KERESÉS search-close

emberfeletti

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "emberfeletti"

Fél év alatt többet fut, mint más egész életében

Szőnyi Ferenc leküzdötte a 480 km-es távot, a több, mint 5000 méteres tengerszint feletti magasságot, és az oxigénhiányt. 2017 után 2018-ban is ő az egyetlen, akinek sikerült teljesítenie a The Hell Race ultramaratont. 108 óra és 52 perc alatt futotta le az elképesztő távot. Ferenc a világ leghosszabb állóképességi versenyeinek specialistája.

Fókusz 2017-08-28


szerző:
2017.08.28. 17:20

Story Extra 2017-08-28


szerző:
2017.08.28. 16:50
Magyar futó nyert az esőerdőben

Magyar futó nyerte meg az idei ultramaratont Borneó szigetén Malajziában. A miskolci Karlowits-Juhász Tamásnak elképesztően nehéz volt a feladata. Nem csak a 100 kilométeres táv miatt, hanem mert 5000 méteres szintkülönbséggel kellett megbirkóznia, 40 fokos hőségben, és 100 százalékos páratartalom mellett. Ráadásul egyszer-egyszer visszafordult, mert azt hitte, eltévedt, így végül 105 kilométert futott. 170 versenyző közül lett a legjobb.

27 métert úszott a jég alatt


szerző:
2016.01.24. 18:50
27 métert úszott a jég alatt

Jég alatt úszott a mezőkövesdi vasember. Bajzát László másfél perc alatt 27 métert tett meg egy szál úszónadrágban a befagyott mezőkövesdi tóban. Búvárok segítették a bemutatóját, amelyet többszázan tapsoltak végig. A csípős hideg sok embert csábított a befagyott tavakra. Az Ipoly-parti horgásztavaknál biztonságosan lehet korcsolyázni. Ott még a halakra is figyelnek. Mindennap léket vágnak, a tórendszert így levegőztetik, hogy a halak életben maradjanak.

Egy ember puszta kézzel elbontott egy hegyet, hogy utat törjön a kórházba

Dashrath Manjhi azért veszítette el a feleségét, mert nem tudott vele időben eljutni a kórházba, amikor a nőt baleset érte. 80 kilométert kellett volna megtenniük, hogy a falujuk határában álló hegyet megkerülve elérjék a legközelebbi várost, ahol orvosi segítséget kaphatnak. A férfi aznap elkeseredésében egy kalapáccsal nekiesett a hegynek, hogy rövidebb utat törjön a város felé. 22 évébe került, de sikerült!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való