KERESÉS search-close

első benyomás

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "első benyomás"

Az első benyomás a legfontosabb a Barátok közt sztárjai szerint

Az első benyomás igenis fontos! Állítják a Barátok közt sztárjai. Mezei Léda, Görgényi Fruzsina, Bátyai Éva és Pribelszki Norbi elárulták, ők mit néznek meg először a másik nem képviselőin.

 

Bár Ákos 13 évvel fiatalabb Éduánál, lesz újabb randi!

Ákosról első ránézésre mindenki azt hiszi, hogy egy betöretlen, gyúrós macsó, de állítja: a látszat csal, és ő valójában egy medve testbe bújt Coccolino maci szív. Ákos kisorsolta Éduát, és kiderült, hogy mindketten január óta szinglik. Édiék lehetőséget kaptak egy vak táncra, és mikor levették a szemkötőt, Ákos rögtön Édua hatása alá került.

Adrienn:

Doma és felesége is túlesett a rendhagyó találkozáson és ceremónián. Mind a ketten elmesélték, hogy éreztek az első pillanatban.

Íme a pillanat, amikor Kinga és Robi először meglátják egymást

Robi 20 évig volt házas, de már egy éve elvált. Kingának viszont ez az első élménye, ami az esküvőt illeti. Az újdonsült férj és a feleség is elárulta, milyen volt számukra az első benyomás.

Mit nézünk meg a másikon legelőször?

Az első benyomás. Ha valakit megpillantunk, önkéntelenül is felmérjük külsejét - legyen akár férfi, akár nő. De vajon mi az, amit legelőször megnézünk rajta?  Erről faggattuk a művészválogatott tagjait:

GESZTI PÉTER:

Geszti Péter a Magyar Everest Expedíció 2017 csapatával már Nepálban jár. Az énekes első benyomása nedves a dél-ázsiai országról, de talán, ami az időjárásnál is jobban megrémiszti Gesztit az nem más, mint a helyi közlekedés. Ugyanis az énekes szerint a közlekedés követhetetlen, kiszámíthatatlan és életveszélyes.

Mit nézel meg először a másik nem képviselőjén?

A szeme, a keze, a testalkata - bármi is a válasz, nagyon fontos az első benyomás. Te mit nézel meg először a másik nem képviselőjén? Ez a nap kérdése az Éjjel-Nappal Budapest szereplőihez.

Milyen a tökéletes első randi?

Mekkora jelentősége van az első randinak? Messzemenő következtetést vonhatunk le abból, ha az első vágyott találkozónk közben egyszer csak beáll az a bizonyos kínos csend? Vagy ha az első randin a férfi hagyja, hogy a nő fizessen? Különböző tapasztalatokkal és élményekkel bíró főhőseink abban sem értenek egyet, hogy az első randinak választott helyszín is befolyásolhatja, hogy lesz-e folytatás.

Vitara 5000 kilométer után


szerző:
2015.10.04. 12:40
Vitara 5000 kilométer után

Az első 5000 kilométert már megtették Gergőék ezzel a gyönyörű, alkonynarancssárga Vitarával. Hogy milyenek az első benyomások, az kiderül a videóból!

Hogyan legyen jó az első benyomás?

Első benyomás soha sincsen kétszer- szokták mondani. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ügyeljünk arra, kinek és mit mutatunk meg magunkból először. Páli Róbert, testbeszéd szakértő adott tippeket arra, hogy az első bemutatkozás jól sikerüljön.

Első randi: Miben füllentenek a pasik?

Az első találkozás nem könnyű dolog, főleg azért mert mind a nő, mind a férfi jó benyomást akar tenni partnerére. Hogy miért kellenek ezek a túlzások a pasik részéről, és mit akarnak ezzel elérni, arról Rácz Gergőt, Borbély Ricsit és Czutor Zolit kérdeztük. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való