KERESÉS search-close

elveszett

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elveszett"

Elveszett egy pendrive a BRFK összes dolgozójának személyes adatával

Ötmillió forintra bírságolta az Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, mivel egyik munkatársuk még januárban elveszített egy pendrive-ot. Ez a BRFK összes dolgozójának személyes adatát tartalmazta.

Magyar György: „Hibáztak a rendőrök!”

Fontos hajózási adatok veszhettek el a dunai katasztrófával kapcsolatban, ezt állítja a Hableány matrózának családját képviselő ügyvéd. Magyar György szerint a közelben volt egy másik hajó, aminek a fekete dobozát túl későn vizsgálták át a rendőrök, így az adatok már törlődtek. A nyomozók az ügyvéd állításaira nem reagáltak, de korábban azt mondták, szakszerűen jártak el.

Keresem a családom: ez ám a sikertörténet!

Gyerekeiket, szüleiket, testvéreiket keresték, volt aki évtizedekig hiába kutatott rég, vagy soha nem látott családtagja után. Több mint ezren fordultak segítségért a novemberben induló műsor készítőihez. Három évvel ezelőtt pedig a „Keresem a családom!” csapata hónapokon át nyomozott az elveszett rokonok után.

Eltűnt, majd megkerült Alföldi kutyája

Aggódással telt Alföldi Róbert számára a vasárnap – eltűnt imádott kutyája, Rozi. A rendező ráadásul nem is volt Budapesten: Londonból kért segítséget facebook követőitől, hátha valaki tud valamit az elkóborolt állatról. Példátlan összefogásnak és a több ezer megosztásnak hála órákon belül fellelték Rozit.

Az RTL Híradó felvételei alapján találták meg az eltűnt nőt

A budapesti asszony egy hete tűnt el, a családja azóta nem tudott róla semmit, a rendőrség is hiába kereste. Egészen addig, amíg a csütörtök esti Híradóban a testvére meg nem pillantotta. Az RTL stábja a Margitszigeten forgatott, a riporthoz készült felvételeken a háttérben tűnt fel a nő.

4 év után került haza a kutyájuk

Megható találkozás négy év után! Sírva ölelte magához egy budapesti család elveszettnek hitt kutyáját, Lindát. Az állat az évek alatt a pesterzsébeti temetőben egy fenyőfa alatt élt, a látogatók etették. Mindenki azt hitte, hogy az egyik temetőőré. Végül múlt héten szólt valaki az állatvédőknek. Mivel a kutyában volt chip, megtalálták a gazdát is. A család alig akarta elhinni, hogy Linda él.

Nemcsak Jenit, Renit is megviccelte az eldugott krumplitörő

Nelli megpróbálta kideríteni, hol van a burgonyatörő, aztán beszaladt leszűrni a krumplit. Reni elszaladt a sokat emlegetett törőért, de nem találta sehol. Marival ellentétben Nelli ragaszkodott a krumplitörőhöz, ezért Reni odavitte a pulthoz az összes létező konyhai eszközt, végül nem ő, hanem Bence kerítette elő a tökéletes eszközt.

Fókusz 2016-06-30


szerző:
2016.06.30. 18:55
Mit nézünk ma? - Csütörtök (04.07.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Előzetes: Tacskó találta meg az elveszett macskát

A gazdi 210 ezer forintot ajánlott fel a megtalálónak. Hogy hogyan találta meg az elveszett cicát és mi lett a felajánlott összeggel, elmondjuk este 6-kor az RTL Híradóban.
 

Rekordidő alatt teljesítette a távot

Rakonczai Gábor vasárnap éjjel megérkezett a Karib-tengeri Antiguába és jól van. Az Atlanti-óceánt átevező kenusról ez a legfontosabb hír. Gábor elsőként feleségét hívta fel, még éjszaka.

Kutyakeresési lázban ég Liguria


szerző:
2011.09.08. 12:41
Kutyakeresési lázban ég Liguria

Kész tízezer eurós jutalmat fizetni egy genovai szállodában eltűnt kutyájáért egy orosz család.

Egy hétig bolyongott elveszve a hegyekben

A hegyimentők szerint csodával határos Sarolta megmenekülése. A nő annak köszönheti életét, hogy tapasztalt túrázó, és hogy a felszerelése is megfelelő volt.

Csúszik-mászik az „elveszett kincsek” gyűjtője

Aranyat keres New Yorkban egy férfi négykézláb mászva a járdán, és nem eredménytelenül.

Becsületes és leleményes is volt a megtaláló

Különös úton jutott vissza tulajdonosához egy fényképezőgép.

Este tíz órakor kezdte hiányolni, majd reggel kiderült, hogy rábízta az ismerősére.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való