KERESÉS search-close

elutasítás

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elutasítás"

Magyarország nemmel szavazott, hogy az ENSZ kivizsgálja a Fülöp-szigeteki vérengzéseket

Magyarország egyedüli európai államként nemmel szavazott arra, hogy az ENSZ kivizsgálja a Fülöp-szigeteki, több ezer áldozatot követelő vérengzéseket. Rodrigo Duterte elnök utasítása alapján az országban bárkit meg lehet ölni, akiről azt hiszik, hogy drogkereskedő. A lépést a Külügyminsztérium azzal magyarázza, hogy a vizsgálatot kezdeményező izlandi külügyminszter nem tájékozódott a helyszínen. A DK szerint viszont a kormány az emberi jogok helyett a gazdasági érdekeket nézi.

Megbüntethetik a tulajdonost, mert elutasította a meleg párt

Homoszexualitása miatt nem kapott meg egy albérletet - ezt állítja egy budapesti pár. A fiatalembereket közvetlenül a szerződéskötés előtt utasították el, a tulajdonos szerintük egyértelműen kijelentette, hogy az a problémája, hogy egy párt alkotnak. A Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezet szerint ez diszkrimináció, amiért a tulajdonost akár meg is büntethetik. Az őket ért diszkriminációról a pár tovább beszél: ITT!  

Dia Bencének: „Jó csávó vagy, csak nem hozzám…”

Bence félreértelmezte a Dia által küldött jeleket…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dia csúnyán kikosarazta Bencét

Karola bogarat ültetett Bori fülébe. Lali meglepte Joe-t. Bence félreértette Diát.

Roland Annának: „Egy hatalmas hiba voltál az életemben...”

Miután Roland Bori nélkül jött haza Ibizáról, Anna megpróbálta visszaszerezni a fiút…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Joe és Teó reményeit is eloszlatta

A 43. szülinapját követően, Joe elindult Tamarához, mert a lány aznap érkezett haza. Azonban csak Teót találta meg, a két férfi pedig rögtön egymásnak esett. Amikor Tami is megérkezett, úgy döntött, hogy egyiküket sem akarja.

Ádám a dupla elutasítás ellenére is hármas randira hívta az ikreket

Ádám annak ellenére, hogy mindkét lány csúnyán leoltotta is biztos volt abban, hogy Niki és Szandi odáig vannak érte, és elhívta őket egy hármas randira.

Liza újra elutasítja Milánt

Milán a megjavított autóval megy el Lizáért, amitől a lány nagyon boldog lesz, és Milánban ettől feltámad a remény. De este, amikor Karesz elárulja Lizának, hogy Milán fizetett egy szerelőnek, a fiúnak elutasításban lesz része.

Gergő elutasította Brigit az ágyban


szerző:
2016.05.06. 19:55
Gergő elutasította Brigit az ágyban

Brigi észrevette, hogy az este folyamán Gergő többször is felhúzta az orrát. Lehet, hogy nem véletlen?! Az viszont biztos, hogy a farmerlegény egyértelműen nemet mondott párja paplan alatti közeledésére...

Hogyan lehet szembenézni egy súlyos betegséggel?

Visszautasítja a kezelést a halálos beteg Val Kilmer. Az 55 éves, torokrákban szenvedő sztárnak orvosai szerint hetei vannak csak hátra. Val Kilmer olyan rossz állapotban van, hogy nemrég intenzív osztályra is került. Sokan utasítják el a gyógykezeléseket, félelemből, vagy más okból. Dr. Belső Nóra, pszichiátert arról kérdeztük, hogyan lehet szembenézni egy súlyos betegséggel és miben segíthetnek a hozzátartozók.

„Szerencse, hogy épp arra jártam”

Már a hatodik népszavazási kezdeményezés fut zátonyra a vasárnapi zárva tartás ügyében. Hol formai hibára, hol rosszul feltett kérdésre hivatkozva utasították el a hatóságok az eddigi kezdeményezéseket.

VV Edinát kizárták a szépségversenyből

Kizárták VV Edinát az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. Edina szerette volna magát kipróbálni ebben az új szerepben és nemrégiben a Reflektornak mesélt a megmérettetésről.

Előző rész (2015. június 5.)

Mi lesz Hanna és Ádám között? Hogyan dönt Róbert: Nóra vagy a pénz? Tóbiás elutasítja Zsófi közeledést.

Következő rész (2015. június 5.)

Mi lesz Hanna és Ádám között? ? Hogyan dönt Róbert: Nóra vagy a pénz? Tóbiás elutasítja Zsófi közeledést.

Nem akarta Kriza Ákos, hogy ételt osszanak

Elakadt a szava a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnökének, amikor megtudta, hogy Miskolc polgármestere nem engedi, hogy a városában ételt osszon a szervezet a rászorulóknak. Kriza Ákos levélében azt írta, nem szeretné, ha egy ilyen program miatt kerülne Miskolc a figyelem középpontjába.

Nem nyomoznak a belvárosi ingatlanügyekben

Nem lesz nyomozás az V. kerületi ingatlanügyekkel kapcsolatban. A Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította Juhász Péter feljelentését, mert szerintük az Együtt belvárosi képviselője nem tudott olyan konkrét körülményt a hatóság elé tárni, amely okot adna a nyomozás elindítására. Juhász ugyanakkor arról beszélt, hogy az elutasítás indoklásában több tárgyi tévedés is szerepel, ezért az ügyészségnél kér majd vizsgálatot. Az önkormányzat közleményében azt írta, az elutasítás azt bizonyítja, hogy Juhász hazudott, ők pedig hamis vád miatt fel is jelentik.

Túl alacsony fizetést kért, nem kapta meg a munkát!

Egy, a napokban megjelent cikk szerint egy fiatalember az állásinterjún olyan alacsony fizetési igényt jelölt meg, melyen még az interjúztató is meglepődött. A történtek ellenére mégis elutasították. A fizetés megjelöléséről, és arról, hogy ez mit árul el a jelöltről, egy karrier tanácsadót, Joó Zsuzsannát kérdeztük.

A szerelem rabjai 12-04-16

A szerelem rabjai, 111. rész - Victoria megkéri Nekit, hogy ő legyen Carlosszal, mert kiderült, hogy Carlos lehet, hogy fertőz. Guillo felajánlja Tatianának, hogy költözzenek össze, de a lány visszautasítja. Milagros még Nicolasszal él. A nő ráveszi a férfit, hogy szakítson Barbarával, mert így a lány is veszélyben van. Tatiana és Juan kibékülnek. Carlos azt mondja Victoriának, hogy válassza inkáb Conradot. Paz odaköltözik Juanhoz.

Nem lehetne kizárni a cukorbeteg gyerekeket

Évente több száz gyereket utasítanak el az óvodák és bölcsődék a gyerekek cukorbetegsége miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való