KERESÉS search-close

első nap

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "első nap"

A séfek csatájában a zsűri szigorúbb volt, mint valaha

A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája csak hétfőn startolt, de sokan már most bedobták a törülközőt, pontosabban a konyharuhát. Ám akadtak olyanok is, akik lenyűgözték a zsűrit.

Nagyon cuki az iskolás György herceg!

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a 4 éves trónörökös kissé megszeppenve ugyan, de megkezdte előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű intézményben, ahol majdnem 6 millió forintba kerül egy tanév. A kisherceget csak édesapja, Vilmos herceg tudta elkísérni a nagy napra, a várandós Katalin hercegnét sajnos reggeli rosszullétek gyötörték.

Tanévkezdés hiányzó tanárokkal

Volt, ahol az utolsó pillanatban sikerült tanárt találni az üres állásra - a legtöbb helyen így zökkenőmentesen indult a tanév. Az első napon sok helyen még nem volt tanítás, de már nagy volt a nyüzsgés.

Nagy Alexandra elárulta, milyen baki történt vele az első forgatási napján!

Idén októberben tölti be 20. életévét a Barátok közt! Ebből az alkalomból fotózáson vettek részt a sorozat szereplői, akik közül Alexandra és Virág elmesélték nekünk, pontosan hogyan telt az első munkanapjuk a "Mátyás király téren", miért szeretnek együtt dolgozni, és mit szóltak a nem mindennapi fotózáshoz.

György herceg mától hivatalosan is iskolás

A 4 éves trónörökös kissé megszeppenve ugyan, de megkezdte előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű intézményben, ahol majdnem 6 millió forintba kerül egy tanév. A kisherceget csak édesapja, Vilmos herceg tudta elkísérni a nagy napra, a várandós Katalin hercegnét sajnos reggeli rosszullétek gyötörték.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Első nap az iskolában: így segítsük át a kicsiket a stresszen!

Az első nap az iskolában nem csak a gyermek számára stresszes, a szülőt is megviseli, hogy kirepül a gyermek a családi fészekből. A szakemberek szerint, nem gond, ha fél a gyerkőc. De hogy mikor kezdjünk aggódni a csemeténkkért, mikortól válik szorongássá az izgatottság? Makai Gábor pszichológus kérdeztük.

Váratlan bejelentést tett a Barátok közt egykori sztárja!

A csinos híresség örömhírrel lepte meg követőit. Som-Balogh Edinának ugyanis régi vágya teljesült. Mi lehet ez a nagy hír? Eláruljuk!

Exkluzív interjút adott a legendás gitáros

Túl vagyunk a bemelegítésen, úgyhogy most már teljes erővel dübörög a VOLT Fesztivál. A jó idő miatt a sátrakban már kora reggel szaunázni lehetett volna, úgyhogy mi is inkább útra keltünk, hogy megtaláljuk az idei év legjobb csajozós vagy pasizós dumáit. Kilyén Tamás riportja.

Mindenhová követtük az újdonsült milliomost

Az biztos, hogy ezek a pillanatok örökre bevésődnek majd a ValóVilág győztesének, Robinnak az emlékezetébe. És innentől egy másik élet kezdődik majd számára. Amit hétfőn már meg is tapasztalhatott: végigkövettük zsúfolt, programokkal teli első napját.
 

Fókusz 15-03-03


szerző:
2015.03.03. 19:20
Fókusz 15-03-03

Fókusz: Pénzükre várnak - Még mindig nem kaptak kártérítést a hurghadai buszbaleset túlélői. Elmondják, min mennek keresztül három éve. A milliomos első napja - Korábbi munkahelyére is elment VV Robin. Mi várt a ValóVilág7 nyertesére a villalét után? Megölelné édesanyját - Mindegyik végtagja hiányzik, mégis teljes életet él. Szabolcs álma, hogy mesterséges karokat kapjon.

DENNIS:

Dennis csalódott, hogy nem ő nyerte a VV7-et, de tele van tervekkel: zenei pálya felé akar elmozdulni, le akar érettségizni és a jogosítványt is szeretné megszerezni.

ROBIN: Az első nap milliomosként


szerző:
2015.03.03. 18:34
ROBIN: Az első nap milliomosként

A VV7 győztese még mindig nehezen hitte el, hogy megnyerte ezt a játékot. Bár sok támadást kapott odabent, és volt, amit megbánt, mégis úgy érzi, jól tette, hogy nem állt bele minden konfliktusba.

Az első győztes nap Danics Dórával

Danics Dóra valóban egy új útra lépett, ehhez nem fér kétség. A finalisták az első napjukon bármit megadtak volna egy pihentető alvásért, de indulni kellett, több tucat lelkes rajongó várta őket első közönségtalálkozójukon.

Szabó Ádám meglepetésben gazdag hazatérése

Amikor stábunk begurult a családi ház kertjébe, Ádámot Vastag Csaba, Ádám managere és énektanára, Éliás Gyula valamint teljes családja fogadta otthon.

Így telt Péterffy Lili első napja

Bár az X-Faktor ajtaja számára bezárult, Péterffy Lili egyáltalán nem csalódott. Sőt, a verseny legfiatalabb versenyzője tele van energiával és kiesése másnapján is csak mosolyogni látjuk.

Megállíthatatlan száguldás Attila első napján

Hogy a 33 éves gyomaendrődi srác felkészült-e a változásokra és, hogy hogyan értékeli az elmúlt fél évet, arról bőven volt ideje mesélni, ugyanis hétfőn egész nap fókuszban volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való