KERESÉS search-close

eltávolítás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "eltávolítás"

Eltávolítják Franco maradványait

A katalán válságnál is súlyosabb társadalmi krízistől tartanak Spanyolországban, miután a szocialista kormány úgy döntött: eltávolítják a néhai diktátor, Francisco Franco földi maradványait a mauzóleumából. A döntést a képviselőháznak is jóvá kell hagynia, jelenleg úgy tűnik, hogy meglesz az ehhez szükséges többség.

Peti hallani sem akar testvére tervéről

Virág női testbe született férfi lélekkel. A lányt nagyon zavarják mellei, ezért szeretne megszabadulni tőlük, azonban testvére, Peti ellenzi a lány tervét...

Többször nekihajtottak a fölösleges táblának

Sajátos módját választották a XV. kerületben egy nem kívánatos tábla lebontásának. A bezárásra ítélt Neptun Általános Iskola előtti még a korábbi városvezetés által kitett tábla azt hirdette, hogy műfüves pálya épül  hamarosan. A mostani polgármester szerint viszont nem lesz focipálya. Az önkormányzat emberei odamentek egy kisteherautóval, nekitolattak a táblának, feszegették, forgatták. Mindezt rögzítette egy térfigyelő kamera. A polgármester felháborodott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való