győző nem akárkivel készített interjút!

A műsorvezető mindent megtesz, hogy megtalálja a hercegnőt, és ha kell, akkor mindenkit megkérdez, mindenkit. 

Győzőt zavarba hozta az egyik rajongója!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetőjét szinte lehetetlen zavarba hozni, de most egy rajongónak mégiscsak sikerült.

Idén Győző is jelentkezik az X-Faktorba!

Kiderült, hogy a műsorvezető azért nem jelentkezett eddig a tehetségkutatóba, mert nem volt bátorsága. Idén azonban Győző felesége, Bea asszony töltötte ki a jelentkezési lapot…

Lesd el Győző udvarlási szokásait!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője nem fogta vissza magát, amkor szembejött vele egy igen csinos hölgy: Győző megmutatta, milyen az, amikor szívből udvarol.

Botrány a kifutón: Győzőt felpofozták!

A műsorvezető igen kellemetlen helyzetbe került, de annyira, hogy még egy pofont is el kellett szenvednie...
 

Éld át Győzővel és Eszterrel a világbéke érzést!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője most azt vette a fejébe, hogy lányoknak segít abban, hogy gyönyörű modellekké váljanak. De hogy jön ide a világbéke? Mutatjuk!

Győző egyszerűen mindenkiből kihozza az X-et!

A műsorvezető az X-Faktor válogatójára érkezőket vette a szárnya alá. A kívánságok teljesítése mellett Győző azt is bevállalta, hogy mindenkiből kihozza, azaz kihúzza a tehetséget!

Győző megvilágosodott:

Miután mindenkinek teljesült a vágya, és mindenkiből feltört a tehetség, Győző megvilágosodott és önmagával kapcsolatban ráébredt valami fontos dologra...

Győző az idegtől nem látott…

A műsorvezetőnek egy feladata volt, a rábízott focicsapatot győzelemre vigye. A srácok azonban nem vették elég komolyan a feladatot, így Győző csúnyán kiosztotta őket!

Ha eddig nem tudtátok: Győző a legjobb kerítő a világon!

A műsorvezető kitalálta, hogy megtanul focizni, habár igen távol áll tőle ez a sport. Győző gyorsan beolvadt a csapatba, olyannyira, hogy elkezdte egyengetni a sporttársak szerelmi életét is.

Ha egyszer Győző beindul...

A műsorvezető a fejébe vette, hogy megjósolja az emberek jövőjét, illetve jelenét – és ha egyszer egy biznisz beindul, akkor ott kő kövön nem marad.

José mindig észen van – bármit is jelentsen ez!

Győző szívesen gondol vissza a régmúlt emblematikus pillanataira, ami vele és a családjával történt. Hogy a műsorvezető miért imádja a Beával átélt londoni emléket, az most kiderül!

Nem fogod elhinni, kit hívott fel Győző véletlenül!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője még betegen is az emberek vágyait teljesíti: ha nincs más megoldás, akkor telefonon segít Győző. De mi történik akkor, ha nem az az ember van a vonal végén, akire számított? Mutatjuk!

Mi történik? Győzőt lecserélték?

Hiába Győző a legjobb, legcsinosabb almafa műsorvezető, mindig résen kell lennie, mert lehet, hogy jön egy jobb, egy szebb, egy ügyesebb...

Most megtudhatod Bea és Győző igaz szerelmének történetét!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője romantikus pillanatába elmesélte, hogy élete párjával hogyan ismerkedtek meg 28 évvel ezelőtt…

A történelem megismétli önmagát: újra repül Győző tévéje?!

Bizonyára szinte mindenki emlékszik arra az ominózus jelenetre, amikor a "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője besokallt, és hogy kiadja magából a dühét, levetette az erkélyről a család televízióját. Kérem szépen, ez a felejthetetlen esemény most majdnem megismétlődött...

Győző fel akar adni mindent?

Nem fogjátok elhinni, mi az, vagyis ki az, aki annyira felhúzta Győzőt, hogy elgondolkodjon azon, hogy feladjon mindent...
 

Sosem találod ki, mi Győző legféltettebb emléke!

A műsorvezető legemblematikusabb pillanata nem más, mint az, mikor lányával, Evelinnel eljutottak kettesben Páriszba. Hogy miért imádja Győző ezt az emléket? Mutatjuk!

 

 

 

Győző igencsak szorult helyzetben találta magát!

Egy váratlan pillanatban a műsorvezető csapdában találta magát, és arra kellett ráébrednie, hogy bizony fogságba került.
 

Győző saját magát zárta be?

A műsorvezetőbe a lélek már csak hálni járt, annyire kikészítette őt a bezártság. Azonban kiderült, hogy mindenről saját maga tehetett...

Győző megjósolja azt, amit megjósol

A műsorvezető ott segít, ahol tud, és ha kell, akkor a kártyából, a csillagokból, a számokból és minden másból megjósolja az emberek jövőjét.

Nem fogjátok elhinni, Győző mit derített ki?

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője most telefonon keresztül teljesíti az emberek vágyait. A beszélgetések során pedig Győzőt nem kell félteni, ugyanis mindenre kíváncsi.

Bréking: Győző rosszul lett az egyik forgatáson!

A műsorvezető kínjában az egyik barátját fel is hívta telefonon, akinek közölte, hogy felpukkadt, és lehet kórházba kell őt vinni. A többi pedig már történelem...

Győző: „Mindenki szexszelni akar a barátnőddel?”

A szerelemdoktor most is rendelt, de most egy sosem hallott betegségnek árulta el a gyógymódját: Győző ott segít, ahol tud.

Még a legjobbakkal is előfordul: Győző bakizott!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője az egyik pillanatban nem tudta visszafogni magát. Az egész jelenetet pedig rögzítette a kamera, természetesen.

Győző: „A lábad között érzel valami univerzumot?”

Miután véget ért a kemény edzés, a "Mi a vágyad, more?" műsorvezetője átadta magát az univerzumnak. Utóbb kiderült, hogy nemcsak ő, hanem az edzőtársak is!

Ilyen még nem volt: hülyének nézték Győzőt!

Hiába szerette volna a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője a lehető legjobbat kihozni az edzőtársakból, volt, aki szembeszállt vele, és bizony le is hülyézte őt.

Győzőt így még sosem verték át!

Hiába kereste mindenhol a műsorvezető Zsanettet, egyszerűen sehol sem találta, és mikor azt hitte, hogy végre megtalálta a keresett lányt, rá kellett döbbennie, hogy bizony őt csúnyán megtréfálták.

Győző ott segít, ahol tud: a szerelemdoki ismét akcióba lép!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője taxisofőrként járja az országot. Az autóban ülve Győző nemcsak az utasok vágyait teljesíti ám, hanem magánéleti tanácsokkal is ellátja őket. Ha nem hiszed, járj utána!

Neeee! Már megint összekeverték Puskás Petit Istenes Bencével?

Bizonyára mindenki emlékszik arra az esetre, amikor az egyik X-Faktor válogatón összekeverték Bencét Petivel. A történelem megismételte önmagát, ugyanis Győző műsorában ismét bekövetkezett: Puskás vs. Istenes!

Győzőt sosem nehéz észrevenni?

Miután a költöztetés befejeződött, a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője úgy döntött, kitelepül, és a Havanna-lakótelepen teljesíti az ottlakók kérését. Nem is kellett sokat várnia Győzőnek, ugyanis nem nehéz őt nem észrevenni. 

Bemutatjuk: Győző és a nagyszájú főnök esete

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetőjének igen rosszul indult a napja: nem elég, hogy nyűgös volt, még a pénztárcáját is otthon hagyta. Mivel az éhenhalás küszöbén volt Győző, ezért nem tehetett mást, munkába állt. A többit látnotok kell!

Győző a saját rémálmában találta magát!

Milyen érzés lehet pánikbetegként egy pincében ébredni, miközben a falnak vagy láncolva? Most megtudhatod, ugyanis Győzővel pont ez történt!

Életet mentett Győző, így ő lett a nap hőse!

A szabadulószobában elszabadultak az indulatok, amikor egy kétes eredetű italra bukkantak a szabadulni vágyók. Győző itt is a bátorságáról tett tanúbizonyságot! Mutatjuk is, hogyan!

Győző megmutatta, hogy ő egy igazi jólelkű csávó!

A „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője most nemcsak kéréseket teljesített, hanem egy izgalmas játékra invitálta az embereket. De mi is lett ennek a vége? Nem fogjátok elhinni!

Valaki meg merte mondani Győzőnek, hogy szörnyű az orra?

Ez a nap is eljött, amikor szemtől szembe megmondták a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetőjének, hogy bizony ráférne egy kis plasztika a szaglószervére… De mit szólt ehhez Győző? Hát…

Tanuld el a tökéletes randidumát Győzőtől!

A szerelemdoki nemcsak a magányos szíveknek segít, hanem a tévénézőknek is: elhoztuk Gáspár Győző randizási tippjeit!

Egy helyzet, amiben Győző nem tud megszólalni?!?

Hihetetlen, de a „Mi a vágyad, more?” műsorvezetője tényleg nem tudott megszólalni egy szituációban. Íme! 

Ez ám a varázserő: Győző vizet fakaszt!

Ha kell, kívánságokat teljesít, ha kell, lelki támaszt nyújt, és ha kell, akkor bizony vizet is fakaszt. Igen, ez mind Győző!

Gyere velünk, és éld át te is, milyen Győzővel mulatozni!

Még nem tudod, milyen együtt bulizni Győzővel? Akkor ez a te időd! Kukkants bele a "Mi a vágyad, more?" adásrészletébe, és éld át te is az őrületet!
 

Váratlan vendég érkezett a Mátyás király térre!

Berényi Timi egyszerűen nem jutott szóhoz, amikor a folyóson váratlanul belebotlott Bartha Zsolt fiába, Oszkárba. A vagány fiúról pedig azonnal kiderült, hogy őt bizony egyáltalán nem kell félteni...
 

Ez volt Varga Izabella legemlékezetesebb Barátok közt jelenete!

A híres sorozat a héten ünnepli 20. születésnapját, és ez alkalomból a Reggeli stúdióját elözönlötték a Mátyás király tér lakói.

Szulejmán: Hatice drámai pillanata!

Bizonyára mindenki emlékszik még Hürrem egyik igen erős ellenfelére, Szulejmán testvérére, Haticére. A fiatal szultána fülig szerelmes volt Ibrahim pasába, és nem bírta volna elviselni, ha valami bántódása esik férjének. Az egyik alkalommal mikor a pasának nyoma veszik, Hatice biztos benne, hogy Ibrahim meghalt, és szinte teljesen elszállt a a szultánából az élet. Megrázó pillanatot élhettek ét a nézők!

Rég nem látott szereplők a Barátok köztben!

A Mátyás király tér két régi lakóját már lehet teljesen elfelejtettük, pedig Szabi és Vanda hét évvel ezelőtt rendesen felforgatta a ház életét.

Nézd csak, mivel találja magát szemben Berényi Miki!

A cégvezető mindig is nőcsábász hírében állt. Az már igaz, Miklós sosem tudott ellenállni a gyengébbbik nemnek, főleg, ha az adott hölgy kifejezetten dekoratív volt. Így nem csodálkozunk, hogy öt évvel ezelőtt megint nem bírt magával és csúnyán lebukott Nóri előtt.

Barátok közt: Emlékeztek még erre? Bartha Zsolt így ütötte ki Novák Lacit!

Két évvel ezelőtt a sorozat nézői ismét megtapasztalhatták, hogy Bartha Zsolt sosem tréfál, illetve előbb pofozkodik, minthogy megbeszélné az adott emberrel a konfliktust. Novák Laci akkor egy kicsit túltolta a poénkodást, aminek meg is lett az eredménye.

Nézd vissza Kiss Ramóna felejthetetlen pillanatait a Barátok köztben!

A Mátyás király téren sosem unatkoznak a lakók, főleg, ha Szentmihályi Zsófi is a színen van. Így összegyűjtöttük a csinos színésznő legjobb jeleneteit, melyeket sosem fogunk elfelejteni!

Mi volt a legemlékezetesebb jelenet az X-Faktorban?

Végeláthatatlan válogatók, hosszas felkészülés, majd az élő adások után elérkeztünk az X-Faktor döntőjéhez. Szombaton pedig kiderül, ki lesz a győztes. A mentorokat még utoljára arról kérdeztük, nekik mi volt a legemlékezetesebb és legszomorúbb pillanatuk a műsorból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való