KERESÉS search-close

emlékek

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "emlékek"

Kabát Peti már gyerekkorában is imádta a csínytevéseket?

Nem volt egyszerű kisgyerek a focista, de bátyját, Miklóst sem kellett félteni. A testvérpár a Fókusz stábjának őszintén mesélt a múltról, és arról, hogy a gyerekkoruk hogyan határozta meg a későbbi életüket.

AUSCHWITZI TÚLÉLŐ: 12 napig vonatoztattak bennünket Kassa és Pozsony között

Lebovits Imre 15 éves kamasz volt, amikor munkaszolgálatosként megjárta Mauthausent. Hosszú hónapokig utakat épített, majd a kiütéses tífusz döntötte le a lábáról. Akkor is a szerencsén múlt az élete, és akkor is, amikor a koncentrációs tábor felszabadult. Lebovits Imre és felesége mesélik el az átélt borzalmakat.

 

Ezek voltak Kiss Péter Balázs legemlékezetesebb Barátok közt jelenetei

A 20 éves Barátok közt születésnapból Kiss Péter Balázs sem maradt ki. A színész is felidézte a legmaradandóbb emlékeit a sorozatról és a forgatásokról.

TIHANYI-TÓTH CSABA: Születésnapján tudta meg, hogy szerepelni fog a sorozatban

Magyar televíziózás történelmi eseményre készül a Barátok közt csapata, jövő pénteken lesz 20 éve, hogy elindult a sorozat hódító útjára. Felidéztük a kezdeteket azzal a négy szereplővel, akik mind a mai napig a történet meghatározó figurái.

Tamara minden emlékétől megszabadult

Tamara Tivadar segítségével elkezdte eltüntetni a régi élete emlékeit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Elképesztő fotó Ciniről


szerző:
2018.06.11. 16:45
Elképesztő fotó Ciniről

Zalatnay Cini rajongói oldala a Facebookon igazi aranybánya az énekesnőt tisztelők számára. Legutóbb egy majd 5 évtizeddel ezelőtt készült fotót tártak a követők elé.

 Hány éves korunktól maradnak meg az első emlékek?

Ha a gyerekkori emlékeinket próbáljuk felidézni, számtalan élmény juthat az eszünkbe. De arra a kérdésre, hogy melyik lehet az első emlékünk, már nehezebb válaszolni. Számtalan inger ér minket gyerekkorunkban, de az, hogy melyikre fogunk emlékezni még akár nyugdíjas korunkban is, kiszámíthatatlan.

Ezek voltak Zsófi legemlékezetesebb Konyhafőnök pillanatai!

Miután a zsűri végigkóstolta a finalisták ételsorát, leültek, hogy végigvegyék, mi is történt a verseny alatt Zsófival és Mátéval. Felidézték a legemlékezetesebb pillanataikat, a legjobb ételeiket és a legnagyobb mélypontjaikat is.

Így emlékezik vissza A Konyhafőnök három zsűritagja a műsor forgatására

Ma lesz A Konyhafőnök 5. évadának Fináléja! Gáspár Bea és Fördős Zé a Reggeli stúdiójában mesélt az elmúlt időszak élményeiről és tapasztalatairól, valamint a Séfet is kapcsoltuk Sanghajból!

A Groovehouse 20 éve a pályán

A csapat összeállása után pár hónappal súlyos autóbaleset érte őket. A Story Extra kamerájának húsz év távlatából meséltek az őket ért traumáról, valamint elárulták, mivel ünneplik a jubileumot és legkedvesebb emlékeiket is felidézték a kedvünkért.

Roland még sosem nyílt meg úgy Bori előtt, mint most

Amikor Roland és Bori visszatértek a nyaralásukból Rolandot egy osztálytalálkozóra szóló meghívó várta, amit a szülőfalujában, Muronyban tartanak jövő héten. Miközben Borinak rögtön kedve támadt megismerni Roland szülőfaluját, Roland elzárkózott az ötlettől, hogy elmenjen. Bori megpróbálja kideríteni, hogy Rolandnak mi baja. Roland kívülálló volt, mivel az anyja a falu rossz lányának számított, és az apjáról azt híreszteltek, hogy egy anyámasszony katonája. Roland megnyílt érzelmileg Bori előtt és könnyek között bevallotta, hogy a gyerekkora tényleg szörnyű volt a számára és csúnyán zaklatták őt.

Lili csőbe húzta Pirost?


szerző:
2018.03.28. 20:30
Lili csőbe húzta Pirost?

Piros gyanútlanul sétált bele Lili csapdájába. Vagy lehet, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen?

A teljes adásért kattints IDE!

Miki, Nóra és Laci felejthetetlen ajándékkal lepik meg Vili bácsit!

Vilmos álmában sem gondolta volna, hogy mire készülnek a fiatalok…

Láttad már sírni Berényi Miklóst?

Öt éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Berényi Kft. cégvezetője nem bírta visszatartani a sírást, mikor halott testvérére, Andrásra gondolt. Az emlékek nemcsak András hiánya miatt voltak fájók, hanem azért is, mert a testvérének haláláért Miklós volt a felelős.

Ezek voltak Wossala Rozina legjobb pillanatai!

Lehetetlen küldetésnek tűnt számára nagyon sokszor, hogy főzzön az éhes celebekre, hiszen korlátozottak voltak a lehetőségei. Íme az összeállítás!

Ezek voltak Kabát Peti legjobb pillanatai!

Megtanulta, mi az az ánusz, milyen íze van a zsiráf vaginának, és hogy mit jelent az ambivalens. De lássuk, hogy mi volt még!

Otthon is számíthat majd egymásra a TOP3?

A celebek romantikus vacsorával ünnepelték meg hármasban az utolsó éjszakájukat a dzsungelben. Gabo szerint, ő 10 évet öregedett, Rozina pedig úgy érzi, a két fiút bármikor felhívhatja, ha szüksége lenne rájuk. 

EXTRA: Vőlegénye lepte meg Kiss Ramónát a dzsungelben

A műsorvezető kameránknak elárulta, hogy mire vágyik most a legjobban, hogyan élte meg az elmúlt három hetet, és hogy mi volt a legjobb élménye Dél-Afrikában.

EMLÉKEK:

Czutor Zoltán, a Belmondo énekese nagyon sok kedves emléket őriz Fábián Juliról, akivel mindig szívesen beszélgettek és dolgoztak együtt.

Éjjel-Nappal Mikulás!


szerző:
2017.12.05. 05:00
Éjjel-Nappal Mikulás!

A híres sorozat egyik ismert szereplője, Lali három évvel ezelőtt mesélt a Fókusznak a kiskori nem mindennapi Mikulásos élményeiről, és a történetből az is kiderült, hogy mindehhez mi köze volt a fogszabályzónak.

Megható pillanatok a tábortűz mellett

A tábortűz és a közös csendek összehozták a csapatot. Sokan megnyíltak és megosztották a többiekkel az érzéseiket, így derült ki az is, hogy az utazás során tragikus hívást kapott Kállay-Saunders András.

Roland bevallotta Giginek, hogy mivel kereste a kenyerét...

Gigi és Roland még a kocsiban sem bírta ki zene nélkül, egészen addig, míg a fiúból elő nem törtek a régi emlékek. Éppen a régi lakása felé autókáztak, ahol Roland nem bírta megállni egy kis nosztalgiázás nélkül...

1956 emlékeiről meséltek nekünk

Ma is látszik egykori otthonuk falát hol ütötte be az ágyúgolyó 1956-ban, Fodor Zsóka azt meséli, ami akkor történt örökre megváltoztatta családjuk életét. Koltai Róbert gyerekkori emlékeit később filmrendezőként is felhasználta. Ahogy az utókor szerint Bródy János is, akiben viszont édesanyja pofonja, amit október 23-án adott, mindennél élénkebben él.

A teljes adást ITT nézheti meg!

KOLTAI RÓBERT: 13 évesen élte át a forradalmat

Koltai Róbert színész-rendező 13 évesen szintén a tüntetők között volt a forradalom napján, ő Dunaújvárosban. Gyerekként ő egy nagy kalandnak fogta fel a drámai perceket.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Karola befeszül Szilárd vallomásától, és kidobja őt

Karola és Szilárd ismét közelebb kerülnek egymáshoz és az ágyban kötnek ki. Ám amikor ezután Szilárd szerelmet vall Karolának, Karola rögtön befeszül, és ismét kidobja a srácot.

Már 24 éve Sziget!


szerző:
2017.07.12. 14:39
Már 24 éve Sziget!

A Benkő Imre és a Rockstar Photographers fotóiból összeállított tárlaton látványos installációk formájában nézhetik végig az elmúlt két és fél évtized sziget fesztiváljain készült képeket. A fotók bemutatják az 1993 óta minden évben megrendezett fesztivál hangulatát, a folyamatosan változó közönséget, a színpadok mögött zajló események izgalmát és a világsztárok fellépéseinek legemlékezetesebb pillanatait.  

Karola és Szilárd szexszel temetik a múltat

Karolát sokkolta, mikor reggel a rendőrség kihallgatta őt. Miután Karola hazaért a rendőrségről, Gréti biztosította arról, hogy ez önvédelem volt, Karolát mégsem hagyták nyugodni a nevelőotthonban töltött régi borzalmas idők emlékei...

Karola leüti Raját, hogy megmentse Szilárdot

Karola este visszamegy Szilárdhoz, hogy lebeszélje a fiút az újabb bosszúról, de a helyzet elfajul. Alkalom nyílik arra, hogy megverjék Raját, és amikor a férfi megtámadja Szilárdot, Karolának gyorsan kell döntenie...

Véget ért a Pumpedék! Íme a TOP 5 legjobb jelenet!

Június 26-án egy best of adással ért véget a Pumpedék című reality az RTL Spike-on. Ha felelevenítenéd Gabo és Ági viharos kapcsolatának eseményeit, vagy csak nevetnél egy jót VV Soma és haverja bolondozásain, nézd meg összefoglalónkat!

Karola összeroskad, amikor Szilárd szembesíti a múltjával

Mikor Karola felfedezi a combján kamaszkori gúnynevét, felkavarodik benne a múltja, és Grétivel nekilát felgöngyölíteni, hogy mi is történt az elmúlt napokban. Amikor találkozik Szilárddal, a srác szembesíti őt a múltjával, Karola pedig elmenekül.

89 éves korában elhunyt Roger Moore

Kedden 89 éves korában elhunyt James Bond, vagyis az őt legtöbbször alakító színész, Roger Moore. Munkásságára most azzal az emberrel emlékszünk vissza, aki magyarként a lehető legközelebb állt hozzá: Jászai Mari-díjas színészünkkel, a 007-es ügynök magyar hangjával, Láng Józseffel - aki mesélt nekünk a legendás színészről és találkozásaikról is.

Tamás örömére Paula örökre megszabadul Márk emlékétől

Mivel Tamás minden albérletben talál valami kifogásolnivalót, Paula úgy dönt, hogy kézbe veszi a dolgot. Egy rituális matrac égetéssel kitörli Márkot a múltjából, és beköltözteti Tomit a lakásába.

Napvilágra került Istenes Bence féltve őrzött videofelvétele!

Egy évvel ezelőtt bizonyára nagyon meglepődtek a Fókusz nézői, ugyanis a tehetséges műsorvezetőről előkerült egy réges-régi felvétel. Ahogy közeledik a június, úgy készülnek a diákok életük egyik legemlékezetesebb eseményükre, elballagnak. Nos, Bence is ballagott egyszer, és erről az eseményről mutatta meg azt a videót, melyet eddig titkolt a nagyközönség elől.

Így jutott el Kati a fináléig!

A zsűri a végső döntés meghozatala előtt azokat a pillanatokat is felidézte, amiket Kati a finálét megelőző kihívások során alkotott. Az első étel, a tálalás-fejlődések és persze a csapat kalandok Ervinékkel is szóba kerültek.

Így jutott el Bea a fináléig!

Mielőtt a zsűri meghozta volna a végső döntést, visszapörgették egy kicsit az idő kerekét. Újra felidézték Bea legemlékezetesebb, legszebb és legkönnyesebb pillanatait is!

VV Fannit szörnyű emlékek nyomasztják! - VIDEÓ!

A ValóVilág hét cserfes lányáról senki sem gondolná, hogy borzasztó emlékek gyötrik. Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektornak adott interjúban elmesélte, hogy előző párja rettenetesen csúnyán bánt vele, amit a mai napig nem tudott kiheverni. És mit szólt mindehhez Dennis?

Kitörölhetők a fájó emlékek

Kitörölhetőek a fájó emlékek - állítják kanadai kutatók, akik ezt egereken végzett kísérletekkel be is bizonyították. Eljárásuk új gyógymódot teremthet olyan betegségek kezelésében, amelyeket valamilyen súlyos megrázkódtatás vagy stresszhelyzet vált ki.

Nádai Anikó: „Szerettem ezt az évet nagyon!”

Anikó is egy pörgős évet tudhat maga mögött, aminek kifejezetten örül, hiszen szereti, ha menni kell és fontosnak érezheti magát. Persze, a munka mellett ott van kisfia, Patrik is, akivel rengeteget foglalkozik.

Mi a legnagyobb ajándék, amit Dombi kaphat? Elmesélte!

A humorista is sűrű évet zárhat, volt sok projekt, műsor és fellépés, amit azonban a legjobban szeret, hogy még mindig szinte minden este színpadon lehet. És ennek már 12 éve.

Kovács Dóri: „Nagyon sikeres évet zártam, rengeteg munkával”

Dórival rengeteg minden történt ebben az évben, és mindenre nagyon szívesen emlékszik vissza. Legyen szó a műsorvezetésről vagy éppen a zenélésről. Szusszanás? Majd decemberben.

Sárközi Ákos: „Elégedett vagyok az elmúlt egy évemmel”

Rengeteg munka és új kihívások. A Konyhafőnökkel megkapta első televíziós szereplését, amiből borzasztóan sokat tanult. Emellett pedig a Borkonyha csapata is még jobban összenőtt. Mit tervez jövőre? Az még titok!

OLÁH GERGŐ:

Ki sírhat örömében úgy, mint Oláh Gergő? Megmutatjuk, hogyan élte meg a győzelem napját Gergő, akinek életét gyökeresen megváltoztatta az X-Faktor!

Emlékeznek még? 2002-ben indult az első VV!

102 napig tartott, és közel kétmillió embert ültetett le nap mint nap a tv képernyő elé. 2002. szeptember 11-én este szerkesztők, szereplők és műsorvezetők együtt izgultak, hogy mit szólnak majd a nézők a formabontó új műsorötlethez, a Való Világhoz. Stohl Andrással most együtt nézzük végig a Való Világ első szériájának legjobb jeleneteit.

Forró erotika a Villában – Ezek voltak Miciék legintimebb pillanatai!

A nézők szavazatai alapján Krisztiánnak kellett elhagynia a Villát. A macsó nem volt elkeseredett vagy csalódott, inkább boldognak érezte magát, hogy milyen sok szép dolgon ment keresztül az elmúlt hónapokban. A bent töltött napjait igen megfűszerezte Micivel való együttléte. Az erotikából és a vad szexből nem volt hiány…

Krisztián:

A macsónak nem csak Mici személye és az együtt töltött idő hiányzik, hanem bizony az is, hogy együtt "ütvefúrózhassanak". Ez odáig fajult, hogy a kanos villalakó megosztott a többiekkel is néhány sikamlós pillanatot a múltjából.

Barbi a volt szerelmével randizik?

A lány találkozik Robival és jól is érzi magát, amíg Robi fel nem veti, hogy milyen lehetett volna a közös életük. Barbi ragaszkodik hozzá, hogy boldog Joe-val, de a lelkiismeret furdalása miatt titokban tartja előle a találkozót.

Amikor az állam belegyalogol egy család életébe

Itt ez a hatalmas falfestmény, egy 56-os pesti srácról. A kép mellé azt írták, hogy ő Dózsa László, aki 1942-ben született. Pedig nem. Mert a képen szereplő pesti srác Pruck Pál, aki már nem él, a családja viszont igen. És a rokonok most csak kapkodják a fejüket: megalázva érzik magukat, mert egyszer csak jött az állam, és belegyalogolt a család történelmébe, sőt meghamisította azt.

 Ghaith Pharaon valójában török cukrász lenne?

Váncsa Istvánt gyermekkori szomszédjára emlékeztette a szaúd-arábiai üzletember története, míg Kuncze Gábornak inkább egy részegről szóló vicc ugrott be...

Garantáltan nevetni fogsz - Elhoztuk a Celeb vagyok legjobb pillanatait!

A dzsungeltúra igazán izgalmasra sikeredett, így a műsor készítői gondoltak egyet, és a nézők szórakoztatatására összevágták azokat a pillanatokat, melyek a legemlékezetesebbek voltak a játék során. Mindenképp érdemes visszanézni a legviccesebb jeleneteket!

Cili: „Mindent ki kell énekelnem magamból, ami bennem van”

Cili már régóta szeretett volna jelentkezni egy tehetségkutató műsorba, ezért nagyon örült, amikor Tóth Vera csapatába került. Rengeteget tanult, és a legtöbbet a színpadi jelenlétében fejlődött. A Fináléban is mindenképpen bizonyítani szeretne.

Olivér & Viki: „A swingben lettünk igazi pár”

Viki és Olivér is az első adás után lettek egy pár, és sokat dolgoztak a produkcióikon. Az összehang mindig megvolt, igyekeztek mindig mindent megbeszélni egymással. Mégis volt egy tánc, ami igazán összehozta őket.

Nina: „Tibi előtt nagyon jó érzés volt énekelni”

Nina Molnár Tibi csapatába került be, a Torpedók közé, aminek nagyon örült. Rengeteget tanult és kapott a műsor alatt, az énekórákat szerette a legjobban, hiszen a műsor előtt még sosem tanult énekelni.

Emma & Kevin: „Nem az számít, hogy megnyerjem, hanem hogy itt lehettem”

Kevin és Emma a Torpedók csapatába jutottak be és adásról adásról egyre többet tanultak. Most elmesélték, melyek voltak a kedvenc pillanataik.

Lara: „Megtanultam magamban bízni”

Lara az egyik legszorgalmasabb tehetség a Kicsi Óriásokban, rengeteget dolgozott a produkcióiért. Hogy milyen érzés volt a műsor részesének lennie? Erről mesélt!

Eszti & Zsolti: „Nem csak egy táncospár vagyunk, hanem barátok is”

Eszti és Zsolti külön-külön érkeztek a műsorba, és nagyon féltek, hogy együtt kell majd táncolniuk. A kezdeti félelem azonban elillant, helyette pedig bizalom és barátság alakult ki közöttük.

Petra: „A negatívból és a pozitívból is lehet tanulni”

Petra nem igazán bízott önmagában, így nagyon boldog volt, amikor bejutott a műsorba. Amikor először kellett egyedül fellépnie, megijedt, de utána vett egy nagy levegőt és új lappal indult neki a produkcióinak.

Dorina & Ricsi: „Mintha szárnyakat kaptunk volna”

A Fenegyerekek táncosai külön-külön érkeztek a műsorba és az első adás során a zsűri úgy döntött, hogy Dorina táncol majd Ricsivel. Eleinte sokat vitatkoztak egymással, azonban miután megbeszéltek mindent, új erőre kaptak. A csapatgyőzelem után duóban is nagyon szeretnének nyerni.

Peti: „Az életemben a legjobb dolog, hogy itt lehetek”

Peti Kovácsovics Fruzsina csapatában énekelt, és minden produkciójával a Kisördögöknek gyűjtögette a pontokat. Most felidézte a kedvenc emlékeit, és a legfontosabb dolgokat, amiket a Kicsi Óriásokban tanult.

Miért volt jó a Kicsi Óriások? A gyerekek elmondják!

Rengeteg munka, felkészülés, produkció és természetesen megannyi emlék van már a gyerekek, a csapatkapitányok és a tanárok háta mögött. Igazi barátságok alakultak ki. Az utolsó adás közeledtével megkérdeztük őket: miért is szerették ezt az egészet!

„Csupán a szeretet miatt táncolnak, énekelnek”

Szabó Tomi, a műsor művészeti vezetője és Angyal András, a gyerekek tánctanára együtt emlékeztek vissza az elmúlt hetekre, a legfontosabb feladatokra és természetesen a gyerekek nagy pillanataira.

Így még biztosan nem láttad a Barátok közt sztárját!

Józan László különleges fotókkal örvendeztette meg követőit a közösségi oldalán! Vajon miről lehet szó pontosan? Mutatjuk!

Emlékek miatt fakadt sírva Mici

Az eddig megszokott bulizásokkal ellentétben, Lóri visszatérése után Miciből nem a szavak, hanem a könnyek törtek ki az alkohol hatására. Krisztián volt az, akinek elárulta, miért itatta az egereket.

15 éve volt a szeptember 11-ei tragédia

Tizenöt éve ilyenkor még más volt a világ, aztán becsapódtak azok az utasszállító repülégepek a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba, és mi azt hittük, itt a világ vége, vagy, hogy elkezdődött egy új háború.  Előkerült a terrotámadás másnapján készült felvétel is. Kozsó ott volt a helyszínen, aki azt mondja, akkor született először újjá.
 

STOHL ANDRÁS:

Mérhetetlen izgalommal várták nézők milliói, hogy milyen lesz az első, induló reality, a Való Világ? A valóság minden képzeletet felülmúlt. Sokkszerű volt a műsorkészítőknek, de az országnak is. A Való Világ indulását óriási hisztéria övezte. András pedig egy legendás mozdulattal írta be magát a műsorvezetők nagykönyvébe.

SEBESTYÉN BALÁZS:

Sebestyén Balázs röhögőgörcsöt kapott a műsor közben. A Való Világ villalakói különös szerepet töltöttek be a műsorvezetők életében, Balázs elmondja hogy szerinte ki és mi volt az, ami mindent vitt.

Hürrem: „Rabszolgából az Oszmán Birodalom szultánája lettem”

Egyre nehezebb helyzetben van Hürrem, ugyanis Sah szultána rést talált a pajzson. Támadás indul az uralkodó háreme ellen.

Séta a múltba - Emlékezzünk együtt, így kezdődött a Barátok közt!

Július 21-én a 8000. epizódját láthatod a Barátok köztnek! Ugorjunk vissza pár ezer részt az időben, és röviden elevenítsük fel, hogy mi történt az első 1000 epizódban.

Megelevenedett történelem, Szulejmán nyomában

A leghíresebb és leghatalmasabb birodalmat építő szultán, Szulejmán leszármazottaival Szigetváron találkoztunk. Két rendkívül elegáns, fiatalos és egyenes tartású hölggyel beszélhettünk, akik nem hercegnőként élnek, de ahhoz illő méltósággal viselkednek. Megható látni, hogy két asszony, akiknek családja a török és a magyar történelembe is beírta nevét hogyan reagál az élet és az évszázadok változásaira.

ByTheWay: „Felejthetetlen volt az első csók!”

Tavaly nyáron kérdezte ki a Fókusz riportere többek között Dobó Ágit és a ByTheWay zenekar srácait az első és mindent eldöntő csókról. A szépségkirálynő elárulta, 13 éves korában csókolózott először, és nem is sült el túl jól. A zenész fiúk pedig különböző véleménnyel vannak a legelsőről.

Hova tűntek? – Egykori bálványok a zene világából

Már négy éve annak, hogy a Fókusz Plusz stábaja utánajárt annak, hova is tűntek az egykor igen felkapott szemet és fület gyönyörködtető zenekarok. Egyszerűen nélkülük nem is lehetett bulizni. 

A ValóVilág ex-játékosát szétszedték a rajongók

Pontosan öt éve történt, hogy a volt villalakó körbekalauzolta a Fókusz stábját Budapest gyönyörű utcáin. Jerzyből feltörtek a gyerekkori emlékek, amit el is árult a tévénézőknek. Miközben zajlott a forgatás hirtelen egy kisebb tömeg fogta közre a szépfiút.

Emlékek fogságában: hogyan és mikor felejtjük el legelső emlékeinket?

Emlékszik Ön bármire is a születése első három évéből? Ha esetleg nem, akkor eláruljuk: Önnek amnéziája van. Méghozzá gyerekkori amnéziája, mint tulajdonképpen minden embernek a világon. De vajon miért nem emlékszünk semmire, hogyan és mikor felejtjük el legelső emlékeinket?

Fókusz 2016-06-20


szerző:
2016.06.20. 18:55
Mi a sztárok legszebb gyerekkori emléke?

Akad, akinek a hógolyózás és a szánkózás jut eszébe először a gyermekkorára gondolva, és van olyan is, akinek első lovas élménye az, amire élete végéig emlékezni fog.

Lalinak és Fanninak közös múltjuk van?

Fanni bemutatáskozásakor izgalmas részleteket osztott meg Balázzsal, ami Lalival való megismérkedéséről szólt. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja döbbent arccal hallgatta a sztorit, de nem tudni, hogy vajon azért, mert maga is alig hitt a fülének, vagy pedig szerette volna, ha erre soha nem derül fény.

Dévényi Tibi bácsi a régmúlt csajozós sztorijairól mesélt

A retró lemezlovas nyitott ajtókkal fogadta a Story Extra stábját penthouse lakásában. A gyönyörű kilátást szemlélve nosztalgiázott a régi szép időkről. Az is kiderült, hogy milyen jó memóriával bírt, hiszen ifjú korában még 8 fogkefe várta gazdáját legény lakása fürdőszobájában, ő pedig tudta melyikhez, melyik hölgyemény tartozik.

Dia: „egy másik lény költözött belém”

Az este vidám volt, a másnap már kevésbé. Nyűglődve ébredtek a farmlakók, de muszáj volt, mert a kakasszóval érkezett a reggeli posta.

Bródy János ma 70 éves!


szerző:
2016.04.05. 17:17
Bródy János ma 70 éves!

Dalait jól ismerjük, de sok olyan érdekesség van, amiről nem tudunk vele kapcsolatban. Ezen változtatunk most. Születésnapja alkalmából karon fogtuk a legendás zenészt és ellátogattunk vele élete legfontosabb helyszíneire.

FEKE PÁL:

Jézus életével több száz film foglalkozott már. Az egyik leghíresebb alkotás a Jézus Krisztus Szupersztár. A történetet a Madách Színház is bemutatta. Jézust, Feke Pál alakította, aki elmeséli, hogy az ő gyerekkorából, milyen Húsvéti élményekre emlékszik.

Szulejmán elérzékenyül Ibrahim hegedűjátékától

Ez már a végjáték, Szulejmán gondterhelt tekintetéből minden kiolvasható. Ibrahim sorsa eldőlt?

Karola tetoválását Kristóf készíti

Miután Karola édesapja bocsánatot kér mindenért, a lány úgy dönt, egy tetoválással zárja le életének ezt a szakaszát.

15 éve halt meg Zámbó Jimmy

Már tizenöt éve, hogy a kilencvenes évek legellentmondásosabb popsztárja Zámbó Jimmy meghalt. Ő volt az első igazi celeb Magyarországon, akinek temetését akkor milliók követték a tévében.

XXI. század 2015-11-10


szerző:
2015.11.10. 22:55
XXI. század 2015-11-10

Őrültek, skizofrének, lelkibetegek. Milliárdokat érnek a történeteik, itthon mégis sokáig tiltottak tőlük. Pókfonálon lógó, szuperpáncélba bújó labilis figurák, akik uralják a filmvásznat. A XX. század hősei a XXI. században!

Boldog születésnapot, Németh Kristóf!

Ez a nap más, mint a többi…legalábbi Németh Kristóf számára mindenképpen, hiszen nem akármilyen nap van ma számára, ugyanis 40 éves lett. Hogyan éli ezt meg, és hogyan tekint vissza az elmúlt 4 évtizedre, és miként a következő 4-re? Erről ő maga mesélt nekünk reggel.

Fókusz Plusz 2015-10-31


szerző:
2015.10.31. 18:50
Fókusz Plusz 2015-10-31

Miért jönnek? - Törökországi menekülttáborban forgattunk, ahol évek óta élnek az emberek. Mi készteti őket arra, hogy elinduljanak? Felnőttek lettünk - 18. születésnapját ünnepli a Fókusz. Felidézzük az indulást és a legemlékezetesebb pillanatokat.

18 éves az RTL Klub!


szerző:
2015.10.24. 20:00
18 éves az RTL Klub!

Tizennyolc évet tizennyolc percben összefoglalni lehetetlen küldetés. Mi mégis megpróbáljuk a velünk egyidős  Kingával, az RTL család egyik tagjával. 1997. október 27-én születtünk, és ez médiatörténelmi pillanat. A kezdő csapat, sokan huszonéveik elején járó fiatalok, új világot tanultak meg, és építettek fel. És ezt már soha senki nem tudja újraélni, hiszen nem indul még egyszer a kereskedelmi televíziózás Magyarországon.

SEBESTYÉN BALÁZS: „Remélhetőleg itt fogok megöregedni”

Balázs nemcsak a csatornáról, eddigi műsorairól és kedvenc emlékeiről mesélt a Fókusznak az RTL Klub 18. szülinapja kapcsán, hanem családjáról is. A gyerekekkel közös nyaralásokról és az apaság édes nehézségeiről.

Ön hogyan néz ki a gyerekkori fényképein? Ne aggódjon, ennél biztosan jobban!

Tupírozott haj, ciklámen tornadressz, patkány és szódásszemüveg - ezekkel az amerikai gyerekekkel sajnos mindegyik pózolási baleset megtörtént. A ma már felnőttkorú fényképalanyok valószínűleg jót nevetnek a régi albumok lapozgatása közben. Óriási galériánkban megnézheti a legdurvább gyerekkori portrékat!

HH best of: Mennyivel jobb a békülő szex?!

15 perc alatt veszekedés, ajtócsapkodás, szeretkezés majd a zuhanyzás. Kinél működik, kinél nem? Van, aki inkább a békítő cipőre esküszik. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Béres Alexandra életre szóló emlékkel gazdagodott Amerikában

Béres Alexandráék Amerikában töltött napjait bearanyozta kislányuk Flóra. Bár nem volt éppen könnyű útjuk, ez mindenért kárpótolta a családot, na meg a mesébe illő hely ahol csodálatos heteket töltöttek el.

Bujtor István özvegye kerüli a Balatont férje halála óta

Bujtor Judittal a Tihanyi Szabadtéri Játékok idei nagy dobása mellett arról is beszélgettünk, hogy hogyan ápolja férje emlékét.

Az El Caminora való készülődés részeként Puzsér végigjárta Budapest számára emlékezetes helyeit, felelevenítve a régi, szépnek nem mondható emlékeket. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Laci szerint Dennisnek kell nyernie

A facér egyetlen embernek üzenhetett még a Villába, és meglepő módon Párbaj-ellenfelére esett a választása. Szerinte Dennis érdemli meg a fődíjat.

A mentorok és a Válogatók emlékei

A mentorok nagy izgalommal várják a Finálét: gyomorgörcs és száguldozó érzelmek tömkelegével egyensúlyoznak a nagy befejezés határában. Barabás Évi nemcsak a pillanatnyi érzelmeikről, de legszebb és legviccesebb emlékekikről is kifaggatta őket.

X-FAKTOR: Horányi Juli és Nagy Ricsi gyerekkori élményeikről mesélnek

Nagy Ricsi és Horányi Juli gyerekkori zenei élményeikről meséltek, és persze a szombati feladatról, miszerint az ellenkező nemtől kellett énekelniük.

Fókusz Plusz 11-11-19


szerző:
2011.11.19. 19:30
Fókusz Plusz 11-11-19

Fókusz Plusz: Beleégett tudatukba a tragédia emléke. Nem lehet könnyek nélkül végighallgatni azokat, aki felidézik életük legfájdalmasabb napját. Valóban létezik a magyar focivirtus? A magyar futball jövőjét megalapozó akadémiák nem mindennapi életébe pillantunk bele. Mikor lesz újra olyan jó a magyar futball, mint Puskásék idején volt?

Fókusz Plusz 11-10-29


szerző:
2011.10.29. 19:30
Fókusz Plusz 11-10-29

Fókusz Plusz: Bepillantottunk az X-Faktor versenyzőinek családi fénykép- és videó archívumaiba, és most megmutatjuk, micsoda gyöngyszemekre bukkantunk! Rúgjon, üssön, dobjon, ússzon vagy ugorjon? Kiderítjük, hogy a gyermekkori sportolás mennyibe kerül. Évi százezrekről és milliókról lesz szó, valamint arról, hogy mennyire kell zsebbe nyúlni ahhoz, hogy valaki világ vagy olimpiai bajnok legyen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való